Dhuwur-mburi Keramik Tabel Top & Customized Kitchen Kabinet Produsen Wiwit 1996

Lemari Dapur Minimalis Pabrikan Lemari Dapur Minimalis 1
Lemari Dapur Minimalis Pabrikan Lemari Dapur Minimalis 2
Lemari Dapur Minimalis Pabrikan Lemari Dapur Minimalis 3
Lemari Dapur Minimalis Pabrikan Lemari Dapur Minimalis 1
Lemari Dapur Minimalis Pabrikan Lemari Dapur Minimalis 2
Lemari Dapur Minimalis Pabrikan Lemari Dapur Minimalis 3

Lemari Dapur Minimalis Pabrikan Lemari Dapur Minimalis

nakoni, nyelidiki

Detail Produk Kabinet Dapur Minimalis Kab



Product Description


Amarga teknik khusus lan bahan berkualitas tinggi, kabinet pawon minimalis luwih dhisik tinimbang saka daratan. Iki dirancang khusus kanggo ngirit biaya lan tenaga kerja. nduweni komitmen kanggo ningkatake kemajuan teknologi sing terus-terusan.

Lemari Dapur Minimalis Pabrikan Lemari Dapur Minimalis 4

Product description

Desain ketat Bk CIANDRE kanggo definisi anyar lemari pawon.

Ganti saben unit praktis dadi desain murni, wangun dhasar, lan njaga operabilitas sing paling dhuwur.

Saben desain detail kabinet pawon Bk CIANDRE nggawa daya desain "menehi wujud" kanggo konsep pawon anyar.

Material Selection

■ Glass

■ Laminam slabs

■ Natural wood

■ Aluminum color sections

Product Video

Lemari Dapur Minimalis Pabrikan Lemari Dapur Minimalis 5

Product Details

Kabinet pawon duwe desain sing apik, supaya urip sampeyan gampang lan supaya sampeyan seneng urip.


Lemari Dapur Minimalis Pabrikan Lemari Dapur Minimalis 6
Lemari Dapur Minimalis Pabrikan Lemari Dapur Minimalis 7

Lemari Dapur Minimalis Pabrikan Lemari Dapur Minimalis 8
Lemari Dapur Minimalis Pabrikan Lemari Dapur Minimalis 9

Aplikasi Produk Aktual

Kabinet bisa disesuaikan miturut ukuran kamar pawon lan kabutuhan nyata sampeyan.


Lemari Dapur Minimalis Pabrikan Lemari Dapur Minimalis 10





Company Feature


• Our company's sales network has not only covered the whole country but also radiated to many countries and regions such as br /> • Guided by the customers, we perfect service from small things and meet their requirements for high quality products. Kajaba iku, kita nindakake sing paling apik kanggo nyedhiyakake produk sing berkualitas lan standar layanan sing dhuwur kanggo masarakat.
• Wiwit wiwitan ing wis setya nyediakake layanan kualitas kanggo pelanggan lan usaha kanggo dadi pimpinan ing industri.
Apa ana cahya sing narik perhatian sampeyan? Hubungi kanggo nggawe pesenan!


sampeyan bisa uga seneng
Ora ana data
Hubungi kita
Ninggalake pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Langganan
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Hubungi Kita
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik alamat : Ora. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Alamat kantor : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
Ngobrol Online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.