+15 Taun Perabot Minimalis High-end R &D MANUFACUTURE.

Modern Walk in Closet Design-1 1
Modern Walk in Closet Design-1 2
Modern Walk in Closet Design-1 5
Modern Walk in Closet Design-1 6
Modern Walk in Closet Design-1 7
Modern Walk in Closet Design-1 8
Modern Walk in Closet Design-1 9
Modern Walk in Closet Design-1 1
Modern Walk in Closet Design-1 2
Modern Walk in Closet Design-1 5
Modern Walk in Closet Design-1 6
Modern Walk in Closet Design-1 7
Modern Walk in Closet Design-1 8
Modern Walk in Closet Design-1 9

Modern Walk in Closet Design-1

nakoni, nyelidiki

Detail produk saka desain walk in closet modern



Quick Detail


desain walk in closet modern dirancang nggunakake konsep desain paling anyar lan diprodhuksi saka bahan mentahan kualitas sumber saka supplier dipercaya. Produk ditangani kanthi kualitas lan keahlian sing paling apik. Produk iki wis entuk akeh popularitas wiwit diluncurake.



Product Information


Pangolahan desain lemari modern ditindakake kanthi teknologi paling maju ing industri kanggo mesthekake yen rincian ing ngisor iki luwih apik.

Teknik Profesional

BK Ciandre Versi elegan tanpa lawang, diowahi dadi walk-in lemari sing nyata: ing konfigurasi iki, loro finish (lacquered, aluminium, kaca, kayu, pewter lan liya-liyane) minangka peran utama minangka peralatan interior modular. Kepraktisan dijamin: unit laci gantung, laci karo pembagi, rak sepatu lan tray sing bisa diekstrak mung sawetara konfigurasi sing bisa ditindakake.

Modern Walk in Closet Design-1 10

BK Ciandre Modern Customized Walk-In Sistem Closet
-Desain Lemari, Ukuran Bahan Bisa Disetel Saben Preferensi.Lawang Lemari Transparan Kanthi Lampu Led Sensor  
-Struktur Aluminium Kanthi Beban Kuwat- Bantalan Mbentuk Kekuatan Dhuwur, Tahan Karat  
-Variasi Bahan: Kulit Kaca Keramik Aluminium Kayu
Modern Walk in Closet Design-1 11
Modern Walk in Closet Design-1 12

BK CIANDRE Nduwe luwih saka 50 pilihan desain warna ndhuwur meja kayata merek slab keramik sing misuwur (NEW PEARL, GOLDME, SHUIHUITECH) utawa slab keramik ITALY LAMINAM lan desain eksklusif khusus, sing kabeh digawe ing mesin ITALY LAMINAM utawa SACMI.
Modern Walk in Closet Design-1 13
Modern Walk in Closet Design-1 14

Luwih saka 10 pilihan warna Aluminium.


Modern Walk in Closet Design-1 15

Porcelain slab

Tabel Keramik uga dijenengi minangka meja porselen, meja watu sintered, gumantung ing negara.   Permukaan keramik tahan asam, geni, goresan, lan noda. Bisa langsung kontak karo lenga, anggur, cairan panas. Gampang kanggo ngresiki lan tanpa kena pengaruh utawa rusak.

Modern Walk in Closet Design-1 16

BKX01

Modern Walk in Closet Design-1 17

BKX-02

Modern Walk in Closet Design-1 18

BKX-03

Modern Walk in Closet Design-1 19

BKX-C07

Modern Walk in Closet Design-1 20

BKX-C09

Modern Walk in Closet Design-1 21

BKX-C14

Modern Walk in Closet Design-1 22
       BKX-C05                BKX-C06                 BKX-C11               BKX-C13                 BKX-C16             BKX-C15  

Wood board

Koleksi materi BK CIANDRE saka domestik utawa kualitas dhuwur   Papan kayu impor minangka awak lemari pawon

   Modern Walk in Closet Design-1 31 Modern Walk in Closet Design-1 32 Modern Walk in Closet Design-1 33 Modern Walk in Closet Design-1 34 Modern Walk in Closet Design-1 35 Modern Walk in Closet Design-1 36

          K01                    K02                      K03                    K04                    K05                    K06

   Modern Walk in Closet Design-1 37 Modern Walk in Closet Design-1 38 Modern Walk in Closet Design-1 39 Modern Walk in Closet Design-1 40 Modern Walk in Closet Design-1 41 Modern Walk in Closet Design-1 42

           K07                    K08                    K09                     K10                   K11                  K12

Aluminum Table Base

Aluminium sing dilapisi bubuk Kerajinan ngalami pirang-pirang tes kanggo netepake glossiness, adhesion, resistance to indentation, resistance kanggo mlengkung, lan resistance kanggo korosi.

Modern Walk in Closet Design-1 43

BKX-A-01

Modern Walk in Closet Design-1 44

BKX-A-02

Modern Walk in Closet Design-1 45

BKX-A-03

Modern Walk in Closet Design-1 46

BKX-A-04

Modern Walk in Closet Design-1 47

BKX-A-05

Modern Walk in Closet Design-1 48

BKX-A-06

Modern Walk in Closet Design-1 49

BKX-A-07

Very strong OEM/R &D design ability  
BK CIANDRE duwe tim desainer kreatif furnitur profesional lan tim pangembangan, sing ngidini kita ora mung nggawe pesenan lan proyek desain OEM, nanging uga desain tampilan produk lan konstruksi produk R &D solutions. BK CIANDRE, a specialist R &D panyedhiya solusi.



Company Introduction


minangka perusahaan sing nggabungake riset, pangolahan, lan dodolan, sing dumunung ing lan produk utamane yaiku Ing mangsa ngarep, perusahaan kita bakal terus fokus ing pelanggan. Kita nganggep bakat minangka dhasar, teknologi minangka jaminan, lan kualitas minangka jiwa. Kajaba iku, kita strictly ngleksanakake sistem manajemen perusahaan modern, lan nindakake standar lan Manajemen ngelmu, supaya minangka kanggo nyedhiyani konsumen karo produk lan layanan sing luwih apik. We duwe tim elit saka talents profesional karo kekuatan sakabèhé gedhe lan kekuatan technical, kang wis glethakaken dhasar kanggo nambah kekuatan produk lengkap kita. Kita ngerti kahanan pasar sing nyata, banjur gabungke kabutuhan pelanggan. Kanthi cara iki, kita ngembangake solusi sing paling cocog kanggo para pelanggan lan nyukupi kabutuhan kanthi efektif.
Muga-muga bisa kerja bareng karo sampeyan kanggo nggawe masa depan sing luwih apik.


sampeyan bisa uga seneng
Ora ana data
Produk Paling Anyar
Ora ana data
Produk Panas
Ora ana data
Hubungi kita
Ninggalake pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Subscribe
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Contact Us
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Factory address : No. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Office address : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap