Dhuwur-mburi Keramik Tabel Top & Customized Kitchen Kabinet Produsen Wiwit 1996

Pemasok Modern Walk in Closet - 1
Pemasok Modern Walk in Closet - 2
Pemasok Modern Walk in Closet - 3
Pemasok Modern Walk in Closet - 4
Pemasok Modern Walk in Closet - 5
Pemasok Modern Walk in Closet - 1
Pemasok Modern Walk in Closet - 2
Pemasok Modern Walk in Closet - 3
Pemasok Modern Walk in Closet - 4
Pemasok Modern Walk in Closet - 5

Pemasok Modern Walk in Closet -

nakoni, nyelidiki

Rincian produk saka supplier lemari klambi modern



Product Introduction


Kacepetan produksi lumaku modern ing supplier lemari dijamin dening teknologi canggih. Teknisi kontrol kualitas nindakake mriksa kontrol kualitas ing saben artikel sadurunge dikirim. profesional nggawe solusi sing apik cocog karo requirement kanggo lumaku modern ing supplier lemari.

Teknik Profesional

BK Ciandre Variasi elegan karo lawang utawa tanpa lawang, nambah menyang lemari walk-in asli: ing konfigurasi iki, bahan e-co ramah (aluminium, kaca, kayu, lan saperangan liyane) muter wiwit inti prosedur minangka peralatan interior switch . Kinerja dijamin: duwe unit laci, ruang panyimpenan kanthi pemisah, rak pelatih, lan tray sing bisa diekstrak mung sawetara konfigurasi sing bisa ditindakake.

Pemasok Modern Walk in Closet - 6
Lemari BK CIANDRE kanthi bingkai aluminium utawa papan kayu, pintu geser kaca tempered, kanthi lampu LED ing njero, papan mburi kayu impor
and side board. Aluminum clothes pole. Laci aluminium bisa dadi permukaan kayu utawa permukaan slab keramik, gumantung saka pilihan sampeyan.

Permukaan Slab Keramik (porselin slab)

Slab Keramik uga dijenengi minangka slab porselen, watu sintered, gumantung ing negara.   Permukaan keramik tahan asam, geni, goresan, lan noda. Bisa langsung kontak karo lenga, anggur, cairan panas. Gampang kanggo ngresiki lan tanpa kena pengaruh utawa rusak.

Pemasok Modern Walk in Closet - 7

BKX01

Pemasok Modern Walk in Closet - 8

BKX-02

Pemasok Modern Walk in Closet - 9

BKX-03

Pemasok Modern Walk in Closet - 10

BKX-C07

Pemasok Modern Walk in Closet - 11

BKX-C09

Pemasok Modern Walk in Closet - 12

BKX-C14

Pemasok Modern Walk in Closet - 13
       BKX-C05                BKX-C06                 BKX-C11               BKX-C13                 BKX-C16             BKX-C15  

Wood board

Koleksi materi BK CIANDRE saka domestik utawa kualitas dhuwur   Papan kayu impor minangka awak lemari pawon

   Pemasok Modern Walk in Closet - 22 Pemasok Modern Walk in Closet - 23 Pemasok Modern Walk in Closet - 24 Pemasok Modern Walk in Closet - 25 Pemasok Modern Walk in Closet - 26 Pemasok Modern Walk in Closet - 27

          K01                    K02                      K03                    K04                    K05                    K06

   Pemasok Modern Walk in Closet - 28 Pemasok Modern Walk in Closet - 29 Pemasok Modern Walk in Closet - 30 Pemasok Modern Walk in Closet - 31 Pemasok Modern Walk in Closet - 32 Pemasok Modern Walk in Closet - 33

           K07                    K08                    K09                     K10                   K11                  K12

Aluminum color collections

Aluminium sing dilapisi bubuk Kerajinan ngalami pirang-pirang tes kanggo netepake glossiness, adhesion, resistance to indentation, resistance kanggo mlengkung, lan resistance kanggo korosi.

Pemasok Modern Walk in Closet - 34

BKX-A-01

Pemasok Modern Walk in Closet - 35

BKX-A-02

Pemasok Modern Walk in Closet - 36

BKX-A-03

Pemasok Modern Walk in Closet - 37

BKX-A-04

Pemasok Modern Walk in Closet - 38

BKX-A-05

Pemasok Modern Walk in Closet - 39

BKX-A-06

Pemasok Modern Walk in Closet - 40

BKX-A-07

Very strong OEM/R &D design ability  
BK CIANDRE duwe tim desainer kreatif furnitur profesional lan tim pangembangan, sing ngidini kita ora mung nggawe pesenan lan proyek desain OEM, nanging uga desain tampilan produk lan konstruksi produk R &D solutions. BK CIANDRE, a specialist R &D panyedhiya solusi.



Company Advantage


• Sawise taun berjuang, wis thukul dadi trampil, experienced lan gedhe-ukuran perusahaan produksi.
• Our company attaches gedhe wigati kanggo budidoyo talents. Mulane, kita wis nggawe tim bakat karo pengalaman industri sugih ing teknologi, Manajemen, sales lan operasi.
• wis kahanan mupangati kanggo pangiriman produk. Ing sacedhake ana pasar sing makmur, komunikasi sing berkembang, lan kenyamanan lalu lintas.
• wis support technical majeng lan sampurna sawise-sales layanan. Pelanggan bisa milih lan tuku tanpa kuwatir.
Pelanggan sing dihormati, yen sampeyan duwe pitakon utawa saran babagan obat, hubungi kita.


sampeyan bisa uga seneng
Ora ana data
Hubungi kita
Ninggalake pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Langganan
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Hubungi Kita
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik alamat : Ora. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Alamat kantor : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
Ngobrol Online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.