+15 Taun Perabot Minimalis High-end R &D MANUFACUTURE.

Pambuka kanggo materi saka meja dining umum

2022-03-28

The dining table ora mung panggonan Furnitur lan fungsi mung perlu, nanging uga "geni geni kulawarga" sing condenses suhu. Meja makan minangka papan kanggo mangan, njupuk napas, lan dadi pusat urip.

 

The dining table peran wigati banget ing urip ngarep. Desain gaya lan modeling meja makan nduweni peran penting kanggo ningkatake atmosfer visual ing kabeh ruang. Saiki, gaya, jinis, bahan, spesifikasi lan ukuran meja makan ing pasar beda-beda. Dadi, kepiye carane milih meja makan? Apa jenis bahan meja sing apik?

 dining tables

Nalika milih meja, sampeyan kudu milih bahan sing cocog karo gaya kabeh omah. Ing ngisor iki minangka introduksi khusus kanggo bahan sing luwih umum ing pasar.  Let ’s njaluk ngerti bebarengan.

 

Wooden

Meja makan kayu iku antiseptik, alami, gampang diresiki, lan irit, nanging ora bisa diselehake ing panggonan sing kerep kena srengenge. Kajaba iku, meja panedhaan kayu alami banget ramah lingkungan.

 

Meja panedhaan kayu padhet menehi rasa stabilitas lan bobot, sing bisa nggawe wong kepenak lan kepenak. Nalika ngrasakake panganan, dheweke uga bisa ngrasakake swasana alam sing beda, nyuda gaya omah sing tenang, loman lan harmonis.

 dining tables

Mahogany

Furnitur kayu mahoni dipercaya wis akrab karo kabeh wong. Kanthi dandan terus wong ’Kanthi kesadaran estetis, perabotan mahoni wis suwe dadi simbol identitas lan rasa. Meja makan mahoni, sing digawe kanthi ati-ati, bentuke unik, lan tekstur sing jelas lan alami, menehi efek visual. Kanthi swasana aneh sing kuwat, pancen nyenengake kanggo nduwe meja makan mahoni.

 

Glass

Saben uwong ora bakal ora kenal karo meja makan kaca. Dibandhingake karo meja makan kayu padhet tradisional, meja panedhaan kaca luwih kandel ing desain lan luwih praktis. Kajaba iku, meja panedhaan kaca ora bakal kena pengaruh suhu ruangan lan kelembapan nalika digunakake, lan pangopènan trep banget.

 dining tables

Garis sing ringkes lan rame saka meja panedhaan kaca lan pangertèn sing transparan ndadekake kabeh ruang unik, utamane nalika kena cahya alami, nambah atmosfer sing anget lan modis sing beda banget ing ruang tamu, sing wis digunakake ing omah modern. urip. Salah sawijining bahan meja sing paling akeh digunakake.

 

Sintered stone

Meja makan, lemari TV, meja kopi lan perabot liyane sing digawe saka bahan slab rock bisa diarani apik banget lan modis.

 

Kaluwihan nggunakake laminam kanggo meja panedhaan:

1.Zero seng nembus, gampang kanggo ngresiki

Saiki, produk ubin keramik paling apik ing industri duwe tingkat rembesan banyu paling murah telung ewu, lan tingkat rembesan banyu saka slab rock yaiku rong sepuluh ewu. Kapadhetan sing dhuwur banget nyegah noda nembus, mula ora perlu kuwatir babagan ngresiki permukaan. Noda biasa, resik nganggo banyu sing resik.

 

2. Super tahan karat

Dibandhingake karo level U sing kudu dilewati bahan tradisional, slab rock ora mung lulus tes tingkat UL, nanging uga entuk tes UHA. Iki minangka produk eksklusif saka panel laboratorium Eropa. Ngadhepi asam jedhing saben dina lan alkali, lotion kimia saben dina, tenang lan elegan, ora bakal kaget.

 

3.Antibacterial

100% bahan ramah lingkungan, sehat lan ramah lingkungan, ora beracun, steril, lan bebas radiasi. Nyandhet wutah bakteri lan bisa langsung kontak pangan.

 

4.Awet, tahan kanggo chipping lan goresan.

Daya tahan Slate sing nyengsemake lan tahan kanggo chipping utawa goresan minangka alasan liyane kenapa watu sinter cepet dadi bahan meja sing disenengi.

 dining tables

Tuku meja makan watu sinter saka kita

Sampeyan bisa nggunakake meja panedhaan berkualitas tinggi kanggo ngganti tampilan omah sampeyan. Minangka pabrikan sing dipercaya lan dipercaya,   BKX   mrodhuksi produk kualitas dhuwur sing nyukupi kabutuhan pelanggan.

 

Hubungi kita kanggo produk sing ekonomis, awet lan serbaguna. Kita mung menehi sing paling apik. Hubungi kita liwat situs web utawa saluran liyane.

Disaranake kanggo sampeyan
Ora ana data
Hubungi kita
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Subscribe
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Contact Us
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Factory address : No. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Office address : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap