+15 Taun Perabot Minimalis High-end R &D MANUFACUTURE.

Ringkesan Kabinet Tembok TV Cocog Kanggo Ruang Tamu

2022-03-28

Kita wis ngrampungake kabeh ruang tamu, kabeh sing dibutuhake yaiku TV cabinet. Kang siji bakal kita pilih? Ing artikel iki aku nuduhake Dhaptar Top TV stands kanggo ruang tamu modern, klasik, Vintage utawa retro. Kita bakal ndeleng rega, ukuran lan bahan kanggo milih kabinet TV sing paling apik kanggo menehi ruang tamu sing apik lan elegan.

 

Pusat omah, sing wis diganti, sayangé, ing sawetara kasus, omah lawas yaiku TV. Wis dadi titik fokus ing ngendi kabeh kulawarga asring kumpul, uga amarga fungsi sing dipikolehi televisi.

 

TV saiki ora mung piranti kanggo nonton program televisi, nanging wis dadi jendela nyata ing donya.

 TV wall cabinet

WOODEN TV CABINET AND EQUIPPED WALL IN PLASTERBOARD

Iki minangka ide asli kanggo menehi lan dekorasi tembok TV.

Proyek kasebut dening Peeter Gaiani, tukang eternit. Ing kasus iki, gagasan klasik saka kabinet TV lan tembok sing dilengkapi wis dibalik.

 

Nyatane, dheweke ngrancang lan mbangun solusi iki kanthi mikir babagan cara inovatif kanggo omah TV lan nyedhiyakake kabeh lingkungan. Tembok sing dilengkapi plasterboard digawe karo rak kayu lan kubus sing digabungake karo volume bantalan plesterboard persegi panjang sing ngemot TV. Kabeh iki dekorasi ruang tamu kanthi cara eksklusif.

 

Muter cahya digawe dening langit-langit palsu plasterboard kanthi profil LED lan alur cemlorot sing bisa ditarik sing madhangi tembok sing ditutupi watu putih. Kanthi cara iki, kabeh serangan TV ilang lan kabeh dadi luwih teratur, larang regane lan pemandangan.

 

Dadi penting kanggo ngrancang sudhut TV kanthi bener, kanthi posisi TV sing tepat lan kanthi milih unsur perabot sing paling cocog.

 TV wall cabinet

HOW TO PLACE THE TV CABINET

Mulane, posisi TV kita pisanan penting, kudu diputusake adhedhasar posisi sing bakal nonton. Jarak paling apik gumantung ing inci saka TV lan cara digunakake. A 40 ° lapangan pandang umume apik kanggo nonton film sing paling apik.

 

Kanggo posisi TV ing dhuwur, kudu ati-ati yen pandhangan santai, saéngga dhuwur rata-rata antara 95 lan 100 cm saka lantai dianjurake.

 

Faktor dhasar liyane sing kudu ditimbang yaiku cahya. Iku apik, nyatane, ora ana cahya sing dibayangke ing layar, mula cahya kudu ana ing posisi sing ora nggawe masalah kasebut.

 

TV CABINET OR EQUIPPED WALL

Sawise posisi sing tepat wis ditetepake, perabotan sing cocog kanggo kita kudu dipilih. Pilihan furnitur sing paling cocok ora kudu acak. Ing artikel iki kita ngomong babagan carane ngrancang tembok sing dilengkapi, mesthine solusi sing luwih lengkap tinimbang kabinet TV.

 

Bentenipun punika substansial. A   T V wall cabinet   minangka unsur panyimpenan sing diselehake ing sangisore TV, umume ing ngarep sofa. Rampung katon, karo rak (lan ndhelikake kabel) utawa karo lawang utawa laci.

 

Tembok sing dilengkapi, ing tangan liyane, nyedhiyakake luwih utawa kurang kabeh tembok (ing dhuwur utawa dawa). Bisa nindakake iki ing sawetara cara;

Bisa dadi tembok sing dipasang ing tembok utawa ndhukung mandiri sing uga bisa dipasang ing tengah ruang tamu.

Bisa ngeksploitasi kabeh dawa tembok utawa mung bagean. Tembok sing dilengkapi bisa nganggo rak lan rak sing katon, utawa didhelikake.

Bisa ing kayu, baja, wesi tempa lan kaca utawa tembok sing dilengkapi rampung digawe saka plasterboard.

Disaranake kanggo sampeyan
Ora ana data
Hubungi kita
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Subscribe
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Contact Us
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Factory address : No. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Office address : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap