+15 Taun Perabot Minimalis High-end R &D MANUFACUTURE.

Nordisk Design Walk in Closet Pris kanggo - 1
Nordisk Design Walk in Closet Pris kanggo - 4
Nordisk Design Walk in Closet Pris kanggo - 5
Nordisk Design Walk in Closet Pris kanggo - 6
Nordisk Design Walk in Closet Pris kanggo - 7
Nordisk Design Walk in Closet Pris kanggo - 1
Nordisk Design Walk in Closet Pris kanggo - 4
Nordisk Design Walk in Closet Pris kanggo - 5
Nordisk Design Walk in Closet Pris kanggo - 6
Nordisk Design Walk in Closet Pris kanggo - 7

Nordisk Design Walk in Closet Pris kanggo -

nakoni, nyelidiki

Detail Produk saka Nordisk Design Walk In Closet Pris



Quick Detail


Kontrol efektif biaya ndadekake rega desain Nordisk lumaku ing kakus pris duwe kauntungan ing industri. Produk iki nduweni kinerja sing apik, daya tahan lan migunani. Desain nordisk mlaku ing lemari pris diprodhuksi dening digunakake digunakake ing akeh sektor industri. Salah siji faktor sing paling penting sing desain Nordisk kita lumaku ing lemari pris wis rumiyin dipercaya kualitas.



Product Introduction


Ing premis saka njamin rega padha, desain Nordisk lumaku ing lemari pris sing kita berkembang lan gawé minangka kabèh wis mesti apik ing cara ngelmu, minangka ditampilake ing aspèk ing ngisor iki.

Teknik Profesional

BK Ciandre Variasi elegan karo lawang utawa tanpa lawang, nambah menyang lemari walk-in asli: ing konfigurasi iki, bahan e-co ramah (aluminium, kaca, kayu, lan saperangan liyane) muter wiwit inti prosedur minangka peralatan interior switch . Kinerja dijamin: duwe unit laci, ruang panyimpenan kanthi pemisah, rak pelatih, lan tray sing bisa diekstrak mung sawetara konfigurasi sing bisa ditindakake.

Nordisk Design Walk in Closet Pris kanggo - 8
Lemari BK CIANDRE kanthi bingkai aluminium utawa papan kayu, pintu geser kaca tempered, kanthi lampu LED ing njero, papan mburi kayu impor
and side board. Aluminum clothes pole. Laci aluminium bisa dadi permukaan kayu utawa permukaan slab keramik, gumantung saka pilihan sampeyan.

Permukaan Slab Keramik (porselin slab)

Slab Keramik uga dijenengi minangka slab porselen, watu sintered, gumantung ing negara.   Permukaan keramik tahan asam, geni, goresan, lan noda. Bisa langsung kontak karo lenga, anggur, cairan panas. Gampang kanggo ngresiki lan tanpa kena pengaruh utawa rusak.

Nordisk Design Walk in Closet Pris kanggo - 9

BKX01

Nordisk Design Walk in Closet Pris kanggo - 10

BKX-02

Nordisk Design Walk in Closet Pris kanggo - 11

BKX-03

Nordisk Design Walk in Closet Pris kanggo - 12

BKX-C07

Nordisk Design Walk in Closet Pris kanggo - 13

BKX-C09

Nordisk Design Walk in Closet Pris kanggo - 14

BKX-C14

Nordisk Design Walk in Closet Pris kanggo - 15
       BKX-C05                BKX-C06                 BKX-C11               BKX-C13                 BKX-C16             BKX-C15  

Wood board

Koleksi materi BK CIANDRE saka domestik utawa kualitas dhuwur   Papan kayu impor minangka awak lemari pawon

   Nordisk Design Walk in Closet Pris kanggo - 24 Nordisk Design Walk in Closet Pris kanggo - 25 Nordisk Design Walk in Closet Pris kanggo - 26 Nordisk Design Walk in Closet Pris kanggo - 27 Nordisk Design Walk in Closet Pris kanggo - 28 Nordisk Design Walk in Closet Pris kanggo - 29

          K01                    K02                      K03                    K04                    K05                    K06

   Nordisk Design Walk in Closet Pris kanggo - 30 Nordisk Design Walk in Closet Pris kanggo - 31 Nordisk Design Walk in Closet Pris kanggo - 32 Nordisk Design Walk in Closet Pris kanggo - 33 Nordisk Design Walk in Closet Pris kanggo - 34 Nordisk Design Walk in Closet Pris kanggo - 35

           K07                    K08                    K09                     K10                   K11                  K12

Aluminum color collections

Aluminium sing dilapisi bubuk Kerajinan ngalami pirang-pirang tes kanggo netepake glossiness, adhesion, resistance to indentation, resistance kanggo mlengkung, lan resistance kanggo korosi.

Nordisk Design Walk in Closet Pris kanggo - 36

BKX-A-01

Nordisk Design Walk in Closet Pris kanggo - 37

BKX-A-02

Nordisk Design Walk in Closet Pris kanggo - 38

BKX-A-03

Nordisk Design Walk in Closet Pris kanggo - 39

BKX-A-04

Nordisk Design Walk in Closet Pris kanggo - 40

BKX-A-05

Nordisk Design Walk in Closet Pris kanggo - 41

BKX-A-06

Nordisk Design Walk in Closet Pris kanggo - 42

BKX-A-07

Very strong OEM/R &D design ability  
BK CIANDRE duwe tim desainer kreatif furnitur profesional lan tim pangembangan, sing ngidini kita ora mung nggawe pesenan lan proyek desain OEM, nanging uga desain tampilan produk lan konstruksi produk R &D solutions. BK CIANDRE, a specialist R &D panyedhiya solusi.



Company Advantages


iku jinis anyar saka perusahaan utamané melu bisnis Persisting ing konsep nilai inti saka 'perjuangan, dedikasi, kepraktisan lan inovasi', ngupaya dandan ing stabilitas, akselerasi imbuhan lan nggawe perusahaan modern karo daya saing inti lan pangsa pasar. Our management team, customer service team, R&D team, and production operations team regularly communicate with customers to provide comprehensive, timely and comprehensive services. darmabakti kanggo ngrampungake masalah sampeyan lan menehi solusi siji-mandeg lan lengkap.
Produk kami dijamin kualitas lan paket sing ketat. Welcome pelanggan karo perlu kanggo hubungi kita!


sampeyan bisa uga seneng
Ora ana data
Produk Paling Anyar
Ora ana data
Produk Panas
Ora ana data
Hubungi kita
Ninggalake pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Subscribe
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Contact Us
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Factory address : No. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Office address : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap