Dhuwur-mburi Keramik Tabel Top & Customized Kitchen Kabinet Produsen Wiwit 1996

Nordisk Design Walk in Closet 1
Nordisk Design Walk in Closet 2
Nordisk Design Walk in Closet 3
Nordisk Design Walk in Closet 4
Nordisk Design Walk in Closet 5
Nordisk Design Walk in Closet 6
Nordisk Design Walk in Closet 7
Nordisk Design Walk in Closet 8
Nordisk Design Walk in Closet 1
Nordisk Design Walk in Closet 2
Nordisk Design Walk in Closet 3
Nordisk Design Walk in Closet 4
Nordisk Design Walk in Closet 5
Nordisk Design Walk in Closet 6
Nordisk Design Walk in Closet 7
Nordisk Design Walk in Closet 8

Nordisk Design Walk in Closet

nakoni, nyelidiki

Detail produk saka desain Nordisk walk in closet



Quick Detail


Kanthi nggunakake bahan kualitas premium lan mesin canggih, desain nordisk walk in closet pancen apik banget ing karya. Produk kasebut ora nate nguciwani para pelanggan babagan kinerja lan daya tahan. menehi jaminan kualitas, supaya desain Nordisk lumaku ing lemari sadean uga kabeh ndonya.



Product Description


desain nordisk lumaku ing lemari wis apik banget ing rincian ing ngisor iki.

Teknik Profesional

BK Ciandre Versi elegan tanpa lawang, diowahi dadi walk-in lemari sing nyata: ing konfigurasi iki, loro finish (lacquered, aluminium, kaca, kayu, pewter lan liya-liyane) minangka peran utama minangka peralatan interior modular. Kepraktisan dijamin: unit laci gantung, laci karo pembagi, rak sepatu lan tray sing bisa diekstrak mung sawetara konfigurasi sing bisa ditindakake.

Nordisk Design Walk in Closet 9

BK Ciandre Modern Customized Walk-In Sistem Closet
-Desain Lemari, Ukuran Bahan Bisa Disetel Saben Preferensi.Lawang Lemari Transparan Kanthi Lampu Led Sensor  
-Struktur Aluminium Kanthi Beban Kuwat- Bantalan Mbentuk Kekuatan Dhuwur, Tahan Karat  
-Variasi Bahan: Kulit Kaca Keramik Aluminium Kayu
Nordisk Design Walk in Closet 10
Nordisk Design Walk in Closet 11

BK CIANDRE Nduwe luwih saka 50 pilihan desain warna ndhuwur meja kayata merek slab keramik sing misuwur (NEW PEARL, GOLDME, SHUIHUITECH) utawa slab keramik ITALY LAMINAM lan desain eksklusif khusus, sing kabeh digawe ing mesin ITALY LAMINAM utawa SACMI.
Nordisk Design Walk in Closet 12
Nordisk Design Walk in Closet 13

Luwih saka 10 pilihan warna Aluminium.


Nordisk Design Walk in Closet 14

Porcelain slab

Tabel Keramik uga dijenengi minangka meja porselen, meja watu sintered, gumantung ing negara.   Permukaan keramik tahan asam, geni, goresan, lan noda. Bisa langsung kontak karo lenga, anggur, cairan panas. Gampang kanggo ngresiki lan tanpa kena pengaruh utawa rusak.

Nordisk Design Walk in Closet 15

BKX01

Nordisk Design Walk in Closet 16

BKX-02

Nordisk Design Walk in Closet 17

BKX-03

Nordisk Design Walk in Closet 18

BKX-C07

Nordisk Design Walk in Closet 19

BKX-C09

Nordisk Design Walk in Closet 20

BKX-C14

Nordisk Design Walk in Closet 21
       BKX-C05                BKX-C06                 BKX-C11               BKX-C13                 BKX-C16             BKX-C15  

Wood board

Koleksi materi BK CIANDRE saka domestik utawa kualitas dhuwur   Papan kayu impor minangka awak lemari pawon

   Nordisk Design Walk in Closet 30 Nordisk Design Walk in Closet 31 Nordisk Design Walk in Closet 32 Nordisk Design Walk in Closet 33 Nordisk Design Walk in Closet 34 Nordisk Design Walk in Closet 35

          K01                    K02                      K03                    K04                    K05                    K06

   Nordisk Design Walk in Closet 36 Nordisk Design Walk in Closet 37 Nordisk Design Walk in Closet 38 Nordisk Design Walk in Closet 39 Nordisk Design Walk in Closet 40 Nordisk Design Walk in Closet 41

           K07                    K08                    K09                     K10                   K11                  K12

Aluminum Table Base

Aluminium sing dilapisi bubuk Kerajinan ngalami pirang-pirang tes kanggo netepake glossiness, adhesion, resistance to indentation, resistance kanggo mlengkung, lan resistance kanggo korosi.

Nordisk Design Walk in Closet 42

BKX-A-01

Nordisk Design Walk in Closet 43

BKX-A-02

Nordisk Design Walk in Closet 44

BKX-A-03

Nordisk Design Walk in Closet 45

BKX-A-04

Nordisk Design Walk in Closet 46

BKX-A-05

Nordisk Design Walk in Closet 47

BKX-A-06

Nordisk Design Walk in Closet 48

BKX-A-07

Very strong OEM/R &D design ability  
BK CIANDRE duwe tim desainer kreatif furnitur profesional lan tim pangembangan, sing ngidini kita ora mung nggawe pesenan lan proyek desain OEM, nanging uga desain tampilan produk lan konstruksi produk R &D solutions. BK CIANDRE, a specialist R &D panyedhiya solusi.

What is a smart kitchen?

Pawon cerdas yaiku pawon sing dirancang kanggo ngirit energi lan wektu. Tujuan utamane yaiku supaya bisa lestari lan efisien. Iki minangka kombinasi elektronik, desain sing ati-ati lan unsur sing ramah lingkungan. Kasengsem ing masak saya tambah akeh, lan kita kerep nggunakake piranti kanggo macem-macem tujuan.
Nordisk Design Walk in Closet 49
Nordisk Design Walk in Closet 50

Intelligent Swing e Touch   

 

Dhukungan eTouch kanggo mbukak lan nutup elektronik nggawe urip luwih gampang kanggo pangguna.  

Demek panel ngarep kanthi alon-alon nyebabake urutan gerakan sing lancar.  

Malah panel ngarep sing abot banget diangkat   lan nutup - kanthi otomatis lan elegan - tanpa gaweyan luwih saka pangguna, kanthi nutul switch sensor ing njero.

Intelligent Lifting socket


Ndhuwur dilengkapi pangisi daya nirkabel sing bisa ngangkat port daya sawise ndemek

Nordisk Design Walk in Closet 51
Nordisk Design Walk in Closet 52

Intelligent Lifting socket


Ndhuwur dilengkapi pangisi daya nirkabel sing bisa ngangkat port daya sawise ndemek

Nordisk Design Walk in Closet 53

Top Rampung lan L-shaped nangani


Bk ciandre wis milih panel permukaan mewah Eropa sing paling apik.

Kita mboko sithik kerja sama karo perusahaan bergengsi ing donya kayata Laminam, Egger, Clearup, Kronospan lan merek furnitur tingkat dhuwur liyane.

L wangun nangani kang nggawe nangani Integrasi karo kabinèt didhelikake ing lingkungan siro lan tangan anti jiwit.

Intelligent TurnMotion II

LeMans trays ayunan lancar lan meh effortlessly metu saka sudhut lemari.

Sampeyan entuk tampilan sing jelas lan akses siap kanggo saben item sing disimpen.

LeMans menehi skor paling dhuwur kanggo efisiensi lan penak.


85° opening angle

Innovation through evolution.

Sudut bukaan iki ngindhari tabrakan karo gagang ing lemari jejer.

Iki nggawe luwih gampang kanggo ngrancang pawon

tata letak lan njamin pangguna-loropaken ing saben dina.

Sanajan papan sing sempit, ora ana risiko ngrusak panel ngarep sing larang.

Nordisk Design Walk in Closet 54
Nordisk Design Walk in Closet 55

Intelligent TurnMotion II

LeMans trays ayunan lancar lan meh effortlessly metu saka sudhut lemari.

Sampeyan entuk tampilan sing jelas lan akses siap kanggo saben item sing disimpen.

LeMans menehi skor paling dhuwur kanggo efisiensi lan penak.


85° opening angle

Innovation through evolution.

Sudut bukaan iki ngindhari tabrakan karo gagang ing lemari jejer.

Iki nggawe luwih gampang kanggo ngrancang pawon

tata letak lan njamin pangguna-loropaken ing saben dina.

Sanajan papan sing sempit, ora ana risiko ngrusak panel ngarep sing larang.

Solusi sing bisa disesuaikan lan unik

Pawon minangka papan sing paling apik kanggo nggawe kenangan!

Nordisk Design Walk in Closet 56
áâ´æàα&åãä Freelift E- touch ¦•ç¸¢©¤° Ngangkat munggah lan mudhun kanthi otomatis, δ÷éê sauntara wektu nalika sampeyan bisa ngirit papan liyane è  uga bisa ndhelik ing kanggo lengkap karo Furnitur liyane εηðë½¼¾>…íî&ieth;¡ì¿ï StraightLine Pantry λ«“<¯—µ· Koleksi StraightLine kasusun saka 25 potongan buatan tangan sing bisa dicampur lan μ  matched –¬ñ kanggo nggawe macem-macem sistem organisasi kanggo laci jero standar, laci jero, νó and Lavido pantries. ôòωªºøõö¶‰φπ±£"»→”®˚’§ Freelift E- touch ­¹²³ßθþ×ú Ngangkat munggah lan mudhun kanthi otomatis, ûù sauntara wektu nalika sampeyan bisa ngirit papan liyane ¨ü uga bisa ndhelik ing kanggo lengkap karo Furnitur liyane ý¥ÿ‍‌"&<> ¡¢£ StraightLine Pantry ¤¥¦§¨©ª«¬ Koleksi StraightLine kasusun saka 25 potongan buatan tangan sing bisa dicampur lan  ­® matched  ¯° kanggo nggawe macem-macem sistem organisasi kanggo laci jero standar, laci jero,  ±² and Lavido pantries. ³´µ¶·¸¹º»¼½¾¿ÀÁÂÃÄÅ Conovoy Lavido ÆÇÈÉÊËÌÍ Rincian cerdas persis sing dikarepake saka produk sing ngaku nawakake teknologi premium. Contone, sistem eTouch retrofittable ÎÏÐÑÒÓÔÕÖ×ØÙÚÛÜÝ Cleaning Agent Þßàáâãäå Dirancang kanggo ditarik saka kabinet nalika tutup diangkat lan tetep ana ing kabinet. æçèé Bingkai kasebut nggabungake pelari dhewe lan diamanake menyang pangkalan bangkai êëìíîïðñòóôõö÷øùúûüýþÿ€≤

Conovoy Lavido


Rincian cerdas persis sing dikarepake saka produk sing ngaku nawakake teknologi premium. Contone, sistem eTouch retrofittable


Cleaning Agent


Dirancang kanggo ditarik saka kabinet nalika tutup diangkat lan tetep ana ing kabinet.

Bingkai kasebut nggabungake pelari dhewe lan diamanake menyang pangkalan bangkai

Nordisk Design Walk in Closet 57
Nordisk Design Walk in Closet 58

Intelligent control button  


Tombol bisa ngontrol induksi

cooker lan kunci anak kanggo nglindhungi kulawarga

Nordisk Design Walk in Closet 59

Climber


Climber Clever storage Opening & closing with modern, convenient sensor control. Kaca shimmering kanthi rong otomatis

opening stages.

Nordisk Design Walk in Closet 60


Intelligent control button  


Tombol bisa ngontrol induksi

cooker lan kunci anak kanggo nglindhungi kulawarga


Climber


Climber Clever storage Opening & closing with modern, convenient sensor control. Kaca shimmering kanthi rong otomatis opening stages.

Nordisk Design Walk in Closet 61



Company Introduction


singkatan saka iku supplier saka ing Perusahaan kita duwe tim layanan sawise-sales kelas kapisan teknologi profesional lan pesawat saka sistem manajemen layanan standar kanggo nyuplai layanan kualitas paling apik kanggo pelanggan. We Sincerely welcome wong saka kabeh lapisan masyarakat teka kanggo nggawe kerjasama, pembangunan umum lan mangsa luwih apik.


sampeyan bisa uga seneng
Ora ana data
Hubungi kita
Ninggalake pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Langganan
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Hubungi Kita
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik alamat : Ora. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Alamat kantor : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
Ngobrol Online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.