Dhuwur-mburi Keramik Tabel Top & Customized Kitchen Kabinet Produsen Wiwit 1996

OEM Dinning Tables 1
OEM Dinning Tables 2
OEM Dinning Tables 3
OEM Dinning Tables 4
OEM Dinning Tables 5
OEM Dinning Tables 6
OEM Dinning Tables 1
OEM Dinning Tables 2
OEM Dinning Tables 3
OEM Dinning Tables 4
OEM Dinning Tables 5
OEM Dinning Tables 6

OEM Dinning Tables

nakoni, nyelidiki

Detail Produk Meja Makan



Product Overview


Pangguna Tabel Dining bahan dipilih saka pemasok sing dipercaya. Kinerja dhuwur lan kualitas unggul minangka fitur utama produk iki. wis netepake sistem kontrol kualitas produk sing ketat.



Product Description


Dibandhingake karo produk liyane ing kategori padha, Dinning Tables duwe kaluwihan ing ngisor iki.

OEM Dinning Tables 7

Product description

TABLE TOP CAN BE:

1. 6MM PORCELAIN SLAB

2.   ALUMINUM LEGS

Dimensions

can be flexible  adjustment:MAX. Dawane 3.2M tanpa deformasi


mm   (Dawa x Lebar x Dhuwur)   Inch  (Dawa x Lebar x Dhuwur)
1600 x 800 x 760
1800 x 900 x 760
2350 x 1000 x 760
2800x1100x760
3000 x 1100 x 760
3195 x 1100 x 760







Material Selection

■  Glass

■  Laminam slabs

■  Natural wood

■  Aluminum color sections

Product Video

OEM Dinning Tables 8


Product Details


6MM  PORCELAIN SLAB, NICE & SMOOTH EDGE finish


OEM Dinning Tables 9

Aplikasi Produk Aktual


6MM  PORCELAIN SLAB, NICE & SMOOTH EDGE finish

OEM Dinning Tables 10

6MM  PORCELAIN SLAB, NICE & SMOOTH EDGE finish



Company Introduction


minangka perusahaan sing melu riset lan pangembangan, lan dodolan adhedhasar kabutuhan pelanggan, nyedhiyakake pitakon informasi lan layanan liyane sing gegandhengan kanthi nggunakake sumber daya sing migunani. Iki ngidini kita kanggo ngatasi masalah pelanggan ing wektu. Sampeyan tansah ditampani kanggo priksaan.


sampeyan bisa uga seneng
Ora ana data
Hubungi kita
Ninggalake pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Langganan
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Hubungi Kita
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik alamat : Ora. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Alamat kantor : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
Ngobrol Online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.