Dhuwur-mburi Keramik Tabel Top & Customized Kitchen Kabinet Produsen Wiwit 1996

OEM & ODM Service
Ing sisih sampeyan saka konsepsi nganti kemasan
BK CIANDRE
Nyedhiyani layanan OEM meja keramik kanggo para pelanggan
Kita duwe sistem sing efektif sing njamin pangembangan produksi cepet lan kita uga duwe R &D Divisi. Tujuan utama kita R &D dumunung ing mromosiaken riset silang antarane tren global ing industri Furnitur lan Go-to pasar strategi kasedhiya kanggo kita klien.

Iki ngidini kita nggabungake teknologi manufaktur lan ide karo teknologi kita dhewe, lan bisa kerja bareng karo dheweke minangka siji tim kanggo ngasilake furnitur sing populer lan trendi. Kajaba iku, kanthi njupuk macem-macem wawasan lan nyebarake prestasi anyar, R &D kegiatan wis dadi luwih efisien lan efektif.
Meja Keramik Kab
Kita bisa ngatur tekstur ing ndhuwur meja, sing tegese ngembangake tekstur ndhuwur meja khusus kanggo siji merek furnitur, saengga desain tekstur ndhuwur meja iki bakal eksklusif ing pasar, iki penting banget kanggo pangenalan merek.
Dasar Meja Keramik Kab
BK Ciandre duwe R &D tim karo 26 taun ing produksi Furnitur aluminium, iku banget ngalami ing struktur Furnitur aluminium, struktur Product kudu ing imbangan apik ing desain Estetika awak manungsa lan panggunaan saben dina normal.
OUR ADVANTAGE
Ora ana data
Kanggo ndhuwur meja keramik
kita bisa ngatur tekstur ndhuwur meja, sing tegese ngembangake tekstur ndhuwur meja khusus kanggo siji merek furnitur, saengga desain tekstur ndhuwur meja iki bakal eksklusif ing pasar, iki penting banget kanggo pangenalan merek.
Kanggo basis Tabel

BK Ciandre duwe R &D tim karo 15 taun ing produksi Furnitur aluminium, iku banget ngalami ing struktur Furnitur aluminium, struktur Product kudu ing imbangan apik ing desain Aesthetic awak manungsa lan panggunaan saben dina normal.

OUR ADVANTAGE
Kanthi solusi pengulangan produk sing terus-terusan, tujuane kanggo nggedhekake ROI sampeyan.
Dadi kanggo siji basis meja desain anyar, saka 0 nganti produk pungkasan disetujoni, 45 dina minangka jadwal wektu biasa.
Ora ana data
konsep desain kita punika :

A. Kudu tundhuk desain estetis awak manungsa pasar lokal;     

B. Prasaja lan becik minangka tren pasar global;

C. Pas kanggo saluran dodolan dobel on-line lan off-line, saengga bobot entheng iku penting banget;

D. Prasaja ing perakitan.

Ora ana data
Ora ana data
Konsultasi Pakar meja Keramik BK CIANDRE
We mbantu supaya pitfalls kanggo ngirim kualitas lan Nilai ndhuwur meja Keramik lan dhasar, ing wektu lan ing budget.
BK CIANDRE

Kajaba iku, kita uga nyedhiyakake solusi pawon Modular sakabèhé

Kanthi LEGO trendi global ing saben dinten, perusahaan pawon Eropa liyane ngembangake pawon Modular kanggo pasar global, tegese klien bisa tuku unit modular sing disenengi kanggo ngrakit kabutuhan kulawarga lan kabiasaan panggunaan pribadi, iki ora mung nyukupi kabutuhan kustomisasi. , nanging uga nyederhanakake kesulitan kustomisasi ing dodolan lan produksi. Minangka pikiran generasi enom wis dilatih karo prinsip LEGO, supaya yen pawon dhewe bisa ing prinsip LEGO kanggo desgin, iku bakal pilihan kanggo milih pawon modular kita.
MODULAR KITCHEN
Nanging mungkin ana siji pitakonan, saben omah kanthi ukuran lan wujud sing beda-beda, kepiye pawon modular bisa pas kanggo kabeh omah?
Ide kita yaiku supaya 90% omah ana ing unit modular, nanging ana sawetara unit ing unit sing disesuaikan, iki nyuda kesulitan komunikasi, desain, produksi lan perakitan, sauntara iku nyukupi syarat sing dirancang kanggo pawon modular. pilihan apik kanggo proyèk, minangka bakal nyimpen akèh    biaya pegawe Déwan yen Unit modul, Sauntara iku nyuda kangelan perancang lan buruh Déwan, supaya BK Ciandre Modular Kitchen punika: ngirit energi, ngirit biaya, ngirit otak.
Kajaba iku, kahanan pasar saiki yaiku desainer nggunakake otak lengkap kanggo nggawe desain sing cocog kanggo klien, kudu mriksa karo klien, mriksa pabrik kanggo saben pitakonan, asring kahanan desainer nggawe desain pawon sing dudu asline. ide, klien milih pawon sing dudu pawon sing cocog amarga status produksi, dadi kok desainer ora bisa nggawe becik kanggo nuntun pelanggan kanggo milih pawon becik ing wektu cendhak lan nggawe konfirmasi?
Jawabane ya!
Mulane BK Ciandre nyediakake Model 3D Max utawa SKETCH-UP kanggo mitra global kita (utamane desainer), saengga mung kudu dilebokake.    model kita ing desain sing, padha bisa gampang éling pawon desain ing pabrik kita, iki alat dodolan siro, gampang kanggo desainer, dodolan gampang, lan produksi gampang.
Sawise pirang-pirang taun upaya, kita bisa ngasilake OEM ODM Ngarep Fleksibel Lemari Logam Kawat Rak Rak Sistem Panyimpenan Bisa Dicopot & Kit Lemari sing Bisa Diperpanjang, akeh sing diekspor menyang macem-macem negara lan wilayah lan wis diakoni lan dipercaya dening para pelanggan sing dihargai. Pelanggan ing saindenging jagad olèh ngunjungi pabrik kita lan rembugan kerjasama karo kita. Simpenan kita regane 10 yuta dolar, sampeyan bisa nemokake bagean sing kompetitif sajrone wektu pangiriman sing cendhak. Kita ngetrapake strategi pangembangan tata letak klompok, nggabungake sektor bisnis sing gegandhengan, lan nggawe tata letak strategis kanthi skala sektor bisnis lan kabeh rantai industri.
Layanan sing digawe khusus kanggo sistem lemari sing digawe khusus
Bk Ciandre njaga standar kualitas dhuwur ing kabeh proses manufaktur ing lemari lemari, saka langkah pisanan njupuk pangukuran kamar, kanggo spesifikasi karakteristik proyek lan pilihan bahan, lan nggawa teknologi paling anyar nalika ngurmati sing diadegake. lingkungan omah.

Unsur kasebut minangka dhasar ing produksi sistem lemari khusus, kalebu nganyari profesional sing terus-terusan babagan industri perabot sing terus berkembang.
Layanan kita kalebu
* Dhukungan proyek gratis kanthi gambar CAD sing disesuaikan;

* layanan survey lingkungan gratis ing situs;

* rendering fotorealistik sing dikarepake;

*pangumpulan komposisi lemari khusus sing dipilih dening salah sawijining tim khusus sing beroperasi sacara internasional.

* lumaku adat ing project lemari
Ing planning lan program saka total lumaku adat ing lemari project, mriksa awal saka dimensi pas papan sing kudu pepak njupuk Panggonan lan kaleksanan dening salah siji saka wakil kita. Langkah pisanan banjur diterusake kanthi proposal kanggo proyek sistem lemari bespoke sing kalebu kabeh unsur sing dipersonalisasi miturut kabutuhan khusus klien. Kekuwatan kita dumunung ing fleksibilitas desain sing ekstrem lan pakaryan sing khas, sing luwih ditingkatake kanthi pencarian lan saben papan kanthi cara sing eksklusif.
Tim kita
Tim desainer kita asal saka ide saka Jerman lan Italia, pawon ora mung nggawe kelangan, kudu nimbang keseimbangan sing apik ing estetika awak lan fungsi manungsa, kabeh desain mung kanggo nambah rasa seneng wong ing saben dinane.

kustomisasi pawon lan lemari pawon modular yaiku bagean bisnis utama BK Ciandre:

Kustomisasi pawon kanggo nyukupi kabutuhan pribadi klien, amarga luwih akeh klien pengin sing khusus kanggo omahe dhewe, kita duwe tim desain kanggo nggawe desain pribadi saben kabutuhan klien kanthi nggunakake SKETCHUP lan 3D max, sing bisa nuduhake desain nyata klien kanthi cepet. Ing omah sing asline, ing sisih liya, saben pawon, kita duwe tim perakitan kanggo nggawe pre-assembly ing pabrik sadurunge dikirim menyang klien, sing ngindhari kesalahan potensial nalika klien nampa.

Kangge, Kabeh koleksi materi kita ana ing koleksi unggul internasional.
Struktur utama pawon ana 3 bagean
Ora ana data
Kustomisasi produk sampeyan saiki
Cukup ninggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya kita bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain!
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Langganan
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Hubungi Kita
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik alamat : Ora. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Alamat kantor : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
Ngobrol Online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.