+15 Taun Perabot Minimalis High-end R &D MANUFACUTURE.

Kustomisasi Kabinet sakabèhé saka Enem Pancegahan Utama

Apa backboard saka kabinèt ngadeg utawa pindho -sealing. Backplane siji-sisi gampang lembab lan jamur, lan gampang ngeculake formaldehida, nyebabake polusi, dadi sampeyan kudu ngadhepi kaping pindho. Kekandelan saka materi kabinèt kudu takon bab pangayoman lingkungan saka piring awak kabinèt. Yen budget diwatesi, disaranake nggunakake fireboard utawa panel dekoratif ganda. Ing babagan kekandelan piring, biaya 18mm nglukis 7% luwih dhuwur tinimbang biaya piring 16mm. Nanging urip layanan bisa ditambah luwih saka kaping pindho. Apa kabinet nggunakake anti-pitik jago lan bar sealing pinggiran bisu ora ditutup kanthi ketat, bakal nyebabake asap minyak, bledug, lan serangga mlebu. Ing kabinèt sakabèhé, kabinèt pinggir bisu digunakake kanggo ngilangake gangguan lan nyegah mlebune cacing kayata kecoak. Bisa mesthekake yen panganan ora kena polusi. Bahan apa sing digawe saka watu sintesis bahan sing cocog kanggo meja pawon, kalebu papan tahan api, watu buatan, marmer alami, granit, stainless steel, lsp. Among them. Cara instalasi saka aluminium foil ing kabinèt sink-kinerja sealing saka kabinèt sink luwih utuh, banyu lan Kelembapan ora gampang kanggo nembus, lemantun protèktif luwih efektif, ngluwihi gesang layanan saka kabinèt. Aja mung Care babagan rega lan gaya prodhuk, apa bisa nyedhiyani layanan sawise-sales kualitas dhuwur iku kinerja saka kekuatan Produsèn yen sampeyan bisa nyedhiyani layanan sawise-sales kualitas dhuwur. Akeh pabrik cilik sing murah banget, nanging babar pisan cendhak utawa ora ana garansi, nanging angel entuk solusi sing cukup sawise ana sing salah.

Kustomisasi Kabinet sakabèhé saka Enem Pancegahan Utama 1

get in touch with us
Artikel sing disaranake
Sawetara Saran kanggo Kabinet Kustom ing Strategi Dekorasi
1. Aja milih panel kabinet warna sing akeh banget. Kakehan dyeing ora bakal katon apik, lan koyo sakabèhé bakal miskin. Umume, loro warna kasebut bisa digunakake minangka warna kontras. 2. Pilihan saka gagang iku pilihan pisanan. Lawang kabinèt dilengkapi piranti rebound lan saklar penet, sing utamané cocok kanggo gaya minimalis modern. Utamane yen ana bocah ing kulawarga, aja kuwatir babagan bocah sing ora dirancang kanthi tangan. 3. Yen sampeyan ora pengin meja panedhaan ing omah saben dina, sampeyan kudu ngatur sadurunge saben dhaharan. Tableware lan lemari bisa diinstal karo akèh iku. 4. Kanggo hardware, lemari sing digunakake ing omah kita pancen ora rusak. Panggonan sing gampang rusak yaiku lawang kabinet. Ana sing ora gampang mbukak, ana sing ora ditutup, squeak, lan ora nyimpen dhuwit ing hardware. 5. Dhuwur kabinet antara 800 lan 880. Dhuwur kabinet ditemtokake dening dhuwure wong sing kerep masak ing omah. Yen sampeyan kudu mbungkuk kanggo ngumbah piring, sampeyan bakal kesel. Sampeyan bisa nyoba ing bale pameran kabinet. Dhuwur sing paling apik yaiku jejeg, mung tutul ngisor sink nganggo tangan sampeyan.  
Sakabèhé Pancegahan Desain Kabinet Kayu Solid?
Dekorasi Kabinet Sakabèhé Perlu Digatekake Enem Perkara Utama kanggo Mesthekake S mengko.
Kustomisasi Lemari Kabinet Sakabèhé Apa Lemari Pakaian lan Lemari Kayu sing Luwih Apik?
Cara Milih Kustomisasi Lemari Kabinet Sakabèhé
Apa Kustomisasi Lemari Kabinet Sakabèhé Perlu Didhuwurake
Kustomisasi Kabinet Sakabèhé Bisa Luwih Nggambarake Humanisasi
Sakabèhé Pawon Produsen Pilihan kang
Aja Langkah 5 Pit Iki Nalika Milih Kabinet Custom
Cara Milih Bahan Kabinet Kayu Solid?
Panelusuran sing gegandhengan
Sawetara Saran kanggo Kabinet Kustom ing Strategi Dekorasi
Aja Langkah 5 Pit Iki Nalika Milih Kabinet Custom
Ngendi Kabinet Kustom "larang"?
Cabinet Custom Precautions
Carane Nggawe Kabinet Katon Apik lan Migunani
Apa Jenis Papan kanggo Kustomisasi Kabinet Sing Paling Cocog
Advantages of Cabinets:
Proses Service Maintenance Kabinet
Komposisi Kabinet Pawon lan Standar Ukuran sing Gegandhengan
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Subscribe
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Contact Us
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Factory address : No. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Office address : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap