Dhuwur-mburi Keramik Tabel Top & Customized Kitchen Kabinet Produsen Wiwit 1996

Cara Nemtokake Antarane Meja Keramik lan Marmer 1
Cara Nemtokake Antarane Meja Keramik lan Marmer 2
Cara Nemtokake Antarane Meja Keramik lan Marmer 3
Cara Nemtokake Antarane Meja Keramik lan Marmer 4
Cara Nemtokake Antarane Meja Keramik lan Marmer 5
Cara Nemtokake Antarane Meja Keramik lan Marmer 6
Cara Nemtokake Antarane Meja Keramik lan Marmer 1
Cara Nemtokake Antarane Meja Keramik lan Marmer 2
Cara Nemtokake Antarane Meja Keramik lan Marmer 3
Cara Nemtokake Antarane Meja Keramik lan Marmer 4
Cara Nemtokake Antarane Meja Keramik lan Marmer 5
Cara Nemtokake Antarane Meja Keramik lan Marmer 6

Cara Nemtokake Antarane Meja Keramik lan Marmer

nakoni, nyelidiki

 

Cara Nemtokake Antarane Meja Keramik lan Marmer

 

Nalika milih meja anyar kanggo omah sampeyan, ana akeh bahan sing bisa dipilih. Rong pilihan sing populer yaiku keramik lan marmer, loro-lorone duwe ciri lan keuntungan sing unik. Ing artikel iki, kita bakal njelajah pro lan kontra saka loro kasebut meja keramik lan marmer kanggo mbantu sampeyan mutusake endi sing paling cocog kanggo omah sampeyan.

 

Pisanan, ayo goleki meja keramik. Keramik minangka jinis lempung sing dibakar ing suhu dhuwur kanggo nggawe permukaan sing atos lan tahan lama. Iki minangka bahan serbaguna sing bisa dilapisi ing macem-macem warna lan pola, dadi pilihan sing populer kanggo dekorasi omah.

 

Salah sawijining keuntungan utama meja keramik yaiku daya tahan. Padha tahan kanggo goresan lan reregetan, supaya gampang kanggo njaga lan sampurna kanggo saben dina. Padha uga tahan kanggo panas, supaya sampeyan ora perlu sumelang ing bab nempatake piring panas ing lumahing. Kajaba iku, meja keramik relatif entheng, supaya gampang dipindhah yen perlu.

 

Meja keramik uga larang regane, dadi pilihan sing ramah anggaran kanggo sing pengin menehi omah kanthi anggaran sing sithik. Padha uga gampang kanggo ngresiki lan njaga, amarga bisa dibusak nganggo kain lembab lan sabun sing lembut.

 

Nanging, ana sawetara kekurangan kanggo meja keramik. Padha bisa rentan kanggo chipping lan bejat yen padha bumped utawa kalah liwat, supaya padha ora dadi pilihan sing paling apik kanggo omah-omahé karo anak utawa pets. Dheweke uga ora tahan panas kaya sawetara bahan liyane, dadi sampeyan kudu ati-ati supaya ora nyelehake obyek sing panas banget ing permukaan.

 

Saiki, ayo nimbang tabel marmer. Marmer minangka watu alam sing diajeni amarga katon apik lan mewah. Iki digawe saka watu gamping metamorphosed lan dikenal kanthi pola lan urat sing unik.

 

Salah sawijining mupangat utama meja marmer yaiku kaendahan lan keanggunan sing langgeng. Marmer nduweni tampilan klasik lan canggih sing bisa nambah sentuhan kemewahan ing kamar apa wae. Iki uga awet banget lan tahan goresan, noda, lan panas, dadi pilihan praktis kanggo panggunaan saben dina.

 

Tabel marmer uga relatif gampang kanggo ngresiki lan njaga. Bisa diusap nganggo kain lembab lan sabun sing lembut, lan ora mbutuhake perawatan khusus utawa sealant.

 

Nanging, ana sawetara kekurangan kanggo meja marmer. Padha luwih larang tinimbang meja keramik , supaya padha ora dadi pilihan sing paling apik kanggo wong-wong ing budget nyenyet. Dheweke uga luwih abot lan luwih angel dipindhah, mula bisa uga ora dadi pilihan sing paling apik yen sampeyan pengin ngatur perabotan kanthi asring.

 

Kajaba iku, marmer minangka bahan keropos, sing tegese bisa nyerep cairan lan noda yen ora diresiki kanthi cepet. Iki bisa dadi masalah yen sampeyan ngeculake cairan ing permukaan utawa yen sampeyan nyelehake panganan utawa minuman asam ing meja. Kanggo nyegah pewarnaan, penting kanggo ngresiki tumpahan kanthi cepet lan nggunakake coaster utawa placemats kanggo nglindhungi permukaan.

 

Dadi, pilihan sing luwih apik kanggo omah sampeyan: keramik utawa marmer? Pungkasane, keputusan kasebut bakal gumantung karo pilihan lan kabutuhan pribadi sampeyan. Yen sampeyan nggoleki pilihan sing tahan lama lan ramah anggaran sing gampang dijaga lan diresiki, banjur meja keramik bisa dadi pilihan sing paling apik kanggo sampeyan. Ing sisih liya, yen sampeyan nggoleki pilihan sing mewah lan langgeng sing nambah sentuhan kecanggihan ing omah sampeyan, banjur meja marmer bisa dadi cara kanggo pindhah.

 

 

 

Deskripsi Produk

 

gelem tuku bahan mentahan kualitas dhuwur tinimbang miskin kanggo njamin kualitas kanggo meja ruangan keramik. Tes kaping pirang-pirang ditindakake kanggo njamin kualitase. Produk kasebut nggawa keuntungan sing lestari kanggo para pelanggan amarga prospek pertumbuhan sing ora bisa ditandingi.

Teknik Profesional
Mesin otomatis kanggo nglereni, edging, ngresiki, nggawe produk minangka kerajinan sing sampurna kanggo para pelanggan.
100% pengawasan kualitas, strictly kontrol kualitas ing saben prosedur.

Cara Nemtokake Antarane Meja Keramik lan Marmer 7
 
Tabel BK CIANDRE karo bahan tren anyar: ndhuwur meja Keramik kang dijenengi porselen utawa watu sintered banget, digunakake digunakake minangka ndhuwur meja .Aluminium kanggo meja basa kang cocok kanggo ruangan, sawijining Atraktif lan awet, anti-karat lan nyandhang-tahan karakteristik ing njobo, Ing wêdakakêna nutupi karo pigura aluminium bakal defend saka goresan, peeling, lan oksidasi.
Meja keramik kanthi basis meja aluminium dadi produk sing sampurna ing aplikasi ruangan.
Cara Nemtokake Antarane Meja Keramik lan Marmer 8
Cara Nemtokake Antarane Meja Keramik lan Marmer 9
 
BK CIANDRE Nduwe luwih saka 50 pilihan desain warna ndhuwur meja (merek terkenal domestik utawa (MUTIARA BARU, GOLDME, SHUIHUITECH) utawa slab keramik ITALY LAMINAM lan desain eksklusif khusus, sing kabeh digawe ing mesin ITALY LAMINAM utawa SACMI.
Cara Nemtokake Antarane Meja Keramik lan Marmer 10
Cara Nemtokake Antarane Meja Keramik lan Marmer 11
 
Dasar meja aluminium, luwih saka 10 pilihan warna saben aluminium
 
 
Cara Nemtokake Antarane Meja Keramik lan Marmer 12

Meja Keramik/Porselen Slab

  tekstur lan ukuran keramik bisa disesuaikan 

 

Cara Nemtokake Antarane Meja Keramik lan Marmer 13

BKX01

Cara Nemtokake Antarane Meja Keramik lan Marmer 14

BKX-02

Cara Nemtokake Antarane Meja Keramik lan Marmer 15

BKX-03

Cara Nemtokake Antarane Meja Keramik lan Marmer 16

BKX-C07

Cara Nemtokake Antarane Meja Keramik lan Marmer 17

BKX-C09

Cara Nemtokake Antarane Meja Keramik lan Marmer 18

BKX-C14

Cara Nemtokake Antarane Meja Keramik lan Marmer 19

 

Alas Meja Aluminium Kab  

 

 Kita bisa nyadari desain dhasar meja sing cocog dadi kasunyatan.

 

Cara Nemtokake Antarane Meja Keramik lan Marmer 28

BKX-A-01

Cara Nemtokake Antarane Meja Keramik lan Marmer 29

BKX-A-02

Cara Nemtokake Antarane Meja Keramik lan Marmer 30

BKX-A-03

Cara Nemtokake Antarane Meja Keramik lan Marmer 31

BKX-A-04

Cara Nemtokake Antarane Meja Keramik lan Marmer 32

BKX-A-05

Cara Nemtokake Antarane Meja Keramik lan Marmer 33

BKX-A-06

Cara Nemtokake Antarane Meja Keramik lan Marmer 34

BKX-A-07

Kuwat banget OEM / R&D kemampuan desain 
BK CIANDRE duwe tim perancang furnitur profesional lan tim pangembangan, sing ngidini kita ora mung nggawe pesenan lan proyek desain OEM, nanging uga desain tampilan lan struktur produk R&D desain.

 



Kaluwihan Perusahaan

 

• netepi konsep layanan dadi berorientasi pelanggan. Kita diakoni sacara luas ing pasar amarga produk kualitas lan layanan sing apik.
• Akeh jalur lalu lintas kumpul ing lokasi. Iki menehi kaluwihan kanggo lalu lintas lan mbantu entuk distribusi sing efisien saka macem-macem produk.
• Madeg ing wis berkembang ing kanggo taun. Kita wis nguwasani teknologi majeng lan wis nambah pengalaman sugih.
Halo, yen sampeyan duwe saran, tinggalake informasi kontak sampeyan. Kita bakal hubungi sampeyan ing wektu!

 

sampeyan bisa uga seneng
Ora ana data
Hubungi kita
Ninggalake pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Langganan
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Hubungi Kita
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik alamat : Ora. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Alamat kantor : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
Ngobrol Online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.