Dhuwur-mburi Keramik Tabel Top & Customized Kitchen Kabinet Produsen Wiwit 1996

Pancegahan kanggo Panganggone lan Pangopènan Lawang Kayu

Panganggone lawang kayu lan pancegahan pangopènan Jinis lan gaya saka lawang kayu wis dadi liyane lan liyane karo syarat saka kaping. Kualitas lawang kayu ing pasar uga bisa diarani beda. Nanging, amarga akeh kaluwihan saka lawang kayu, konsumen biasane milih lawang kayu nalika milih lawang ngarep. Ing proses nggunakake lawang kayu, kita kudu mbayar manungsa waé liyane lan kanthi ati-ati njaga, supaya lawang kayu bisa ngindhari sawetara masalah kualitas sing disebabake nggunakake lan pangopènan sing ora bener. Dadi apa sing dadi perhatian ing proses panggunaan lan pangopènan lawang kayu? Xiaobian bakal menehi sampeyan siji-siji. 1: Pancegahan kanggo nggunakake lawang kayu padhet ing lemari lan lemari sakabèhé 1. Prec Notaris Penggunaan Pintu Kayu Solid 1. Produk sing ora dicet sadurunge lan ora dicet. 2. Apa produk sing kudu dipotong sadurunge instalasi lan ukuran ukuran lawang kayu, utawa produk sing kudu dipotong kanthi retak, kontraksi, lan deformasi nalika digunakake, kudu dianggep utawa disepakati dening bakul, yen ora, dealer lan pabrik ora bakal nanggung pabrik apa wae. Guarantee. 3. Kanggo nyegah lawang lawang nalika mbukak lan nutup lawang, dianjurake kanggo nginstal nyedhot Magnetik ing sangisore lawang ing wektu. 4. Aja nyumerepi barang sing abot ing lawang nalika nggunakake lawang kayu biasane nalika ngatur lawang kayu utawa ngidini bocah nggantung ing lawang supaya ora nyepetake umur layanan. 5. Nalika lawang diuripake lan diowahi, aja meksa banget utawa mbukak sudut. Iki ora mung bakal ngrusak lawang kayu, nanging bakal natoni wong ing abot. 6. Ing wiwitan lawang, alon-alon push (utawa narik entheng) lawang kayu karo tangan, lan sampeyan uga bisa nggunakake obyek hard kanggo nyegah lapisan protèktif saka Paint lawang kayu rusak. 7. Aja nggawe omah lembab kanggo dangu, supaya ora deform lawang kayu. 8. Lawang kayu ora kena langsung kena sinar srengenge nganti suwe, sing bakal nggawe cat discolor, tuwa utawa diudani. 9. Ngilangke resik nganggo kain sing resik nalika lawang kayu cipratan banyu kanggo nyegah ekspansi lokal. Aja meksa banget nalika ngusap supaya ora mbuwang cat. Loro: Pangopènan saben dina lawang kayu sing disesuaikan ing omah kayu padhet 1. Nalika njabut reregetan lumahing lawang kayu, nggunakake kain katun alus kanggo ngilangke, lan iku gampang kanggo ngeruk lumahing karo departemen hard. Yen noda banget abot, sampeyan bisa nggunakake agen cuci netral, odol utawa agen pembersih khusus perabotan, banjur ngilangke sawise ngilangi noda. Do not wash it with Lantong. 2. Pay manungsa waé kanggo soaking ing reagen netral utawa gombal banyu. Aja nyeleh wektu lumahing lawang kayu, yen ora bakal kacemplungaken lumahing lan nggawe lumahing bahan hiasan discolored. 3. Pay manungsa waé menyang sudhut lan sudhut lawang kayu, aja gosok akeh banget, yen ora bakal nimbulaké sudhut lan sudhut tiba. 4. Klub lan kunci minangka aksesoris aktivitas. Nalika loosening, kudu langsung tightened. Swara posisi baris kudu diwenehi perhatian ing wektu. Nalika kunci dibukak, iku ora fleksibel kanggo nambah jumlah cocok saka foles inti potlot kanggo tombol. 5. Amarga karakteristik shrinkage garing lan dampness, yen suhu lan asor gedhe, yen retak lan kontraksi tipis, iki minangka fenomena alam normal. You do not have to panic. Kanthi owah-owahan musiman, fenomena iki bakal dadi fenomena iki. Natural disappearance. 6. Kanggo njaga warna sing padhang saka lawang kayu, kudu dijaga kanthi rutin.

Pancegahan kanggo Panganggone lan Pangopènan Lawang Kayu 1

Hubungi kita
Artikel sing disaranake
Proyek
Kepiye Tuku Pintu Kayu Ing njero ruangan kanthi bener sajrone dekorasi?
Kepiye Tuku Pintu Kayu Ing njero ruangan kanthi bener sajrone dekorasi?
Ing dekorasi omah, lawang lan jendhela isih milih lawang kayu. Nanging, lawang kayu ora mung mbutuhake luwih akeh ing dekorasi, nanging uga nambah akeh syarat ing babagan kinerja lawang kayu kasebut. Umume wong bakal nyebutake fungsi insulasi swara nalika nggawe lawang kayu njero ruangan Nantong. Iku uga prasaja lan loman ing desain lawang kayu. Editor kustomisasi lawang omah kayu padhet percaya yen gaya desain dekorasi sakabèhé kudu dijlentrehake dhisik, lan lawang sing didhukung. Kapindho, kudu ditemtokake miturut panggonan panggunaan. Contone, miturut panggonan panggunaan lan panggunaan, bisa dipérang dadi lawang hiasan umum, louvers lan lawang hiasan kaca, lsp. Pintu mlebu, lawang anti-maling sing aman lan kuwat, lawang komposit kayu padhet, kabeh lawang kayu sing padhet; kamar urip umum lan lawang kamar turu bakal milih lawang kayu -solid dhuwur karo kinerja safety dhuwur, sakabèhé nglukis lan kuwat, biasane nggunakake penggemar -jinis lan lawang flat -mbukak. Pawon lan jamban bisa milih kanggo push -pull utawa lempitan jinis lawang. Lan kamar panyimpenan bisa milih lawang louver kanthi breathability sing luwih apik. Werna warna lawang kayu lawang kayu kudu harmonis karo kamar; werna lawang kayu kudu kontras karo werna tembok, lan tetep werna sing padha karo lemah; werna lawang kayu kudu cedhak karo werna saka Furnitur;. Gaya dekorasi omah gaya lawang kayu kalebu: Cina, Eropa, sederhana, lsp. Yen omah dekorasi gaya Eropa, lawang kayu bisa milih gaya Eropa utawa luwih cedhak. Kombinasi iki nuduhake kaendahan lan kesatuan omah. Bahan lawang kayu kayata pinus abang lan elm dicocogake kanggo dekorasi kelas umum; water willow, kayu, lan beylum dicocogake kanggo dekorasi medium-grade; lan cemoro, jangkrik abang, walnut, jati, mahoni lan dekorasi omah mewah liyane. Nalika tuku, sampeyan kudu ngenali warna, tekstur, tekstur lan aspek liyane miturut bahan sing beda.
Pangolahan lan Instalasi Pintu Sliding Berongga!
Pangolahan lan Instalasi Pintu Sliding Berongga!
Ana rong jinis gaya lawang ngusapake kothong ing stainless steel mid-kosong lawang ngusapake. Salah sijine wujude 45 derajat mesum lan sisih horisontal. Siji kadhangkala mbutuhake amba welding, kang banget troublesome lan asil ora apik. Pangolahan push lawang ing kothong, golek toko karo mesin mlengkung, ngukur gaya, ngomong bab rega, wong bakal ngukur ukuran, Processing cepet. Instalasi lawang geser, pedagang umum ora duwe instalasi lan kudu nindakake dhewe. Nanging, pinggiran saka stainless steel sawise Processing banget cetha. Ati-ati aja nganti ngethok tangan. Cukup nyopot film pelindung putih sawise rampung. Informasi ing ndhuwur disusun dening editor saka pabrikan push door (Editor). Yen sampeyan pengin sinau luwih lengkap, mangga mlebu menyang situs web kanggo rincian. Tip tuku: Substrat lawang geser jinis tapel wates umume campuran aluminium lan baja plastik. Amarga paduan aluminium nduweni karakteristik bobot entheng lan kekuatan dhuwur, bahan kasebut minangka bahan dhuwur (Material) sing mindhah landasan lawang, sing mboko sithik ngganti produk baja plastik. Aluminium alloy dipérang dadi aluminium biasa -magnesium lan aluminium titanium Magnesium alloy. Titanium logam nduweni karakteristik kekuatan dhuwur, proporsi cilik, lan kateguhan dhuwur. Mulane, regane bakal kaping pirang-pirang luwih larang. Kajaba iku, perawatan permukaan dhuwur duwe oksidasi anoda, penyemprotan areng elektro-swinging, lsp. Proses kasebut nduweni kekerasan lan estetika sing luwih dhuwur tinimbang semprotan lan plating sing prasaja. Yen kekandelan digunakake minangka inti lawang karo kaca utawa salaka mirror, iku umume 5mm nglukis; yen Papan kayu digunakake minangka inti lawang, kekandelan saka 10mm kudu digunakake minangka paling apik. Sawetara manufaktur nggunakake papan kayu sing luwih tipis (8mm utawa malah 6mm) kanggo ngirit biaya materi. Banget lancip Papan kayu-kayuan, meksa nindakake perkara munggah, iku katon sembrono lan goyangake, lan stabilitas miskin, lan sawise sawetara wektu, iku gampang kanggo warp lan deform. Lumahing cat disemprotake lan ditransfer menyang lapisan ganda merek, yaiku, mbusak bledug permukaan, ngilangi hibridisasi, sing nambah adhesi permukaan cat. Branding prasaja, malah ora implanted, supaya lumahing Paint gampang tiba mati, lan tektur ora cetha. Lumahing manufaktur lawang geser skala gedhe diproses dening perusahaan (Perusahaan) dhewe, banjur diolah nganggo teknologi canggih sing diimpor. Lumahing cat produk alus lan alus, seragam lan kebak, lan tekstur sing cetha. Produsen lawang geser cilik yaiku profil produk rampung (Warna) pabrik profil. Lumahing ora bisa ditangani dhewe. Werna lawang ora cocog, bedane warna gedhe lan liya-liyane. Papan kayu (utamane papan serat lan piring partikel) saka lawang geser yaiku papan gawean. Akeh manufaktur lawang kabinet tembok ing pasar biasane diprodhuksi ing negara kasebut, lan malah nggunakake bahan piring sing kandel. Akeh piring wis ngluwihi isi kandungan formaldehida. Ing mangsa kadhemen ing sisih lor, nalika lawang lan jendhela ditutup, iku duwe impact luwih ing kesehatan fisik konsumen. Pulley material slider minangka komponen hardware sing paling penting ing lawang geser. Bahan katrol ing pasar yaiku katrol plastik, katrol logam lan katrol serat kaca. Metal pulley kuwat, nanging gangguan gampang kanggo gawé nalika kontak trek. Katrol serat kaca karbon ngemot bantalan rol, slip push Gamelan, tahan lama - tahan, struktur tertutup kothak -jinis efektif, lan luwih cocok kanggo wilayah lor angin lan wedhi. Lan sawetara lawang ngusapake low-grade digawe saka plastik organik, kang gampang kanggo nyandhang lan deform. Iku bakal fluctuate ing dhuwur lan kurang ing wektu. , Iku gampang kanggo derail nalika meksa nindakake perkara lan narik, iku ora aman. Goyangake lawang kanthi arah vertikal saka rel geser, sing luwih cilik tingkat goyang, sing nuduhake stabilitas sing luwih apik. Nalika goyang, mbayar manungsa waé kanggo mirsani katrol ndhuwur lan ril ngusapake ndhuwur. Yen kualitas (MASS) lawang ngusapake apik, longkangan antarane longkangan meh nul. Mulane, kombinasi nyenyet saka katrol ndhuwur lan ril ngusapake nemtokake Gamelan saka ngusapake sawijining. Kaluwihan lan cacat saka setir ngisor mung bisa mesthekake yen efek ngusapake apik lan siklus nggunakake dawa bisa dijamin. Pintu geser seluler dhuwur-end digawe saka serat kaca karbon, kanthi manik-manik gulung, kanthi ester pelumasan. Katrol sing luwih elek asring digawe saka plastik rekayasa utawa plastik organik. Obstructing, bisa gampang deforming sawise dangu, mengaruhi gaya pemisahan push -pull efek Papan: minangka lawang pemisahan, paling mau lumahing piring liyane transparent, kang bisa nggawe papan liyane mbukak, njupuk menyang akun efek hiasan (Efek), digabungake karo gaya kamar sakabèhé. Lawang lemari : Bahan papan kayu, kaca, pangilon lan liya-liyane. Dhuwur gerakan kaca ngirim ora ngluwihi 2,5 meter. Kamar turu ngirim ora milih lawang gerakan pangilon. Lawang gerakan piring prasaja lan loman, lan keamanan apik. Piranti mandeg-mandeg umume digunakake kanggo pamblokiran pamblokiran mandeg, nanging sifat baja sing dhuwur bakal luwih kuwat, lan baja ora apik. Sawise tabrakan dawa, bakal ngasilake pamindahan. Ing kasunyatan, logam duwe periode lemes. Sawise wektu kerja sing suwe, gampang deform, lan blok mandeg sing diproses saka tembaga bisa tahan korosi lan bisa njaga stabilitas nganti suwe. Mulane, sampeyan bisa milih bahan kasebut sabisa-bisa.
Apa Babagan Prospek Pasar Pintu Bingkai Sempit lan Jendela Narrowing Lawang?
Apa Babagan Prospek Pasar Pintu Bingkai Sempit lan Jendela Narrowing Lawang?
Kanthi munculé pasukan konsumen enom ing kirim -80s lan 90s, dikarepake konsumen kanggo aluminium (AL) alloy lawang lan pasar windows dadi liyane lan liyane modern. (Mel wektu ing 660 C) lawang lan jendhela. Mula, pasar lawang lan jendela aluminium kudu terus berinovasi lan terus-terusan ngembangake gaya (gaya) anyar kanggo nyukupi kabutuhan konsumen enom. Gaya jendela lawang aluminium anyar saiki muncul —— Lawang sing sempit lan jendhela sing sempit kanggo nyurung lawang. Sawise produk kasebut diluncurake, wis narik kawigaten para konsumen enom. Akeh konsumen sing seneng tuku produk iki. Bisa dideleng manawa prospek pasar lawang lan jendela sing sempit lan lawang sing sempit optimistis lan padhang, lan potensial banget. Ing ngisor lawang lan jendela pigura sing sempit, pabrikan ngenalake kaluwihan lawang lan jendhela bezel sing sempit. Yen sampeyan kudu tuku utawa ngerti pigura sempit rega lawang ngusapake pigura didhelikake (Rega), hubungi layanan customer utawa nelpon panah -frame aluminium alloy (titik leleh 660 C) lawang lan jendhela duwe akeh kaluwihan: 1. Simple and fashionable. Gaya minimalis luwih cedhak karo kabutuhan estetika lan pengalaman generasi mudha. 2. Spasi (Ruang) jembar kanggo nyuda rasa depresi. Sijine ing pawon, pigura sempit bisa katon luwih akeh ing kamar, lan dipasang ing loteng kanggo nonton tampilan visual luwih. Bingkai sing sempit ndadekake pangguna luwih santai lan ora depresi. 3. Cahya apik, nambah padhang ing njero ruangan. Jembaré pigura suda, sing nambah cahya sing srengenge lumebu ing kamar, nggawe kamar luwih padhang, lan uga nyuda rasa depresi. 4. Tambah kekandelan tembok saka jinis kanggo mesthekake kekuatan. Akeh wong sing kuwatir yen jembaré pigura penggemar lawang bakal nyuda intensitas kipas lawang. Kanggo iki pungkasan, kekandelan tembok profil sengaja tambah, lan ana tulangan kanggo njamin kekuatan sakabèhé. 5, 45 °Nyambung, ayu lan elegan. Vertikal lan horisontal horisontal (ngarujuk marang vertikal lan horisontal, uga bisa ditindakake) 45 ing antarane pigura kipas. °Sambungake, ora sambungan sudut tengen kanggo mesthekake kaendahan. 6. Gunakake rel guide stainless steel, nyandhang resistance lan karat. 7. Nglangi nganggo porselen, cahyane ora mencorong, sesanti luwih kepenak. Ireng uga dadi warna sing luwih populer saiki, kurang tombol lan prasaja, tanpa bayangan sing kuwat, lan katon luwih santai. Saka iki kita bisa ndeleng manawa lawang lan jendhela pigura sempit (D & W) gaya unik (interpretasi: unik, khusus), desain nengsemake, gaya minimalis (gaya), prasaja nanging ora prasaja, cocog karo estetika wong modern, estetika wong modern, Ing wayahe, ana prospek pasar. Kajaba iku, produk ngelmu kebatinan sempit saiki (PRODUCT) ing pasar ora kebak, supaya yen sampeyan pengin tumindak minangka lawang lan jendhela pigura panah. Lawang lan jendhela, account pisanan saka lawang fashion lan jendhela iku Produsèn saka aluminium lawang lan jendhela aluminium, bejat bridge lawang aluminium lan windows, kamar srengenge, lawang ngusapake abot. Seri produk dhasar lengkap lan novel (Novel) unik (interpretasi: unik, khusus). Pay manungsa waé kanggo kualitas produk (MASS), layanan lan inovasi. Saiki, industri lawang lan jendela wis dihomogenisasi kanthi serius lan layanan kasebut ora ana. Mung ing akeh lawang lan jendhela merek ngadeg metu (kabeh skills dicethakaké) kanggo menang pasar. Saiki ana masalah gedhe ing lawang lan jendela pasar layanan lan kualitas. Kualitas utamane yaiku kualitas instalasi lan kualitas produk. Sawise loro wilayah iki duwe masalah, iku angel kanggo adhedhasar layanan lan kualitas kualitas. Lawang lan jendhela nangkep titik kasebut kanggo nyorot pengepungan ing antarane akeh lawang lan jendhela. Rekomendasi sing gegandhengan: Lawang sing sempit lan jendela sing sempit, apa apik? Bingkai sing didhelikake sing luwih apik?
Lawang-lawang sing sempit lan wates-wates sing sempit kanggo nyurung lawang?
Lawang-lawang sing sempit lan wates-wates sing sempit kanggo nyurung lawang?
Paduan aluminium anyar (Melly Point 660 C) lawang lan jendhela (D & W) style (D & W) style is now arising. —— Lawang sing sempit lan jendhela sing sempit kanggo nyurung lawang. Sawise produk kasebut diluncurake ing pasar, wis narik kawigaten para konsumen enom (Ekstensif). Akeh konsumen sing seneng tuku produk iki. Bisa dideleng yen prospek pasar lawang lan jendhela sing sempit yaiku optimistis lan padhang, lan potensial (ngarujuk marang kemungkinan pangembangan kemampuan pribadi) gedhe. Ayo ngenalake kaluwihan lawang lan jendhela bezel sing sempit. Bingkai sing didhelikake sing luwih apik? Ana 2,8 ireng banget panah kothak ngusapake lawang (pintu gerakan pigura didhelikake) ing wayahe kita lawang lan jendhela. Yen sampeyan perlu kanggo tuku utawa ngerti pigura panah didhelikake pigura, hubungi layanan customer online utawa nelpon. Lawang lan jendhela pigura sempit (D & W) wates sempit, iku apik? Pintu geser pigura sempit kebak fashion, prasaja nanging ora prasaja, katon avant-garde. Yen sampeyan nggunakake lawang lan jendhela pigura sempit iki ing ngarep, Aku pracaya sederek lan kanca-kanca uga bakal seneng yen sampeyan ndeleng iku. Put in your own house. Pintu sliding bingkai sempit duwe akeh kaluwihan: 1. Simple and stylish. Gaya minimalis (Gaya) luwih cedhak karo kabutuhan estetika lan pengalaman generasi mudha. 2. Wawasan ruang angkasa wiyar, lan rasa depresi suda. Sijine ing pawon, pigura sempit bisa katon luwih akeh ing kamar, lan dipasang ing loteng kanggo nonton tampilan visual luwih. Bingkai sing sempit ndadekake pangguna luwih santai lan ora depresi. 3. Cahya apik, nambah padhange ing njero ruangan (Ing njero ruangan). Jembaré pigura suda, sing nambah cahya sing srengenge lumebu ing kamar, nggawe kamar luwih padhang, lan uga nyuda rasa depresi. 4. Tambah kekandelan tembok saka jinis kanggo mesthekake kekuatan. Akeh wong sing kuwatir yen jembaré pigura penggemar lawang bakal nyuda intensitas kipas lawang. Kanggo iki pungkasan, kekandelan tembok profil sengaja tambah, lan ana tulangan kanggo njamin kekuatan sakabèhé. 5, 45 °Nyambung, ayu lan elegan. Vertikal lan horisontal horisontal (ngarujuk marang vertikal lan horisontal, uga bisa ditindakake) 45 ing antarane pigura kipas. °Sambungake, ora sambungan sudut tengen kanggo mesthekake kaendahan. 6. Gunakake ttw guide (TTW Guide), wear resistance (n àI m ó) Korupsi (terjemahan: nuduhke bosok, sirna, erosi lsp). 7. Kolokasi porselen nglangi ireng, cahya ora mencorong, lan sesanti luwih nyaman. Ireng uga dadi warna sing luwih populer (Warna). Iku kurang lan prasaja, tanpa bayangan kuwat, lan katon luwih sembrono. Saka iki kita bisa ndeleng manawa lawang lan jendhela pigura sempit (D & W) gaya (Style) novel (Novel) unik (interpretasi: unik, khusus), desain pesona (desain), gaya minimalis, prasaja nanging ora prasaja, selaras karo wong modern Estetika banget prospek pasar ing wektu iki. Kajaba iku, produk bezel sempit (PRODUCT) saiki wis diluncurake, mula ora jenuh.
Cara Milih Aksesoris Katrol Pintu Sliding
Cara Milih Aksesoris Katrol Pintu Sliding
Cara milih sliding door aksesoris katrol sliding door, ana 4 roda karo sliding door single fan. Preduli saka lawang kaca siji, lawang kaca pindho isih lawang sliding ing lemari. Ana loro ing ndhuwur lan ngisor, nanging ukurane beda. Pulmon push door pulley (Pulley) iku salah siji saka hardware penting saka lawang ngusapake. Apa sing dipilih utawa piranti, kita ora nggatekake bagean cilik iki, nanging bagean gedhe saka urip lawang sliding (Lifetime) yaiku bagean saka urip (LIFETIME) yaiku bagean saka urip (UMUR). . Pulle. Dadi carane kita kudu milih aksesoris katrol lawang ngusapake? Milih bahan rel geser, bahan rel geser sing didol ing pasar beda-beda. Umume rel geser yaiku bahan aluminium (al) alloy (aluminium) (titik lebur 660 C), lan bagean cilik saka rel geser bakal digawe saka baja sing digawe saka baja. Rel geser saka bahan campuran uga dipérang dadi jinis biasa lan kandel. Iki kudu ditemtokake miturut materi sing digunakake. Bobot saka lawang punika relatif abot, supaya sampeyan kudu milih alur ngusapake thickened kanggo mesthekake nggunakake (USE) keamanan (AMAN). Elinga yen kualitas (MASS) nalika milih katrol (MASS), minangka aksesoris penting sing ora bisa digatèkaké dening lawang ngusapake, kualitas katrol bakal nemen mengaruhi kualitas lawang push -narik. Safe), noise. Kualitas setir njaba lan prewangan (Bearing) langsung mengaruhi tokoh sakabèhé saka katrol (Physique). Umume rodha njaba yaiku serat nilon (FIBER) utawa kabeh tekstur baja. Pulley baja relatif kuwat, nanging bakal ana gerakan nalika narik. Ora ana swara nalika katrol serat nilon ditarik, nanging katrol baja ora tahan kanggo roda baja. grind. Bahan bantalan uga beda. Bantalan katrol sing apik digawe saka baja tahan karat (baja tahan asam tahan karat). Piranti bantalan nyenyet, lan rasa alus nalika ngusapake. There is no noise. Jarak ndadekake kontak antarane lawang lan trek nyedhaki. Kualitas katrol cilik ing ngisor lawang uga beda. Teknologi teknologi kasebut entheng lan trep.
Cara kanggo milih lawang ngusapake?
Cara kanggo milih lawang ngusapake?
Nyorong lawang geser alon-alon manggoni pasar dekorasi, sing kudu menehi perhatian marang masalah ing proses milih proses kasebut. Ayo kula ngenalake pabrikan lawang push kanthi rinci: 1. Pilih (Pilih) Push Polish Play Piece Plucking Push Push List. Style of the door. Mung yen sampeyan duwe pendapat apik babagan lawang iki, sampeyan bakal mikir babagan terus ngerti iki. Gaya lawang geser kudu dicocogake miturut preferensi lan dekorasi pribadi. Yen gaya lan gaya ora cocog, iku padha karo pasuryan ayu karo plester kulit asu. 2. Select color. Kolokasi (warna) yaiku pelanggan (K èreturn ù) Pilih masalah tangled nalika milih lawang ngusapake. Kadhangkala padha karo warna lawang kayu utawa cangkeme kayu? Nyatane, ora perlu. Yen warna lawang kayu sing sampeyan pilih relatif khusus, bakal angel golek lawang push warna sing padha. Yen sampeyan milih port abang ing ngarep, sampeyan bisa bener milih lawang ngusapake putih kanggo cocog, kang uga cocog roso beda. White is versatile. Coba ngindhari rong warna sing cocog karo warna sing beda. 3. Deleng ing kekandelan saka profil. Kekandelan profil umum dipérang dadi standar nasional lan standar non-nasional. Perlu kanggo ngukur karo panguwasa kertu U -standar. Seri non-standar sing padha luwih tipis tinimbang standar nasional. Umume lawang kulawarga umum yaiku 1.4. Nyatane, standar nasional 1.2 bisa nyukupi syarat 2.3 * 2.3 kanggo nindakake rong penggemar. 4. Look at the cross section. Rega saka seri sing padha ing pasar (Rega) dhuwur lan murah. Nanging, elinga ukara, aja nganti kedaluwarsa. ; Siji titik yaiku rega lan siji titik "; ora ana wong bodho sing nindakake bisnis, sampeyan ora bakal adol dhuwit. Don't be cheap. Apa katon ing salib -bagean saka profil? Profil kasebut dipérang dadi asli lan regenerasi. Salib-bagean asli padhang, lan luster regeneratif peteng. Profil regeneratif luwih elek tinimbang profil asli sakabèhé lan terstruktur. 5. Watch the pulley (pulley). Plum minangka kunci lan gampang diabaikan. Lawang ngusapake apik iku gembong fibrous ndhuwur lan ngisor munggah lan mudhun. Babak pungkasan bisa diatur (Nyetel) (Kadhangkala sampeyan push sink lawang, iku ora ateges sing materi kandel, bisa uga nyenyet. ), Start -oriented role. Roda sabanjuré di-push munggah lan ora ngantem apik. Dago (lawang gantung) dhasare wis mundur saka pasar, mula aja digatekake (dipikir). 6. Select glass (Glass). Kanggo safety kulawarga, kaca kudu tempered. Dorong lawang umume nggunakake standar 5mm tempered. Sawetara bengkel cilik nggunakake 4mm tempered, lan kualitas lawang (MASS) suda banget (Ngurangi).
Cara Milih Katrol Pintu Sliding Berkualitas
Cara Milih Katrol Pintu Sliding Berkualitas
Katrol minangka salah sawijining hardware utama lawang geser kothong. Kualitas katrol nemtokake umur urip (LIFETIME) lawang geser. Low-quality pulley biasane nggunakake plastik engineering umum (struktur: resin sintetik, nambah plastik Agen, stabilizer, werna materi), cracking prasaja, tengah ora milih prewangan (prewangan), nanging kanggo nggambarake lenga lubricating. Uga bakal ana adegan pamblokiran. Dorong lawang geser ora bisa geser. Sawetara bakal nggunakake toherm sumbu umum. Nalika iku ora kanggo ombone, lawang bakal klelep ing wektu push narik. Bahan mentahan (RAW MATERIAL) beda. Waca bagean kanggo milih lawang ngusapake. Profil dipérang dadi rong jinis: aluminium -magnesium alloy lan push -sliding door regeneration aluminium. Kekandelan bisa ngluwihi 1mm, nalika profil kurang -equal aluminium regenerative, lan kateguhan lan urip migunani ora apik. Bahan paduan aluminium -magnesium biasane digunakake ing werna utami lan ora nambah lapisan. Sawetara pedagang asring milih aluminium daur ulang kanggo ngisi sekunder. Cara pewarnaan lumahing profil, supaya sadurunge tuku konsumen, supaya Produsèn lawang ngusapake nuduhake jinis produk saka jinis produk lumahing bejat kanggo nemtokake materi nyata. Dorong lawang wis akeh digunakake ing industri arsitektur. Saiki, konsep omah modern tambah akeh kanggo ngirit ruang. Bisa disesuaikan lan ramah lingkungan lan praktis. Saliyane sealing, luwih apik kanggo menehi ruang isolasi lan nambah privasi menyang ruang tamu, pawon, loteng, lan posisi liyane. Ana macem-macem jinis lawang geser lan rega sing beda. How can I choose?. Sumber lawang geser ing pasar dipérang dadi telung jinis: impor domestik, OEM lan manca. Produsen lawang push ngelingake konsumen supaya menehi perhatian marang identifikasi (perhatian), hardware domestik, profil lawang geser lan bahan mentah liyane (MATERIAL MENTAH) kabeh ana ing produksi. Majelis, rega biasane ngisor 450RMB /. Konsumen bisa milih miturut kabutuhan dhewe, nanging amarga sawetara merek ing pasar ana ing spanduk impor lan ngumpulake rega palsu. Mulane, nalika tuku merek impor Ing wektu sing padha, takon kemasan pabrikan asli, situs web lan informasi liyane. Pulley biasane dipasang ing ngisor lawang push alloy titanium (TI). Siji katrol dipérang dadi rong bagéan, siji yaiku bantalan, lan liyane minangka lapisan njaba bantalan. Bantalan roller baja ringan sing diimpor, lan bantalan nuduhake pabrikan lan model produk, ana tandha ing sisih bantalan, lengen baja ing njaba uga kudu duwe logo perusahaan dhewe. Apa bedane, nanging sawise suwe, ana bedane sing jelas. Saiki ana uga jenis ora prewangan katrol karo tengah, mung nglamar lenga lubricating kanggo entuk efek ngusapake liwat gesekan mechanical. Lawang lan jendela minangka spesialisasi (Spesialisasi) produksi (Produce) instalasi Gerbang KFC, Grand Pavilion, lawang otomatis, sistem manajemen parkir, lawang lan jendela jembatan aluminium (AL) rusak, ruangan srengenge, alang-alang, partisi kaca, sliding. lawang (titanium beauty push push push push push push sliding Lawang lawang, lawang toilet sliding). Adhering kanggo; filosofi bisnis kualitas (chaper); kualitas dhuwur minangka vitalitas inti saka perusahaan, supaya kapentingan konsumen bisa andal dijamin.
Carane Mbedakake Antarane Obah Lawang lan Sliding Lawang
Carane Mbedakake Antarane Obah Lawang lan Sliding Lawang
Konsep konsumen umum (Konsumsi) babagan lawang obah lan lawang sliding banget samar. Iku meh beda antarane obah lawang lan lawang ngusapake. Ora mung lawang kayu, malah sawetara wong ing industri. Door concept. Produsen lawang push ing ngisor iki bakal ngenalake bedane antarane lawang obah lan lawang geser: 1. Gunakake lawang minangka lawang kabinèt, lawang kamar jubah, lawang kabinet tembok, lawang interval, lawang bathhouse, lsp; Dadi lawang loteng, lawang pawon, lan kebersihan (Hygienism), uga bisa kanggo lawang mlebu omah, lsp. Kapindho, lengen lawang lan gerakan lawang wiring mung nduweni fungsi interval, umume ora ana tutup lawang lan kit; lawang ngusapake ora mung pengin golek fungsi interval, nanging uga mbutuhake fungsi segel, pengawetan panas, jampel swara, lan sapiturute, supaya umume umume kasedhiya Lengan lawang lan Utas, lan pigura saka lengen lawang wis evoked. , sealing (segel) luwih kuwat. Katelu, kunci (nggunakake: anti-maling, pangayoman privasi pribadhi) ora ngunci lawang, push lawang multi-device (Piranti) kunci. Papat, Pulley (Pulley) dipindhah lawang umume munggah lan mudhun gembong, lan lawang ngusapake umume mung nduweni wheel ngusapake. Kalima, kekandelan profil lan lawang ngusapake saiki nggunakake aluminium (AL) alloy, aluminium -magnesium (kimia MG) titanium (TI) alloy (Means) kanggo data pigura paling (Sarana). Umume ngandika Iku luwih tipis, biasane 0.8mm 1.0mm profil nglukis, lan profil thinnest saka lawang ngusapake punika 1.0mm nglukis, titik paling kandel malah 1.8mm nglukis, lawang ngusapake luwih gedhe, lan iku luwih consolidated. Stronger.
Kepiye Tuku Pintu Geser Kaca Pawon?
Kepiye Tuku Pintu Geser Kaca Pawon?
Konsep omah modern milih ngirit ruang (Ruang) dekorasi, milih bahan Perlindungan Lingkungan, lan lawang geser sing digawe kanggo nggawe omah luwih hemat energi. Pushing lawang ora mung pilihan pisanan kanggo ditutup, nanging uga tambah privasi. Carane tuku lawang ngusapake kualitas dhuwur? Kaping pisanan, ayo goleki kaca apa sing apik kanggo lawang geser pawon. Kalima: Sumber lawang geser ing pasar data sampel dipérang dadi telung jinis: domestik, OEM domestik lan impor manca. Para ahli ngelingake konsumen supaya menehi perhatian marang panggonan sing dipilih. Hardware domestik, profil lan bahan mentahan liyane diprodhuksi lan nglumpuk ing China (Produce), lan rega umume ngisor 450 yuan / kothak meter; lan OEM domestik nuduhake Hardware lan profil biasane produksi domestik lan Déwan, lan rega umume 450-1000 yuan / kothak meter; merek diimpor saka luar negeri, hardware lan profil sing diimpor saka asli, kualitas produk punika relatif dhuwur, lan rega umume 1000-3500 yuan / kothak meter. Konsumen bisa milih miturut kabutuhan dhewe, nanging amarga sawetara merek ing pasar ana ing sangisore spanduk impor lan ngumpulake rega palsu, nalika tuku merek impor, kudu mirsani bagean lan conto sampel kanthi cedhak, nalika takon asal-usul asli. , lan ing wektu sing padha, dheweke kudu takon asal asli. Kemasan pabrik, situs web lan informasi liyane. Sixth: Picking sudhut Strip karet populer ing pasar kalebu karet PVC lan Silicon gel. Silika (Silica) duweni efek sing luwih apik lan ora ngrusak profil, kaca lan piring inti. Kajaba iku, pita sealing PVC kuwat, lumahing warata, werna realistis, werna ora ilang, ora bakal tiba lan deform. Ringkesan: Pintu geser kaca pawon, panggunaan gerakan kaca ing pawon bakal nambah ruang ing omah kanthi visual. Municipal Door and Window (D & W) Co., Ltd. was founded in 2009. Dumunung ing Desa Nanhai Luo, sing dikenal minangka ibukutha aluminium Cina. Iki minangka perusahaan teknologi modern modern sing nggabungake R & D, production and sales. Produk kasebut kalebu seri produk kayata lawang lan jendela paduan aluminium mid-to-high-end, lawang gantung, lawang geser, lawang lipat, jendhela, kamar srengenge, lsp.
Apa Sampeyan Kudu Digatekake Nalika Nggunakake Pintu Sliding
Apa Sampeyan Kudu Digatekake Nalika Nggunakake Pintu Sliding
Pay manungsa waé kanggo wektu nalika nggunakake lawang ngusapake. Mugi-mugi gaya Furnitur (Furniture) kula punika alit, kanthi kaendahan lan manfaat (Benefit). Ing wektu nggunakake lawang ngusapake, bakal ana akeh perlu kanggo mbayar manungsa waé kanggo. Wektu iki, pabrikan lawang sliding ujar manawa lawang sliding digunakake, kudu digatekake. 1. Gunakake lawang geser saka kebangkrutan menyang ndhuwur (kothak rel crane padhang). Amarga swinging saka swing gedhe banget, lawang ngusapake gampang deform ing kabeh wektu, lan lawang mburi deformasi ora bisa dibukak, kang tegese iku ora bisa didandani lan ora bisa digunakake. 2. Kanggo pangguna sing nggunakake lawang geser suspensi, ndhuwur lawang geser umume mbutuhake pangolahan struktur sing dikuatake (KURSUS BASE). (Struktur Teknik) Penguatan. 3. Ukuran emas saka lawang geser normal kira-kira 800 * 2000 mm. Struktur lawang geser ing ukuran iki paling stabil. Manufacturing (zh ìexist ào) Pluck lawang, nyuda jembaré, lan banjur nggunakake penggemar lawang liyane kanggo nandheske ing stabilitas lan nggunakake safety saka ngusapake lawang. 4. Gaya lawang ngusapake (Gaya) ditampilake liwat pigura lawang, lan penggemar lawang ora akeh beda ing kabeh. Kapindho, amarga lemah menyang permukaan ndhuwur umume kira-kira 255 cm, dhuwure lawang normal umume antarane 195-215 cm. Dorong lawang kudu direncanakake kanthi kombinasi karo struktur njero ruangan lan ruang (Spasi) supaya ora kena pengaruh kabeh estetika visual. Sensitivitas estetis saka lawang geser dhuwur banget, lan panggunaan sing cukup uga bakal dadi pilihan sing apik banget. Nanging nalika lawang sliding digunakake, kabutuhan lawang sliding adhedhasar cara sing disenengi lan rasa. Titik perhatian kanggo panggunaan lawang geser (perhatian). Kanggo milih lawang geser sing luwih apik, sampeyan kudu menehi perhatian marang titik panggunaan lawang geser kasebut.
Ora ana data
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Langganan
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Hubungi Kita
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik alamat : Ora. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Alamat kantor : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
Ngobrol Online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.