+15 Taun Perabot Minimalis High-end R &D MANUFACUTURE.

Produk

BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R & D solusi panyedhiya global. Kita duwe koleksi lengkap meja keramik, meja kopi, lemari pawon, panel pawon, lemari lemari, lawang lan lemari tembok TV modular.  Bk Ciandre ngetutake kanthi rapet ing gaya omah minimalis Italia sing populer, lan nggabungake karakteristik dhewe kanggo nggawe seri produk Tabel Keramik sing diduweni Bk Ciandre-kalebu meja makan keramik Long Island seri,Sanqi seri,Manta seri ; seri toban me

Ora ana data
BK CIANDRE decicated kanggo nyedhiyani italia minimalis ngarep lan Furnitur komersial kalebu meja dining, meja kantor, lemari buku, lemari anggur, lumaku ing cedhak, mbukak lemari klambi, lawang pinter, kabeh solusi wis Ngatur-digawe kanggo prodvide kombinasi sampurna saka support, comfort lan rasa, menehi pangguna pungkasan comfort lengkap lan ngarep inspirasi lan lingkungan komersial. ing taun 2016, BK CIANDRE wis ngimpor sawetara MESIN CNC EUROPE, kang mutusaké akurasi produk kita kurang saka 0.1MM, kang banget ketat ing kaca lan alluminum mbentuk, lan kita mboko sithik cooperated karo perusahaan adiluhung donya kayata LAMINA lan dhuwur liyane. -level mebel merek.
Is this what you want to know
1
Can it be customized?
Ya. Menehi gambar CAD utawa ngandhani ukuran lan desain sing dibutuhake, kita bisa nggawe sampeyan!
2
Can I have asample?
Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel pcs cilik gratis kasedhiya karo barang sing diklumpukake utawa prabayar
3
WhatistheMOQ?
MOQ kita 1 set (Mung kanggo istilah EXW)
4
How do you ship the goods?
By sea
5
What's your payment terms ?
Kita bisa nindakake EXW, FOB, CFR, CIF gumantung saka kabutuhan. T/T,L/C,Paypal are acceptable. Deposit will be required before production & the balance will be paid before delivery
6
Suwene tanggal pangiriman?
The procution time depends on the material,size and your quantity.Normal production require 20-40 days as we need to make sure our quality & fit the standard. Kita bisa ngirim barang ing 7 dina yen ing Simpenan
7
Bisa bantuan kula kanggo instalasi?
Kita ora duwe installer ing luar negeri nanging bakal ana pandhuan instalasi kanthi kertas utawa bisa ndhukung sampeyan kanthi video
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Subscribe
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Contact Us
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Factory address : No. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Office address : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap