Dhuwur-mburi Keramik Tabel Top & Customized Kitchen Kabinet Produsen Wiwit 1996

Meja Luar Keramik Merk Berkualitas-3 1
Meja Luar Keramik Merk Berkualitas-3 2
Meja Luar Keramik Merk Berkualitas-3 3
Meja Luar Keramik Merk Berkualitas-3 4
Meja Luar Keramik Merk Berkualitas-3 5
Meja Luar Keramik Merk Berkualitas-3 1
Meja Luar Keramik Merk Berkualitas-3 2
Meja Luar Keramik Merk Berkualitas-3 3
Meja Luar Keramik Merk Berkualitas-3 4
Meja Luar Keramik Merk Berkualitas-3 5

Meja Luar Keramik Merk Berkualitas-3

nakoni, nyelidiki

Detail Produk Meja Keramik Kab



Product Description


Bahan unggul kanggo meja ruangan keramik minangka titik jual sing apik. Kualitas produk wis diakoni dening otoritas internasional. Njamin kualitas meja ruangan keramik mbantu menang luwih akeh pelanggan.

Citula Altissimo
Mesin otomatis kanggo nglereni, edging, ngresiki, nggawe produk minangka kerajinan sing sampurna kanggo para pelanggan.

Meja makan saka koleksi Citula Altissimo digawe saka bahan sing awet banget

lan gampang digunakake ing njero lan njaba omah amarga desain sing kuwat nanging sober.
100% pengawasan kualitas, strictly kontrol kualitas ing saben prosedur.


Meja Luar Keramik Merk Berkualitas-3 6

Aluminum Table base:

BK CIANDRE manta dhasar meja bisa lengkap saka 1.6M dawa kanggo 9M, minangka bagean sambungan Tabel iki banget fleksibel kanggo ketemu requirement ukuran Tabel diferent. table leg is die-cast, our R & D tim bisa berkembang sikil meja unik saben idea customer.

Table-top Pattern

  BK CIANDRE duwe tim desain kanggo ngembangake tekstur lan finish meja keramik, tekstur kayata seri marmer calacata whilte, seri marmer abu-abu, seri marmer mewah, semen.   seri, seri werna murni, seri awak lengkap, seri metalik.etc. kanggo Rampung, kita wis polesan, matt, pasuryan bayi, Rampung diasah, jamur Rampung.etc .. mula kita bisa ngatur pola ndhuwur meja dadi eksklusif kanggo klien kita


Meja Luar Keramik Merk Berkualitas-3 7
Meja Luar Keramik Merk Berkualitas-3 8

Ceramic Finish

Keramik uga dijenengi minangka watu sintered, slab porselen ing macem-macem negara, nanging sejatine bahan kasebut padha. kang diprodhuksi ing 1300 derajat karo 36000tons SYSTEM mesin mencet, mulane Kapadhetan dhuwur banget,   ora keropos, gampang diresiki, lan tahan gores, tahan minyak,   impact resistance. and very easy to clean. it's marble imitation,   nggawe raos mewah kanggo sembarang tema desain interior modern utawa kontemporer nanging kuwat saka marmer, lan lumahing bisa marmer tutul, kita disebut baby pasuryan tutul. apa maneh, keramik iku bahan antibakteri,   iku pilihan ndhuwur meja unggul kanggo lingkungan dining.   Tabel keramik laporan test SGS kasedhiya.

Solusi sing bisa disesuaikan lan unik

Ruang Makan minangka papan sing paling apik kanggo nggawe kenangan!

Meja Luar Keramik Merk Berkualitas-3 9Meja Luar Keramik Merk Berkualitas-3 10
Meja Luar Keramik Merk Berkualitas-3 11
Meja Luar Keramik Merk Berkualitas-3 12

Table Edge


Pinggiran meja alus lan mlengkung, diproses dening mesin Italia-Bottero, kita bisa ngatur wangun meja kanggo nyukupi panjaluk pelanggan sing beda.


Meja Luar Keramik Merk Berkualitas-3 13

Table base shape

Dasar meja nduweni basis aluminium sing dilapisi, dumadi saka rong pasang sikil sing intersect mbentuk X, disambungake dening palang. Meja eksklusif sing bakal nggawa akeh refinement kanggo proyèk kamar panedhaan metu ing mbukak.

Aluminum table leg:  

Sikil meja Bk ciandre iku aluminium. Iku die-cast ing dhuwur press & high temperature,    lumahing sikil meja wêdakakêna dicet karo bubuk Macan sing diimpor ing Eropa, sing cocog kanggo lingkungan cuaca sing lengkap, mula meja BK Ciandre digunakake ing njero ruangan lan ruangan.

Meja Luar Keramik Merk Berkualitas-3 14

Suitable for any occasion

Meja makan bisa dipilih kanggo klien bisa disesuaikan miturut panjaluk pelanggan. Sampeyan bisa nemokake pilihan saka sudhut meja dining Keramik yen kasengsem ing Dining Area, kantor area, console area, outdoor dining, lan alam.

Meja Luar Keramik Merk Berkualitas-3 15



Company Feature


• diadegaké ing Kanthi yakin tenan lan ketekunan kuwat, kita wis kasil ngalami taun angin lan udan. Saiki kita perusahaan banget karo teknologi anjog ing industri.
• Supaya terus berkembang, direkrut bakat lan nggawe tim elit. They have great technical capabilities and strong R&D strength.
• darmabakti kanggo nyediakake layanan kualitas kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.
Ninggalake informasi kontak, lan bakal ngirim informasi sing luwih rinci kanggo referensi.


sampeyan bisa uga seneng
Ora ana data
Hubungi kita
Ninggalake pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Langganan
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Hubungi Kita
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik alamat : Ora. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Alamat kantor : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
Ngobrol Online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.