+15 Taun Perabot Minimalis High-end R &D MANUFACUTURE.

Pintu Pivot Frameless Brand Berkualitas 1
Pintu Pivot Frameless Brand Berkualitas 2
Pintu Pivot Frameless Brand Berkualitas 5
Pintu Pivot Frameless Brand Berkualitas 6
Pintu Pivot Frameless Brand Berkualitas 7
Pintu Pivot Frameless Brand Berkualitas 8
Pintu Pivot Frameless Brand Berkualitas 9
Pintu Pivot Frameless Brand Berkualitas 10
Pintu Pivot Frameless Brand Berkualitas 11
Pintu Pivot Frameless Brand Berkualitas 1
Pintu Pivot Frameless Brand Berkualitas 2
Pintu Pivot Frameless Brand Berkualitas 5
Pintu Pivot Frameless Brand Berkualitas 6
Pintu Pivot Frameless Brand Berkualitas 7
Pintu Pivot Frameless Brand Berkualitas 8
Pintu Pivot Frameless Brand Berkualitas 9
Pintu Pivot Frameless Brand Berkualitas 10
Pintu Pivot Frameless Brand Berkualitas 11

Pintu Pivot Frameless Brand Berkualitas

nakoni, nyelidiki

Technical Details
Jembar lan dawa lawang loro-lorone disesuaikan miturut ukuran papan sing nyata.
Dhuwur lawang maksimal 3 meter
Jembar maksimal lawang yaiku 1,10 meter
Kabeh ambane lawang utawa kekandelan iku 50mm

Pintu Pivot Frameless Brand Berkualitas 12

Ceramic Panel

Ceramic table top is weather & tahan UV, kurang pangopènan lan kuwat.  

Tabel Keramik uga dijenengi minangka meja porselen, meja watu sintered, gumantung ing negara


Pintu Pivot Frameless Brand Berkualitas 13

BKX01

Pintu Pivot Frameless Brand Berkualitas 14

BKX-02

Pintu Pivot Frameless Brand Berkualitas 15

BKX-03

Pintu Pivot Frameless Brand Berkualitas 16

BKX-C07

Pintu Pivot Frameless Brand Berkualitas 17

BKX-C09

Pintu Pivot Frameless Brand Berkualitas 18

BKX-C14

Pintu Pivot Frameless Brand Berkualitas 19

Wood board

BK CIANDRE milih kualitas dhuwur domestik utawa   Papan kayu impor minangka awak lemari pawon

    Pintu Pivot Frameless Brand Berkualitas 28 Pintu Pivot Frameless Brand Berkualitas 29 Pintu Pivot Frameless Brand Berkualitas 30 Pintu Pivot Frameless Brand Berkualitas 31 Pintu Pivot Frameless Brand Berkualitas 32 Pintu Pivot Frameless Brand Berkualitas 33

          K01                    K02                      K03                    K04                    K05                    K06

    Pintu Pivot Frameless Brand Berkualitas 34 Pintu Pivot Frameless Brand Berkualitas 35 Pintu Pivot Frameless Brand Berkualitas 36 Pintu Pivot Frameless Brand Berkualitas 37 Pintu Pivot Frameless Brand Berkualitas 38 Pintu Pivot Frameless Brand Berkualitas 39

           K07                    K08                    K09                     K10                   K11                   K12

Aluminum Table Base


Aluminum table base is Aluminium dilapisi bubuk, entheng lan awet.

Pintu Pivot Frameless Brand Berkualitas 40

BKX-A-01

Pintu Pivot Frameless Brand Berkualitas 41

BKX-A-02

Pintu Pivot Frameless Brand Berkualitas 42

BKX-A-03

Pintu Pivot Frameless Brand Berkualitas 43

BKX-A-04

Pintu Pivot Frameless Brand Berkualitas 44

BKX-A-05

Pintu Pivot Frameless Brand Berkualitas 45

BKX-A-06

Pintu Pivot Frameless Brand Berkualitas 46

BKX-A-07

Strong OEM/R &D design ability
BK CIANDRE duwe tim desainer furnitur profesional lan tim pangembangan, sing ngidini kita ora mung nggawe pesenan lan proyek desain OEM, nanging uga desain tampilan produk lan struktur produk R &D design.
BK CIANDRE,R & D solution provider!


Company Advantages


· frameless pivot door is well-designed by the R&D team with a deep consideration.


· The product is lightweight. Iki digawe saka kain sing entheng banget lan aksesoris sing entheng kayata zippers, lan lapisan njero.


· nduwe tim desain sing kuwat lan mbukak sistem manajemen kualitas sing komprehensif lan ilmiah. Iki mesthekake yen lawang poros tanpa bingkai minangka produk sing berkualitas kanthi kualitas sing paling apik.


Company Features


· unggul ing nggabungake desain, Pabrik, dodolan lan layanan saka frameless lawang poros bebarengan.


· We duwe macem-macem produksi dibutuhake peralatan tliti lan peralatan testing lengkap.


· wgkadovs bakal terus-terusan ngluwihi pangarepan customer dening nyediakake lawang poros frameless inovatif. Ask!


Application of the Product


Pintu poros tanpa bingkai sing diprodhuksi nduweni macem-macem aplikasi.


Kita setya nyukupi kabutuhan para pelanggan. Kita bakal luwih jero babagan kahanan kasebut lan menehi solusi sing paling cocog.


Pintu minimalis BK CIANDRE ada 2 kusen pintu pilihan,

1.Narrow frame;m 2. invisible frame
Lan kita duwe 6 cara instalasi:

Pintu Pivot Frameless Brand Berkualitas 47
Pintu Pivot Frameless Brand Berkualitas 48

Door dimensions

Standard width Standard height
≤900
≤2440
≤900
2441-2700
ukuran selaras ditrima
 


                                               Product information

Brand BK CIANDRE
Advantage Bisa tanpa bingkai utawa warna sing padha karo tembok (ora katon)
Bahan Bingkai lawang aluminium, bisa dadi permukaan slab keramik utawa permukaan kayu
Color    Minangka gambar warna produk
Delivery time    About 7-15 dina sawise nampa simpenan
Quality Control 100% inspeksi sadurunge packing
sampeyan bisa uga seneng
Ora ana data
Produk Paling Anyar
Ora ana data
Produk Panas
Ora ana data
Hubungi kita
Ninggalake pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Subscribe
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Contact Us
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Factory address : No. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Office address : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap