+15 Taun Perabot Minimalis High-end R &D MANUFACUTURE.

Meja Top Porselen Merk Kualitas-1 1
Meja Top Porselen Merk Kualitas-1 2
Meja Top Porselen Merk Kualitas-1 5
Meja Top Porselen Merk Kualitas-1 6
Meja Top Porselen Merk Kualitas-1 7
Meja Top Porselen Merk Kualitas-1 8
Meja Top Porselen Merk Kualitas-1 9
Meja Top Porselen Merk Kualitas-1 1
Meja Top Porselen Merk Kualitas-1 2
Meja Top Porselen Merk Kualitas-1 5
Meja Top Porselen Merk Kualitas-1 6
Meja Top Porselen Merk Kualitas-1 7
Meja Top Porselen Merk Kualitas-1 8
Meja Top Porselen Merk Kualitas-1 9

Meja Top Porselen Merk Kualitas-1

nakoni, nyelidiki

Detail Produk Meja porselen



Quick Detail


Tabel ndhuwur porselen rawuh ing sawetara saka sudhut designs praktis lan kreatif. Tabel ndhuwur porselen fleksibel kang bisa diatur dening kahanan beda. Tabel ndhuwur porselen sing dikembangake lan diprodhuksi dening perusahaan kita bisa digunakake kanthi akeh ing macem-macem industri lan lapangan profesional. Produk kita dianjurake banget dening para pelanggan amarga fitur sing ora bisa ditandhingake.



Product Description


Tabel ndhuwur porselen wis kinerja luwih apik ing aspèk ing ngisor iki.

Teknik Profesional
Mesin otomatis kanggo nglereni, edging, ngresiki, nggawe produk minangka kerajinan sing sampurna kanggo para pelanggan.
100% pengawasan kualitas, strictly kontrol kualitas ing saben prosedur.

Meja Top Porselen Merk Kualitas-1 10

Ceramic Table Top

Tabel Keramik uga dijenengi minangka meja porselen, meja watu sintered, gumantung ing negara

Ceramic table top is weather & tahan UV, kurang pangopènan lan kuwat.

Ceramic
Glass
Meja Top Porselen Merk Kualitas-1 11

BKX01

Meja Top Porselen Merk Kualitas-1 12

BKX02

Meja Top Porselen Merk Kualitas-1 13

BKX03

Meja Top Porselen Merk Kualitas-1 14

BKX04

Meja Top Porselen Merk Kualitas-1 15

BKX05

Meja Top Porselen Merk Kualitas-1 16

BKX06

Meja Top Porselen Merk Kualitas-1 17

BKX-C05

Meja Top Porselen Merk Kualitas-1 18

BKX-C06

Meja Top Porselen Merk Kualitas-1 19

BKX-C11

Meja Top Porselen Merk Kualitas-1 20

BKX-C13

Meja Top Porselen Merk Kualitas-1 21

BKX-C14

Meja Top Porselen Merk Kualitas-1 22

BKX-C15

Meja Top Porselen Merk Kualitas-1 23

BKX-G-01

Meja Top Porselen Merk Kualitas-1 24

BKX-G-02

Meja Top Porselen Merk Kualitas-1 25

BKX-G-03

Meja Top Porselen Merk Kualitas-1 26

BKX-G-04

Meja Top Porselen Merk Kualitas-1 27

BKX-G-05

Meja Top Porselen Merk Kualitas-1 28

BKX-G-06

Meja Top Porselen Merk Kualitas-1 29

BKX-G-07

Aluminum Table Base
Ditujukake kanggo perabotan aluminium, tahan geni lan tahan kelembapan mesthi dadi titik sing luar biasa. Kita nggunakake materi iki minangka sikil meja, banjur meja iki bisa digunakake kanggo ruangan njero ruangan lan ruangan. Iki ora dibandhingake karo perabotan piring lan perabotan kayu.

Aluminum
Meja Top Porselen Merk Kualitas-1 30

BKX-A-01

Meja Top Porselen Merk Kualitas-1 31

BKX-A-01

Meja Top Porselen Merk Kualitas-1 32

BKX-A-01

Meja Top Porselen Merk Kualitas-1 33

BKX-A-01

Meja Top Porselen Merk Kualitas-1 34

BKX-A-01

Meja Top Porselen Merk Kualitas-1 35

BKX-A-01

Meja Top Porselen Merk Kualitas-1 36

BKX-A-01

Strong OEM/R &D design ability
BK CIANDRE duwe tim desainer furnitur profesional lan tim pangembangan, sing ngidini kita ora mung nggawe pesenan lan proyek desain OEM,

nanging uga desain tampilan produk lan struktur produk R &D design. BK CIANDRE,R & D solution provider!





Company Information


Saiki mimpin ing Pabrik meja ndhuwur porselen. Diprodhuksi miturut set lengkap sistem kontrol kualitas, meja porselen ndhuwur meets standar kualitas internasional. Misi kita yaiku nggawe bisnis pelanggan luwih sukses. Kita nanggapi kabutuhan individu kanthi konsep produk sing inovatif. Solusi kita bakal menehi inspirasi kanggo saben pelanggan.
Kanca-kanca saka kabeh lapisan masyarakat disambut kanthi apik kanggo takon lan negosiasi kerjasama!


sampeyan bisa uga seneng
Ora ana data
Produk Paling Anyar
Ora ana data
Produk Panas
Ora ana data
Hubungi kita
Ninggalake pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Subscribe
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Contact Us
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Factory address : No. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Office address : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap