+15 Taun Perabot Minimalis High-end R &D MANUFACUTURE.

Round Ceramic Table-4 1
Round Ceramic Table-4 4
Round Ceramic Table-4 5
Round Ceramic Table-4 6
Round Ceramic Table-4 7
Round Ceramic Table-4 8
Round Ceramic Table-4 9
Round Ceramic Table-4 10
Round Ceramic Table-4 11
Round Ceramic Table-4 1
Round Ceramic Table-4 4
Round Ceramic Table-4 5
Round Ceramic Table-4 6
Round Ceramic Table-4 7
Round Ceramic Table-4 8
Round Ceramic Table-4 9
Round Ceramic Table-4 10
Round Ceramic Table-4 11

Round Ceramic Table-4

nakoni, nyelidiki

Company Advantages


· Meja keramik bunder dirancang kanthi profesional. Iki dirancang dening tim profesional sing berpengalaman kanthi pengalaman sing sugih ing kombinasi macem-macem kain lan pewarna.


· Produk diprodhuksi dening buruh sing duwe pengalaman akeh ing produksi, njamin kualitas.


· Nduwe kepuasan pelanggan sing apik lan tingkat bali sing murah.


Filosofi BK CIANDRE minangka cara kanggo meja kanthi tampilan sing penting lan apik.

Long Island nggabungke estetika, riset teknologi lan inovasi ekspresif, kasedhiya ing macem-macem wujud lan dimensi.


Top Meja Keramik/Porselen

Iki minangka bahan meja sing cocog kanggo desain minimalis lan tampilan sing apik banget, amarga proporsi sing entheng lan gedhe banget, lan kekandelan tipis dhewe kanthi pilihan warna lan tekstur sing akeh.

Tempered glass is a  type of glass.  Proses kimia utawa fisik digunakake kanggo nggawe tekanan kompresif ing permukaan kaca.  The surface pressure of a  kaca mundhak nalika tundhuk pasukan njaba.

First equalized kanggo nambah kapasitas prewangan mbukak lan resistance saka tuwung dhewe.

Ceramic
Glass
Round Ceramic Table-4 12

BKX01

Round Ceramic Table-4 13

BKX02

Round Ceramic Table-4 14

BKX03

Round Ceramic Table-4 15

BKX04

Round Ceramic Table-4 16

BKX05

Round Ceramic Table-4 17

BKX06

Round Ceramic Table-4 18

BKX-C05

Round Ceramic Table-4 19

BKX-C06

Round Ceramic Table-4 20

BKX-C11

Round Ceramic Table-4 21

BKX-C13

Round Ceramic Table-4 22

BKX-C14

Round Ceramic Table-4 23

BKX-C15

Round Ceramic Table-4 24

BKX-G-01

Round Ceramic Table-4 25

BKX-G-02

Round Ceramic Table-4 26

BKX-G-03

Round Ceramic Table-4 27

BKX-G-04

Round Ceramic Table-4 28

BKX-G-05

Round Ceramic Table-4 29

BKX-G-06

Round Ceramic Table-4 30

BKX-G-07

Aluminum Table Base
Informasi aluminium cast apik banget lan apik gayane, Informasi kualitas dhuwur banget awet Cast aluminium mung investasi prolong karo Furnitur kebon Panjenengan, Cocog kanggo kurban ngendi wae metu ing tampilan  , Diwenehi ing macem-macem tutup powdercoated.

Aluminum
Round Ceramic Table-4 31

BKX-A-01

Round Ceramic Table-4 32

BKX-A-01

Round Ceramic Table-4 33

BKX-A-01

Round Ceramic Table-4 34

BKX-A-01

Round Ceramic Table-4 35

BKX-A-01

Round Ceramic Table-4 36

BKX-A-01

Round Ceramic Table-4 37

BKX-A-01

Strong OEM/R &D design ability

Kita bisa nggawe OEM /  OEM integration profitable!  Bk CIANDRE minangka pabrikan sing serbaguna.  Kita kerja bareng karo individu lan perusahaan kanthi jumlah manufaktur lan desain kanggo nggawa layanan lan produk sing paling apik ing pasar.  .

Kita bakal ngandhani pelanggan babagan total biaya desain, prototipe, lan perkiraan biaya saben unit sadurunge proyek diwiwiti.


Company Features


· wis nggawe hubungan koperasi karo akeh pelanggan global ing produk kayata meja keramik bunder.


· wis nggawe pusat pangembangan produk. wis kategori produk lengkap lan pasukan technical kuwat.


· Kanthi rasa tanggung jawab sing kuat, mung nyedhiyakake meja keramik bunder sing paling apik kanggo para pelanggan. Ask online!


Product Details


Kita ora wedi karo pelanggan kanggo menehi perhatian marang rincian meja keramik bunder.



Application of the Product


Tabel keramik bunder bisa digunakake ing pirang-pirang industri.


Kita setya nyukupi kabutuhan para pelanggan. Kita bakal luwih jero babagan kahanan kasebut lan menehi solusi sing paling cocog.



Product Comparison


Dibandhingake karo produk sing padha, meja keramik bunder nduweni kaluwihan ing ngisor iki.



Enterprise Advantages


mikir banget babagan introduksi lan budidaya bakat. Kita duwe tim bakat sing berpengalaman lan profesional sing nduwe peran penting ing pangembangan cepet perusahaan kita.


Kanggo nyukupi panjaluk pelanggan sing akeh, perusahaan kita wis nggawe sistem layanan swara kanggo nyedhiyakake produk lan layanan sing berkualitas.


Liwat nguber terus-terusan kaunggulan, perusahaan kita ngarep-arep dadi perusahaan global sing dihormati lan lestari ing mangsa ngarep. Kanthi cara iki, kita bisa nggawe keuntungan sosial lan ekonomi sing luwih apik lan nggawa nilai sing luwih kompetitif kanggo karyawan lan pelanggan.


How time flies. wis liwat taun angin lan udan ing kedhip mripat. Sajrone pirang-pirang taun, kita berjuang nggawe luwih saka siji keajaiban ing industri kasebut, sanajan kabeh kesulitan.


duwe jaringan dodolan sing nutupi kabeh negara. Sawetara produk diekspor menyang Amerika, Afrika, Eropa, lan negara lan wilayah liyane. Saiki kita dadi perusahaan sing duwe pengaruh ing industri kasebut.


Description

Round Ceramic Table-4 38
Dimensions(mm) Inch
SERIES   L   W   H   L W   H
Long Island 1600 800 760 64 32 30.4

1800 900 760 72 36 30.4

2350 1000 760 94 40 30.4

2800 1100 760 112 44 30.4

3000 1100 760 118 44 30.4

3150 1200 760 124 47.2 30.4


Product details

Brand BK CIANDRE
Design Service Graphic design,   L ogo de si gn, 3D design,   P roduct d esign
Usage Kamar panedhaan, ruang tamu, hotel ,Villa,Apartment
Advantages Lembar berkualitas tinggi, tahan suhu dhuwur, gampang diresiki, bahan dekoratif kelas A sing berwibawa
Bahan Keramik / porselen slab / ndhuwur meja watu sintered, basis aluminium
Color Optional
Delivery Time About 2 0 - 2 5 dina sawise nampa simpenan
Quality Control 100% inspeksi sadurunge packing
After-Sales Service OEM lan adat dibangun sambutan! Kita tansah kene kanggo bisa karo sampeyan lan nawakake   5-8 garansi taun kanggo produk.
sampeyan bisa uga seneng
Ora ana data
Produk Paling Anyar
Ora ana data
Produk Panas
Ora ana data
Hubungi kita
Ninggalake pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Subscribe
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Contact Us
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Factory address : No. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Office address : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap