+15 Taun Perabot Minimalis High-end R &D MANUFACUTURE.

Semi Custom Kitchen Cabinets-3 1
Semi Custom Kitchen Cabinets-3 2
Semi Custom Kitchen Cabinets-3 3
Semi Custom Kitchen Cabinets-3 4
Semi Custom Kitchen Cabinets-3 5
Semi Custom Kitchen Cabinets-3 6
Semi Custom Kitchen Cabinets-3 7
Semi Custom Kitchen Cabinets-3 1
Semi Custom Kitchen Cabinets-3 2
Semi Custom Kitchen Cabinets-3 3
Semi Custom Kitchen Cabinets-3 4
Semi Custom Kitchen Cabinets-3 5
Semi Custom Kitchen Cabinets-3 6
Semi Custom Kitchen Cabinets-3 7

Semi Custom Kitchen Cabinets-3

nakoni, nyelidiki

Detail produk saka lemari pawon semi custom



Quick Overview


Bahan sing digunakake anyar lan apik kanggo kesehatan. Priksa saben rinci produk minangka langkah sing perlu ing Kabinet pawon semi adat sing dikembangake digunakake akeh ing macem-macem lapangan. Produk kasebut wis entuk pujian saka kabeh pelanggan lan duwe prospek pasar sing janjeni.



Product Information


bakal nuduhake rincian spesifik produk ing ngisor iki.

Teknik Profesional
BK Ciandre nawakake macem-macem warna, pola, pilihan desain, lan fungsi khusus saka countertop pawon sing digawe khusus. Meja pawon iki bisa disesuaikan supaya pas karo tata letak pawon tartamtu. Kita bisa ngatur fungsi lan wujud sing dikarepake, kanthi oven, mesin cuci piring, ngisi daya telpon otomatis, lawang otomatis mbukak, lan akeh fungsi sing apik banget, sampeyan bisa nggawe konsep pawon dhewe.

Semi Custom Kitchen Cabinets-3 8

Kita milih bahan ndhuwur meja keramik kelas safety pangan.Permukaan keramik tahan kanggo bahan kimia, geni, goresan, lan noda. Bisa langsung kontak karo lenga, anggur, lan minuman panas. Gampang kanggo ngresiki lan tanpa nandhang sangsara utawa cilaka.
Semi Custom Kitchen Cabinets-3 9

BK CIANDRE Nduwe luwih saka 50 pilihan desain warna ndhuwur meja kayata merek slab keramik sing misuwur (NEW PEARL, GOLDME, SHUIHUITECH) utawa slab keramik ITALY LAMINAM lan desain eksklusif khusus, sing kabeh digawe ing mesin ITALY LAMINAM utawa SACMI.


Porcelain panel

Tabel Keramik uga dijenengi minangka meja porselen, meja watu sintered, gumantung ing negara. Kita milih bahan ndhuwur meja keramik kelas safety pangan.Permukaan keramik tahan kanggo bahan kimia, geni, goresan, lan noda. Bisa langsung kontak karo lenga, anggur, lan minuman panas. Gampang kanggo ngresiki lan tanpa nandhang sangsara utawa cilaka.

Semi Custom Kitchen Cabinets-3 10

BKX01

Semi Custom Kitchen Cabinets-3 11

BKX-02

Semi Custom Kitchen Cabinets-3 12

BKX-03

Semi Custom Kitchen Cabinets-3 13

BKX-C07

Semi Custom Kitchen Cabinets-3 14

BKX-C09

Semi Custom Kitchen Cabinets-3 15

BKX-C14

Semi Custom Kitchen Cabinets-3 16

Wood board

BK CIANDRE milih kualitas dhuwur domestik utawa   Papan kayu impor minangka awak lemari pawon

    Semi Custom Kitchen Cabinets-3 25Semi Custom Kitchen Cabinets-3 26Semi Custom Kitchen Cabinets-3 27Semi Custom Kitchen Cabinets-3 28Semi Custom Kitchen Cabinets-3 29Semi Custom Kitchen Cabinets-3 30

          K01                    K02                      K03                    K04                    K05                    K06

   Semi Custom Kitchen Cabinets-3 31Semi Custom Kitchen Cabinets-3 32Semi Custom Kitchen Cabinets-3 33Semi Custom Kitchen Cabinets-3 34Semi Custom Kitchen Cabinets-3 35Semi Custom Kitchen Cabinets-3 36

           K07                    K08                    K09                     K10                   K11                   K12

Aluminum


Wêdakakêna Akzonobel Walanda dilapisi aluminium, entheng lan awet, tahan banget kanggo karat, cuaca, lan banyu

Semi Custom Kitchen Cabinets-3 37

BKX-A-01

Semi Custom Kitchen Cabinets-3 38

BKX-A-02

Semi Custom Kitchen Cabinets-3 39

BKX-A-03

Semi Custom Kitchen Cabinets-3 40

BKX-A-04

Semi Custom Kitchen Cabinets-3 41

BKX-A-05

Semi Custom Kitchen Cabinets-3 42

BKX-A-06

Semi Custom Kitchen Cabinets-3 43

BKX-A-07

Very strong OEM/R &D design ability  
BK CIANDRE duwe tim desainer furnitur profesional lan tim pangembangan, sing ngidini kita ora mung nggawe pesenan lan proyek desain OEM,   nanging uga desain tampilan produk lan struktur produk R &D solutions, BK Ciandre, a global furniture R & D solution provider.



Company Information


dumunung ing minangka perusahaan potensial. Kita fokus ing bisnis wis mesthi wis adhering kanggo filosofi bisnis 'ngluwihi pangarepan pelanggan', lan njupuk bangunan Enterprises misuwur kanthi integritas minangka goal pembangunan. We are striving kanggo entuk kahanan win-win kanggo masyarakat, pelanggan, karyawan lan perusahaan. Perusahaan kita nglumpukake akeh bakat teknis tengah lan senior sing wis kerja keras sajrone pirang-pirang taun ing industri. Kanthi fokus ing kabutuhan potensial pelanggan, nyedhiyakake solusi siji-mandeg.
Kita tansah nandheske ing produksi produk kualitas. Welcome pelanggan karo perlu kanggo rembugan karo kita!


sampeyan bisa uga seneng
Ora ana data
Produk Paling Anyar
Ora ana data
Produk Panas
Ora ana data
Hubungi kita
Ninggalake pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Subscribe
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Contact Us
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Factory address : No. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Office address : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap