+15 Taun Perabot Minimalis High-end R &D MANUFACUTURE.

Lemari Dapur Semi Custom Merk-4 1
Lemari Dapur Semi Custom Merk-4 2
Lemari Dapur Semi Custom Merk-4 3
Lemari Dapur Semi Custom Merk-4 1
Lemari Dapur Semi Custom Merk-4 2
Lemari Dapur Semi Custom Merk-4 3

Lemari Dapur Semi Custom Merk-4

nakoni, nyelidiki

Company Advantages


· Kanggo ngembangake desain lemari pawon semi adat, kita duwe desainer, peramal fashion, pedagang, lan pangembang produk kerja bareng kanggo nemtokake desaine.


· Produk iki ora kerut utawa nyusut sanajan wis kaping pirang-pirang wisuh mesin. Lan ora gampang pilling.


· Produk kasebut ramah lingkungan. Wong bisa daur ulang lan nggunakake maneh kaping pirang-pirang, sing bisa nyuda panjaluk serat alami utawa bahan alami liyane.


Professional Technique
Mesin otomatis kanggo nglereni, edging, ngresiki, nggawe produk minangka kerajinan sing sampurna kanggo para pelanggan.
100% pengawasan kualitas, strictly kontrol kualitas ing saben prosedur.

Lemari Dapur Semi Custom Merk-4 4
Lemari Dapur Semi Custom Merk-4 5

Ceramic Countertops

Iki minangka bahan sing kuwat banget, anti gores lan gampang di resiki.

Lemari Dapur Semi Custom Merk-4 6

BKX01

Lemari Dapur Semi Custom Merk-4 7

BKX-02

Lemari Dapur Semi Custom Merk-4 8

BKX-03

Lemari Dapur Semi Custom Merk-4 9

BKX-C07

Lemari Dapur Semi Custom Merk-4 10

BKX-C09

Lemari Dapur Semi Custom Merk-4 11

BKX-C14

Lemari Dapur Semi Custom Merk-4 12

Wood board

BK CIANDRE milih kualitas dhuwur domestik utawa   Papan kayu impor minangka awak lemari pawon


 Lemari Dapur Semi Custom Merk-4 21 Lemari Dapur Semi Custom Merk-4 22 Lemari Dapur Semi Custom Merk-4 23 Lemari Dapur Semi Custom Merk-4 24 Lemari Dapur Semi Custom Merk-4 25 Lemari Dapur Semi Custom Merk-4 26

          K01                    K02                      K03                    K04                    K05                    K06

 Lemari Dapur Semi Custom Merk-4 27 Lemari Dapur Semi Custom Merk-4 28 Lemari Dapur Semi Custom Merk-4 29 Lemari Dapur Semi Custom Merk-4 30 Lemari Dapur Semi Custom Merk-4 31 Lemari Dapur Semi Custom Merk-4 32

           K07                    K08                    K09                     K10                   K11                   K12       







Very strong OEM/R &D design ability  
BK CIANDRE duwe tim perancang furnitur profesional lan tim pangembangan, sing ngidini kita ora mung nggawe pesenan lan proyek desain OEM, nanging uga desain tampilan lan struktur produk R &D design.


Company Features


· ndadékaké pangembangan industri lemari pawon semi adat lan nduweni pengaruh sing apik.


· Advanced technology, high-invested machine & equipment and well-trained workers ensure both high production capability and high quality for


· Sampeyan bisa njaluk lemari pawon semi adat lan nampa layanan marem. Call!


Product Details


Kanthi fokus ing kualitas, mbayar manungsa waé gedhe kanggo rincian lemari pawon semi adat.



Application of the Product


Kabinet pawon semi adat sing diprodhuksi dening perusahaan kita cocok kanggo macem-macem acara ing industri.


Kanthi fokus ing pelanggan, nganalisa masalah saka perspektif pelanggan lan menehi solusi lengkap, profesional lan apik banget.



Product Comparison


lemari pawon semi adat nduweni kinerja sing luwih apik ing aspek ing ngisor iki.



Enterprise Advantages


duwe tim sing darmabakti, efisien, lan ketat. Iki nggawe dhasar sing kuat kanggo pangembangan kanthi cepet.


Kita cumadhang kanggo nyedhiyani layanan intim kanggo konsumen karo kualitas dhuwur, mode layanan fleksibel lan adaptable.


Ngarahake kanggo mbangun 'perusahaan misuwur internasional', comprehensively promosiaken bisnis nganyarke lan transformasi Manajemen, nambah daya saing Nilai, lan strives kanggo dadi perusahaan anjog karo bisnis inti pinunjul ing industri.


Wiwit wiwitan ing wis terus-terusan ningkatake proses produksi lan kualitas produk. Saiki kita entuk pangenalan industri kanthi produk sing bermutu.


Produk perusahaan kita saiki kasedhiya ing saindenging negara lan kita uga ngekspor menyang Timur Tengah, Eropa, Amerika, Afrika lan negara lan wilayah liyane.





Kitchen Cabinet Information

Lemari Dapur Semi Custom Merk-4 33
Kitchen cabinet    BKX-C0013
Brand BK CIANDRE
Kitchen cabinet body Imported wood board
Kitchen cabinet countertop Wood
Cabinet hardware Wood
Cabinet hardware Imported Salice & Blum  
Dimension Customized
Color   Putih / abu-abu / ireng, disesuaikan uga ditrima
Quality Control 100% inspeksi sadurunge packing
After-Sales Service   Kita tansah ing kene kanggo nggarap sampeyan lan menehi garansi 30 taun kanggo produk.       
OEM &ODM   Acceptable
sampeyan bisa uga seneng
Ora ana data
Produk Paling Anyar
Ora ana data
Produk Panas
Ora ana data
Hubungi kita
Ninggalake pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Subscribe
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Contact Us
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Factory address : No. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Office address : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap