Dhuwur-mburi Keramik Tabel Top & Customized Kitchen Kabinet Produsen Wiwit 1996

Ajar Sampeyan Langkah Umum Dekorasi Omah

Akeh wong sing nembe tuku omah anyar, rasane mung tuku omah anyar uga tambah kusut. Senajan aku tuku omah, tugas gedhe sabanjure dekorasi pancen ngelu. Miturut status quo iki, Nantong Decoration Co., Ltd. marang saben wong undhak-undhakan kain kanggo dekorasi omah. Kaping pisanan, sampeyan kudu nindakake proyek sing apik kanggo ngumpulake informasi sadurunge, lan ndeleng sawetara konten babagan dekorasi omah ing Internet sadurunge. Mung kanthi nemtokake gaya sing arep kita dekorasi, kita bisa nindakake karya sabanjure. Nalika milih gaya dekorasi sing paling disenengi, kita bisa komunikasi luwih akeh karo perusahaan dekorasi supaya bisa ngerti gaya sing ditindakake, lan lingkungan urip sing dikarepake. Menapa malih, njupuk dipikir ing informasi ing gati, lan liyane comparison, lan pungkasanipun konfirmasi carane house kita decorated. Kapindho, miturut pengalaman, ana titik penting liyane, yaiku, kita kudu ngukur ukuran omah kita ing langkah sabanjure, supaya kita bisa nindakake ing ati, sing cocog kanggo ramalan biaya dekorasi. Ing wektu sing padha Perusahaan dekorasi luwih yakin nalika negosiasi. Banjur, kita ngidini desainer sing berpengalaman ngrancang kanggo kita.

Ajar Sampeyan Langkah Umum Dekorasi Omah 1

Hubungi kita
Artikel sing disaranake
Proyek
Cara Petungan Papan Hiasan
Cara Petungan Papan Hiasan
Papan hiasan minangka jeneng seragam kanggo kabeh piring. Akeh wong sing ora ngerti babagan iki. Kajaba sawetara toko lan manufaktur sing adol papan, aku bakal ngomong karo sampeyan babagan papan hiasan iki kanggo nyegah saben wong mbuwang biaya sing ora perlu nalika tuku. Masalah sing saben wong menehi perhatian sajrone dekorasi yaiku kualitas papan, mula kepiye carane milih papan kasebut? Kekandelan papan hiasan umume wolulas milimeter. Yen papan mburi bisa dadi luwih tipis, bisa nyimpen anggaran jero. Mesthi, sampeyan kudu nggunakake backplane kandel wolulas milimeter. Sampeyan bisa rembugan karo pedagang ing advance. Yen sampeyan arep tuku perabot online, sampeyan bisa takon ing platform layanan pelanggan situs web kasebut. Preduli saka bahan bangunan sing dituku, sing pisanan kudu ngerti cara pitungan. Lemari khusus dipérang dadi rong cara pitungan. Salah siji cara pitungan adhedhasar area pangembangan, lan liyane kanggo ngitung miturut area proyeksi (uga disebut area bolongan). Cara pitungan area ekspansi yaiku ngetung total area piring hiasan sing nggawe lemari; cara pitungan area proyeksi kanggo ngitung miturut ukuran lemari, miturut area proyeksi lemari ing tembok. Ora diragukan yen rega unit area proyeksi mesthi luwih dhuwur tinimbang wilayah pembangunan. Minangka algoritma sing terjangkau, bisa uga ora mesthi. Gumantung carane rega unit lan Papan plate tengah. Perlindhungan lingkungan papan dekoratif papan hiasan sing ramah lingkungan umume tekan paling ora E1, sing apik yaiku E0. Tingkat perlindungan lingkungan saka papan hiasan iki gumantung saka sertifikat sing relevan saka departemen tes resmi nasional. Yen pedagang gumunggung papan hiasan sing diimpor, dheweke kudu ndeleng voucer impor pabean, menehi wewenang surat agensi penjualan China, lsp. Nanging, papan hiasan sing diimpor nyata langka, lan regane dhuwur. Nalika papan hiasan nutup pinggir toko, sampeyan bisa kanthi teliti ndeleng pinggiran papan hiasan kanggo ndeleng yen pinggiran iku ketat lan workmanship alus. Amarga yen pinggiran ora ketat, gampang nyebabake papan dekoratif dadi deformasi lan deformasi, sing bakal mengaruhi urip lemari. Ing wektu sing padha, yen pinggiran ora ketat, sumber formaldehida ing papan hiasan terus-terusan volatilisasi, nyebabake hawa ing kamar lan dadi sumber polusi. Saliyane papan hiasan, ana barang tol liyane kanggo takon yen sampeyan pengin takon kanthi jelas. Apa laci, papan lapisan, hardware, gantung sandhangan rod, biaya instalasi, etc. Apa kudu ngisi dhewe?. Nalika katon kaya hardware, sampeyan bisa kanthi ati-ati push koyo mbukak lan ndeleng comfort saka hardware. Mesthi, kondisi paling apik kanggo milih merek hardware sing misuwur ing omah lan ing luar negeri, sing luwih njamin kualitas. Layanan sawise -sales saka Papan hiasan kudu dijaluk cetha sawise layanan -sales, lan wektu babar pisan, lan kudu ana voucer kertas.
Apa Keuntungan saka Customizers ing Kabeh Omah?
Apa Keuntungan saka Customizers ing Kabeh Omah?
Apa keuntungan saka customizers ing kabeh omah? Ngomong babagan kabeh perabotan kustomisasi omah, iku sejatine turunan saka perabotan khusus. Saiki akeh wong sing mboko sithik nampa model iki. Dadi apa kaluwihan saka kabeh perabotan kustomisasi omah? Pisanan, ngirit wektu. Furnitur kustomisasi omah kabeh minangka layanan siji-mandeg. Furnitur apik ing siji wektu. Sampeyan ora perlu mlaku-mlaku kanggo tuku perabotan. Kadhangkala sampeyan ora bisa milih gaya produk furnitur sing padha, lan kabeh kustomisasi omah bisa nylametake masalah. Gaya ruang wis koordinasi lan manunggal. Kapindho, kaluwihan saka kabeh perabotan kustomisasi omah dibayangke kanthi nggunakake papan kanthi lengkap. Kustomisasi omah kabeh bisa nggunakake papan kanthi lengkap, kayata perabotan tembok, perabotan sakabèhé, lan liya-liyane, nggabungake perabotan karo tembok kanggo ngilangi tembok sing ora perlu kanggo ngilangi tembok sing ora perlu. Malah yen sampeyan mbukak utawa nindakake partisi, longkangan antarane Furnitur lan tembok wis suda, lan uga ndadekke gamblang kanggo reresik mangsa. Kajaba iku, pemilik bisa melu ing desain omah. Kauntungan iki yaiku sampeyan ora bisa tuku perabotan. Desainer kabeh perabotan sing disesuaikan ing omah menehi rencana. Sampeyan bisa ngandhani gaya urip sampeyan, ngandhani gaya favorit para perancang, nggawe owah-owahan, lan pungkasane ngrancang kabeh perabotan omah sing cocog karo sampeyan. Akhire, pangayoman lingkungan liyane saka Produsèn adat kabèh house kauntungan saka Furnitur selaras ing kabeh house, lan iku uga apa wong pengin. Ngelingi sawetara pamikiran babagan platform jumping 1. Tangga kasebut aman ing klamben, lan peran asli ora bisa ditinggalake. Kanggo ngirit papan, kudu ketemu saluran sing lancar. Dhuwur lan jembaré pedal uga kudu cocog karo ukuran. The handrail should be stable. 2. Umumé, slope saka tangga ngirim ora gedhe banget nalika nyetel slope. Ora mung sampeyan kudu nganggep wong tuwa lan bocah-bocah ing omah, nanging uga perhatian khusus kanggo wong diwasa biasa. Saliyane dhuwure undhak-undhakan. Sakabèhé lemari kabinet Panyegahan Dekorasi Kustom: 1. Dibagi partisi fungsional. Ngandika: Nalika mbagi area fungsional, mbayar manungsa waé khusus kanggo desain hip-hop. Dibagi miturut standar lan macem-macem prinsip, lan menehi conto: mbedakake miturut pemilik lan standar garing lan teles, sing ora mung bisa nimbang kabutuhan liyane lan hiburan pemilik, nanging uga kabutuhan tamu, etc. Ing babagan pembagian fungsi, kudu jelas lan wajar, ora saling ngganggu. 2. Titik utama dekorasi dirancang ing dekorasi adat saka lawang omah kayu padhet, lan kudu dirancang miturut identitas pemilik. Yen perlu, nyorot kelas dekorasi. Kamar turu lan sinau umume luwih gampang. Papan dekorasi kayata ruang tamu lan restoran paling dhuwur. Liwat dekorasi utama lan kapindho, bagean kunci saka dekorasi bisa ditemtokake. This is very important. 3. Struktur electrical lan cahya desain jumping piranti sumber daya kamar mandi njero ruangan luwih rumit. Nanggepi masalah iki, nalika ngrancang, kudu ora mung trep, nanging uga kanggo njamin safety. Sampeyan kudu nggawe tata letak lan kabel sing cukup ing peralatan listrik. Ing desain soket listrik, disetel ing area garing saka jedhing sabisa; kanggo njaga rasa spasi sing wiyar, cahya lan ventilasi penting banget. Iki mbutuhake desainer kanggo nimbang kanthi teliti ing desain.
Apa Jenis Furnitur sing Kudu Dilengkapi Hotel Bintang Lima
Apa Jenis Furnitur sing Kudu Dilengkapi Hotel Bintang Lima
Ana akeh hotel bintang lima, nanging kanggo nuduhake kemewahan lan kualitas dhuwur, kudu dadi perabot hotel bintang lima. Editor ing ngisor iki bakal ngenalake konfigurasi dhasar perabot hotel bintang lima. Furnitur hotel bintang lima kalebu kasur (kasur bunder, kasur pikiran Xi Meng, kasur banyu), meja lan kursi makan, sawetara wallpaper, TV (LCD TV), peralatan audio, set peralatan komputer, sofa dhuwur, lampu bedside, lentera bedside, Meja Bedtoral, karpet dhuwur utawa papan kayu kualitas dhuwur, ana lampu ngimpi ing jero ruangan, kaca spion lengkap, lemari lan meja kopi, rak jubah, rak bagasi, jamban lengkap (pelet, klambi, pangilon. , peralatan padusan), dilengkapi pengering rambut lan pengering rambut lan Timbangan bobot, telpon, nyediakake reresik garing, ngumbah udan, nyetrika lan layanan ndandani, lan uga nyedhiyakake layanan sepatu-sepatu. Furnitur Suite Presiden Mewah hotel bintang lima 1. Kasur bantal mewah amben bantal, meja tulis, lemari lan gantungan, meja kopi, kursi utawa sofa sing prasaja, meja bedside, lampu bedside, lampu lantai, pangilon awak kabeh, rak bagasi, lsp. Advanced supporting furniture. 2. Bahan furnitur hotel dekorasi lemah, lumahing tembok, warna sing elegan lan alus, nggunakake lampu partisi lan tujuan tujuane apik. Ana sistem pembuangan udara sing apik, soket listrik 110/220V, mesin tambahan telpon. Disebut nganggo pengering rambut lan bobot. Nyedhiyakake banyu adhem lan panas ing 24 jam; 3. Furnitur lan jedhing hotel kudu dilengkapi pumping kelas dhuwur lan dresser, meja rias (karo cekungan, pangilon klamben), bathtub lan sirah padusan (yen sampeyan duwe kamar padusan kapisah, sampeyan bisa duwe nozzle padusan), cocog. Ana tirai pancuran, tali pangatusan sandhangan. Njupuk langkah anti-slip sing efektif. 4. Furnitur hotel kudu nelpon langsung lan telpon jarak jauh internasional. Ana pandhuan kanggo nggunakake lan buku telpon ing jejere telpon; ana televisi digital warna, komputer, peralatan audio, lan proyek CCTV. Ora kurang saka 16 saluran puter maneh, kalebu program TV satelit utawa program mandiri, kanthi instruksi saluran lan dhaptar program. Isi puter maneh kudu tundhuk karo peraturan pemerintah China. Paling ora ana rong saluran kanggo program sing diatur dhewe, ora kurang saka kaping pindho dina, lan wektu pungkasan ing wayah wengi ora nganti jam 1.
Apa Jenis Furnitur Kayu Solid sing Nyaman banget?
Apa Jenis Furnitur Kayu Solid sing Nyaman banget?
Saben uwong seneng perabotan kayu padhet. Saliyane kanggo pangayoman lingkungan, ana uga alesan utama, yaiku, nyaman banget kanggo "ndemek". Karakteristik sentuhan bahan mentah umume digunakake kanggo ngevaluasi evaluasi lan evaluasi. Karakteristik tutul saka Furnitur kayu padhet, lan struktur mekanisme saka aplikasi saka kayu raket banget karo expression utama saka struktur mekanisme lumahing. Kosok baline, karakteristik sentuhan permukaan perabot kayu padhet uga nggambarake sifat kimia permukaan kayu sing kritis. Pabrikan khusus omah kabeh 1. Nalika sensasi panas lan kadhemen ing permukaan furnitur kayu padhet ndemek permukaan bahan mentah kanthi tangan, suhu permukaan kaca bakal ngrangsang organ visual wong kasebut, nggawe wong rumangsa panas utawa adhem. Panaliten ilmiah nemokake yen bahan mentah kanthi koefisien transfer panas cilik, kayata plastik busa lan kayu entheng (kayu kanthi kapadhetan sing relatif cilik), lan karakteristik sentuhane anget. Cold feel. Nalika wong ndemek lantai kayu, miturut bahan mentahan lantai kayu (kayu, campuran rereget, plastik PVC), eksperimen karo suhu njero ruangan 18 derajat Celsius, lan suhu kulit dikurangi kanthi lendhut gedhe. Mild. Bisa ditemokake yen suhu lingkungan alam ora mbebayani kanggo kayu. Saindhenging taun, furnitur kayu padhet bisa menehi sensasi kadhemen lan panas sing moderat. Koefisien transfer panas saka garis kayu umume 2 nganti 2,5 kaping aura. Mulane, lumahing potong longitudinal kayu rada kuwat tinimbang anget saka bagean horisontal. Furnitur beda digawe saka kayu Kapadhetan relatif, sawise ndemek suhu tangan, owah-owahan suhu beda: Kapadhetan relatif (cahya) kayu, suhu arang banget alon; Suda ing panggonan sing alon; suhu tetep stabil kanggo kayu Kapadhetan relatif medium-level, suhu tetep stabil. 2. Tingkat kandel saka bahan mentah -slip kasar ing permukaan perabot kayu padhet ditemtokake dening tingkat cembung ing permukaan. Senajan Furnitur kayu padhet wis liwat pemotongan utawa polishing, amarga sel kayu kapapar bagean horisontal, lumahing Furnitur kayu ngalangi ora rampung Gamelan. Kaluwihan lan cacat saka efek nyata saka planing, grinding, scraping, scraping, etc., lan kekandelan saka lumahing Furnitur ing tingkat dhuwur. Ana bedane antarane kekandelan wit konifer lan bahan alas sing godhonge amba. Kekandelan saka bahan wit chlorpyrocyst asalé saka jembaré total rodha wit saka kayu; kekandelan materi alas godhong amba luwih jembar tinimbang materi wit konifer. Tombol iku roughness lumahing efektif. Kajaba iku, kelancaran permukaan furnitur uga ana gandhengane karo resistensi. Akèh-akèhé ana ing struktur anatomi permukaan kayu, kayata owah-owahan ing wayah esuk, tengah lan pungkasan (ing garis sing mulus, kelancaran bahan pungkasan luwih apik tinimbang bahan awal), lan manajemen kasebut tabung. Ukuran lan jinis tutuk, garis tumpang tindih, lsp. 3. Permukaan kayu sing atos lan alus ing permukaan furnitur kayu padhet nduweni kekerasan tartamtu, lan regane beda-beda saka tanduran ijo. Kekerasan bahan wit konifer luwih murah tinimbang bahan alas sing godhonge amba. Sing pisanan diarani bahan alus, lan sing terakhir diarani bahan sing atos. Kekerasan bolongan jero saka bahan wit konifer kira-kira 3 kaping nilai maksimum lan paling murah, lan bahan alas sing godhonge amba 12 kaping munggah lan mudhun. Ora ketompo apa jenis kayu, atose bolongan utama luwih dhuwur tinimbang sisih, lan lumahing senar rada luwih dhuwur tinimbang permukaan diameter. Mulane, atose macem-macem bagean tanduran ijo lan tanduran ijo sing padha beda banget. Ana sing krasa alus lan alus, ana sing krasa atos. Ing atose lapisan Paint lan impact saka Furnitur lan impact-tahan nyobi, lan atose kayu wis sambungan langsung. Nalika atose kayu dhuwur, atose relatif saka lapisan Paint Furnitur uga bakal nambah. Contone, asring ana sawetara goresan lan printing tekanan ing desktop. Munculé tandha iki nduweni atose kurang saka lapisan lacquer. Iku uga alesan kanggo atose kurang saka kayu dhewe. Mulane, kabeh wong seneng nggunakake bahan alas sing godhonge amba sing keras kanggo digunakake ing desktop. Minangka bahan serat, kayu uga bisa nyebabake daktilitas lan deformasi plastik, sing ndadekake wong seneng.
Tip kanggo Urip Furnitur: Kepiye Supaya Furnitur Resik? Carane wisuh selimut?
Tip kanggo Urip Furnitur: Kepiye Supaya Furnitur Resik? Carane wisuh selimut?
Life is an exquisite art. Saben rinci nuduhake rasa wong dhewe. Ana sing kusut karo rasa mati rasa, ana sing bisa diatur, lan liyane sing tertib lan harmonis ing kekacauan. Saben kabiasaan lan gaya urip sing ora ana gandhengane bisa mengaruhi kesehatan manungsa kanthi cara sing halus. Mulane, ing cara kanggo nangani prakara sepele saben dina, sampeyan bisa nemokake trabasan sing saben wong wis suwe njelajah topik. Carane ngumbah kemul lan ngumbah kemul, pisanan rendhem kemul ing banyu, dikumbah kaping pindho, banjur dibubarake karo banyu anget kurang luwih 25c ditambah bubuk cuci netral dadi cairan cuci, nyemplungke kemul, gosok alon-alon, banjur gosok. , banjur mbilasake cairan cuci nganggo banyu; yen kemul murni, sampeyan bisa nambah 50 ml cuka putih ing banyu mbilas pungkasan kanggo mulihake werna padhang saka kemul. Carane ngresiki amben ngambang ing amben asring awu ngambang ing amben. Yen sampeyan nyikat nganggo sikat, dheweke bakal mabur. Iki ora mung ngrusak hawa njero ruangan, nanging uga ora apik kanggo kesehatan manungsa. Sampeyan bisa ngumbah sandhangan akrilik lawas lan garing. Nalika mbusak bledug dibutuhake, njupuk ing amben lan cepet ngilangke ing siji arah. Amarga listrik statis kuwat, bledug ngambang bakal adsorbed ing. Sawise digunakake kaping pirang-pirang, wisuh lan garing sawise garing. Cara milih lan nggunakake agen perawatan furnitur kanggo njaga padhang asli furnitur, saiki ana rong jinis produk perawatan furnitur: perawatan furnitur semprotan lilin semprotan lan agen perawatan reresik. Tilas utamané ngarahke ing macem-macem kayu, polyester, Paint, karet tahan geni lan Furnitur liyane, lan ana rong wewangen seger beda: melati lan lemon; Furnitur material, utamané cocok kanggo furnitur bahan campuran. Sadurunge nggunakake semprotan lilin lan agen pangopènan reresik, paling apik kanggo goyangake kanthi apik, banjur terus tank semprotan langsung, lan katon ing 45 derajat, supaya bahan Cairan ing tank bisa dirilis ing kaku sing dirilis. tanpa tekanan. ; Sawisé iku, nyemprotake alon-alon ing panggonan sing adoh saka kain garing udakara 15 cm. Kanthi cara iki, yen sampeyan ngilangke Furnitur, sampeyan bisa muter efek reresik apik. Reresik perabot kain, kayata sofa kain lan bantal kasual, sampeyan bisa nggunakake agen pangopènan reresik saka karpet resik. Nalika nggunakake, pisanan nggunakake vakum luwih resik kanggo mbusak bledug, banjur semprotan jumlah cilik resik karpet ing gombal teles lan ngilangke.
How to Clean the Furniture
How to Clean the Furniture
Amarga kaluwihan saka fungsi kuwat lan tingkat pemanfaatan papan dhuwur, Furnitur selaras tresna dening konsumen, nanging amarga sawetara ciri saka Furnitur adat ora cetha banget, nalika wong ngresiki Furnitur adat, mesthi bakal ana sawetara misunderstandings resik. Nalika ngresiki lan ngatur omah, luwih rentan kanggo misunderstandings reresik ing ngisor iki. Editor kustomisasi lawang kayu padhet sing dituduhake karo sampeyan: Kesalahpahaman 1: Gunakake jaket lawas utawa kain kasar minangka jahitan utawa kancing ing sandhangan lawas utawa kancing sing gampang kanggo ngeruk furnitur papan, lan kain kasar uga gampang nyebabake goresan ing permukaan perabot papan. . Andhuk alus, kain katun, kain katun lan kain sing nyerep apik kanggo ngilangke perabotan papan sing resik. Misunderstanding 2: kain garing wiping Papan Furnitur lumahing bledug ing lumahing bledug. Akeh wong sing nganggep yen nggunakake kain garing kanggo nindakake karya reresik, cepet lan trep, nanging nyatane, kain garing ora cocok kanggo ngresiki furnitur papan, utamane ngusap bledug nganggo kain garing kanthi kain garing. Lebu dumadi saka serat, pasir lan kerikil, lsp. Sajrone proses wiping nganggo kain garing, permukaan cat saka furnitur tipe piring wis dirusak. Sanadyan sauntara ora katon kanthi mripat wuda, suwe-suwe prabote dadi surem. Kesalahpahaman 3: Cuci sabun lan cuci piring nganggo banyu sabun, mesin cuci piring, lsp. minangka agen pembersih sing biasane digunakake nalika ngresiki, nanging elinga yen nalika ngresiki furnitur papan, aja digunakake kanggo ngresiki amarga banyu sabun, amarga banyu sabun Ora mung duwe efek reresik lan dekontaminasi karo deterjen. Padha uga duwe corrosiveness tartamtu, kang bakal ngrusak lumahing Furnitur lan nggawe Furnitur surem. Kesalahpahaman 4: Agen pembersih campuran saka agen perawatan ora bisa digunakake kanthi acak, uga agen perawatan. Furnitur sing beda-beda lan bahan sing beda-beda kudu nggunakake agen perawatan sing beda kanggo nyebabake karusakan ing perabot. For example. Nyingkiri misunderstandings iki, carane aku kudu ngresiki? Langkah-langkah reresik kudu diresiki saka njero. Furnitur, lemari, lan meja bedside kudu diresiki ing kamar turu. This is a part of cleaning. Coba ngresiki barang-barang ing lemari lan ngresiki. Ngilangke lumahing karo gombal teles. Yen ora ana noda liyane, usap nganggo kain garing sing alus. Just dry water stains. Ruang tamu kudu diresiki, kajaba meja kopi lan sofa, yaiku lemari TV. Yen sofa iku cortical, sampeyan bisa nggunakake banyu kanggo nggawe ngilangke prasaja. Sampeyan bisa ngilangke bola-bali nganggo kain katun sing dicelupake ing panggonan kuning; Meja kopi bisa langsung diusap nganggo banyu, banjur diusap noda banyu garing. Kanggo lemari TV, uga dianjurake kanggo ngresiki barang-barang sing ana ing lemari luwih dhisik, ngusap nganggo kain teles, banjur ngusapi noda banyu nganggo kain garing. Kanggo furnitur sing disesuaikan, pawon mbutuhake papan panyimpenan tinimbang ing ngendi wae, mula desain lemari pawon kayu padhet bakal duwe akeh lemari panyimpenan, nanging lemari pawon uga luwih cenderung narik kewan kayata kecoa lan tikus. , Priksa manawa kanggo ngresiki barang-barang ing lemari lan mriksa siji-siji. Apa ana kecoak utawa sing didhelikake ing tas lan kaleng, banjur ngresiki lemari pawon. Yen kecoak cenderung katon ing omah, sampeyan bisa nyelehake godhong tembakau utawa pil kapur barus ing lemari pawon. Yen ana tikus, sampeyan bisa nyelehake mrico kanggo nyegah. Reresik restoran utamane kanggo ngresiki meja lan lemari anggur. Ngresiki meja panedhaan, elinga milih pembersih sing beda kanggo bahan sing beda. Kanggo meja multi-fungsi sing bisa dilipat sing bisa disesuaikan, bagean lempitan uga kudu dicopot lan diresiki lan diusap sadurunge ditarik maneh. Kanggo kabinet anggur restoran, yen botol diselehake sacara horisontal, ora dianjurake kanggo ngresiki. It can be cleaned directly. Yen diselehake, copot botol sing dibangun lan ngresiki. Bottle. Ing lawang mlebu, nalika lemari sepatu disesuaikan, lemari sepatu biasane diselehake ing kene. Yen lemari sepatu utamane bledug, sawise njupuk sepatu kasebut, usap langsung nganggo kain teles banjur garing nganggo kain garing. Miturut cara, ngresiki sepatu lan sijine maneh. Sawise kabeh, lemari sepatu kurang ventilasi. Sampeyan bisa nyelehake pil camphor utawa kulit jeruk ing lemari kanggo deodorization lan serangga. Kajaba iku, lemari panyimpenan kaya lemari buku lan papan liya uga kudu nindakake reresik, lan lemari buku kudu nindakake tugas sing apik kanggo nyegah gerbong. Iki bisa nglindhungi buku lan perabotan khusus. Pangopènan pancegahan lan pengin ngatur Furnitur kanggo dangu. Kita kudu nindakake pakaryan sing apik kanggo ngresiki, nanging uga nindakake pangopènan normal. Ing kene, bayi nyaranake sawetara pancegahan kanggo furnitur khusus sing biasane kudu digatekake. 01 Kain teles kudu digunakake nalika ngresiki, amarga kain teles bisa nyuda karusakan ing permukaan cat perabot. 02 Furnitur khusus kudu ngindhari suhu lan kelembapan sing dhuwur, mula banyune sabisa-bisa nalika nggunakake kain teles. Ngusap nganggo kain teles lan garing nganggo kain garing. Aja ngidini akeh banyu tetep ing perabotan; , Diowahi, supaya piring -type adat Furnitur kudu adoh saka wilayah suhu dhuwur. 03 Pakar Lemari Kabinet Kustomisasi ngelingake perabot supaya ngresiki kanthi rutin lan asring ngusap supaya ora ana bakteri. Yen pinggiran 04 Furnitur Papan katon, katon munggah lan metu saka lapisan, lan bisa ditutupi karo kain lancip ing. Kesel karo wesi bisa mulihake tampilan asli (kain sing digunakake kudu ora tipis, suhu wesi ora dhuwur banget).
Kepiye Tuku Pintu Kayu Ing njero ruangan kanthi bener sajrone dekorasi?
Kepiye Tuku Pintu Kayu Ing njero ruangan kanthi bener sajrone dekorasi?
Ing dekorasi omah, lawang lan jendhela isih milih lawang kayu. Nanging, lawang kayu ora mung mbutuhake luwih akeh ing dekorasi, nanging uga nambah akeh syarat ing babagan kinerja lawang kayu kasebut. Umume wong bakal nyebutake fungsi insulasi swara nalika nggawe lawang kayu njero ruangan Nantong. Iku uga prasaja lan loman ing desain lawang kayu. Editor kustomisasi lawang omah kayu padhet percaya yen gaya desain dekorasi sakabèhé kudu dijlentrehake dhisik, lan lawang sing didhukung. Kapindho, kudu ditemtokake miturut panggonan panggunaan. Contone, miturut panggonan panggunaan lan panggunaan, bisa dipérang dadi lawang hiasan umum, louvers lan lawang hiasan kaca, lsp. Pintu mlebu, lawang anti-maling sing aman lan kuwat, lawang komposit kayu padhet, kabeh lawang kayu sing padhet; kamar urip umum lan lawang kamar turu bakal milih lawang kayu -solid dhuwur karo kinerja safety dhuwur, sakabèhé nglukis lan kuwat, biasane nggunakake penggemar -jinis lan lawang flat -mbukak. Pawon lan jamban bisa milih kanggo push -pull utawa lempitan jinis lawang. Lan kamar panyimpenan bisa milih lawang louver kanthi breathability sing luwih apik. Werna warna lawang kayu lawang kayu kudu harmonis karo kamar; werna lawang kayu kudu kontras karo werna tembok, lan tetep werna sing padha karo lemah; werna lawang kayu kudu cedhak karo werna saka Furnitur;. Gaya dekorasi omah gaya lawang kayu kalebu: Cina, Eropa, sederhana, lsp. Yen omah dekorasi gaya Eropa, lawang kayu bisa milih gaya Eropa utawa luwih cedhak. Kombinasi iki nuduhake kaendahan lan kesatuan omah. Bahan lawang kayu kayata pinus abang lan elm dicocogake kanggo dekorasi kelas umum; water willow, kayu, lan beylum dicocogake kanggo dekorasi medium-grade; lan cemoro, jangkrik abang, walnut, jati, mahoni lan dekorasi omah mewah liyane. Nalika tuku, sampeyan kudu ngenali warna, tekstur, tekstur lan aspek liyane miturut bahan sing beda.
Pangolahan lan Instalasi Pintu Sliding Berongga!
Pangolahan lan Instalasi Pintu Sliding Berongga!
Ana rong jinis gaya lawang ngusapake kothong ing stainless steel mid-kosong lawang ngusapake. Salah sijine wujude 45 derajat mesum lan sisih horisontal. Siji kadhangkala mbutuhake amba welding, kang banget troublesome lan asil ora apik. Pangolahan push lawang ing kothong, golek toko karo mesin mlengkung, ngukur gaya, ngomong bab rega, wong bakal ngukur ukuran, Processing cepet. Instalasi lawang geser, pedagang umum ora duwe instalasi lan kudu nindakake dhewe. Nanging, pinggiran saka stainless steel sawise Processing banget cetha. Ati-ati aja nganti ngethok tangan. Cukup nyopot film pelindung putih sawise rampung. Informasi ing ndhuwur disusun dening editor saka pabrikan push door (Editor). Yen sampeyan pengin sinau luwih lengkap, mangga mlebu menyang situs web kanggo rincian. Tip tuku: Substrat lawang geser jinis tapel wates umume campuran aluminium lan baja plastik. Amarga paduan aluminium nduweni karakteristik bobot entheng lan kekuatan dhuwur, bahan kasebut minangka bahan dhuwur (Material) sing mindhah landasan lawang, sing mboko sithik ngganti produk baja plastik. Aluminium alloy dipérang dadi aluminium biasa -magnesium lan aluminium titanium Magnesium alloy. Titanium logam nduweni karakteristik kekuatan dhuwur, proporsi cilik, lan kateguhan dhuwur. Mulane, regane bakal kaping pirang-pirang luwih larang. Kajaba iku, perawatan permukaan dhuwur duwe oksidasi anoda, penyemprotan areng elektro-swinging, lsp. Proses kasebut nduweni kekerasan lan estetika sing luwih dhuwur tinimbang semprotan lan plating sing prasaja. Yen kekandelan digunakake minangka inti lawang karo kaca utawa salaka mirror, iku umume 5mm nglukis; yen Papan kayu digunakake minangka inti lawang, kekandelan saka 10mm kudu digunakake minangka paling apik. Sawetara manufaktur nggunakake papan kayu sing luwih tipis (8mm utawa malah 6mm) kanggo ngirit biaya materi. Banget lancip Papan kayu-kayuan, meksa nindakake perkara munggah, iku katon sembrono lan goyangake, lan stabilitas miskin, lan sawise sawetara wektu, iku gampang kanggo warp lan deform. Lumahing cat disemprotake lan ditransfer menyang lapisan ganda merek, yaiku, mbusak bledug permukaan, ngilangi hibridisasi, sing nambah adhesi permukaan cat. Branding prasaja, malah ora implanted, supaya lumahing Paint gampang tiba mati, lan tektur ora cetha. Lumahing manufaktur lawang geser skala gedhe diproses dening perusahaan (Perusahaan) dhewe, banjur diolah nganggo teknologi canggih sing diimpor. Lumahing cat produk alus lan alus, seragam lan kebak, lan tekstur sing cetha. Produsen lawang geser cilik yaiku profil produk rampung (Warna) pabrik profil. Lumahing ora bisa ditangani dhewe. Werna lawang ora cocog, bedane warna gedhe lan liya-liyane. Papan kayu (utamane papan serat lan piring partikel) saka lawang geser yaiku papan gawean. Akeh manufaktur lawang kabinet tembok ing pasar biasane diprodhuksi ing negara kasebut, lan malah nggunakake bahan piring sing kandel. Akeh piring wis ngluwihi isi kandungan formaldehida. Ing mangsa kadhemen ing sisih lor, nalika lawang lan jendhela ditutup, iku duwe impact luwih ing kesehatan fisik konsumen. Pulley material slider minangka komponen hardware sing paling penting ing lawang geser. Bahan katrol ing pasar yaiku katrol plastik, katrol logam lan katrol serat kaca. Metal pulley kuwat, nanging gangguan gampang kanggo gawé nalika kontak trek. Katrol serat kaca karbon ngemot bantalan rol, slip push Gamelan, tahan lama - tahan, struktur tertutup kothak -jinis efektif, lan luwih cocok kanggo wilayah lor angin lan wedhi. Lan sawetara lawang ngusapake low-grade digawe saka plastik organik, kang gampang kanggo nyandhang lan deform. Iku bakal fluctuate ing dhuwur lan kurang ing wektu. , Iku gampang kanggo derail nalika meksa nindakake perkara lan narik, iku ora aman. Goyangake lawang kanthi arah vertikal saka rel geser, sing luwih cilik tingkat goyang, sing nuduhake stabilitas sing luwih apik. Nalika goyang, mbayar manungsa waé kanggo mirsani katrol ndhuwur lan ril ngusapake ndhuwur. Yen kualitas (MASS) lawang ngusapake apik, longkangan antarane longkangan meh nul. Mulane, kombinasi nyenyet saka katrol ndhuwur lan ril ngusapake nemtokake Gamelan saka ngusapake sawijining. Kaluwihan lan cacat saka setir ngisor mung bisa mesthekake yen efek ngusapake apik lan siklus nggunakake dawa bisa dijamin. Pintu geser seluler dhuwur-end digawe saka serat kaca karbon, kanthi manik-manik gulung, kanthi ester pelumasan. Katrol sing luwih elek asring digawe saka plastik rekayasa utawa plastik organik. Obstructing, bisa gampang deforming sawise dangu, mengaruhi gaya pemisahan push -pull efek Papan: minangka lawang pemisahan, paling mau lumahing piring liyane transparent, kang bisa nggawe papan liyane mbukak, njupuk menyang akun efek hiasan (Efek), digabungake karo gaya kamar sakabèhé. Lawang lemari : Bahan papan kayu, kaca, pangilon lan liya-liyane. Dhuwur gerakan kaca ngirim ora ngluwihi 2,5 meter. Kamar turu ngirim ora milih lawang gerakan pangilon. Lawang gerakan piring prasaja lan loman, lan keamanan apik. Piranti mandeg-mandeg umume digunakake kanggo pamblokiran pamblokiran mandeg, nanging sifat baja sing dhuwur bakal luwih kuwat, lan baja ora apik. Sawise tabrakan dawa, bakal ngasilake pamindahan. Ing kasunyatan, logam duwe periode lemes. Sawise wektu kerja sing suwe, gampang deform, lan blok mandeg sing diproses saka tembaga bisa tahan korosi lan bisa njaga stabilitas nganti suwe. Mulane, sampeyan bisa milih bahan kasebut sabisa-bisa.
Mbentuk Lemari Sakabèhé uga menehi perhatian marang gaya
Mbentuk Lemari Sakabèhé uga menehi perhatian marang gaya
Produk kayu ing dekorasi ana ing papan kayu utawa kustomisasi pabrik profesional. Muter furnitur, sampeyan bisa nggunakake papan kanthi lengkap, sampeyan bisa nindakake kabeh, nanging gaya banget kaku, lan produksi gawenan tangan ora kondusif kanggo kaendahan. Sanajan gaya tuku produk rampung wis saya apik, ukuran kasebut minangka kemacetan paling gedhe. Nanging, akeh kulawarga saiki milih kanggo ngatur omah sakabèhé, ngatur ukuran ing panggonan, lan entuk kaendahan lan ukuran. Koordinasi gaya sakabèhé saiki disebutake yen lemari khusus kasebut. Yen sampeyan isih mikir yen jahitan papan kayu biasa, iku salah. Miturut Siti, perusahaane lagi njelajah klasifikasi lemari sakabèhé miturut gaya, lan gaya sing beda lan rega sing beda. Iki tegese saliyane bedane warna, lemari sakabèhé uga menehi perhatian marang pencocokan gaya. Pilih lemari sing tepat saka lemari lan lemari bocah. In fact. Lemari ing kamar turu wong tuwa kudu ora dhuwur banget. Sanajan dhuwure lemari dhewe ora bisa diganti, mula kudu diatur sakbisane ing ruang internal. Amarga wong tuwa ora kudu munggah lan mudhun, papan lapisan ndhuwur kudu ora dhuwur banget kanggo nggampangake wong tuwa njupuk barang kanggo njupuk. Wong tuwa ora cocok kanggo mlengkung. Kakehan squats utawa mlengkung bakal nambah bebaya. Dhuwur laci bisa diatur kanthi tepat. Wangun tengah luwih cocok kanggo wong tuwa. Lemari ing kamar turu pediatrik uga kudu ngrancang posisi laci sing luwih dhuwur kanggo nyegah bocah-bocah kepepet nalika narik. Yen bocah luwih gedhe, posisi laci bisa dilebokake paling sithik kanggo nggampangake koleksi obyek. Sampeyan uga bisa ninggalake luwih akeh kamar ing sisih ngisor, lan nyelehake barang sing asring digunakake bocah. Lemari ing kamar turu wong diwasa kudu nambah spasi suspensi sandhangan, sing trep kanggo nyelehake sandhangan sing asring diganti. Kajaba iku, tambahake sawetara kothak kothak sing trep kanggo nyimpen kaos kaki, dasi, jeroan, selendang lan barang liyane, sing bakal nggawe ruang internal katon teratur lan gampang digunakake.
Ora ana data
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Langganan
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Hubungi Kita
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik alamat : Ora. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Alamat kantor : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
Ngobrol Online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.