+15 Taun Perabot Minimalis High-end R &D MANUFACUTURE.

Komposisi Kabinet Pawon lan Standar Ukuran sing Gegandhengan

Komposisi lemari pawon lan lemari standar ukuran sing gegandhengan utamane dumadi saka telung bagean: lemari gantung, lemari lantai, countertops. Antarane wong-wong mau, dhuwur standar saka kabinèt punika: 600mm-700mm, lan dhuwur standar: 320mm-350mm; dhuwur standar kabinèt lantai 800mm, ambane standar 550mm-600mm kabinèt lantai uga nduweni fungsi panyimpenan. Ing wektu sing padha, lemari masak lan kompor dibutuhake. Lemari ngumbah lan lemari kompor ana ing saubengé lemari masak, lan kompor madhep hood. Kabinet gantung gantung utamane minangka panyimpenan, lan sawetara lemari hiasan asring katon, kayata lemari lawang kaca, lemari anggur, lemari gantung, lan lemari sirah bunder. Ing premis patemon fungsi panyimpenan, kabinèt kabinèt hanging Ana uga bakal macem-macem owah-owahan remot kanggo nuduhake pribadine beda saben pemilik pawon. Jinis lemari sing digawe saka panel lawang yaiku: panel trim pindho, panel lawang ngisep, panel lawang kecebong karbon optik, panel Egen impor, panel lawang membran musim panas PP impor, lan lawang akrilik.

Komposisi Kabinet Pawon lan Standar Ukuran sing Gegandhengan 1

 

custom cabinet manufacturers Artikel sing gegandhengan
Sawetara Saran kanggo Kabinet Kustom ing Strategi Dekorasi
Aja Langkah 5 Pit Iki Nalika Milih Kabinet Custom
Ngendi Kabinet Kustom "larang"?
Cabinet Custom Precautions
Carane Nggawe Kabinet Katon Apik lan Migunani
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Subscribe
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Contact Us
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Factory address : No. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Office address : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap