+15 Taun Perabot Minimalis High-end R &D MANUFACUTURE.

Bathroom Vanity

Koleksi desain vanity jedhing BK CIANDRE minangka kombinasi estetika lan fungsionalitas. Faktor kasebut penting banget kanggo nggawe lingkungan jedhing sing nyaman kanthi swasana introspektif.kaendahan. Desain utama kita modern, nanging ing lantai sing ngadeg lan dipasang ing tembok, kanthi laci utawa lawang, kanthi pangilon LED sing cerdas utawa karo lemari tembok ndhuwur, uga kabeh set bisa dirancang nganggo lampu LED, kabeh pilihan ing pirang-pirang pangukuran. lan rampung, uga kustomisasi kanggo pro

Ora ana data
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Subscribe
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Contact Us
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Factory address : No. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Office address : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap