+15 Taun Perabot Minimalis High-end R &D MANUFACUTURE.

Walk In Closets

BK Ciandre Versi elegan tanpa lawang, diowahi dadi walk-in lemari sing nyata: ing konfigurasi iki, loro finish (lacquered, aluminium, kaca, kayu, pewter lan liya-liyane) minangka peran utama minangka peralatan interior modular. Kepraktisan dijamin: unit laci gantung, laci karo pembagi, rak sepatu lan tray sing bisa diekstrak mung sawetara konfigurasi sing bisa ditindakake. Variasi pisanan saka desain yaiku Pulo Master, pulo tengah sing ngadeg bebas sing cocog kanggo nglengkapi area lemari. Kapindho yaik

Ora ana data

Apa sampeyan tansah ngimpi duwe mlaku sing sampurna ing lemari klambi?

11 Gagasan Gaya Cara Nggawe Walk Sampurna ing Lemari

Nalika sampeyan katon apik sampeyan aran apik! Bayangake mlaku menyang Lemari Master sing apik gayane kaya sandhangan sing sampeyan duwe. Kita pracaya mlaku-mlaku ing lemari klambi kudu menehi rasa gampang lan panemuan lan aran kaya sampeyan ana ing butik mewah. Temokake sawetara cara sing apik kanggo njaga lemari sampeyan supaya glamor lan teratur!

Pandhuan Pamungkas kanggo Nggawe Lemari Impian Walk-In

Smart closet storage
Salah sawijining ide desain lemari klambi sing paling penting sing sampeyan pengin bener yaiku tata letak panyimpenan lemari.
Mung amarga sampeyan duwe papan panyimpenan luwih akeh, ora ateges sampeyan ora kudu nggedhekake saben ruang sing kasedhiya ing lemari.
Nggunakake papan panyimpenan vertikal kanggo puncak kemampuane bisa mbantu ngrampungake iki. Gabungke rod gantung ekstra, aksesoris gantung lemari, rak saka lantai nganti langit-langit, lan rak sepatu menyang desain lemari.
Nggunakake organizer lemari khusus sing berkualitas uga dianjurake banget. Dheweke bakal nggedhekake ruang panyimpenan lemari kanthi paling apik kanthi nggawe omah kanggo kabeh sing sampeyan gunakake lan kanthi efektif nglengkapi dekorasi omah sampeyan.

Langkah pisanan kanggo nggawe lemari impen sampeyan yaiku nimbang cara kerjane. Apa sampeyan seneng mlebu lan ndeleng kabeh sandhangan lan aksesoris sing apik banget sing dipajang? Utawa sampeyan luwih seneng pendekatan sing resik? Yen sampeyan duwe papan sing cukup kanggo lawang sing bisa digunakake lan bisa uga pengin nglindhungi sutra sing alus - iki bisa dadi pilihan kanggo sampeyan. lawang kaca mbantu njaga tampilan sing resik bebas saka keruwetan visual, transparan, udhara, lan atmosfer.  

Lawang Lemari sing resik lan Didhelikake

Cahya sing apik lan warna sing pas
Lemari klambi ora mung nyedhiyakake papan panyimpenan lan lingkungan sing mewah kanggo area klamben sampeyan. Sampeyan uga ngidini sampeyan nampilake kabeh lemari klambi lan kabeh aksesoris sandhangan.
Kanggo nggawe lemari klambi sampeyan katon apik banget, nggunakake warna lan cahya sing tepat ing lemari sampeyan penting banget.
Werna lemari sampeyan bisa beda-beda saka tampilan sing luwih peteng lan peteng sing disedhiyakake kanthi milih finish kabinet sing luwih alami nganti tampilan sing luwih cerah lan renyah sing diwenehake kanthi nggunakake warna sing luwih entheng kanggo lemari, tembok, lan langit-langit.
Kanggo cahya, lampu gantung nambah ukuran ekstra kanggo ruang lemari. Bisa ditambah karo lampu recessed overhead, lampu tugas, lan lampu LED sing diselehake kanthi strategis ing desain lemari kanggo nampilake lemari klambi lan nambah suasana ekstra.

Here are a few recommendations:

● Retractable valet rods

● Laundry hampers

● A pullout pant rack

● Sliding belt racks

● Belt hooks

Rincian desain lemari

Iki minangka rincian cilik sing bisa ningkatake desain lemari saka mung apik dadi barang sing apik banget, yaiku aksesoris lemari.

Mupangate macem-macem aksesoris lemari praktis sing kasedhiya kanggo mbantu nyepetake rutinitas saben dina kanggo siyap kerja lan acara khusus.

Customize the function of
your dreamy walk-in closet  
Ora ana data
Ngomong karo ahli desain lemari mlaku-mlaku
Yen sampeyan pengin mbebasake dhewe saka watesan saka lemari cilik lan papan nyiyapake, pesen konsultasi desain ing omah gratis karo kita kanggo nemtokake ide desain lemari sing paling apik kanggo kabutuhan sampeyan.
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Subscribe
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Contact Us
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Factory address : No. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Office address : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap