Dhuwur-mburi Keramik Tabel Top & Customized Kitchen Kabinet Produsen Wiwit 1996

Grosir Meja Keramik Bunder Merk 1
Grosir Meja Keramik Bunder Merk 2
Grosir Meja Keramik Bunder Merk 3
Grosir Meja Keramik Bunder Merk 4
Grosir Meja Keramik Bunder Merk 5
Grosir Meja Keramik Bunder Merk 6
Grosir Meja Keramik Bunder Merk 7
Grosir Meja Keramik Bunder Merk 8
Grosir Meja Keramik Bunder Merk 1
Grosir Meja Keramik Bunder Merk 2
Grosir Meja Keramik Bunder Merk 3
Grosir Meja Keramik Bunder Merk 4
Grosir Meja Keramik Bunder Merk 5
Grosir Meja Keramik Bunder Merk 6
Grosir Meja Keramik Bunder Merk 7
Grosir Meja Keramik Bunder Merk 8

Grosir Meja Keramik Bunder Merk

nakoni, nyelidiki

Company Advantages


· Tabel Keramik bunder dilengkapi karo akeh aksesoris opsional ing proses manufaktur. Fasad sunscreen berventilasi, shutters, lampu zenital alami, sistem knalpot energi angin, tembok lan atap ijo utawa urip, bebarengan karo fitur liyane sing nggunakake kit energi efisien, kabeh pilihan opsional.


· Produk kasebut nduweni standar kualitas internasional.


· Wong bisa percaya yen iku pilihan sing apik kanggo wong sing alergi kulit amarga ora ngemot bahan kimia sing ngganggu kulit.


Teknik Profesional
Mesin otomatis kanggo nglereni, edging, ngresiki, nggawe produk minangka kerajinan sing sampurna kanggo para pelanggan.
100% pengawasan kualitas, strictly kontrol kualitas ing saben prosedur.

Grosir Meja Keramik Bunder Merk 9

Top Meja Keramik/Porselen

Tabel Keramik uga dijenengi minangka slab porselen, meja watu sintered, gumantung ing negara  
Ceramic table top is weather & tahan UV, kurang pangopènan lan kuwat.

Ceramic
Glass
Grosir Meja Keramik Bunder Merk 10

BKX01

Grosir Meja Keramik Bunder Merk 11

BKX02

Grosir Meja Keramik Bunder Merk 12

BKX03

Grosir Meja Keramik Bunder Merk 13

BKX04

Grosir Meja Keramik Bunder Merk 14

BKX05

Grosir Meja Keramik Bunder Merk 15

BKX06

Grosir Meja Keramik Bunder Merk 16

BKX-C05

Grosir Meja Keramik Bunder Merk 17

BKX-C06

Grosir Meja Keramik Bunder Merk 18

BKX-C11

Grosir Meja Keramik Bunder Merk 19

BKX-C13

Grosir Meja Keramik Bunder Merk 20

BKX-C14

Grosir Meja Keramik Bunder Merk 21

BKX-C15

Grosir Meja Keramik Bunder Merk 22

BKX-G-01

Grosir Meja Keramik Bunder Merk 23

BKX-G-02

Grosir Meja Keramik Bunder Merk 24

BKX-G-03

Grosir Meja Keramik Bunder Merk 25

BKX-G-04

Grosir Meja Keramik Bunder Merk 26

BKX-G-05

Grosir Meja Keramik Bunder Merk 27

BKX-G-06

Grosir Meja Keramik Bunder Merk 28

BKX-G-07

Aluminum Table Base
Kita bisa nyadari desain dhasar meja sing cocog dadi kasunyatan.

Aluminum
Grosir Meja Keramik Bunder Merk 29

BKX-A-01

Grosir Meja Keramik Bunder Merk 30

BKX-A-01

Grosir Meja Keramik Bunder Merk 31

BKX-A-01

Grosir Meja Keramik Bunder Merk 32

BKX-A-01

Grosir Meja Keramik Bunder Merk 33

BKX-A-01

Grosir Meja Keramik Bunder Merk 34

BKX-A-01

Grosir Meja Keramik Bunder Merk 35

BKX-A-01

Strong OEM/R &D design ability
BK CIANDRE duwe tim desainer furnitur profesional lan tim pangembangan, sing ngidini kita ora mung nggawe pesenan lan proyek desain OEM,

nanging uga desain tampilan produk lan struktur produk R &D design. BK CIANDRE,R & D solution provider!


Company Features


· minangka pabrikan lan pemasok meja keramik bunder sing kondhang lan wis dianggep minangka salah sawijining pilihan sing paling apik ing industri.


· Kanthi dhasar teknis sing kuwat, perusahaan kita wis tekan tingkat teknis domestik sing dhuwur.


· Kita ngerti manawa kanggo ngladeni para pelanggan, kita kudu tetep tanggap karo kabutuhan pasar saiki lan mbesuk. Sugeng rawuh ing pabrik kita!


Product Details


Supaya ngerti Tabel Keramik babak luwih, bakal nuduhake rincian tartamtu ing bagean ngisor.



Application of the Product


Meja keramik bunder sing diprodhuksi dening perusahaan kita bisa digunakake ing pirang-pirang lapangan.


Kanthi fokus ing pelanggan, nganalisa masalah saka perspektif pelanggan lan menehi solusi lengkap, profesional lan apik banget.



Product Comparison


Tabel Keramik bunder wis apik banget ing aspek ing ngisor iki.



Enterprise Advantages


Our company has a first-class independent R&D team and a strong infrastructure for scientific research. Kanggo nggabungake riset lan produksi ilmiah, anggota tim kita terus nambah sistem, teknologi, manajemen lan inovasi. Iku apik kanggo nyepetake transformasi lan industrialisasi prestasi ilmiah lan teknologi.


nduweni sistem layanan lengkap sing kalebu saka pra-sales nganti sawise-sales. Kita bisa nyedhiyani layanan siji-mandeg lan wicaksana kanggo konsumen.


Kanggo nggayuh masa depan sing cerah, perusahaan kita njupuk kejujuran, keadilan, keadilan, ngormati ilmu pengetahuan, lan kesejahteraan umum minangka konsep pembangunan.


Nggawe ing dadi perusahaan dominan ing industri sawise pembangunan cepet kanggo taun.


Perusahaan kita ora mung fokus ing dodolan ing pasar domestik, nanging uga ngupayakake ngembangake pasar jaban rangkah.


Description

Grosir Meja Keramik Bunder Merk 36
Dimension(mm) Inch
BK-XTC005 L W H L W H

1400 800 740 56 32 29.6

1600 800 740 64 32 29.6

1800 900 740 72 36 29.6


Product details


Brand Name   BK CIANDRE
Mould Style BKXTC005
Table top   ceramic table top
Table base   alas meja baja karbon (bisa alas kayu)
Supply ability 15000PCS/MONTH
Packing Foam +Pallets
Delivery term 25 ~ 35 dina sawise pembayaran simpenan
Customization   acceptable
sampeyan bisa uga seneng
Ora ana data
Hubungi kita
Ninggalake pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Langganan
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Hubungi Kita
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik alamat : Ora. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Alamat kantor : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
Ngobrol Online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.