Dhuwur-mburi Keramik Tabel Top & Customized Kitchen Kabinet Produsen Wiwit 1996

Kabinet Anggur Perusahaan Kabinet Anggur 1
Kabinet Anggur Perusahaan Kabinet Anggur 2
Kabinet Anggur Perusahaan Kabinet Anggur 3
Kabinet Anggur Perusahaan Kabinet Anggur 4
Kabinet Anggur Perusahaan Kabinet Anggur 5
Kabinet Anggur Perusahaan Kabinet Anggur 1
Kabinet Anggur Perusahaan Kabinet Anggur 2
Kabinet Anggur Perusahaan Kabinet Anggur 3
Kabinet Anggur Perusahaan Kabinet Anggur 4
Kabinet Anggur Perusahaan Kabinet Anggur 5

Kabinet Anggur Perusahaan Kabinet Anggur

nakoni, nyelidiki

Detail Produk Lemari Anggur



Quick Overview


Kabinet Anggur dirancang kanthi nggunakake bahan mentah sing dijamin lan metode modern. Kabeh bagean saka Kabinet Anggur ana ing status sing apik lan nggawe kinerja sing dhuwur. Kualitas Kabinet Anggur luwih unggul kanthi bahan unggul lan proses maju.



Product Information


Dibandhingake karo produk peer, Kabinet Anggur duwe kaluwihan sing luar biasa, utamane ing aspek ing ngisor iki.

Kabinet Anggur Perusahaan Kabinet Anggur 6

Product description

Kaca + Aluminium Frame lan sikil


Material Selection

■ Glass

■ Laminam slabs

■ Natural wood

■ Aluminum color sections

Product Video


Product Details

rak aluminium kepileh, interpretasi alus saka estetika prasaja.Maneka warna luar biasa saka kaca dicet ing gloss lan matt Rampung, luwih pilihan werna kasedhiya.


Kabinet Anggur Perusahaan Kabinet Anggur 7
Kabinet Anggur Perusahaan Kabinet Anggur 8

Aplikasi Produk Aktual

PRODUCTS APPLICATION BOOKCASES/STORAGE SHELF

A DELICATE INTERPRETATION OF SIMPLE AESTHETICS


Kabinet Anggur Perusahaan Kabinet Anggur 9
Kabinet Anggur Perusahaan Kabinet Anggur 10




Company Introduction


dumunung ing spesialisasi ing produksi lan Processing wis tim layanan customer profesional kanggo sumber free saran technical lan panuntun dhumateng. We are Sincerely looking nerusake kanggo netepake kerjasama long-term karo kabeh pelanggan!


sampeyan bisa uga seneng
Ora ana data
Hubungi kita
Ninggalake pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Langganan
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Hubungi Kita
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik alamat : Ora. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Alamat kantor : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
Ngobrol Online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.