Dhuwur-mburi Keramik Tabel Top & Customized Kitchen Kabinet Produsen Wiwit 1996

Wine Cabinet

Bk Ciandre supplier spesialisasi ing nyediakake rak anggur lan anggur related Furnitur, lan wis gained kawruh ekstensif ing lapangan iki liwat akèh taun ing pasar, ngijini kita kanggo ketemu karo kabutuhan malah pelanggan paling nuntut.

Desain lan nggawe furnitur ing hotel, restoran, warung kopi lan kabeh panggonan sing nampilake anggur, kalebu bar anggur, toko anggur, kamar ngicipi winery, toko eceran, lan restoran. Kita miwiti kanthi ngembangake proyek adhedhasar tata letak lokasi, sing banjur dikembangake kanthi milih bahan lan finishing, kanthi puncak produksi kabeh perabotan, kalebu lampu.
Ora ana data
BK CIANDRE minangka produsen meja keramik profesional lan perabot minimalis R &D solusi panyedhiya global.
Langganan
Langganan Yen sampeyan pengin dadi mitra, aja ragu-ragu, crita kita bakal diwiwiti saka kontak sampeyan.
Hubungi Kita
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik alamat : Ora. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province
Alamat kantor : Kamar 815, Gedung T9, Kutha Anyar Cerdas, Kutha ZhangCha, Distrik Chan Cheng, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China
Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi ing
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
Ngobrol Online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.