Tabelat e lart & Prodhuesi i kabineteve të kuzhinës të personalizuara Që nga viti 1996

Politika e Qëndrueshmërisë

Kjo Politikë e Qëndrueshmërisë është baza për standardet e Guangdong BKX Smart Furniture CO., LTD, referuar më tej si BK Ciandre, në lidhje me përgjegjësinë ekonomike, ekologjike dhe sociale. Objektivi i kësaj politike është të krijojë një bazë kolektive, të ndërgjegjshme dhe të qëndrueshme me klientët, punonjësit dhe furnitorët tanë në mënyrë që të optimizojmë produktivitetin dhe bashkëpunimin në operacionet tona të biznesit. Kontrolloni rregullisht statusin e prodhimit të sigurisë të njësisë, hetoni në kohën e duhur rreziqet e fshehura të aksidenteve të sigurisë së prodhimit dhe sugjeroni mënyra për të përmirësuar menaxhimin e prodhimit të sigurisë; Edukimi dhe trajnimi për prodhimin e sigurisë kërkohen për të gjithë punonjësit përpara se të mund të punojnë në këtë post. Qëndrueshmëria nuk duhet të jetë një shtesë, por duhet të integrohet në praktikën normale të biznesit.

1. Shëndeti dhe Siguria në Punë

Si punëdhënës, BK Ciandre i kushton rëndësi të madhe një standardi të lartë të ergonomisë dhe sigurisë në vendin e punës. Kjo mbështetet nga menaxhimi i integruar i shëndetit dhe sigurisë dhe parandalimi i zjarrit në fabrikat tona.

2. Ndihmon për të formuar mjedisin tonë

BK Ciandre u themelua në vitin 1996 dhe për më shumë se 26 vjet ne kemi ndjekur pa pushim dizajnin dhe konceptet ndërkombëtare të qëndrueshme ekologjike duke zgjedhur materiale të gjelbërta premium në procesin tonë të prodhimit; makineria jonë është e pajisur me një tub pluhuri për të mbledhur fillimisht pluhurin dhe më pas transferohet në një kosh qendror grumbullimi pluhuri. BK Ciandre përpiqet të mbajë sa më të ulët barrën e mjedisit duke menaxhuar me kujdes dhe ekonomikisht burimet natyrore, duke mbajtur në këtë mënyrë materialet dhe mbetjet e mbetura në minimum.

3. Mbrojtja e të dhënave dhe identitetit

Mbrojtja e të dhënave dhe trajtimi i kujdesshëm i informacionit konfidencial në lidhje me klientët, punonjësit dhe furnitorët tanë për të mbrojtur identitetin dhe privatësinë e tyre janë të një rëndësie të madhe për kompaninë tonë. Kjo ruan dinjitetin e punonjësve dhe krijon një mjedis pune pozitiv.

4. Parimet Etike

Parimet etike të firmës sonë familjare bazohen në besnikërinë, respektin për të tjerët, transparencën dhe konkurrencën e ndershme pa korrupsion dhe shfrytëzim.

Për më tepër, kompania kundërshton diskriminimin në çdo formë që lidhet me racën, origjinën, fenë, gjininë, orientimin seksual ose moshën.

5. Liria e Asociimit

Punonjësit duhet të jenë në gjendje të komunikojnë hapur dhe me respekt me besim të ndërsjellë brenda kompanisë dhe me menaxhmentin në lidhje me kushtet e punës, pa pasur frikë nga ndonjë pasojë negative. Të gjithë punonjësit kanë të drejtë të formojnë një shoqatë, të anëtarësohen në një organizatë të punëtorëve dhe të emërojnë një përfaqësues ose të zgjidhen si përfaqësues.

6. Orari i punës, Përfitimet dhe Shpërblimi i Punonjësve

Shpërblimi, përfitimet e punonjësve, orari i punës dhe e drejta për pushime duhet të jenë në përputhje me dispozitat ligjore në lidhje me pagat minimale, jashtë orarit dhe mirëqenien sociale të detyrueshme. Nëse nuk ka ligj kombëtar në këtë drejtim, do të zbatohen standardet e punës dhe sociale të ILO-s.

7. Ndalimi i punës së fëmijëve

BK Ciandre dënon punën e fëmijëve dhe respekton ligjet dhe rregulloret për moshën minimale për pranim në punësim ose punë.

Çdo klient dhe furnizues kërkohet të respektojë gjithashtu rregullore të tilla.

8. Përmirësim të vazhdueshëm
Inovacionet dhe përmirësimet janë të rëndësishme. Prandaj, kompania fokusohet në përmirësimin e vazhdueshëm të mbrojtjes së mjedisit, efikasitetit të energjisë, shëndetit dhe sigurisë në punë dhe përgjegjësisë sociale. Duke vepruar kështu, kompania jonë kërkon dhe inkurajon ide inovative nga punonjësit përmes një sistemi përmirësimi.
9. Liria për të zgjedhur një vend pune
Liria për të zgjedhur një vend pune duhet respektuar. Çdo lloj pune e detyruar apo trafikimi i qenieve njerëzore nuk duhet të tolerohet. Të gjitha punët duhet të kryhen vullnetarisht dhe punonjësit duhet të lejohen të ndërpresin kontratën e punës në çdo kohë.
10. Kontrollet e eksportit dhe sanksionet ekonomike
Kompania menaxhon biznesin e saj në përputhje me kriteret për kontrollet e eksportit dhe respektimin e sanksioneve ekzistuese ekonomike për të garantuar tregti të sigurt dhe të sigurt. Kompania kundërshton tregtinë jashtë këtyre rregulloreve.
11. Ndërgjegjësimi dhe Transparenca
BK Ciandre kujdeset që çdo punonjës të jetë i informuar në mënyrë të qartë dhe të kuptueshme për detyrat, të drejtat dhe detyrat e tij dhe për lajmet dhe ngjarjet e rëndësishme në kompani. Për të shmangur konfliktet e interesit, BK Ciandre u ofron furnitorëve kontrata të paqarta dhe të kuptueshme.
12. Zbatimi dhe Përgjegjësia

Mbikëqyrësit dhe ata në pozicione drejtuese japin një shembull vendimtar në zbatimin e Politikës së Qëndrueshmërisë. Megjithatë, çdo punonjës është bashkërisht përgjegjës për pajtueshmërinë dhe zbatimin me sukses të këtyre udhëzimeve.

BK CIANDRE është një prodhues profesional tavoline qeramike dhe mobilje minimaliste R &D ofruesi global i zgjidhjes.
Abonohur
Abonohuni Nëse dëshironi të jeni partneri ynë, ju lutemi mos hezitoni, historia jonë do të fillojë me kontaktin tuaj.
Na kontaktoni
Angela Peng.
+86 135 9066 4949
Fabrika: Adresa : Jo. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Province Guangdong
Adresa e zyre : Dhoma 815, Ndërtesa T9, Qyteti i Ri Smart, Qyteti ZhangCha, Distrikti Chan Cheng, Qyteti Foshan, Provinca Guangdong, Kinë
Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi kontaktoni në
E drejta e autorit © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co., Ltd. | Harta e faqes
bisedë në internet
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.