Tabelat e lart & Prodhuesi i kabineteve të kuzhinës të personalizuara Që nga viti 1996

Dallimi midis dyerve të varura dhe dyerve rrëshqitëse

Shumë njerëz janë të njohur me dyert rrëshqitëse, jo të njohur me derën e rëndë. Kur shumë njerëz blejnë dyer të varura dhe dyer rrëshqitëse, ata nuk e kanë të qartë ndryshimin midis të dyjave. Disa të ftuar nuk mund të dallojnë as dyert e varura dhe dyert rrëshqitëse. Sot, redaktori ju prezantoi me përmbajtjen përkatëse të derës së varur dhe derës rrëshqitëse. Shikoni ndryshimin midis derës së varur dhe derës rrëshqitëse. Pamja e përgjithshme e derës së varur dhe derës rrëshqitëse Dera rrëshqitëse mbështetet kryesisht nga ventilatori i derës. Duke ecur në hekurudhën udhëzuese nëntokësore, dyert rrëshqitëse majtas dhe djathtas, pika kryesore është rrota rrëshqitëse. Jeta. Dyert tradicionale rrëshqitëse përdoren kryesisht në dhomat e gjumit, dhomat e zhveshjes dhe dyert e dollapëve. Megjithatë, me zhvillimin e shkencës dhe teknologjisë dhe diversifikimin e mjeteve dekorative, funksioni dhe diapazoni i aplikimit të dyerve rrëshqitëse po zgjerohet nga përpunimi i sipërfaqes së profilit deri te ndryshimi i varietetit të xhamit dhe përditësimi i aksesorëve harduerikë. Në këtë rast, përdorimi i dyerve rrëshqitëse fillon të diversifikohet dhe pasurohet. Përveç derës ndarëse më të zakonshme, dyert rrëshqitëse përdoren gjerësisht edhe në dhomat e ndenjes, kuzhinat, raftet e librave, dollapët etj. Shumë vila përdoren edhe për dyer rrëshqitëse. Dera e plumbit 2, dera e ngritjes mbështetet nga pjesa e sipërme, hekurudha e poshtme është e vendosur dhe dera rrëshqitëse shtyhet nga njëra anë në anën tjetër. Prodhuesi derë më derë i referohet derës që mund të lidhet me rrotullën dhe mund të lëvizë në trasenë fikse, e njohur edhe si dera rrëshqitëse. Ndryshon nga dera e sheshtë që lidh ventilatorin e derës me një menteshë. Lëvizja e derës ka karakteristikat. Kushineta e saj kryesore është hekurudha e aliazhit të aluminit, dhe cilësia e rrotës së pezullimit përcakton gjithashtu jetën e shërbimit të derës së rëndë. Dera e varur eshte e pershtatshme per ballkon, restorant, kuzhine, ndarje banjo etj. Dallimi midis derës së varur dhe derës rrëshqitëse është në pjesën e sipërme të derës rrëshqitëse, toka ndodhet nën derë dhe ka një rrotë të fshehur nën derë. Dera rrëshqitëse është e lehtë për t'u instaluar dhe e lehtë për t'u mirëmbajtur, por traseja nën derën rrëshqitëse është e lehtë për të grumbulluar ujë dhe për të fshehur papastërtitë, dhe higjiena është më e mundimshme. Hekurudha e pezullimit është instaluar mbi derën e rëndë dhe është e pajisur me një rrotë të rrëshqitshme që mund të jetë e rrëshqitshme. Ka vetëm një rrotë udhëzuese poshtë. Dhe nuk ka zhurmë, asnjë prag, e bukur dhe bujare kur hapet kjo derë, por jeta e shërbimit dhe rezistenca ndaj goditjes janë pak më të këqija se dera rrëshqitëse. Këto dy dyer kanë avantazhet dhe disavantazhet e tyre. Përdoruesit mund të zgjedhin sipas situatës së tyre aktuale. Prodhuesit e dyerve dhe dritareve përgjithësisht ndahen në: dyer ndarëse, dyer dollapësh mur. Dera e ndarjes përfshin: ndarje kuzhine, ndarje për sallon, ndarje ballkoni dhe interval banjo. Dera e kabinetit të murit përfshin: dollapin e përgjithshëm dhe dollapin e hyrjes.

Dallimi midis dyerve të varura dhe dyerve rrëshqitëse 1

Merrni kontakt me ne
Artikujt e rekomanduar
Projekte
Si të blini si duhet dyert e brendshme prej druri gjatë dekorimit?
Si të blini si duhet dyert e brendshme prej druri gjatë dekorimit?
Në dekorimin e shtëpisë, dyert dhe dritaret ende zgjedhin një derë prej druri. Megjithatë, dera prej druri jo vetëm që kërkon më shumë në dekorim, por shton edhe shumë kërkesa për sa i përket performancës së vetë derës së drurit. Shumica e njerëzve do të përmendin funksionin e izolimit të zërit kur bëjnë dyer të brendshme prej druri Nantong. Është gjithashtu e thjeshtë dhe bujare në hartimin e derës së drurit. Redaktori i personalizimit të derës së shtëpisë prej druri të ngurtë beson se fillimisht duhet të sqarohet stili i dizajnit të përgjithshëm të dekorimit dhe dera që mbështetet me të. Së dyti, duhet të përcaktohet sipas vendit të përdorimit. Për shembull, sipas vendit të përdorimit dhe përdorimit, mund të ndahet në dyer dekorative të përgjithshme, grila dhe dyer dekorative xhami etj. Dera e hyrjes, dera e sigurt dhe e forte kunder vjedhjes, dera e perbere nga druri, te gjitha dyer te forta prej druri; dhomat e përgjithshme të ndenjes dhe dyert e dhomave të gjumit do të zgjedhin dyer druri të forta të larta me performancë të lartë sigurie, në përgjithësi të trasha dhe të forta, kryesisht përdor dyer të tipit ventilator dhe të sheshtë. Kuzhina dhe tualeti mund të zgjedhin llojin e derës shtytëse ose të palosur. Dhe dhoma e magazinimit mund të zgjedhë një derë grilë me frymëmarrje më të mirë. Ngjyra e ngjyrës së derës së drurit dera prej druri duhet të jetë harmonike me dhomën; ngjyra e derës së drurit duhet të jetë në kontrast me ngjyrën e murit dhe të mbajë të njëjtën ngjyrë si toka; ngjyra e derës së drurit duhet të jetë afër ngjyrës së mobiljeve;. Stili i dekorimit të shtëpisë në stilin e dyerve prej druri përfshin: kineze, evropiane, të thjeshta, etj. Nëse dekorimi i shtëpisë në stilin evropian, dera prej druri mund të zgjedhë stilin evropian ose më të afërt. Ky kombinim tregon bukurinë dhe unitetin e shtëpisë. Materialet e dyerve prej druri si pisha e kuqe dhe elm janë përshtatur për dekorimin e klasave të përgjithshme; shelgu i ujit, druri dhe bejlumi janë përshtatur për dekorimin e shkallës së mesme; dhe bredhi, kriket e kuqe, arra, dru tik, sofër dhe dekorime të tjera luksoze për banim. Kur blini, duhet të identifikoni ngjyrën, strukturën, strukturën dhe aspekte të tjera sipas materialeve të ndryshme.
Përpunimi dhe montimi i dyerve rrëshqitëse të zgavra!
Përpunimi dhe montimi i dyerve rrëshqitëse të zgavra!
Ekzistojnë dy lloje të stileve të dyerve rrëshqitëse të zbrazëta në derën rrëshqitëse në mes të zbrazët nga çeliku inox. Njëra është forma e 45 gradë me brirë dhe ana horizontale. Dikush ndonjëherë kërkon kënd saldimi, i cili është shumë i mundimshëm dhe rezultatet nuk janë të mira. Përpunimi i shtyjë derën në zgavër, gjeni një dyqan me një makinë të lakuar, matni stilin, flisni për çmimin, njerëzit do të masin madhësinë, përpunohen shpejt. Montimi i derës rrëshqitëse, tregtarët e përgjithshëm nuk e kanë instalimin dhe duhet ta bëjnë vetë. Sidoqoftë, skaji i çelikut inox pas përpunimit është shumë i mprehtë. Kini kujdes të mos prisni duart. Thjesht grisni filmin e bardhë mbrojtës pas përfundimit. Informacioni i mësipërm është përpiluar nga redaktori i prodhuesit të dyerve shtytëse (Redaktori). Nëse keni nevojë të mësoni më shumë, ju lutemi identifikohuni në faqen e internetit për detaje. Këshilla për blerjen: Nënshtresat e derës rrëshqitëse të tipit kufitar janë përgjithësisht aliazh alumini dhe çeliku plastik. Për shkak se aliazhi i aluminit ka karakteristikat e peshës së lehtë dhe forcës së lartë, është një material (Material) i nivelit të lartë që lëviz nënshtresën e derës, i cili gradualisht ka zëvendësuar produktet prej çeliku plastike. Lidhja e aluminit ndahet në aliazh alumini-magnez të zakonshëm dhe aliazh alumini titan magnezi. Titani metalik ka karakteristikat e forcës së lartë, proporcionit të vogël dhe rezistencës së lartë. Prandaj, çmimi i tij do të jetë disa herë më i shtrenjtë. Për më tepër, trajtimi i sipërfaqes së nivelit të lartë ka oksidim anodë, spërkatje me qymyr elektro-swing, etj. Këto procese kanë ngurtësi dhe estetikë më të lartë se spërkatja dhe platimi i thjeshtë. Nëse trashësia përdoret si bërthamë dere me pasqyrë xhami ose argjendi, ajo është përgjithësisht 5 mm e trashë; nëse dërrasa prej druri përdoret si bërthamë dere, trashësia prej 10 mm duhet të përdoret si më e mira. Disa prodhues përdorin pllaka druri më të holla (8 mm ose edhe 6 mm) në vend të kësaj për të kursyer kostot materiale. Dërrasat shumë të holla prej druri, duke u shtyrë lart, duket joserioze dhe dridhen, dhe stabiliteti i është i dobët, dhe pas një periudhe kohe, është e lehtë të shtrembërohet dhe deformohet. Sipërfaqja e bojës spërkatet dhe transferohet në shtresën e dyfishtë të markës, pra heqjen e pluhurit sipërfaqësor, duke hequr hibridizimin, i cili rrit ngjitjen e sipërfaqes së bojës. Markë e thjeshtë, edhe jo e implantuar, kështu që sipërfaqja e bojës është e lehtë të bie dhe struktura nuk është e qartë. Sipërfaqja e prodhuesve të dyerve rrëshqitëse në shkallë të gjerë përpunohet nga vetë kompania (Kompania) dhe më pas trajtohet me teknologji të avancuar të importuar. Sipërfaqja e bojës së produktit është e lëmuar dhe delikate, uniforme dhe e plotë dhe me strukturë të qartë. Prodhuesit e dyerve të vogla rrëshqitëse janë profilet e produktit të përfunduar me shumicë (Color) të fabrikës së profileve. Sipërfaqja nuk mund të trajtohet vetë. Ngjyra e derës nuk përputhet, ndryshimi i ngjyrave është i madh e kështu me radhë. Pllakat prej druri (kryesisht dërrasat me fibra dhe pllakat e grimcave) të dyerve rrëshqitëse janë dërrasa artificiale. Shumë prodhues të dyerve të kabineteve të murit në treg prodhohen kryesisht në vend, madje përdorin materiale me pllaka të trasha. Shumë pllaka kanë tejkaluar përmbajtjen e përmbajtjes së formaldehidit. Në stinën e ftohtë në veri, kur mbyllen dyert dhe dritaret, ndikon më shumë në shëndetin fizik të konsumatorëve. Rrotulla e materialit rrëshqitës është komponenti më i rëndësishëm i harduerit në derën rrëshqitëse. Materiali i rrotullës në treg është rrotulla plastike, rrotulla metalike dhe rrotulla me fije qelqi. Rrokulli metalik është i fortë, por zhurma prodhohet lehtë kur kontaktohet me pistën. Rrika e fibrave të qelqit të karbonit përmban kushineta rul, rrëshqitje të lëmuara me shtytje, rezistente ndaj konsumit afatgjatë, struktura e mbyllur e tipit kuti është efektive dhe është më e përshtatshme për rajonin verior të erës dhe rërës. Dhe disa dyer rrëshqitëse të shkallës së ulët janë prej plastike organike, e cila është e lehtë për t'u veshur dhe deformuar. Do të luhatet në nivele të larta dhe të ulëta në kohë. , Është e lehtë të dalësh nga shinat kur shtyn dhe tërheq, nuk është e sigurt. Shkundni derën me drejtimin vertikal të hekurudhës rrëshqitëse, sa më e vogël të jetë shkalla e lëkundjes, duke treguar se aq më i mirë është qëndrueshmëria e saj. Kur tundni, kushtojini vëmendje rrotullës së sipërme dhe hekurudhës së sipërme rrëshqitëse. Nëse cilësia (MASS) është një derë e mirë rrëshqitëse, hendeku midis hendekut midis saj është pothuajse zero. Prandaj, kombinimi i ngushtë i rrotullës së sipërme dhe hekurudhës rrëshqitëse përcakton butësinë e rrëshqitjes së saj. Përparësitë dhe disavantazhet e rrotës së poshtme mund të garantojnë vetëm efektin e mirë të rrëshqitjes dhe ciklin e gjatë të përdorimit. Dyert e lëvizshme rrëshqitëse të nivelit të lartë janë prej fibër qelqi karboni, me rruaza rrotulluese, me estere lubrifikuese. Rrokulli më i keq shpesh është bërë nga plastika inxhinierike ose plastika organike. Duke penguar, mund të deformohet lehtësisht pas një kohe të gjatë, duke ndikuar në ndarjen e stilit të tabelës me efekt shtytjeje: si derë ndarëse, shumica e tyre janë sipërfaqe pllakash më transparente, të cilat mund ta bëjnë hapësirën më të hapur, duke marrë parasysh efekt dekorativ (Efekt), i kombinuar me stilin e përgjithshëm të dhomës. Dyert e kabinetit: Materialet janë dërrasa druri, xhami, pasqyra dhe të tjera. Lartësia e lëvizjes së xhamit nuk duhet të kalojë 2.5 metra. Dhoma e gjumit nuk duhet të zgjedhë një derë me lëvizje pasqyre. Dera e lëvizjes së pllakave është e thjeshtë dhe bujare, dhe siguria është e mirë. Pajisja stop-stop përdoret përgjithësisht për bllokimin e bllokimit, por vetitë e çelikut të nivelit të lartë do të jenë më të forta dhe çeliku nuk është i mirë. Pas një përplasjeje të gjatë, do të prodhojë një zhvendosje. Në fakt, metali ka një periudhë lodhjeje. Pas një kohe të gjatë pune, është e lehtë të deformohet, dhe blloku i ndalimit i përpunuar nga bakri mund të jetë rezistent ndaj korrozionit dhe mund të ruajë stabilitetin për një kohë të gjatë. Prandaj, ju mund të zgjidhni materiale të tilla sa më shumë që të jetë e mundur.
Po në lidhje me perspektivat e tregut të dyerve me kornizë të ngushtë dhe dritareve që ngushtojnë derën?
Po në lidhje me perspektivat e tregut të dyerve me kornizë të ngushtë dhe dritareve që ngushtojnë derën?
Me shfaqjen e forcave të reja të konsumatorit në vitet pas viteve '80 dhe '90, kërkesa e konsumatorëve për tregjet e dyerve dhe dritareve nga aliazh alumini (AL) po bëhet gjithnjë e më në modë. (Koha e shkrirjes në 660 C) dyer dhe dritare. Prandaj, tregu i dyerve dhe dritareve të aluminit duhet të vazhdojë të inovojë dhe të zhvillojë vazhdimisht stile (stile) të reja për të përmbushur nevojat e konsumatorëve të rinj. Tani po shfaqet një stil i ri i dritares së dyerve me aliazh alumini —— Dyert dhe dritaret me dyer të ngushta ngushtojnë kufijtë për të shtyrë derën. Pasi produkti është hedhur në treg, ai ka tërhequr vëmendjen e gjerë të konsumatorëve të rinj. Gjithnjë e më shumë konsumatorë pëlqejnë ta blejnë këtë produkt. Mund të shihet se perspektivat e tregut të dyerve dhe dritareve me korniza të ngushta që ngushtojnë dyert janë optimiste dhe të ndritshme, dhe potenciali është i madh. Prodhuesit e dyerve dhe dritareve me kornizë të ngushtë prezantojnë avantazhet e dyerve dhe dritareve me kornizë të ngushtë. Nëse keni nevojë të blini ose të kuptoni çmimin e dyerve rrëshqitëse të kornizës së fshehur me kornizë të ngushtë (Çmimi), ju lutemi kontaktoni shërbimin e klientit ose telefononi aliazh alumini me kornizë të ngushtë (pika e shkrirjes 660 C) dyert dhe dritaret kanë shumë përparësi: 1. E thjeshtë dhe mode. Stili minimalist është më afër nevojave estetike dhe eksperiencës të brezit të ri. 2. Hapësira (Hapësira) është e gjerë për të reduktuar ndjenjën e depresionit. Vendoseni në kuzhinë, korniza e ngushtë mund të duket më e gjerë në dhomë dhe vendoset në ballkon për të parë më shumë pamjen vizuale. Korniza e ngushtë i bën përdoruesit të ndihen më të relaksuar dhe më pak të dëshpëruar. 3. Ndriçim i mirë, rrit ndriçimin e brendshëm. Gjerësia e kornizës zvogëlohet, gjë që rrit dritën që dielli hyn në dhomë, duke e bërë dhomën më të ndritshme dhe gjithashtu zvogëlon ndjenjën e depresionit. 4. Rritni trashësinë e murit të tipit për të siguruar forcën. Shumë njerëz janë të shqetësuar se gjerësia e kornizës së ventilatorit të derës do të zvogëlojë intensitetin e ventilatorit të derës. Për këtë qëllim, trashësia e murit të profilit rritet qëllimisht dhe ka një përforcim për të siguruar forcën e përgjithshme. 5, 45 °Lidhu, e bukur dhe elegante. horizontale vertikale dhe horizontale (duke iu referuar vertikale dhe horizontale, gjithashtu mund të bëhet gjithsesi) 45 midis kornizës së ventilatorit °Lidheni, jo lidhje me kënd të drejtë për të siguruar bukurinë. 6. Përdorni shina udhëzuese prej çeliku inox, rezistencë ndaj konsumit dhe korrozionit. 7. Duke notuar me porcelan, drita nuk është verbuese, shikimi është më i rehatshëm. E zeza është gjithashtu një ngjyrë më popullore tani, e thjeshtë dhe e thjeshtë, pa reflektim të fortë dhe duket më e rastësishme. Nga kjo mund të shohim se dyert dhe dritaret me kornizë të ngushtë (D & W) stilet janë unike (interpretimi: unik, i veçantë), dizajn simpatik, stil (stili) minimalist, i thjeshtë por jo i thjeshtë, në përputhje me estetikën e njerëzve modernë, estetikën e njerëzve modernë, Për momentin ka një perspektivë tregu. Përveç kësaj, produktet aktuale me korniza të ngushta (PRODUCT) në treg nuk janë të ngopura, kështu që nëse dëshironi të veproni si një derë dhe dritare me kornizë të ngushtë. Dyer dhe dritare, marka e parë e dyerve dhe dritareve të modës është prodhuese e dyerve dhe dritareve prej alumini, dyer dhe dritare alumini me urë të thyer, dhomë dielli, dyer të rënda rrëshqitëse. Seria e produkteve është në thelb e plotë dhe e re (Roman) unike (interpretimi: unik, i veçantë). Kushtojini vëmendje cilësisë së produktit (MASS), shërbimit dhe inovacionit. Në ditët e sotme, industria e dyerve dhe dritareve është homogjenizuar seriozisht dhe shërbimi nuk funksionon. Vetëm në shumë dyer dhe dritare dallohen markat (zbulohen të gjitha aftësitë) për të fituar tregun. Aktualisht ka probleme të mëdha në tregjet e dyerve dhe dritareve të shërbimeve dhe cilësisë. Cilësia është kryesisht cilësia e instalimit dhe cilësia e produktit. Pasi këto dy fusha kanë probleme, është e vështirë të bazohet në shërbimin dhe cilësinë e cilësisë. Dyert dhe dritaret po i kapin këto pika për të nxjerrë në pah rrethimin mes shumë dyerve dhe dritareve. Rekomandime të ngjashme: Dyert dhe dritaret me dyer dhe dritare të ngushta kufijtë e ngushtë, a është mirë? Cila kornizë e fshehur është më e mirë?
Dyer dhe dritare me dyer të ngushta Kufij të ngushtë për të shtyrë derën?
Dyer dhe dritare me dyer të ngushta Kufij të ngushtë për të shtyrë derën?
Dyer dhe dritare të reja aliazh alumini (Melly Point 660 C) (D & W) stili (D) & Stili W) po lind tani. —— Dyert dhe dritaret me dyer të ngushta ngushtojnë kufijtë për të shtyrë derën. Pasi produkti del në treg, ai ka tërhequr vëmendjen e konsumatorëve të rinj (Extensive). Gjithnjë e më shumë konsumatorë pëlqejnë ta blejnë këtë produkt. Mund të shihet se perspektivat e tregut për ngushtimin e dyerve dhe dritareve me kornizë të ngushtë janë optimiste dhe të ndritshme, dhe potenciali (duke iu referuar mundësisë së zhvillimit të aftësive personale) është i madh. Le të prezantojmë avantazhet e dyerve dhe dritareve me korniza të ngushta. Cila kornizë e fshehur është më e mirë? Ekziston një derë rrëshqitëse me kuti të ngushtë të zezë 2.8 jashtëzakonisht të ngushtë (derë e lëvizjes së kornizës së fshehur) në momentin e dyerve dhe dritareve tona. Nëse keni nevojë të blini ose të kuptoni kornizën e fshehur të kornizës së ngushtë, ju lutemi kontaktoni shërbimin online të klientit ose telefononi. Dyert dhe dritaret me kornizë të ngushtë (D & W) kufij të ngushtë, a është mirë? Dera rrëshqitëse me kornizë të ngushtë është plot modë, pamje e thjeshtë por jo e thjeshtë, avangarde. Nëse e përdorni këtë derë dhe dritare me kornizë të ngushtë në shtëpi, besoj se do t'ju pëlqejë edhe të afërmve dhe miqve tuaj kur ta shihni. Futu në shtëpinë tënde. Dyert rrëshqitëse me kornizë të ngushtë kanë shumë përparësi: 1. E thjeshtë dhe me stil. Stili minimalist (Style) është më afër nevojave estetike dhe eksperiencës të brezit të ri. 2. Vizioni hapësinor është i gjerë, dhe ndjenja e depresionit është zvogëluar. Vendoseni në kuzhinë, korniza e ngushtë mund të duket më e gjerë në dhomë dhe vendoset në ballkon për të parë më shumë pamjen vizuale. Korniza e ngushtë i bën përdoruesit të ndihen më të relaksuar dhe më pak të dëshpëruar. 3. Ndriçim i mirë, rrit ndriçimin e ambienteve të brendshme (Indoor). Gjerësia e kornizës zvogëlohet, gjë që rrit dritën që dielli hyn në dhomë, duke e bërë dhomën më të ndritshme dhe gjithashtu zvogëlon ndjenjën e depresionit. 4. Rritni trashësinë e murit të tipit për të siguruar forcën. Shumë njerëz janë të shqetësuar se gjerësia e kornizës së ventilatorit të derës do të zvogëlojë intensitetin e ventilatorit të derës. Për këtë qëllim, trashësia e murit të profilit rritet qëllimisht dhe ka një përforcim për të siguruar forcën e përgjithshme. 5, 45 °Lidhu, e bukur dhe elegante. horizontale vertikale dhe horizontale (duke iu referuar vertikale dhe horizontale, gjithashtu mund të bëhet gjithsesi) 45 midis kornizës së ventilatorit °Lidheni, jo lidhje me kënd të drejtë për të siguruar bukurinë. 6. Përdorni udhëzuesin ttw (Udhëzues TTW), rezistencë ndaj konsumit (n àUnë m ó) Korrupsioni (interpretimi: i referohet kalbjes, zhdukjes, erozionit etj.). 7. Noti prej porcelani i kombinuar është i zi, drita nuk është verbuese dhe shikimi është më i rehatshëm. E zeza është gjithashtu një ngjyrë më e njohur (Ngjyra). Është i thjeshtë dhe i thjeshtë, pa reflektim të fortë dhe duket më i rastësishëm. Nga kjo mund të shohim se dyert dhe dritaret me kornizë të ngushtë (D & W) stil (Stil) roman (Roman) unik (interpretim: unik, i veçantë), dizajn sharmi (dizajn), stil minimalist, i thjeshtë por jo i thjeshtë, në përputhje me njerëzit modern. Estetika janë shumë perspektiva tregu për momentin. Përveç kësaj, produktet aktuale me korniza të ngushta (PRODUCT) sapo janë hedhur në treg, kështu që ato nuk janë ngopur.
Si të zgjidhni aksesorët e rrotullës së dyerve rrëshqitëse
Si të zgjidhni aksesorët e rrotullës së dyerve rrëshqitëse
Si të zgjidhni derën rrëshqitëse të aksesorëve të rrotullës së derës rrëshqitëse, ka 4 rrota me një ventilator të vetëm me një derë rrëshqitëse. Pavarësisht nga dera e një xhami të vetme, dera e xhamit të dyfishtë është ende dera rrëshqitëse në dollap. Ka dy në krye dhe në fund, por madhësia është e ndryshme. Roka e derës shtytëse Pulmon (Pulley) është një nga pajisjet e rëndësishme të derës rrëshqitëse. Pavarësisht nëse është e zgjedhur apo pajisje, ne nuk i kushtojmë shumë rëndësi kësaj pjese të vogël, por një pjesë e madhe e jetëgjatësisë së derës rrëshqitëse (Lifetime) është një pjesë e jetëgjatësisë (LIFETIME) është një pjesë e jetës (LIFETIME) . Tërhiqe. Pra, si duhet të zgjedhim aksesorin e rrotullës së derës rrëshqitëse? Për zgjedhjen e materialit të hekurudhës rrëshqitëse, materialet e hekurudhës rrëshqitëse që shiten në treg janë të ndryshme. Shumica e binarëve rrëshqitës janë material aliazh alumini (al) (alumini) (pika e shkrirjes 660 C) dhe një pjesë e vogël e binarëve rrëshqitës do të jetë prej çeliku të bërë prej çeliku. Binarët rrëshqitës të materialit të aliazhit ndahen gjithashtu në lloje të zakonshme dhe të trasha. Kjo duhet të përcaktohet sipas materialit të përdorur. Pesha e derës është relativisht e rëndë, kështu që ju duhet të zgjidhni një shina rrëshqitëse të trashë për të siguruar përdorimin e sigurisë (USE) (SAFE). Vini re se cilësia (MASS) kur zgjidhni rrotullën (MASS), si një aksesor i rëndësishëm që nuk mund të injorohet nga dera rrëshqitëse, cilësia e rrotullës do të ndikojë shumë në cilësinë e shtytje-tërheqjes së derës. Sigurisht, zhurmë. Cilësia e rrotës së jashtme dhe kushinetës (Bearing) ndikon drejtpërdrejt në figurën e përgjithshme të rrotullës (Physique). Shumica e rrotave të jashtme janë fibër najloni (FIBER) ose me teksturë të gjitha çeliku. Makara prej çeliku është relativisht e fortë, por do të ketë lëvizje gjatë tërheqjes. Nuk ka zë kur tërhiqen rrotullat me fibra najloni, por rrotulla e çelikut nuk është rezistente ndaj rrotave të çelikut. Të rrjedh. Materiali i kushinetës është gjithashtu i ndryshëm. Kushinetat e mira të rrotullës janë bërë prej çeliku inox (çelik inox rezistent ndaj acidit). Pajisja mbajtëse është e ngushtë dhe ndjesia është e butë kur rrëshqet. Nuk ka zhurmë. Distanca e bën më të afërt kontaktin midis derës dhe trasesë. Cilësia e rrotullës së vogël në fund të derës është gjithashtu e ndryshme. Teknologjia e teknologjisë është e lehtë dhe e përshtatshme.
Si të zgjidhni një derë rrëshqitëse?
Si të zgjidhni një derë rrëshqitëse?
Shtytja e derës rrëshqitëse po pushton dalëngadalë tregun e dekorimit, i cili duhet t'i kushtojë vëmendje problemit në procesin e përzgjedhjes së procesit. Më lejoni të prezantoj në detaje prodhuesin e dyerve shtytëse: 1. Zgjidh (Zgjidh) Push Polish Play Play Piece Plucking Push Push List. Stili i derës. Vetëm nëse keni një mendim të mirë për këtë derë, do të mendoni të vazhdoni ta kuptoni këtë. Stili i derës rrëshqitëse duhet të përputhet sipas preferencave dhe dekorimeve tuaja personale. Nëse stili dhe stili janë të papajtueshëm, është e barabartë me një fytyrë të bukur me suva të lëkurës së qenit. 2. Zgjidh ngjyrë. Kolokimi (ngjyra) është klienti (K èKtheu ù) Zgjidhni problemin e ngatërrimit kur zgjidhni derën rrëshqitëse. Ndonjëherë është e njëjtë me ngjyrën e derës së drurit apo grykës së drurit? Në fakt, nuk është e nevojshme. Nëse ngjyra e derës së drurit që zgjidhni është relativisht e veçantë, do të jetë e vështirë të gjesh derën shtytëse me të njëjtën ngjyrë. Nëse zgjidhni një port të kuq në shtëpinë tuaj, në fakt mund të zgjidhni një derë të bardhë rrëshqitëse për t'u përshtatur, e cila është gjithashtu një përputhje me shije të ndryshme. I bardhë është shumë i madh. Mundohuni të shmangni dy kombinime të ndryshme të ngjyrave të rënda. 3. Shikoni trashësinë e profilit. Trashësia e profilit të përgjithshëm ndahet në standarde kombëtare dhe standarde jokombëtare. Nevoja për të matur me vizore karte standarde U. E njëjta seri jo standarde është më e hollë se standardi kombëtar. Shumica e dyerve të përgjithshme familjare janë 1.4. Në fakt, standardi kombëtar 1.2 mund të plotësojë kërkesat e 2.3*2.3 për të bërë dy tifozë. 4. Shiko seksionin kryq. Çmimi i së njëjtës seri në treg (Çmimi) është i lartë dhe i ulët. Megjithatë, ju lutemi mbani mend një fjali, kurrë të vjetëruar. ; Një pikë është çmim dhe një pikë "; nuk ka budalla që bën biznes, nuk do të bësh shitjen e parave. Mos u lirë. Pse të shikoni seksionin kryq të profilit? Profili ndahet në vendas dhe rigjenerues. Seksioni kryq vendas është i ndritshëm, dhe shkëlqimi rigjenerues është i errët. Profilet rigjeneruese janë shumë më keq se profilet vendase në përgjithësi dhe të strukturuara. 5. Shiko pulli (pulli). Kumbullat janë çelësi dhe i lehtë për t'u injoruar. Dera e mirë rrëshqitëse është rrotat fibroze të sipërme dhe të poshtme lart e poshtë. Raundi i fundit mund të rregullohet (Rregullo) (Ndonjëherë e shtyni lavamanin e derës, nuk do të thotë se materiali është i trashë, mund të jetë shumë i ngushtë. ), Roll i orientuar. Rrota tjetër është shtyrë lart dhe nuk rrah mirë. Dago (dera e varur) në thelb është tërhequr nga tregu, ndaj mos e konsideroni (konsideroni). 6. Zgjidh xhamin. Për sigurinë e familjes, xhami duhet të kalohet. Dyert shtytëse në përgjithësi përdorin kalitje standarde 5 mm. Disa punishte të vogla përdorin kalitje 4 mm dhe cilësia e derës (MASS) zvogëlohet shumë (Redukto).
Si të zgjidhni rrotullat e dyerve rrëshqitëse me cilësi të mirë
Si të zgjidhni rrotullat e dyerve rrëshqitëse me cilësi të mirë
Rrotulla është një nga pajisjet kryesore të derës rrëshqitëse të zbrazët. Cilësia e rrotullës përcakton jetëgjatësinë (LIFETIME) e derës rrëshqitëse. Rroka me cilësi të ulët zakonisht përdor plastikë të përgjithshme inxhinierike (struktura: rrëshirë sintetike, rritje plastike Agjent, stabilizues, material ngjyrues), plasaritje e thjeshtë, qendra nuk zgjedh kushinetën (duke mbajtur), por për të reflektuar vajin lubrifikues. Do të ketë edhe një skenë bllokuese. Shtytja e derës rrëshqitëse nuk mund të rrëshqasë. Disa do të përdorin toherm të boshtit të përgjithshëm. Kur nuk është në masën, dera do të fundoset në momentin e tërheqjes së shtytjes. Lënda e parë (Lëndë e parë) është e ndryshme. Shikoni seksionin për të zgjedhur derën rrëshqitëse. Profili ndahet në dy lloje: aliazh alumini-magnez dhe alumini rigjenerues i dyerve rrëshqitëse. Trashësia mund të kalojë 1 mm, ndërsa profili i barabartë i ulët është alumini rigjenerues, dhe qëndrueshmëria dhe jeta e dobishme nuk janë të mira. Materialet e aliazhit të aluminit-magnezit përdoren kryesisht në ngjyrat kryesore dhe nuk shtojnë veshje. Disa tregtarë shpesh zgjedhin aluminin e ricikluar për të mbushur pjesën dytësore. Metoda e ngjyrosjes së sipërfaqes së profilit, kështu që përpara blerjes nga konsumatori, lëreni prodhuesin e derës rrëshqitëse të tregojë llojin e produktit të sipërfaqes së thyerjes së llojit të produktit për të përcaktuar materialin real. Dyert shtytëse janë përdorur gjerësisht në industrinë e arkitekturës. Në ditët e sotme, konceptet moderne të shtëpisë janë gjithnjë e më të prirura për të kursyer hapësirë. Mund të personalizohet dhe miqësor ndaj mjedisit dhe praktik. Përveç vulosjes, është më mirë t'i jepni një izolim hapësinor dhe privatësi të shtuar dhomës së ndenjes, kuzhinës, ballkonit dhe pozicioneve të tjera. Ka shumë lloje të dyerve rrëshqitëse dhe çmime të ndryshme. Si mund të zgjedh? Burimet e dyerve rrëshqitëse në treg ndahen në tre lloje: importe vendase, OEM dhe të huaja. Prodhuesit e dyerve me shtytje u kujtojnë konsumatorëve që t'i kushtojnë vëmendje identifikimit (vëmendjes), pajisjet shtëpiake, profilet e dyerve rrëshqitëse dhe lëndët e tjera të para (LEDJA E PARË) janë të gjitha në prodhim. Asambleja, çmimi është zakonisht nën 450 RMB/. Konsumatorët mund të zgjedhin sipas nevojave të tyre, por për shkak se disa marka në treg janë nën flamurin e importit dhe mbledhin çmime false. Prandaj, kur blini marka të importuara Në të njëjtën kohë, konsultohuni me paketimin origjinal të prodhuesit, faqen e internetit dhe informacione të tjera. Rrotulla zakonisht instalohet në pjesën e poshtme të derës shtytëse të aliazhit të magnezit të titanit (TI). Një rrotull ndahet në dy pjesë, njëra është kushineta dhe tjetra është shtresa e jashtme mbajtëse. Kushineta e importuar e rulit prej çeliku të lehtë, dhe kushinetja tregon prodhuesin dhe modelin e produktit, ka shënues në anën e kushinetave, mëngët e çelikut jashtë duhet të kenë gjithashtu logon e kompanisë së vet. Cili është ndryshimi, por pas një kohe të gjatë, ka dallime të dukshme. Tani ekziston edhe një lloj rrotullimi pa mbajtës me një qendër, duke aplikuar vetëm vaj lubrifikues për të arritur efektin e rrëshqitjes përmes fërkimit mekanik. Dyert dhe dritaret jane specialitet (Specialiteti) prodhim (Prodhoni) instalim i KFC Gate, Grand Pavilion, dyer automatike, sistem menaxhimi parkingu, dyer dhe dritare alumini urë të thyer (AL), dhoma dielli, kallama dyshemeje, ndarje xhami, rrëshqitje dyert (titanium beauty push shtytje push push push push push push rrëshqitës Dera e derës, dera rrëshqitëse e tualetit). duke iu përmbajtur; filozofia e biznesit të cilësisë (kapitulli); cilësia e lartë si vitaliteti thelbësor i ndërmarrjes, në mënyrë që interesat e konsumatorëve të mund të garantohen me besueshmëri.
Si të dalloni midis dyerve lëvizëse dhe dyerve rrëshqitëse
Si të dalloni midis dyerve lëvizëse dhe dyerve rrëshqitëse
Koncepti i konsumatorëve të zakonshëm (Konsumoni) për lëvizjen e dyerve dhe dyerve rrëshqitëse është shumë i paqartë. Është pothuajse ndryshimi midis lëvizjes së derës dhe derës rrëshqitëse. Jo vetëm dyert prej druri, madje edhe disa njerëz në industri. Koncepti i derës. Prodhuesit e mëposhtëm të dyerve shtytëse do të prezantojnë ndryshimin midis dyerve lëvizëse dhe dyerve rrëshqitëse: 1. Përdorni përdorimin e derës si një derë dollapi, derë të dhomës së mantelit, derë kabineti mur, derë intervali, derë banjoje, etj.; Duke qenë një derë ballkoni, derë kuzhine, dhe higjienizëm (Hygienism), mund të përdoret edhe për dyert e hyrjes në shtëpi, etj. Së dyti, mëngët e derës dhe lëvizja e derës së instalimeve elektrike kanë vetëm funksion intervali, në përgjithësi nuk ka mbulesë dere dhe komplet; dyert rrëshqitëse jo vetëm që duan të gjejnë funksionin e intervalit, por gjithashtu kërkojnë funksionet e vulosjes, ruajtjes së nxehtësisë, izolimit të zërit, etj., kështu që përgjithësisht janë të disponueshme mëngët e derës dhe filli, dhe korniza e mëngës së derës është evokuar , vulosja (vula) është më e fortë. Së treti, flokët (përdorimi: anti-vjedhje, mbrojtja e privatësisë personale) nuk e kyçin derën, shtyjnë derën multi-pajisje (Device) lock. Së katërti, rrotulla (rrokulli) lëvizi derën në përgjithësi me rrota lart e poshtë, dhe dera rrëshqitëse në përgjithësi ka vetëm një rrotë rrëshqitëse. Së pesti, trashësia e profilit dhe dera rrëshqitëse tani përdor aliazh alumini (AL), aliazh alumini-magnez (kimike MG) titan (TI) (Means) deri në të dhënat më të kornizës (Means). Në përgjithësi, është profili më i hollë, kryesisht 0,8 mm 1,0 mm i trashë, dhe profili më i hollë i derës rrëshqitëse është 1,0 mm i trashë, pika më e trashë është madje 1,8 mm, dera rrëshqitëse është më e madhe dhe është më e konsoliduar. Më i fortë.
Si të blini dyer rrëshqitëse të xhamit të kuzhinës?
Si të blini dyer rrëshqitëse të xhamit të kuzhinës?
Konceptet moderne të shtëpisë zgjedhin për të kursyer hapësirë ​​(Hapësirë) dekorimin, zgjedhin materialet e Mbrojtjes së Mjedisit dhe dyert rrëshqitëse të personalizuara për ta bërë shtëpinë më shumë hapësirë ​​që kursen energji. Dyert shtytëse nuk janë vetëm zgjedhja e parë për privatësi të mbyllur, por edhe të rritur. Si të blini dyer rrëshqitëse me cilësi të lartë? Para së gjithash, le të hedhim një vështrim se çfarë xhami është e mirë për derën rrëshqitëse të kuzhinës. Së pesti: Burimet e dyerve rrëshqitëse në tregun e të dhënave të mostrës ndahen në tre lloje: OEM vendase, vendase dhe importe të huaja. Ekspertët u kujtojnë konsumatorëve që t'i kushtojnë vëmendje vendit ku janë përzgjedhur. Pajisjet shtëpiake, profilet dhe lëndët e tjera të para prodhohen dhe montohen në Kinë (Prodhoni), dhe çmimi në përgjithësi është nën 450 juan / metër katror; dhe OEM vendas i referohet Hardware dhe profilet janë kryesisht prodhim vendas dhe montim, dhe çmimi është përgjithësisht 450-1000 juan / metër katror; markat e importuara nga jashtë, pajisjet dhe profilet importohen nga origjinale, cilësia e produktit është relativisht e lartë dhe çmimi në përgjithësi është 1000-3500 juan / metër katror. Konsumatorët mund të zgjedhin sipas nevojave të tyre, por duke qenë se disa marka në treg janë nën flamurin e importit dhe mbledhin çmime false, kur blejnë marka të importuara, duhet të vëzhgojnë nga afër seksionet dhe mostrat e mostrave, duke kërkuar origjinën vendase. , dhe në të njëjtën kohë, ata duhet të pyesin origjinën vendase. Paketimi i prodhuesve, faqja e internetit dhe informacione të tjera. Së gjashti: Zgjedhja e skajeve Shiritat e njohur të gomës në treg përfshijnë gomë PVC dhe xhel silikoni. Silica (Silica) ka një efekt më të mirë dhe nuk korrodon profilet, qelqin dhe pllakat bërthamore. Përveç kësaj, brezi i vulosjes PVC është i fortë, sipërfaqja është e sheshtë, ngjyra është realiste, ngjyra nuk humbet, nuk do të bjerë dhe deformohet. Përmbledhje: Dyert rrëshqitëse të xhamit të kuzhinës, përdorimi i lëvizjeve të xhamit në kuzhinë do të rrisë vizualisht hapësirën në shtëpi. Dera dhe Dritarja Kombëtare (D) & W) Co., Ltd. U themelua në 2009. Ndodhet në fshatin Nanhai Luo, i njohur si kryeqyteti kinez i aluminit. Është një ndërmarrje moderne e teknologjisë së lartë që integron R & D, prodhimi dhe shitje. Produkti mbulon një sërë produktesh të tilla si dyer dhe dritare nga aliazh alumini të mesëm dhe të lartë, dyer të varura, dyer rrëshqitëse, dyer të palosshme, dritare, dhoma dielli, etj.
Çfarë duhet t'i kushtoni vëmendje kur përdorni derën rrëshqitëse
Çfarë duhet t'i kushtoni vëmendje kur përdorni derën rrëshqitëse
Kushtojini vëmendje kohës kur përdorni derën rrëshqitëse. Shpresoj që stili im i mobiljeve (Furniture) të jetë i zgjuar, me bukuri dhe përfitime të mira (Benefit). Në kohën e përdorimit të derës rrëshqitëse, do të ketë shumë nevoja për t'u kushtuar vëmendje. Këtë herë, prodhuesi i dyerve rrëshqitëse tha se kur përdoret dera rrëshqitëse, kushtojini vëmendje asaj. 1. Përdorni derën rrëshqitëse nga ultësia në majë (kutia e ndritshme e hekurudhës së vinçit). Për shkak se lëkundja e lëkundjes është shumë e madhe, dera rrëshqitëse është e lehtë për t'u deformuar në çdo kohë dhe dera e pasme e deformimit nuk mund të hapet, që do të thotë se ajo nuk mund të korrigjohet dhe nuk mund të përdoret. 2. Për përdoruesit që përdorin dyert rrëshqitëse me pezullim, pjesa e sipërme e derës rrëshqitëse në përgjithësi kërkon një përpunim të strukturës së përforcuar (KURSI BAZË). (Struktura inxhinierike) Përforcimi. 3. Madhësia e artë e derës normale rrëshqitëse është rreth 800*2000 mm. Struktura e derës rrëshqitëse nën këtë madhësi është më e qëndrueshme. Prodhimi (zh) ìEkziston ào) Shkëputni derën, zvogëloni gjerësinë e saj dhe më pas përdorni më shumë ventilatorë për të insistuar në qëndrueshmëri dhe për të përdorur sigurinë e dyerve rrëshqitëse. 4. Stili i derës rrëshqitëse (Style) shfaqet përmes kornizës së derës, dhe ventilatori i derës nuk është aspak i ndryshëm. Së dyti, për shkak se toka deri në sipërfaqen e sipërme është përgjithësisht rreth 255 cm, lartësia e derës normale është përgjithësisht midis 195-215 cm. Dyert shtytëse duhet të planifikohen në kombinim me strukturën dhe hapësirën e brendshme (Space) për të shmangur ndikimin e të gjithë estetikës vizuale. Ndjeshmëria estetike e derës rrëshqitëse është shumë e lartë, dhe përdorimi i arsyeshëm do të jetë gjithashtu një zgjedhje shumë e mirë. Por kur përdoret dera rrëshqitëse, nevojat e derës rrëshqitëse bazohen në mënyrën se si na pëlqen dhe mënyra se si ndihemi. Pikat e vëmendjes për përdorimin e dyerve rrëshqitëse (vëmendje). Për të zgjedhur dyert rrëshqitëse më të mira, duhet t'i kushtoni vëmendje pikave të përdorimit të këtyre dyerve rrëshqitëse.
nuk ka të dhëna
BK CIANDRE është një prodhues profesional tavoline qeramike dhe mobilje minimaliste R &D ofruesi global i zgjidhjes.
Abonohur
Abonohuni Nëse dëshironi të jeni partneri ynë, ju lutemi mos hezitoni, historia jonë do të fillojë me kontaktin tuaj.
Na kontaktoni
Angela Peng.
+86 135 9066 4949
Fabrika: Adresa : Jo. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Province Guangdong
Adresa e zyre : Dhoma 815, Ndërtesa T9, Qyteti i Ri Smart, Qyteti ZhangCha, Distrikti Chan Cheng, Qyteti Foshan, Provinca Guangdong, Kinë
Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi kontaktoni në
E drejta e autorit © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co., Ltd. | Sitemap
bisedë në internet
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.