Tabelat e lart & Prodhuesi i kabineteve të kuzhinës të personalizuara Që nga viti 1996

Këshilla për jetën e mobiljeve: Si t'i mbani mobiljet të pastra? Si të lani batanijen?

Jeta është një arti i shkëlqyer. Çdo detaj zbulon shijen e vetë njerëzve. Disa janë të ngatërruar me mpirje të çrregullt, disa janë të rregullueshme dhe të tjera janë të rregullta dhe harmonike në kaos. Çdo zakon i sjelljes në dukje i parëndësishëm dhe mënyrë jetese mund të ndikojë në shëndetin e njerëzve në një mënyrë delikate. Prandaj, në mënyrën e trajtimit të çështjeve të përditshme të parëndësishme, a mund të gjeni një shkurtore që të gjithë e kanë eksploruar prej kohësh një temë. Si të lani batanijet dhe lani batanijen, fillimisht zhysni batanijen në ujë, lani dy herë, më pas shpërndajeni me rreth 25 gradë ujë të ngrohtë plus pluhur neutral lavanderie në një lëng larës, zhytni batanijen, fërkojeni butësisht, fërkojeni dhe më pas fshijeni , më pas Shpëlajeni lëngun larës me ujë; nëse është një batanije e pastër, mund të shtoni 50 ml uthull të bardhë në ujin e shpëlarjes së fundit për të rikthyer ngjyrën e ndritshme të batanijes. Si të pastroni shtratin lundrues në krevat shpesh ka hi lundrues në shtrat. Nëse e lyeni me furçë, do të fluturojë përreth. Kjo jo vetëm që ndot ajrin e brendshëm, por gjithashtu nuk është e mirë për shëndetin e njeriut. Mund t'i lani rrobat e vjetra akrilike dhe t'i thani. Kur nevojitet heqja e pluhurit, vendoseni në shtrat dhe fshijeni shpejt në një drejtim. Për shkak të elektricitetit të fortë statik, pluhuri lundrues do të absorbohet në të. Pasi ta përdorni disa herë, lajeni dhe thajeni pasi të jetë tharë. Si të zgjidhni dhe përdorni agjentët e kujdesit të mobiljeve për të ruajtur shkëlqimin origjinal të mobiljeve, aktualisht ekzistojnë dy lloje produktesh për kujdesin e mobiljeve: spërkatës me dyll për kujdesin e mobiljeve dhe agjent për kujdesin e pastrimit. E para ka për qëllim kryesisht dru, poliestër, bojë, gome rezistente ndaj zjarrit dhe mobilje të tjera, dhe ka dy aroma të ndryshme të freskëta: jasemini dhe limoni; Mobilje materiale, veçanërisht të përshtatshme për mobilje me materiale të përziera. Përpara përdorimit të spërkatjes së dyllit dhe agjentit për mirëmbajtjen e pastrimit, është mirë që ta tundni mirë, më pas ta mbani direkt rezervuarin e spërkatjes dhe të paraqiteni në 45 gradë, në mënyrë që përbërësit e lëngshëm në rezervuar të mund të lirohen nën stresin që lëshohet. pa presion. ; Pas kësaj, spërkateni butësisht në një vend rreth 15 cm larg leckës së thatë. Në këtë mënyrë, nëse fshini mobiljet, mund të luani një efekt të mirë pastrimi. Pastrimi i mobiljeve prej pëlhure, të tilla si divan pëlhure dhe jastëk i rastësishëm, mund të përdorni agjentin e mirëmbajtjes së pastrimit të tapetit të pastër. Kur përdorni, fillimisht përdorni fshesën me korrent për të hequr pluhurin dhe më pas spërkatni një sasi të vogël pastrues tapeti mbi leckën e lagur dhe fshijeni atë.

Këshilla për jetën e mobiljeve: Si t'i mbani mobiljet të pastra? Si të lani batanijen? 1

Merrni kontakt me ne
Artikujt e rekomanduar
Projekte
Metoda e llogaritjes së tabelës dekorative
Metoda e llogaritjes së tabelës dekorative
Tabela dekorative është një emër uniform për të gjitha pjatat. Shumë njerëz dinë shumë pak për të. Me përjashtim të disa dyqaneve dhe prodhuesve që shesin dërrasa, unë do t'ju flas për këtë dërrasë dekorative për të parandaluar që të gjithë të shpenzojnë disa kosto të panevojshme kur blejnë. Çështjet që të gjithë i kushtojnë vëmendje gjatë dekorimit është në thelb cilësia e tabelës, ndaj si të zgjedhim kur zgjedhim tabelën? Trashësia e tabelës dekorative është përgjithësisht tetëmbëdhjetë milimetra e trashë. Nëse dërrasa e pasme mund të jetë pak më e hollë, mund të kursejë buxhet të thellë. Sigurisht, ju duhet të përdorni planin e pasmë të trashë tetëmbëdhjetë milimetra. Ju mund të negocioni me tregtarin paraprakisht. Nëse planifikoni të blini mobilje online, mund të konsultoheni në platformën e shërbimit ndaj klientit të faqes në internet. Pavarësisht se cilat materiale ndërtimi janë blerë, e para duhet të jetë të kuptoni metodën e llogaritjes. Dollapi me porosi ndahet në dy mënyra llogaritjeje. Njëra metodë llogaritjeje bazohet në zonën e zhvillimit, dhe tjetra është llogaritja sipas zonës së projektimit (e quajtur edhe zona e vrimës). Metoda e llogaritjes së zonës së zgjerimit është llogaritja e sipërfaqes totale të pllakave dekorative që përbëjnë dollapin; Metoda e llogaritjes së zonës së projektimit është të llogaritet sipas madhësisë së dollapit, sipas zonës së projeksionit të dollapit në mur. Nuk ka dyshim se çmimi për njësi i zonës së projektimit është padyshim më i lartë se zona e zhvillimit. Sa për atë se cili algoritëm është i përballueshëm, mund të mos jetë domosdoshmërisht. Varësisht se si çmimi për njësi dhe bordi i mesëm pjatë. Mbrojtja mjedisore e tabelës dekorative miqësore me mjedisin e bordit dekorativ në përgjithësi arrin të paktën E1, e mira është E0. Niveli i mbrojtjes së mjedisit të kësaj dërrase dekorative varet nga certifikatat përkatëse të departamentit autoritar kombëtar të testimit. Nëse tregtari mburret se dërrasat e tyre dekorative janë të importuara, ai duhet të shikojë kuponët e importit doganor, të autorizojë letrat e agjencisë së shitjeve në Kinë, etj. Sidoqoftë, bordi dekorativ i vërtetë i importuar është i rrallë, dhe çmimi është i lartë. Kur dërrasa dekorative vulos skajin e dyqanit, mund të shikoni me kujdes skajin e dërrasës dekorative për të parë nëse skaji është i rreptë dhe punimi është delikat. Sepse nëse skaji nuk është i rreptë, është e lehtë të shkaktohet deformimi dhe deformimi i tabelës dekorative, gjë që do të ndikojë në jetëgjatësinë e dollapit. Në të njëjtën kohë, nëse skaji nuk është i rreptë, burimet e formaldehidit brenda tabelës dekorative avullohen vazhdimisht, duke ndikuar në ajrin në dhomë dhe duke u bërë burim ndotjeje. Përveç tabelës dekorative, ka edhe sende të tjera me pagesë për të pyetur nëse doni të pyesni qartë. Bëni sirtarë, pllaka shtresash, pajisje, shufra rrobash të varura, tarifa instalimi, etj. A është e nevojshme të ngarkoni veçmas?. Kur dukeni si një harduer, mund të shtyni me kujdes ndjenjën e hapjes dhe të shihni komoditetin e pajisjes. Sigurisht, kushtet janë më të mira për të zgjedhur një markë të famshme harduerike brenda dhe jashtë vendit, që është më shumë sigurim i cilësisë. Shërbimi pas shitjes i tabelës dekorative duhet të kërkohet të jetë i qartë shërbimi pas shitjes dhe periudha e garancisë, si dhe duhet të ketë kupona letre.
Cilat janë përfitimet e personalizuesve në të gjithë shtëpinë?
Cilat janë përfitimet e personalizuesve në të gjithë shtëpinë?
Cilat janë përfitimet e personalizuesve në të gjithë shtëpinë? Duke folur për të gjithë mobiljet e personalizimit të shtëpisë, ai është në fakt një derivat i mobiljeve me porosi. Tani shumë njerëz e kanë pranuar gradualisht këtë model. Pra, cilat janë avantazhet e të gjithë mobiljeve të personalizimit të shtëpisë? Së pari, kurseni kohë. E gjithë mobiljet e personalizimit të shtëpisë janë një shërbim me një ndalesë. Mobiljet janë të mira në të njëjtën kohë. Ju nuk keni nevojë të vraponi për të blerë mobilje. Ndonjëherë mund të mos jeni në gjendje të zgjidhni të njëjtin stil të produkteve të mobiljeve dhe i gjithë personalizimi i shtëpisë mund të kursejë telashe. Stili i hapësirës është i koordinuar dhe i unifikuar. Së dyti, avantazhet e të gjithë mobiljeve të personalizimit të shtëpisë reflektohen në përdorimin e plotë të hapësirës. I gjithë përshtatja e banimit mund të përdorë plotësisht hapësirën, si p.sh. mobilje të tipit mur, mobilje të përgjithshme, etj., të integrojë mobiljet me murin për të eliminuar muret e panevojshme për të eliminuar muret e panevojshme. Edhe nëse hapni ose bëni ndarje, hendeku midis mobiljeve dhe murit zvogëlohet dhe gjithashtu sjell thjeshtësi në pastrimin e ardhshëm. Përveç kësaj, pronari mund të marrë pjesë në hartimin e shtëpisë. Ky avantazh është se ju nuk mund të përballoni mobilje. Projektuesi i të gjithë mobiljeve të personalizuara të shtëpisë jep një plan. Ju mund t'ju tregoni stilin tuaj të jetesës, t'u tregoni stilistëve të preferuar, të bëni ndryshime dhe në fund të dizajnoni të gjithë mobiljet e personalizuara të shtëpisë që ju përshtaten. Së fundi, më shumë mbrojtje mjedisore e prodhuesit me porosi të të gjithë shtëpisë është avantazhi i mobiljeve të personalizuara në të gjithë shtëpinë, dhe është gjithashtu ajo që njerëzit duan. Duke marrë parasysh disa mendime për kërcimin në platformë 1. Shkallët janë të sigurta në veshje, dhe roli origjinal nuk mund të hiqet. Për të kursyer hapësirë, duhet të takohet me kanalin e qetë. Lartësia dhe gjerësia e pedalit gjithashtu duhet të plotësojnë madhësinë. Udhëtimi duhet të jetë i qëndrueshëm. 2. Në përgjithësi, pjerrësia e shkallëve nuk duhet të jetë shumë e madhe kur vendosni pjerrësinë. Jo vetëm që duhet të keni parasysh të moshuarit dhe fëmijët në shtëpi, por edhe vëmendje të veçantë për të rriturit e zakonshëm. Përveç lartësisë së shkallëve. Masat paraprake për dekorimin e personalizuar të dollapit të dollapit: 1. Ndani ndarjen funksionale. Ai tha: Kur ndani zonën funksionale, kushtojini vëmendje të veçantë dizajnit të hip-hop-it. Ndani sipas standardeve dhe parimeve të ndryshme dhe jepni një shembull: dalloni sipas pronarit dhe standardet e thata dhe të lagështa, të cilat nuk mund të marrin parasysh vetëm nevojat e pushimit dhe argëtimit të pronarit, por edhe nevojat e të ftuarve, etj. Përsa i përket ndarjes së funksioneve, duhet të jemi të qartë dhe të arsyeshëm, të mos ndërhyjmë me njëri-tjetrin. 2. Pikat kryesore të dekorimit janë të dizajnuara në dekorimin me porosi të derës së shtëpisë me dru të fortë dhe duhet të dizajnohen sipas identitetit të pronarit. Nëse është e nevojshme, theksoni shkallën e dekorimit. Dhoma kryesore e gjumit dhe studimi janë përgjithësisht më të thjeshta. Vendet e dekorimit si dhomat e ndenjes dhe restorantet janë më të mirat. Nëpërmjet dekorimit kryesor dhe të dytë, mund të përcaktohet pjesa kryesore e dekorimit. Kjo është shumë e rëndësishme. 3. Struktura e pajisjeve të furnizimit me energji elektrike në banjë të brendshme të projektimit elektrik dhe ndriçues është më e ndërlikuar. Në përgjigje të këtij problemi, gjatë projektimit, ai duhet të jetë jo vetëm i përshtatshëm, por edhe për të siguruar sigurinë. Është e nevojshme të bëhet një plan urbanistik dhe instalime elektrike të arsyeshme në pajisjet elektrike. Në projektimin e prizës elektrike, ajo vendoset në zonën e thatë të banjës sa më shumë që të jetë e mundur; për të ruajtur një ndjenjë të hapësirës, ​​ndriçimi dhe ajrimi janë shumë të rëndësishme. Këto kërkojnë që projektuesit ta konsiderojnë atë me kujdes në dizajn.
Çfarë lloj mobiljesh duhet të pajisen hotelet me pesë yje
Çfarë lloj mobiljesh duhet të pajisen hotelet me pesë yje
Ka shumë hotele me pesë yje, por për të treguar luksin dhe cilësinë e lartë, duhet të jenë mobiljet me pesë yje. Redaktori i mëposhtëm do të prezantojë konfigurimin bazë të mobiljeve hoteliere me pesë yje. Mobiljet e hoteleve me pesë yje përfshijnë shtretër (krevat të rrumbullakët, shtretër të menduar Xi Meng, shtretër uji), tavolina dhe karrige ngrënieje, disa letër-muri, TV (TV LCD), pajisje audio, një grup pajisjesh kompjuterike, divan të nivelit të lartë, llamba krevatesh, fenerë krevatesh, tavolinë krevatore, tapet i cilësisë së lartë ose dërrasa druri cilësore, ka drita të ndritura në ambiente të mbyllura, pasqyra të plota, dollap dhe tavolina kafeje, rafte për mantel, rafte për bagazhe, tualete komplete (pelet, fustane, pasqyra , pajisje dushi), e pajisur me tharëse flokësh dhe tharëse flokësh dhe Peshore, telefon, ofron shërbime pastrimi kimik, larje të lagësht, hekurosje dhe riparime, si dhe ofrohet shërbim këpucësh. Mobilje Suite Presidenciale Luksoze 1 me hotel me pesë yje. Krevat jastëk dysheku me jastëk luksoz, tavolinë shkrimi, dollap dhe varëse rrobash, tavolinë kafeje, sedilje ose divan i thjeshtë, komodina, llambë krevati, llambë dyshemeje, pasqyrë me të gjithë trupin, raft bagazhesh etj. Motivet e përparueshme. 2. Materialet e mobiljeve të hotelit dekorojnë tokën, sipërfaqen e murit, ngjyrë elegante dhe të butë, përdorin ndriçim ndarës dhe qëllimi i qëllimit është i mirë. Ka sisteme të mira shkarkimi ajri, priza 110/220 V, makineri ndihmëse telefonike. Thirret me tharëse flokësh dhe peshë. Furnizimi me ujë të ftohtë dhe të nxehtë në 24 orë; 3. Mobiljet dhe banja e hotelit duhet të jenë të pajisura me pompim dhe komodë të cilësisë së lartë, tavolinë zhveshjeje (me legen, pasqyrë zhveshjeje), vaskë dhe kokë dushi (nëse keni një dhomë dushi të veçantë, mund të keni një grykë dushi), shkrepëse Ka perde dushi, litarë për tharjen e rrobave. Merrni masa efektive kundër rrëshqitjes. 4. Mobiljet e hotelit duhet të kenë një telefonatë direkt dhe thirrje ndërkombëtare në distanca të gjata. Pranë telefonit ka udhëzime për përdorim dhe libër telefoni; ka televizorë dixhitalë me ngjyra, kompjuterë, pajisje audio dhe një projekt CCTV. Ka jo më pak se 16 kanale riprodhimi, duke përfshirë programe televizive satelitore ose programe vetë-drejtuese, me udhëzime kanalesh dhe lista programesh. Përmbajtja e riprodhimit duhet të jetë në përputhje me rregulloret e qeverisë kineze. Ekzistojnë të paktën dy kanale për programe të vetëorganizuara, jo më pak se dy herë në ditë, dhe ora e përfundimit të natës nuk është në orën 1 të mëngjesit.
Çfarë lloj mobiljesh prej druri të ngurtë është shumë komode për t'u ndjerë?
Çfarë lloj mobiljesh prej druri të ngurtë është shumë komode për t'u ndjerë?
Të gjithë i duan mobiljet prej druri të ngurtë. Përveç mbrojtjes së tij mjedisore, ka edhe një arsye kyçe, pra është shumë komode për t’u “prekur”. Karakteristikat e prekjes së lëndëve të para përdoren në përgjithësi për të vlerësuar vlerësimin dhe vlerësimin. Karakteristikat e prekjes së mobiljeve prej druri të ngurtë dhe struktura e mekanizmit të aplikimit të drurit është shumë e lidhur me shprehjen kryesore të strukturës së mekanizmit të sipërfaqes. Përkundrazi, karakteristikat e prekjes sipërfaqësore të mobiljeve prej druri të ngurtë pasqyrojnë gjithashtu vetitë kimike të sipërfaqes shumë kritike të drurit. Prodhuesi me porosi të gjithë shtëpisë 1. Kur ndjesia e nxehtësisë dhe e të ftohtit në sipërfaqen e mobiljeve prej druri të ngurtë prek sipërfaqen e lëndës së parë me dorë, temperatura e sipërfaqes së faqes do të stimulojë organet vizuale të personit, duke i bërë njerëzit të ndiejnë se është e ngrohtë ose e ftohtë. Kërkimet shkencore zbulojnë se lëndët e para me koeficientë të vegjël të transferimit të nxehtësisë, si p.sh. plastika e shkumëzuar dhe druri i lehtë (një dru me densitet relativisht të vogël) dhe karakteristikat e tij të prekjes janë të ngrohta. Ndjenja e ftohtë. Kur njerëzit prekin dyshemenë prej druri, sipas lëndëve të para të dyshemesë prej druri (dru, papastërti të përzier, plastikë PVC), eksperimentohet me temperaturën e brendshme prej 18 gradë Celsius, dhe temperatura e lëkurës reduktohet nga balta e madhe. I butë. Mund të shihet se temperatura e mjedisit natyror nuk është e dëmshme për drurin. Gjatë gjithë vitit, mobiljet prej druri të ngurtë mund t'u japin njerëzve një ndjesi mesatare të ftohtë dhe të nxehtë. Koeficienti i transferimit të nxehtësisë së linjës prej druri është përgjithësisht 2 deri në 2,5 herë më i lartë se ai i aurës. Prandaj, sipërfaqja e prerë gjatësore e drurit është pak më e fortë se ngrohtësia e seksionit horizontal. Mobilje të ndryshme prej druri me dendësi relative, pas prekjes së temperaturës së dorës, ndryshimet e temperaturës janë të ndryshme: druri me densitet relativ (i lehtë), temperatura është jashtëzakonisht e ngadaltë; Zvogëlohet në një vend të ngadaltë; temperatura mbetet e qëndrueshme për drurin me densitet relative të nivelit mesatar, temperatura mbetet e qëndrueshme. 2. Niveli i trashë i lëndës së parë me rrëshqitje të trashë në sipërfaqen e mobiljeve prej druri të ngurtë përcaktohet nga niveli konveks në sipërfaqe. Megjithëse mobiljet prej druri të ngurta kanë kaluar nëpër prerje ose lustrim, për shkak se qelizat e drurit janë të ekspozuara ndaj seksionit horizontal, sipërfaqja e mobiljeve prej druri të ngurtë nuk është plotësisht e lëmuar. Përparësitë dhe disavantazhet e efekteve aktuale të planifikimit, bluarjes, gërvishtjes, gërvishtjes, etj., Dhe trashësia e sipërfaqes së sipërfaqes së mobiljeve në një nivel të lartë. Ekziston një ndryshim midis trashësisë së pemës halore dhe materialit pyjor gjethegjerë. Trashësia e materialit të pemës së klorpirocistit vjen nga gjerësia totale e rrotave të pemës së drurit; trashësia e materialit pyjor gjethegjerë është më e gjerë se ajo e materialit të pemës halore. Gjëja kryesore është që vrazhdësia e sipërfaqes është efektive. Përveç kësaj, lëmimi i sipërfaqes së mobiljeve lidhet edhe me rezistencën. Shumica e tyre shtrihen në strukturën anatomike të sipërfaqes së drurit, si ndryshimi i mëngjesit, i mesit dhe i vonë (në një vijë të lëmuar, lëmimi i materialeve të vonshme është më i mirë se materiali i hershëm), dhe menaxhimi është tub. Madhësia dhe lloji i gojës, linjat e mbivendosjes, etj. 3. Sipërfaqja e fortë dhe e butë e drurit në sipërfaqen e mobiljeve prej druri të ngurtë ka një fortësi të caktuar dhe vlera e saj ndryshon nga bima e gjelbër. Fortësia e shumicës së materialeve të pemëve halore është më e ulët se materiali pyjor me gjethe të gjera. I pari quhet material i butë, dhe ky i fundit quhet material i fortë. Fortësia e vrimës së brendshme të materialit të pemës halore është rreth 3 herë vlera maksimale dhe më e ulët, dhe materiali pyjor gjethegjerë është 12 herë lart e poshtë. Pavarësisht se çfarë lloj druri, fortësia e vrimës së brendshme është më e lartë se ajo anësore, dhe sipërfaqja e vargut është pak më e lartë se sipërfaqja e diametrit. Prandaj, ngurtësia e pjesëve të ndryshme të bimëve jeshile dhe e së njëjtës bimë jeshile është shumë e ndryshme. Disa ndihen të butë dhe të butë, dhe disa ndihen të vështirë. Fortësia e shtresës së bojës dhe ndikimi i mobiljeve dhe eksperimentet e saj rezistente ndaj ndikimit, dhe fortësia e drurit ka një lidhje të menjëhershme. Kur fortësia e drurit është e lartë, ngurtësia relative e shtresës së bojës së mobiljeve do të rritet gjithashtu. Për shembull, shpesh ka disa gërvishtje dhe shtypje me presion në desktop. Shfaqja e kësaj shenje ka një ngurtësi të ulët të shtresës së llakut. Kjo është edhe arsyeja e fortësisë së ulët të vetë drurit. Prandaj, të gjithëve u pëlqen të përdorin materialin pyjor me gjethe të forta për ta përdorur atë në desktop. Si material fibër, druri gjithashtu mund të shkaktojë duktilitet dhe deformim plastik, gjë që i bën njerëzit të ndihen rehat.
Ju mësoni hapat e përgjithshëm të dekorimit të shtëpisë
Ju mësoni hapat e përgjithshëm të dekorimit të shtëpisë
Për shumë njerëz që sapo kanë blerë një shtëpi të re, ndjenja e blerjes së një shtëpie të re është gjithashtu më e ngatërruar. Edhe pse e bleva shtëpinë, detyra tjetër e madhe e dekorimit është me të vërtetë një dhimbje koke. Sipas kësaj status quo-je, Nantong Decoration Co., Ltd. u dha të gjithëve shkallët prej pëlhure për dekorimin e shtëpisë. Para së gjithash, duhet të bëni një punë të mirë për të mbledhur informacion paraprakisht dhe të shikoni paraprakisht disa përmbajtje në lidhje me dekorimin e shtëpisë në internet. Vetëm duke përcaktuar stilin që duam të dekorojmë, mund të bëjmë punën e radhës. Kur zgjedhim stilin tonë të preferuar të dekorimit, ne mund të komunikojmë më shumë me kompaninë e dekorimit për t'i lënë të kuptojnë plotësisht stilin që po ndjekim dhe mjedisin e jetesës që dëshirojmë. Për më tepër, hidhini një sy informacioneve në këtë drejtim, dhe më shumë krahasime, dhe në fund konfirmoni se si është dekoruar shtëpia jonë. Së dyti, sipas përvojës, ka një pikë tjetër të rëndësishme, që do të thotë që në hapin tjetër duhet të masim përmasat e shtëpisë sonë, në mënyrë që ta bëjmë me zemër, gjë që është e favorshme për parashikimin tonë të kostos së dekorimit. Në të njëjtën kohë, kompania e dekorimit është më e sigurt kur negocion. Më pas, ne i lejojmë dizajnerët me përvojë të dizajnojnë për ne.
Si t’i pastroni furrët
Si t’i pastroni furrët
Për shkak të avantazheve të funksionalitetit të fortë dhe shkallës së lartë të përdorimit të hapësirës, ​​mobiljet e personalizuara pëlqehen nga konsumatorët, por për shkak se disa karakteristika të mobiljeve me porosi nuk janë shumë të qarta, kur njerëzit pastrojnë mobilje me porosi, gjithmonë do të ketë disa keqkuptime të pastra. Kur pastroni dhe personalizoni shtëpinë, është më e prirur për keqkuptimet e mëposhtme të pastrimit. Redaktori i personalizimit të dyerve prej druri të ngurtë i ndarë me ju: Keqkuptimi 1: Përdorni xhaketa të vjetra ose pëlhura të trashë si qepje ose butona në rroba të vjetra ose butona që janë të lehta për t'u gërvishtur mobiljet e dërrasave, dhe pëlhurat e vrazhda janë gjithashtu të lehta për të shkaktuar gërvishtje në sipërfaqen e mobiljeve të dërrasave . Peshqirë të butë, pëlhura pambuku, pëlhura pambuku dhe pëlhura të tjera thithëse mirë për të fshirë mobiljet e pastra. Keqkuptimi 2: Pëlhura e thatë që fshin pluhurin e sipërfaqes së mobiljeve në sipërfaqen e pluhurit. Shumë njerëz mendojnë se përdorimi i leckës së thatë për të kryer punë pastrimi është i shpejtë dhe i përshtatshëm, por në fakt, lecka e thatë nuk është e përshtatshme për pastrimin e mobiljeve të dërrasave, veçanërisht fshijeni pluhurin me një leckë të thatë me një leckë të thatë. Pluhuri përbëhet nga fibra, rërë dhe zhavorr, etj. Gjatë procesit të fshirjes me një leckë të thatë, sipërfaqja e bojës së mobiljeve të tipit pjatë është shkatërruar. Edhe pse përkohësisht nuk shihet me sy të lirë, me kalimin e kohës, mobilimi bëhet i zbehtë. Keqkuptimi 3: Lani sapunin dhe larjen e enëve me ujë me sapun, lavastovilje etj. janë një agjent pastrimi që zakonisht e përdorim kur bëjmë pastrim, por mos harroni se kur pastroni mobiljet e dërrasave, mos i përdorni këto për t'i pastruar për shkak të ujit me sapun, sepse uji me sapun Nuk ka vetëm efekt pastrimi dhe dekontaminimi me detergjent. Ato gjithashtu kanë njëfarë gërryese, e cila do të dëmtojë sipërfaqen e mobiljeve dhe do t'i bëjë mobiljet të zbehta. Keqkuptimi 4: Agjentët e përzier të pastrimit të agjentëve të kujdesit nuk mund të përdoren në mënyrë të rastësishme, si dhe agjentët e kujdesit. Mobilje të ndryshme dhe materiale të ndryshme duhet të përdorin agjentë të ndryshëm kujdesi për të shkaktuar dëme në mobilje. Për shembull. Shmangni këto keqkuptime, si duhet ta pastroj? Hapat e pastrimit duhet të pastrohen nga brenda jashtë. Mobiljet, dollapi dhe komodina te pastrohen ne dhomen e gjumit. Kjo është pjesë e pastrimit. Mundohuni të pastroni gjërat në kabinet dhe pastroni atë. Fshijeni sipërfaqen me një leckë të lagur. Nëse nuk ka njolla të tjera, fshijeni me një leckë të butë të thatë. Vetëm njolla uji të thatë. Dhoma e ndenjes duhet pastruar, pervec tavolines dhe divanit eshte dollap televizori. Nëse divani është kortikal, mund të përdorni ujë për të bërë një fshirje të thjeshtë. Mund ta fshini përpara dhe mbrapa me një leckë pambuku të zhytur në vendin e verdhë;. Tavolina e kafesë mund të fshihet drejtpërdrejt me ujë, dhe më pas të fshihen njollat ​​e thata të ujit. Për kabinetin e televizorit, rekomandohet gjithashtu që fillimisht të pastroni sendet brenda kabinetit, ta fshini me një leckë të lagur dhe më pas të fshini njollat ​​e ujit me një leckë të thatë. Për mobilje të personalizuara, kuzhina ka nevojë për hapësirë ​​magazinimi se kudo, kështu që dizajni i dollapit të kuzhinës prej druri të ngurtë do të ketë shumë dollapë magazinimi, por kabineti i kuzhinës ka gjithashtu më shumë gjasa të tërheqë kafshë të tilla si buburrecat dhe minjtë. , Sigurohuni që të pastroni artikujt në kabinet dhe t'i kontrolloni një nga një. Nëse ka buburreca apo diçka të fshehur në çantë dhe kanaçe, dhe më pas pastroni kabinetin e kuzhinës. Nëse buburrecat janë të prirur të shfaqen në shtëpi, mund të vendosni gjethe duhani ose pilula kamfori në dollapin e kuzhinës. Nëse ka minj, mund të vendosni kokrra piper për të parandaluar. Pastrimi i restorantit bëhet kryesisht për pastrimin e tavolinës dhe kabinetit të verës. Pastroni tryezën e ngrënies, mos harroni të zgjidhni pastrues të ndryshëm për materiale të ndryshme. Për tavolinat shumëfunksionale të palosshme të personalizuara, pjesa e palosshme duhet gjithashtu të hiqet dhe pastrohet dhe fshihet përpara se të tërhiqet. Për kabinetin e verës së restorantit, nëse shishja vendoset horizontalisht, nuk rekomandohet pastrimi i saj. Mund të pastrohet drejtpërdrejt. Nëse është vendosur, hiqni shishen e integruar dhe pastroni atë. Shishe. Në hyrje të hyrjes, kur kabinetet e këpucëve të personalizuara, zakonisht vendoset kabineti i këpucëve këtu. Nëse kabineti i këpucëve është kryesisht pluhur, pasi t'i keni nxjerrë këpucët, fshijini drejtpërdrejt me një leckë të lagur dhe më pas thani me një leckë të thatë. Nga rruga, pastroni këpucët dhe vendosini përsëri. Në fund të fundit, kabineti i këpucëve është më pak i ajrosur. Ju mund të vendosni pilula kamfori ose lëkurë grejpfruti në kabinet për deodorimin dhe insektet. Përveç kësaj, kabineti i magazinimit si raftet e librave dhe vende të tjera duhet të kryejë gjithashtu punë pastrimi dhe rafti i librave duhet të bëjë një punë të mirë për të parandaluar karrocën. Kjo mund të mbrojë librat dhe mobiljet me porosi. Masat paraprake të mirëmbajtjes dhe dëshironi të personalizoni mobiljet për një kohë të gjatë. Duhet të bëjmë mirë punën e pastrimit, por edhe të mirëmbajtjes normale. Këtu, foshnja rekomandon disa masa paraprake për mobiljet e personalizuara, të cilave zakonisht duhet t'i kushtoni vëmendje. 01 Gjatë pastrimit duhet të përdoren lecka të lagura, sepse lecka e lagur mund të zvogëlojë dëmtimin e sipërfaqes së bojës së mobiljeve. 02 Mobiljet me porosi duhet të shmangin temperaturën dhe lagështinë e lartë, kështu që përdredhni ujin sa më shumë që të jetë e mundur kur përdorni një leckë të lagur. Fshijeni me një leckë të lagur dhe thajeni me një leckë të thatë. Mos lejoni që shumë ujë të mbetet në mobilje; , Të transformuara, kështu që mobiljet me porosi të tipit pjatë duhet të jenë shumë larg zonave me temperaturë të lartë. 03 Ekspertët e dollapit të personalizuar të kabinetit i kujtojnë mobiljet t'i pastrojnë rregullisht dhe shpesh t'i fshijnë ato për të shmangur shumimin e baktereve. Nëse skaji i mobiljeve të dërrasës 04 shfaqet, ai duket i ngritur dhe jashtë shtresës dhe mund të mbulohet me leckë të hollë mbi të. Lodhja me hekur mund të rivendosë pamjen origjinale (rroba e përdorur nuk duhet të jetë shumë e hollë, temperatura e hekurit nuk duhet të jetë shumë e lartë).
Si të blini si duhet dyert e brendshme prej druri gjatë dekorimit?
Si të blini si duhet dyert e brendshme prej druri gjatë dekorimit?
Në dekorimin e shtëpisë, dyert dhe dritaret ende zgjedhin një derë prej druri. Megjithatë, dera prej druri jo vetëm që kërkon më shumë në dekorim, por shton edhe shumë kërkesa për sa i përket performancës së vetë derës së drurit. Shumica e njerëzve do të përmendin funksionin e izolimit të zërit kur bëjnë dyer të brendshme prej druri Nantong. Është gjithashtu e thjeshtë dhe bujare në hartimin e derës së drurit. Redaktori i personalizimit të derës së shtëpisë prej druri të ngurtë beson se fillimisht duhet të sqarohet stili i dizajnit të përgjithshëm të dekorimit dhe dera që mbështetet me të. Së dyti, duhet të përcaktohet sipas vendit të përdorimit. Për shembull, sipas vendit të përdorimit dhe përdorimit, mund të ndahet në dyer dekorative të përgjithshme, grila dhe dyer dekorative xhami etj. Dera e hyrjes, dera e sigurt dhe e forte kunder vjedhjes, dera e perbere nga druri, te gjitha dyer te forta prej druri; dhomat e përgjithshme të ndenjes dhe dyert e dhomave të gjumit do të zgjedhin dyer druri të forta të larta me performancë të lartë sigurie, në përgjithësi të trasha dhe të forta, kryesisht përdor dyer të tipit ventilator dhe të sheshtë. Kuzhina dhe tualeti mund të zgjedhin llojin e derës shtytëse ose të palosur. Dhe dhoma e magazinimit mund të zgjedhë një derë grilë me frymëmarrje më të mirë. Ngjyra e ngjyrës së derës së drurit dera prej druri duhet të jetë harmonike me dhomën; ngjyra e derës së drurit duhet të jetë në kontrast me ngjyrën e murit dhe të mbajë të njëjtën ngjyrë si toka; ngjyra e derës së drurit duhet të jetë afër ngjyrës së mobiljeve;. Stili i dekorimit të shtëpisë në stilin e dyerve prej druri përfshin: kineze, evropiane, të thjeshta, etj. Nëse dekorimi i shtëpisë në stilin evropian, dera prej druri mund të zgjedhë stilin evropian ose më të afërt. Ky kombinim tregon bukurinë dhe unitetin e shtëpisë. Materialet e dyerve prej druri si pisha e kuqe dhe elm janë përshtatur për dekorimin e klasave të përgjithshme; shelgu i ujit, druri dhe bejlumi janë përshtatur për dekorimin e shkallës së mesme; dhe bredhi, kriket e kuqe, arra, dru tik, sofër dhe dekorime të tjera luksoze për banim. Kur blini, duhet të identifikoni ngjyrën, strukturën, strukturën dhe aspekte të tjera sipas materialeve të ndryshme.
Përpunimi dhe montimi i dyerve rrëshqitëse të zgavra!
Përpunimi dhe montimi i dyerve rrëshqitëse të zgavra!
Ekzistojnë dy lloje të stileve të dyerve rrëshqitëse të zbrazëta në derën rrëshqitëse në mes të zbrazët nga çeliku inox. Njëra është forma e 45 gradë me brirë dhe ana horizontale. Dikush ndonjëherë kërkon kënd saldimi, i cili është shumë i mundimshëm dhe rezultatet nuk janë të mira. Përpunimi i shtyjë derën në zgavër, gjeni një dyqan me një makinë të lakuar, matni stilin, flisni për çmimin, njerëzit do të masin madhësinë, përpunohen shpejt. Montimi i derës rrëshqitëse, tregtarët e përgjithshëm nuk e kanë instalimin dhe duhet ta bëjnë vetë. Sidoqoftë, skaji i çelikut inox pas përpunimit është shumë i mprehtë. Kini kujdes të mos prisni duart. Thjesht grisni filmin e bardhë mbrojtës pas përfundimit. Informacioni i mësipërm është përpiluar nga redaktori i prodhuesit të dyerve shtytëse (Redaktori). Nëse keni nevojë të mësoni më shumë, ju lutemi identifikohuni në faqen e internetit për detaje. Këshilla për blerjen: Nënshtresat e derës rrëshqitëse të tipit kufitar janë përgjithësisht aliazh alumini dhe çeliku plastik. Për shkak se aliazhi i aluminit ka karakteristikat e peshës së lehtë dhe forcës së lartë, është një material (Material) i nivelit të lartë që lëviz nënshtresën e derës, i cili gradualisht ka zëvendësuar produktet prej çeliku plastike. Lidhja e aluminit ndahet në aliazh alumini-magnez të zakonshëm dhe aliazh alumini titan magnezi. Titani metalik ka karakteristikat e forcës së lartë, proporcionit të vogël dhe rezistencës së lartë. Prandaj, çmimi i tij do të jetë disa herë më i shtrenjtë. Për më tepër, trajtimi i sipërfaqes së nivelit të lartë ka oksidim anodë, spërkatje me qymyr elektro-swing, etj. Këto procese kanë ngurtësi dhe estetikë më të lartë se spërkatja dhe platimi i thjeshtë. Nëse trashësia përdoret si bërthamë dere me pasqyrë xhami ose argjendi, ajo është përgjithësisht 5 mm e trashë; nëse dërrasa prej druri përdoret si bërthamë dere, trashësia prej 10 mm duhet të përdoret si më e mira. Disa prodhues përdorin pllaka druri më të holla (8 mm ose edhe 6 mm) në vend të kësaj për të kursyer kostot materiale. Dërrasat shumë të holla prej druri, duke u shtyrë lart, duket joserioze dhe dridhen, dhe stabiliteti i është i dobët, dhe pas një periudhe kohe, është e lehtë të shtrembërohet dhe deformohet. Sipërfaqja e bojës spërkatet dhe transferohet në shtresën e dyfishtë të markës, pra heqjen e pluhurit sipërfaqësor, duke hequr hibridizimin, i cili rrit ngjitjen e sipërfaqes së bojës. Markë e thjeshtë, edhe jo e implantuar, kështu që sipërfaqja e bojës është e lehtë të bie dhe struktura nuk është e qartë. Sipërfaqja e prodhuesve të dyerve rrëshqitëse në shkallë të gjerë përpunohet nga vetë kompania (Kompania) dhe më pas trajtohet me teknologji të avancuar të importuar. Sipërfaqja e bojës së produktit është e lëmuar dhe delikate, uniforme dhe e plotë dhe me strukturë të qartë. Prodhuesit e dyerve të vogla rrëshqitëse janë profilet e produktit të përfunduar me shumicë (Color) të fabrikës së profileve. Sipërfaqja nuk mund të trajtohet vetë. Ngjyra e derës nuk përputhet, ndryshimi i ngjyrave është i madh e kështu me radhë. Pllakat prej druri (kryesisht dërrasat me fibra dhe pllakat e grimcave) të dyerve rrëshqitëse janë dërrasa artificiale. Shumë prodhues të dyerve të kabineteve të murit në treg prodhohen kryesisht në vend, madje përdorin materiale me pllaka të trasha. Shumë pllaka kanë tejkaluar përmbajtjen e përmbajtjes së formaldehidit. Në stinën e ftohtë në veri, kur mbyllen dyert dhe dritaret, ndikon më shumë në shëndetin fizik të konsumatorëve. Rrotulla e materialit rrëshqitës është komponenti më i rëndësishëm i harduerit në derën rrëshqitëse. Materiali i rrotullës në treg është rrotulla plastike, rrotulla metalike dhe rrotulla me fije qelqi. Rrokulli metalik është i fortë, por zhurma prodhohet lehtë kur kontaktohet me pistën. Rrika e fibrave të qelqit të karbonit përmban kushineta rul, rrëshqitje të lëmuara me shtytje, rezistente ndaj konsumit afatgjatë, struktura e mbyllur e tipit kuti është efektive dhe është më e përshtatshme për rajonin verior të erës dhe rërës. Dhe disa dyer rrëshqitëse të shkallës së ulët janë prej plastike organike, e cila është e lehtë për t'u veshur dhe deformuar. Do të luhatet në nivele të larta dhe të ulëta në kohë. , Është e lehtë të dalësh nga shinat kur shtyn dhe tërheq, nuk është e sigurt. Shkundni derën me drejtimin vertikal të hekurudhës rrëshqitëse, sa më e vogël të jetë shkalla e lëkundjes, duke treguar se aq më i mirë është qëndrueshmëria e saj. Kur tundni, kushtojini vëmendje rrotullës së sipërme dhe hekurudhës së sipërme rrëshqitëse. Nëse cilësia (MASS) është një derë e mirë rrëshqitëse, hendeku midis hendekut midis saj është pothuajse zero. Prandaj, kombinimi i ngushtë i rrotullës së sipërme dhe hekurudhës rrëshqitëse përcakton butësinë e rrëshqitjes së saj. Përparësitë dhe disavantazhet e rrotës së poshtme mund të garantojnë vetëm efektin e mirë të rrëshqitjes dhe ciklin e gjatë të përdorimit. Dyert e lëvizshme rrëshqitëse të nivelit të lartë janë prej fibër qelqi karboni, me rruaza rrotulluese, me estere lubrifikuese. Rrokulli më i keq shpesh është bërë nga plastika inxhinierike ose plastika organike. Duke penguar, mund të deformohet lehtësisht pas një kohe të gjatë, duke ndikuar në ndarjen e stilit të tabelës me efekt shtytjeje: si derë ndarëse, shumica e tyre janë sipërfaqe pllakash më transparente, të cilat mund ta bëjnë hapësirën më të hapur, duke marrë parasysh efekt dekorativ (Efekt), i kombinuar me stilin e përgjithshëm të dhomës. Dyert e kabinetit: Materialet janë dërrasa druri, xhami, pasqyra dhe të tjera. Lartësia e lëvizjes së xhamit nuk duhet të kalojë 2.5 metra. Dhoma e gjumit nuk duhet të zgjedhë një derë me lëvizje pasqyre. Dera e lëvizjes së pllakave është e thjeshtë dhe bujare, dhe siguria është e mirë. Pajisja stop-stop përdoret përgjithësisht për bllokimin e bllokimit, por vetitë e çelikut të nivelit të lartë do të jenë më të forta dhe çeliku nuk është i mirë. Pas një përplasjeje të gjatë, do të prodhojë një zhvendosje. Në fakt, metali ka një periudhë lodhjeje. Pas një kohe të gjatë pune, është e lehtë të deformohet, dhe blloku i ndalimit i përpunuar nga bakri mund të jetë rezistent ndaj korrozionit dhe mund të ruajë stabilitetin për një kohë të gjatë. Prandaj, ju mund të zgjidhni materiale të tilla sa më shumë që të jetë e mundur.
Formimi i veshjeve të përgjithshme i kushton vëmendje edhe stilit
Formimi i veshjeve të përgjithshme i kushton vëmendje edhe stilit
Produktet e drurit në dekorim janë përpunimi i drurit në vend ose personalizimi profesional i fabrikës. Duke luajtur mobilje, ju mund të përdorni plotësisht hapësirën, mund të bëni gjithçka, por stili është shumë i ngurtë dhe prodhimi i punuar me dorë nuk është i favorshëm për bukurinë. Megjithëse stili i blerjes së produkteve të gatshme është përmirësuar shumë, madhësia është pengesa më e madhe. Megjithatë, shumë familje tani zgjedhin të personalizojnë shtëpinë e përgjithshme, të personalizojnë madhësinë në vend dhe të arrijnë bukurinë dhe madhësinë. Koordinimi i përgjithshëm i stilit është përmendur tani që përmendet dollapi me porosi. Nëse ende mendoni se është qepje e zakonshme e dërrasave prej druri, është gabim. Sipas Sitit, kompania e tyre është duke eksploruar klasifikimin e dollapit të përgjithshëm sipas stilit, stileve të ndryshme dhe çmimeve të ndryshme. Kjo do të thotë që përveç ndryshimit të ngjyrave, dollapi i përgjithshëm i kushton vëmendje edhe përshtatjes së stilit. Zgjidhni dollapin e duhur të dollapit dhe dollapit të fëmijës. Në fakt. Dollapi në dhomën e gjumit të të moshuarve nuk duhet të jetë shumë i lartë. Edhe nëse lartësia e vetë dollapit nuk mund të ndryshohet, ai duhet të rregullohet sa më shumë në hapësirën e tij të brendshme. Për shkak se të moshuarit nuk duhet të ngjiten lart e poshtë, dërrasa e shtresës së sipërme nuk duhet të jetë shumë e lartë për t'i lehtësuar të moshuarit që të marrin gjërat për t'i marrë gjërat. Të moshuarit nuk janë të përshtatshëm për tu përkulur. Shumë mbledhje ose përkulje do të rrisin rrezikun. Lartësia e sirtarit mund të rregullohet siç duhet. Forma qendrore është më e përshtatshme për të moshuarit. Dollapi në dhomën e gjumit pediatrik gjithashtu duhet të projektojë pozicionin e sirtarit më lart për të parandaluar që fëmijët të bllokohen gjatë tërheqjes. Nëse fëmija është më i madh, pozicioni i sirtarit mund të vendoset sa më poshtë që të jetë e mundur për të lehtësuar mbledhjen e objekteve. Ju gjithashtu mund të lini më shumë dhoma në pjesën e poshtme dhe të vendosni sende që fëmijët i përdorin shpesh. Dollapi në dhomën e gjumit të të rriturit duhet të rrisë hapësirën e varjes së veshjeve, e cila është e përshtatshme për vendosjen e rrobave që ndërrohen shpesh. Përveç kësaj, shtoni disa kuti rrjeti që janë të përshtatshme për ruajtjen e çorapeve, kravatëve, të brendshmeve, shalleve dhe sendeve të tjera, të cilat do ta bëjnë hapësirën e brendshme të duket e rregullt dhe e lehtë për t'u përdorur.
nuk ka të dhëna
BK CIANDRE është një prodhues profesional tavoline qeramike dhe mobilje minimaliste R &D ofruesi global i zgjidhjes.
Abonohur
Abonohuni Nëse dëshironi të jeni partneri ynë, ju lutemi mos hezitoni, historia jonë do të fillojë me kontaktin tuaj.
Na kontaktoni
Angela Peng.
+86 135 9066 4949
Fabrika: Adresa : Jo. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Province Guangdong
Adresa e zyre : Dhoma 815, Ndërtesa T9, Qyteti i Ri Smart, Qyteti ZhangCha, Distrikti Chan Cheng, Qyteti Foshan, Provinca Guangdong, Kinë
Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi kontaktoni në
E drejta e autorit © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co., Ltd. | Harta e faqes
bisedë në internet
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.