Tabelat e lart & Prodhuesi i kabineteve të kuzhinës të personalizuara Që nga viti 1996

Çfarë detajesh ju duhet t'i kushtoni vëmendje veshjeve të personalizuara?

Çfarë detajesh duhet t'i kushtoni vëmendje dollapit të personalizuar? Tani me progresin e vazhdueshëm të jetës sonë, ne kemi filluar t'i kushtojmë gjithnjë e më shumë vëmendje cilësisë së jetës sonë, ndjekjes së personalitetit dhe ndjekja e tendencave është bërë një trend gjithnjë e më i zakonshëm. Aktualisht, shërbimet e personalizuara janë bërë një pikë e njohur e shitjes. Duke marrë si shembull dekorimin tonë, mobiljet e shumë njerëzve janë personalizuar, veçanërisht disa produkte të rëndësishme mobiljesh, si dollapi. Dollapi është një ndihmës i mirë për ne për të marrë veshje. Dollapi i personalizuar i personalizuar në shtëpi prej druri të ngurtë mund ta përdorë hapësirën më të arsyeshme, gjë që lehtëson shumë jetën tonë. Por dollapi me porosi nuk është aq i lehtë, kështu që çfarë detajesh duhet t'i kushtoni vëmendje dollapit me porosi? Ky artikull ju jep një hyrje të thjeshtë! 1. Duke marrë parasysh stilin dekorativ dhe dekorimin e dollapit, ai shpesh është uniformisht, kështu që stili i dollapit me porosi duhet të përcaktohet para dekorimit. Përshtatja e përgjithshme e dollapit të kabinetit është veçanërisht e rëndësishme që dollapi i personalizuar duhet të jetë në përputhje me stilin e përgjithshëm dekorativ. Nëse është një stil dekorativ i stilit kinez, zgjedhja e dollapit me porosi të tipit pjatë do të shkëputet. Në mënyrë të ngjashme, stili modern i dhomës së gjumit, vendosni një stil kinez në të. Dollapi me porosi është gjithashtu shumë i çuditshëm. Së dyti, zgjedhja e zgjedhjes së bordit të dollapit të bërë nga prodhuesi me porosi të të gjithë shtëpisë duhet t'i kushtojë vëmendje edhe zgjedhjes dhe marrëdhënies së strukturës. Prodhuesit profesionistë zgjedhin sektorë që plotësojnë standardet kombëtare të mbrojtjes së mjedisit, dhe disa prodhues zgjedhin të mos testojnë raportet, duke shkaktuar kërcënime të mundshme për shëndetin e njeriut. Për të blerë një dollap, duhet të shihni nëse kompania ka raportin e testit të sektorit dhe certifikatën e testit të konsistencës të departamentit kombëtar të testimit të gjigantit të energjisë. 3. Nëse funksioni i funksionit është gati; nëse funksioni i dollapit mund të plotësojë nevojat e tij, nëse aksesorët janë të plotë dhe mund të ofrojnë funksione mbështetëse të përshtatshme dhe komode. Aktualisht, disa prodhues të veshjeve kanë hedhur në treg pajisje praktike dhe të bukura si pasqyra tërheqëse, piktura me kravata, piktura të brendshme, rafte për pantallona, ​​sirtarë të modës, shporta tërheqëse, etj., dhe mbrojnë në mënyrë aktive konceptet e jetës me cilësi të lartë të orientuara nga njerëzit.

Çfarë detajesh ju duhet t'i kushtoni vëmendje veshjeve të personalizuara? 1

Merrni kontakt me ne
Artikujt e rekomanduar
Projekte
Formimi i veshjeve të përgjithshme i kushton vëmendje edhe stilit
Formimi i veshjeve të përgjithshme i kushton vëmendje edhe stilit
Produktet e drurit në dekorim janë përpunimi i drurit në vend ose personalizimi profesional i fabrikës. Duke luajtur mobilje, ju mund të përdorni plotësisht hapësirën, mund të bëni gjithçka, por stili është shumë i ngurtë dhe prodhimi i punuar me dorë nuk është i favorshëm për bukurinë. Megjithëse stili i blerjes së produkteve të gatshme është përmirësuar shumë, madhësia është pengesa më e madhe. Megjithatë, shumë familje tani zgjedhin të personalizojnë shtëpinë e përgjithshme, të personalizojnë madhësinë në vend dhe të arrijnë bukurinë dhe madhësinë. Koordinimi i përgjithshëm i stilit është përmendur tani që përmendet dollapi me porosi. Nëse ende mendoni se është qepje e zakonshme e dërrasave prej druri, është gabim. Sipas Sitit, kompania e tyre është duke eksploruar klasifikimin e dollapit të përgjithshëm sipas stilit, stileve të ndryshme dhe çmimeve të ndryshme. Kjo do të thotë që përveç ndryshimit të ngjyrave, dollapi i përgjithshëm i kushton vëmendje edhe përshtatjes së stilit. Zgjidhni dollapin e duhur të dollapit dhe dollapit të fëmijës. Në fakt. Dollapi në dhomën e gjumit të të moshuarve nuk duhet të jetë shumë i lartë. Edhe nëse lartësia e vetë dollapit nuk mund të ndryshohet, ai duhet të rregullohet sa më shumë në hapësirën e tij të brendshme. Për shkak se të moshuarit nuk duhet të ngjiten lart e poshtë, dërrasa e shtresës së sipërme nuk duhet të jetë shumë e lartë për t'i lehtësuar të moshuarit që të marrin gjërat për t'i marrë gjërat. Të moshuarit nuk janë të përshtatshëm për tu përkulur. Shumë mbledhje ose përkulje do të rrisin rrezikun. Lartësia e sirtarit mund të rregullohet siç duhet. Forma qendrore është më e përshtatshme për të moshuarit. Dollapi në dhomën e gjumit pediatrik gjithashtu duhet të projektojë pozicionin e sirtarit më lart për të parandaluar që fëmijët të bllokohen gjatë tërheqjes. Nëse fëmija është më i madh, pozicioni i sirtarit mund të vendoset sa më poshtë që të jetë e mundur për të lehtësuar mbledhjen e objekteve. Ju gjithashtu mund të lini më shumë dhoma në pjesën e poshtme dhe të vendosni sende që fëmijët i përdorin shpesh. Dollapi në dhomën e gjumit të të rriturit duhet të rrisë hapësirën e varjes së veshjeve, e cila është e përshtatshme për vendosjen e rrobave që ndërrohen shpesh. Përveç kësaj, shtoni disa kuti rrjeti që janë të përshtatshme për ruajtjen e çorapeve, kravatëve, të brendshmeve, shalleve dhe sendeve të tjera, të cilat do ta bëjnë hapësirën e brendshme të duket e rregullt dhe e lehtë për t'u përdorur.
Si të personalizoni veshjet e përgjithshme
Si të personalizoni veshjet e përgjithshme
Procesi i prodhimit të dollapit të përgjithshëm është i ndryshëm nga mobiljet e blera të tipit pjatë. Para së gjithash, projektuesi do të ketë një kontakt dhe komunikim të ngushtë me përdoruesin, do të kuptojë hobi të përdoruesit dhe stilin e shtëpisë së tij dhe më pas do ta masë atë. Dizenjoni një dollap të përgjithshëm të arsyeshëm. Gjatë kësaj periudhe, projektuesi do të sigurojë një paraqitje kompjuterike. Pasi përdoruesi të kënaqet. Si të personalizoni mundësitë dhe perspektivat e zhvillimit të dollapit të përgjithshëm: Pas zhvillimit të dollapit të përgjithshëm botëror, katër zhanret kryesore janë formuar gradualisht: dollapi i përgjithshëm i sistemit francez fokusohet në sensin e artit romantik; sistemi italian fokusohet në stilet e dizajnit; sistemi gjerman fokusohet në standardizimin; Sistemi i Danimarkës bazohet në stilin e dekorimit të klientëve dhe preferencat e klientëve. Përparësitë e dollapit të përgjithshëm janë se ai është bërë me porosi, prodhim i mekanizuar, kursen hapësirë, modë, i bukur dhe elegant dhe i kombinuar organikisht. Hapësirë ​​gjithashtu mund të vendosë shtrat dhe sende të tjera. Më pas përmes zgjedhjes së tonalitetit të ngjyrës së derës rrëshqitëse të dollapit, dollapit të përgjithshëm dhe integrimit të shtëpisë, dollapi dhe mobiljet e tjera përdorin të njëjtin material dhe ngjyrë druri, në mënyrë që dekorimi i të gjithë dhomës së ndenjes të jetë plotësisht i integruar. Dizajni i përgjithshëm i dollapit është më miqësor për përdoruesit. Duke marrë parasysh nevojat specifike të konsumatorëve për të dizajnuar këtë dollap. Dhe kur dizajnoni, mund të dizajnoni sipas kërkesave specifike të pronarit të kësaj dhome. Për t'ju sjellë një dollap të përgjithshëm më të rehatshëm dhe më të kënaqshëm, lërini të gjithë ta përdorin atë të qetë dhe të jeni të sigurt
Cili është avantazhi i personalizimit të përgjithshëm të veshjet
Cili është avantazhi i personalizimit të përgjithshëm të veshjet
Cili është avantazhi i dollapit të përgjithshëm për të gjithë: 1. Duke thjeshtuar më shumë procesin e dekorimit. Dekorimi është një gjë relativisht komplekse dhe e gjatë. Shumë miq që blejnë shtëpi të reja nuk dinë shumë për dekorimin. Ka shumë gjëra që duhet t'u kushtojnë vëmendje. Është shumë e vështirë. Lërini konsumatorët të kursejnë shumë telashe dhe të kursejnë kohë. 2. Përshtatja e përgjithshme e dollapit të kabinetit ka personalitet dhe pavarësi, mund të pasqyrojë karakterin e mjeshtrit dhe në përputhje me zakonin e pronarit. Përshtatja e të gjithë shtëpisë bazohet në shtëpinë e konsumatorit, e kombinuar me zakonet e jetesës së pronarëve dhe mobiljet e përshtatshme të personalizuara në vendin e duhur. Këto stile mobiljesh dhe dizajn hapësirë ​​janë përshtatur për këtë shtëpi dhe pronarin. Ka të njëjtat, me karakteristika të personalizuara, në përputhje me zakonet e jetesës së pronarit dhe nevojat për përmirësimin e shtëpisë. 3. Është i përshtatshëm për të kontrolluar stilin e përmirësimit të shtëpisë. Nëse zgjidhni vetë mobilje të ndryshme, duhet të keni parasysh nëse mobiljet e zgjedhura përputhen me stilin e përgjithshëm të përmirësimit të shtëpisë. Produktet dhe dollapi i përgjithshëm mund ta shpëtojnë këtë telash. Stili i hapësirës është i koordinuar dhe i unifikuar. 4. Ju mund të përdorni hapësirën për t'u përdorur në një masë më të madhe. Përshtatja e përgjithshme e dollapit mund të përdorë mobiljet hyrëse dhe të përgjithshme, etj., të integrojë mobiljet dhe murin në një, të heqë murin e panevojshëm dhe madje të hapë ose të bëjë ndarje për të reduktuar mobiljet dhe mobiljet dhe dhe Hendeku midis mureve sjell gjithashtu thjeshtësi për pastrimin e ardhshëm. 5. Pakëso shpenzimet e panevojshme. Të gjithë ata që kanë dekoruar e dinë që dekorimi bazë do të jetë super buxhetor, sepse shpesh ka shtesa të paparashikueshme gjatë procesit të dekorimit dhe dollapi i përgjithshëm është një metodë efektive e kontrollit të kostos. Cilat janë rekomandimet e dollapit të përgjithshëm? Markat e personalizuara të shtëpisë Dathan mund të plotësojnë nevojat e konsumatorit, dhe ato janë gjithashtu marka të mëdha të besuara. Kur zgjidhni, ju mund të zgjidhni sipas markave të mësipërme. Cili është avantazhi i mobiljeve të bëra me porosi në të gjithë shtëpinë? Mund t'ju ndihmojë të kontrolloni stilin e përmirësimit të shtëpisë, mund të përdorni hapësirën dhe gjithashtu mund të pasqyrojë shijen e pronarit, t'ju ndihmojë të kurseni disa avantazhe, etj., të cilat mund të plotësojnë nevojat e nevojave të njerëzve modernë.
Cilat aspekte duhet t'u kushtohet vëmendje kur veshjet e personalizuara
Cilat aspekte duhet t'u kushtohet vëmendje kur veshjet e personalizuara
Kur përshtateni dollapin, duhet t'i kushtoni vëmendje se cilat aspekte të dollapit të përgjithshëm të kabinetit të përshtatur në vitet 1980 janë bërë një nga mobiljet në familjet evropiane dhe amerikane. Në Kinë, megjithëse zhvillimi i dollapit me porosi është ende në fazën fillestare. Ndërsa standardet e jetesës së njerëzve vazhdojnë të përmirësohen, të kuptuarit e të gjithëve për dekorimin ka shkuar në një nivel. Cilat aspekte duhet t'i kushtohet vëmendje kur përshtatet dollapi 1. Punëtorët duhet të jenë rezistent ndaj lagështirës. Shumë njerëz nuk i kushtojnë shumë rëndësi masave të papërshkueshme nga uji pas dollapit. Si rezultat, në sezonin e shirave, batica në shtëpi është shumë e rëndë dhe është e lehtë të formohet pas dollapit. Sidomos dollapi i personalizuar i drurit, pasoja të rënda të kalbur. Pra, para se të bëni një dollap, mund të bëni paraprakisht trajtimin e papërshkueshëm nga uji. Ju gjithashtu mund të vendosni një shtresë letre rezistente ndaj lagështirës në dollap dhe gjithashtu mund të siguroni përdorimin afatgjatë të dollapit në një masë të caktuar. 2. Mos e bëni derën rrëshqitëse me rrëshqitje. Nëse kabineti nuk fshihet për dy ditë, një shtresë gri do të fshihet. Është vërtet një dhimbje koke. Dhe shpesh tërhiqeni mbrapa dhe mbrapa, orbita është e lehtë për t'u thyer. Nëse nuk është e lehtë për të rrëshqitur, kam frikë se do të bjerë direkt. (Burimi i fotografisë: Uebfaqja zyrtare e Ou Luxia Closet, fshirje pushtuese) 3. Dollapi mund të mbyllë dollapin për ta bërë më të arsyeshëm përdorimin e hapësirës në pjesën e sipërme të dollapit, dhe gjithashtu mund të rrisë funksionin e ruajtjes së dollapit. Dhe mbyllja e pjesës së sipërme të dollapit gjithashtu mund të shmangë pluhurin në fisin e sipërm dhe të sigurojë që dollapi të jetë i pastër dhe i pastër. Sapo hyj në dhomë, i gjithë dollapi është më i bukur dhe tredimensional. Mbi të mund të vendosen edhe veshjet dhe jorganët që zakonisht ndryshojnë stinën. Dollapi është i ndarë në zonë, dhe prakticiteti është më i fortë. 4. Nuk keni nevojë të përjashtoni pllakën e bojës, megjithëse ndërtimi i tabelës pa bojë është i thjeshtë dhe i përshtatshëm, kostoja është e ulët. Sidoqoftë, nëse batica në shtëpi është relativisht e rëndë, shtylla në sipërfaqen e panelit të bojës ngrihet lehtë, gjë që ndikon në estetikë. Dhe bordi pa bojë është relativisht i brishtë. Nëse përplaseni aksidentalisht, nuk mund ta riparoni më vonë. Prandaj, nga perspektiva afatgjatë, është më e besueshme të zgjidhni bojë llak druri të fortë. Në përgjithësi, nuk është problem të përdoret më shumë se dhjetë vjet.
A duhet të jetë veshjet në krye? Pasi e lexova, kuptova!
A duhet të jetë veshjet në krye? Pasi e lexova, kuptova!
Dëshironi që dollapi ta mbyllë atë?" Sot do të flasim për këtë problem. Meqë ra fjala, ne do t'ju sjellim disa mallra të thata të dizajnuara nga dollapi. 01 Dëshiron ta bësh? Përgjigja ime është: Po! A nuk është aromatike përdorimi i përsosur i hapësirës? Mund të vendosim disa artikuj si jorgan, veshje për ndryshime sezonale etj. Megjithatë, lartësia e dollapit deri në majë është shumë e lartë dhe presioni i shkaktuar nga dërrasa anësore është relativisht i lartë. Prandaj, duhet të zgjidhni një markë të fortë për t'ju ndihmuar të personalizoni dollapin. 02 Paraqitja e dollapit të përbashkët bazohet në llojin e banesës. Lloji ynë i zakonshëm i dollapit është: tipi me një formë, tipi me hyrje në mur dhe këndi i këndit të këndit L. Pjesa më e madhe e dollapit në formë të vetme është projektuar në njërën anë të derës së dhomës së gjumit. Është më i përshtatshëm për të marrë rroba, dhe dollapi mund të shfrytëzojë plotësisht hapësirën vertikale. Foto Duke hyrë në dollapin e stilit të murit - në dollap në mur, pamja duket se nuk zë hapësirën e dhomës së gjumit, vlera nominale është më e lartë dhe mjedisi është më i rreptë. Në një kuptim të ngushtë, i përket edhe një lloj dollapi. Nëse zona e dollapit në formë L është veçanërisht e madhe, mund të merrni parasysh dollapin e personalizuar në formë L, në mënyrë që hapësira e ruajtjes të rritet shumë dhe të mund të përdoret pozicioni i qoshes së vdekur. 03 Masat paraprake të personalizuara të dollapit Dollapi i personalizuar ka shumë vende për t'u kushtuar vëmendje, të tilla si stili i dyerve, mënyra e ndarjes së strukturës së brendshme të dollapit dhe stili dhe ngjyra deri në. Nëse dera e sheshtë ose dhoma e gjumit me derë rrëshqitëse është e vogël, rekomandohet të zgjidhni derën rrëshqitëse në mënyrë që të mund të përdoren komodina dhe dollapi. Nëse zona e dhomës së gjumit është e madhe, mund të hapni derën dhe të gjeni rrobat me një shikim në një shikim. Struktura e brendshme e dollapit në dollap është gjithashtu shumë e rëndësishme. Është e nevojshme të projektohet sipas zakoneve të banorëve. Zona e rrobave të shkurtra, zona e rrobave të gjata dhe zona e grumbulluar duhet të dizajnohen në mënyrë të arsyeshme. Thellësia e dollapit të madhësisë së dollapit është përgjithësisht midis 550-600 mm. Kjo thellësi është më e përshtatshme për varjen e rrobave. Në përgjithësi kërkohet lartësia 850 mm në zonën e rrobave të shkurtra, dhe lartësia e rrethit Changyi nuk është më pak se 1350 mm.
Çfarë lloj materiali është i mirë për dyert rrëshqitëse të dollapëve?
Çfarë lloj materiali është i mirë për dyert rrëshqitëse të dollapëve?
Kur jemi duke dekoruar, hasim shpesh derën rrëshqitëse të materialit të përzgjedhur, e cila është e bukur dhe miqësore me mjedisin, sepse në përzgjedhjen e mobiljeve familjare, dollapi është një mobilje shumë e rëndësishme, krijimi i dollapit Ka dy mënyra kryesore, të cili dollap me porosi janë bërë zgjedhje e shumë familjeve. Sot flasim kryesisht për derën rrëshqitëse të dollapit. 1. Materiali prej druri i panelit plastik i materialit të derës shtytëse të dollapit nuk është i lehtë për t'u deformuar dhe materiali i mbeturinave (miss) formohet përsëri, i brishtë. 2. Materiali PVC, lënda e parë (LËNDË E PARË) formohet drejtpërdrejt, pa kërkuar (Përdor) ngjitës, duke përjashtuar formaldehidin, pa deformim, përpunim (përpunim) sipërfaqësor i sheshtë dhe mund të arrijë të njëjtën ngjyrë, por kostoja e tij është relativisht e lartë. , Popullarizoni (i referohet gjithandej, në të gjithë të përgjithshmen). 3. Pllakë dentare (fiber board), e cila karakterizohet nga kosto e ulët dhe e lehtë për t'u deformuar. Ka formaldehidid. 4. dërrasa druri të ngurtë, duke përfshirë pishën, dru bredhi hekuri, dru viçi, shelg këngësh uji dhe materiale të tjera. Për arsye të drurit tërësisht të ngurtë, ka defekte në përdorim në veri (USE), që manifestohet kryesisht si deformim i derës, ki li è), Panelet kryesore të derës janë të bardha të vesës. 5. Dera e rikombinimit: Druri i pishës i integruar pranë derës, skaje të ndryshme mbyllëse të brendshme të fshehura prej druri të ngurtë, dërrasat e bërthamës së dyerve adoptojnë dërrasën e grimcave të shpuar dhe dërrasën me fibra me densitet të mesëm (FIBER) dhe të gjitha llojet e fasetave të vlefshme të drurit të ngurtë janë të mbuluara. Disposter dhe prishje. 6. Aliazh alumini, Mbrojtja e Mjedisit është e mirë, e qëndrueshme dhe në modë. Paneli i derës është i qëndrueshëm dhe i vështirë për t'u deformuar dhe është më i lehtë për t'u pastruar. 7. Dërrasa qelqi, dera e dollapit zakonisht piqet në skarë me dyer xhami. Avantazhi është se mund të bëjë modele të ndryshme në panel. Është më e lehtë për t'u pastruar, vulosur mirë dhe çmimet nuk janë të shtrenjta. Dera rrëshqitëse e dollapit është e mirë, dhe ju mund të zgjidhni atë që ju përshtatet sipas nevojave të klientit.
Si duhet që dera rrëshqitëse e garderobës të pastrojë trasenë?
Kur jemi duke dekoruar, hasim shpesh në derën shtytëse të materialit që zgjedh të bukurën dhe miqësoren me mjedisin, sepse në zgjedhjen e mobiljeve familjare dollapi është një mobilim shumë i rëndësishëm. Ekzistojnë dy mënyra kryesore për krijimin e dollapit. Midis tyre, dollap me porosi janë personalizuar. Bëhuni një zgjedhje e shumë familjeve. Sot, prodhuesi i dyerve rrëshqitëse kryesisht flet për derën rrëshqitëse të dollapit. Materiali është i mirë. 1. Materiali prej druri i panelit plastik i materialit të derës shtytëse të dollapit nuk është i lehtë për t'u deformuar dhe materialet e mbeturinave formohen përsëri, të brishta. 2. Materiali PVC, lënda e parë formohet drejtpërdrejt (formohet), nuk ka nevojë të përdoret ngjitës, nuk përmban formaldehid, nuk deformon, trajtimi i sipërfaqes është i sheshtë dhe mund të arrijë të njëjtën ngjyrë, por kostoja e tij është relativisht e lartë, popullariteti është jo i lartë, popullariteti nuk është i lartë. 3. Pllaka e densitetit karakterizohet nga kosto e ulët, e lehtë për t'u deformuar, lëshimi i formaldehidit, granula në sipërfaqen e membranës, e cila është e ashpër. 4. dërrasa druri të ngurtë, duke përfshirë pishën, dru bredhi hekuri, dru viçi, shelg këngësh uji dhe materiale të tjera. Për shkak të arsyeve të drurit tërësisht të ngurtë, përdorimi i defekteve në veri manifestohet kryesisht si deformim i trupit të derës, lidhja e murit është plasaritur dhe pllaka e bërthamës së derës është e bardhë vese. 5. Derë e përbërë prej druri të ngurtë: Druri i pishës i integruar pranë derës, një shumëllojshmëri e skajeve të brendshme vulosëse të fshehura të drurit të ngurtë, bordi i bërthamës së derës adopton dërrasën e grimcave të shpuar dhe dërrasën e fibrës me densitet të mesëm, të mbuluar me rimeso të ndryshme të vlefshme druri të ngurtë. Jo-deformacion dhe prishje. 6. Lidhja e aluminit (pika e shkrirjes 660 C), aliazhi i aluminit është miqësor me mjedisin, i qëndrueshëm dhe ka një ndjenjë të mirë të modës. Paneli i derës është i qëndrueshëm dhe i vështirë për t'u deformuar. Gjithashtu, është më e lehtë të pastrohesh. 7. Dërrasë xhami, dera xhami është e zakonshme në derën e dollapit është bojë. Avantazhi është se mund të bëni modele të ndryshme në panel. Materiali i dollapit eshte i mire, mund te zgjidhni ate qe ju pershtatet sipas nevojave te klientit. Kompania jonë është e specializuar në prodhimin (Prodhoni) dyer rrëshqitëse, dhe cilësia është e garantuar. Nëse keni nevojë të personalizoni, ju lutemi telefononi telefonin tonë dhe presim me padurim bashkëpunimin me ju. Orbita e derës rrëshqitëse është e lehtë për të grumbulluar pluhur, i cili ndikon drejtpërdrejt në rrëshqitjen e rrotës së poshtme, gjë që ndikon në jetën e shërbimit të derës rrëshqitëse. Zakonisht i kushtoni vëmendje përdorimit të shiritit të poshtëm Clear Away me një largësi të qartë. Në të njëjtën kohë, kushtojini vëmendje tharjes së pëlhurës së pambukut që nuk bie. Thjesht pastroni panelin e derës për sa kohë që përdorni një leckë pambuku të butë dhe të thatë "pastrimi". Kur ka njolla të forta, përdorni një pastrues neutral ose një pastrues të dedikuar për të pastruar njollat ​​dhe më pas thajeni. Fshini shenjat, fshijini me pak pastë dhëmbësh dhe një leckë të butë për t'i hequr. E rëndësishme është pastrimi i gjurmës së derës rrëshqitëse, jo vetëm për të parandaluar hyrjen e mbeturinave në pistë, por edhe për të pastruar trasenë pa lënë objekte të ndryshme. Metoda është të përdorni shkopinj të hollë si shkopinj për të pastruar objektet e ndryshme në orbitë, më pas përdorni një leckë të zhytur në ujë për të pastruar pluhurin e brendshëm dhe më pas fshijeni atë me një leckë pambuku të pastër. Një mënyrë tjetër është të fërkoni brezin e gomës me dorë për 5 sekonda për të lejuar që brezi të jetë elektrostatik statik (një ngarkesë në gjendje statike). Vendoseni brezin e gomës në shiritin e derës rrëshqitëse. Nxitni shiritin e gomës me shkopinj, thithni mallrat e vjedhura me shiritin e gomës dhe më pas përdorni shkopinj për të hequr shiritin. Mund të përdorni edhe një sfungjer për të “pastruar”. Mos e pastroni me agjent pastrimi acid. Mirëmbajtja e çdo gjëje është e veçantë dhe dera rrëshqitëse nuk bën përjashtim. Blerja e derës rrëshqitëse të ballkonit të dhomës së ndenjes duhet t'i kushtojë vëmendje katër detajeve kryesore të derës rrëshqitëse të ballkonit të dhomës së ndenjes. Me formën e saj të thjeshtë, avantazhet e komoditetit të shtytjes dhe komoditetit (shpjegim: situata e favorshme e palës tjetër), gradualisht ka fituar dashurinë e njerëzve. Është praktike. Produkte për përmirësimin e shtëpisë me bukuri. Megjithatë, ju po zgjidhni një derë rrëshqitëse për të lëvizur përreth dhe prodhuesi i dyerve rrëshqitëse ju tregon se çfarë detajesh duhet t'i kushtoni vëmendje kur blini dyer rrëshqitëse të ballkonit të dhomës së ndenjes. 2 lloje aliazh dhe alumini rigjenerues. Dera shtytëse MateriLAL është e përzier me metale si magnez, bakër, alumin, mangan, etj. gjatë procesit të prodhimit, i fortë dhe i fortë, i lëmuar dhe me shkëlqim. Cilësia e derës shtytëse të materialit rigjenerues të aluminit është relativisht e ulët, dhe produkti i saj është i fortë dhe jeta e shërbimit është shumë më e ulët se ajo e aliazhit të magnezit të titanit. Kur blini, mund të kuptoni dy këshilla. Së pari, trashësia e materialit të aliazhit të aluminit-magnezit me cilësi të lartë është më shumë se 1 mm, dhe sipërfaqja është ngjyra kryesore e aliazhit të magnezit të titanit. Ngjyra e sipërfaqes kryesisht përpunohet me alumin rigjenerues. Mund ta dallosh me lehtësi. Detajet 2: Rrotulla (Rakulli) në përgjithësi, ekzistojnë dy grupe të rrotave të tulit, të cilat ndodhen përkatësisht në anët e sipërme dhe të poshtme të derës. Cilësia e rrotullës varet tërësisht nga rrotulla e sipërme, sepse rrotulla e sipërme luan një efekt udhëzues në derën rrëshqitëse. Cilësia e lartë e rrotullës së sipërme, kushinetës së brendshme, bllokut të aluminit për rrota fikse etj. Struktura e brendshme është më e ndërlikuar. Këtu ka edhe një keqkuptim të vogël. Do t'i shpjegoj të gjithëve. Shumë njerëz mendojnë gjithmonë se rrëshqitja e pulpës për të rrëshqitur derën rrëshqitëse, aq më mirë, por dera rrëshqitëse e nivelit të lartë (fundit të lartë) peshon mjaftueshëm. Kur shtyni tërheqjen, do të jetë e mjaftueshme. Për vetë peshën, rrotulla mund të rrëshqasë lehtë pa u tundur dhe është produkti më i mirë. Detajet tre: Shkalla e shinave racionale të dyerve rrëshqitëse ndikojnë në përdorimin e përdorimit të dyerve rrëshqitëse (USE) komoditetin dhe jetëgjatësinë e përgjithshme. Për familjet me fëmijë dhe të moshuar, përpiquni të zgjidhni një orbitë tokësore më pak se 5 milimetra. Detajet 4: Origjina e derës rrëshqitëse është në thelb e ngjashme me materialet e tjera dekorative (Material) që prodhohen kryesisht dyert rrëshqitëse aktuale në treg: dyer rrëshqitëse vendase dhe marka të huaja OEM. Blini sipas nivelit tuaj të konsumit. Redaktori u kujton të gjithëve që kur blini, vëzhgoni me kujdes mostrat e produktit, paketimin e jashtëm, informacionin e prodhuesit, etj., Kini kujdes që të mos mashtroheni. Katër detajet e mësipërme të dyerve rrëshqitëse të ballkonit të dhomës së ndenjes duhet t'i kushtoni vëmendje, a e dini? Për më shumë informacion të rëndësishëm, ju lutemi vazhdoni t'i kushtoni vëmendje faqes sonë të internetit do të vazhdojë të ketë produkte të reja.
Aftësitë e blerjes së dyerve me shtytje të veshjeve
Aftësitë e blerjes së dyerve me shtytje të veshjeve
1. Nëse varieteti i portës së dollapit dhe ngjyra e materialit janë të pasura (Plump) të ndryshme. Konceptet e ndryshme të konsumit korrespondojnë me hobi të ngjyrave të ndryshme (Ngjyra). Aktualisht, materialet që mund të prodhohen në treg përfshijnë kryesisht pllaka druri, xhami, pasqyra dhe materiale të tjera speciale. Ngjyrat përfshijnë bejlum, dru qershie, panje, bejlum, lis, arre e zezë, dru pishe e bardhë etj. 2. A është e unifikuar ngjyra e derës së kabinetit dhe ngjyra e kornizës?. Kufiri dhe paneli i derës së derës së dollapit të markës vijnë nga i njëjti prodhues. Tekstura e ngjyrës (ngjyrës) mund të jetë plotësisht e qëndrueshme, dhe pajisjet mbështetëse janë uniforme. 3. Nëse trashësia e panelit të derës së kabinetit është e trashë dhe e trashë, nëse lartësia është e mjaftueshme?. Për dërrasat prej druri për dyer rrëshqitëse, është mirë të zgjidhni pllaka me trashësi 10 mm ose 12 mm për të përdorur (Përdorni) të forta dhe të qëndrueshme (shpjegim: të qëndrueshme dhe të qëndrueshme; pa ndryshim), qëndrueshmëri; pak më keq do të zgjedhë trashësinë 8 mm, që duket se krahasohet me të hollë, joserioze. Lartësia e panelit të derës vendos nëse do të dekorohet në tavan dhe kërkon një lartësi të vetme pllake prej më shumë se 2.8 metra dhe një tavan të vogël. 4. Nëse dizajni i hapësirës së dollapit mund ta përdorë plotësisht hapësirën. Tani disa dollapë mund të përputhen dhe kombinohen lirisht kur personalizohen: sirtarët dhe pllakat e aktivitetit mund të rriten ose zvogëlohen lirshëm, lartësia mund të rregullohet sipas dëshirës. Dollapët individualë madje mund të rregullohen në gjatësi, të cilat mund të përshtaten më mirë me kushte të ndryshme hapësinore. 5. Nëse dollapi shtyn rrotën e derës rrëshqitëse është e lëmuar, rezistente ndaj presionit, rezistente ndaj konsumit, e sigurt dhe e besueshme. Rrotullat e dollapit të markës janë përgjithësisht prej qelqi karboni (Glass Fiber) fibër (Fiber) (FIBER) (materiale të reja ndërkombëtare të teknologjisë së lartë). I qetë dhe fleksibël, dhe graviteti i madh mbajtës, rezistenca ndaj presionit, rezistenca ndaj gërryerjes dhe pa deformim. Hekurudha rrëshqitëse me prizë (Guide TTW) është pjesa teknike kryesore (Bërthama) e derës rrëshqitëse dhe ju duhet të zgjidhni me kujdes. 6. Nëse aksesorët e dollapit janë të plotë dhe nëse mund të ofrojnë funksione mbështetëse të përshtatshme dhe komode. Aktualisht, shumë prodhues dollapësh kanë hedhur në treg pajisje praktike dhe të bukura, të tilla si pasqyra shtytëse, rafte me karrocë, pantallona, ​​sirtarë të modës, shporta tërheqëse, rafte L, rafte TV, rafte për CD, proshutë druri, etj. 7. Nëse përmbajtja e formaldehidit (FormalDehyde) përmbajtjes (Dollap) përmbajtje. Përmbajtja e formaldehidit të produkteve të dollapit (PRODUCT) duhet të plotësojë standardin E1, dhe dollapi i disa prodhuesve të ndryshëm shpesh ka problemin e formaldehidit të tepërt, dhe teprica e formaldehidit do të ndikojë seriozisht në shëndetin fizik të njerëzve (shëndetin). Sidomos në veri të vendit tim, sepse klima e ftohtë është e gjatë, dyert dhe dritaret janë relativisht të vogla dhe efektet e formaldehidit në shëndetin e njeriut kanë një ndikim më të madh.
Kini kujdes me veshjet e përgjithshme të bordit
Kini kujdes me veshjet e përgjithshme të bordit
Dollapi i përgjithshëm i pjatës është një lloj i ri mobiljesh magazinimi. Zgjedhja e dollapit të përgjithshëm të tipit dërrasë jo vetëm për ruajtjen e veshjeve tona, por edhe për të zgjedhur një dekorim më të mirë, kështu që është shumë komode ta shikoni vetë. Kur zgjidhni, duhet të jeni të kujdesshëm. Redaktorët e mëposhtëm do të prezantojnë makinën e kujdesshme të blerjes së dollapit të përgjithshëm: 1. Mbrojtja mjedisore e dollapit të përgjithshëm është shumë e rëndësishme; 2. A përdoret materiali? A është fjala e prodhuesit e mirë?. Segmentimi i pllakës së dollapit të llojit të pllakës në dollapin e dërrasës duhet të jetë i arsyeshëm. Para segmentimit të panelit, ai mund të analizojë madhësinë e objekteve, duke përfshirë gjatësinë, vëllimin dhe peshën. Në krye, kush është i përshtatshëm për vendosjen poshtë, nëse është i përshtatshëm për ta vendosur atë, etj. Më pas, bazuar në këto analiza, krijoni një diagramë të segmentimit të raftit. Zakonisht ekzistojnë dy lloje të tualeteve hap pas hapi: njëra ndahet nga vetë ndërtesa; tjetra është të merret në konsideratë funksioni dhe estetika e përgjithshme e funksionit të përdorimit dhe estetika e përgjithshme nëpërmjet premisës së lejes së strukturës arkitekturore. Hapësirë. Ky lloj tualet mund të projektohet dhe prodhohet sipas kërkesave dhe proporcionit të madhësisë së dhomës, duke zgjidhur problemin e ruajtjes dhe përfundimit të veshjeve, si dhe kërkesat e përgjithshme estetike të shtëpisë. Për sa i përket dizajnit të ndriçimit, burimi i dritës si dritat fluoreshente është afër dritës natyrale, në mënyrë që ngjyra e rrobave të jetë afër normales. Hapi në tualet rregullon gjithashtu dritën dhe tonin në mënyrë të arsyeshme, në mënyrë që jo vetëm të mund të integrohet në mënyrë të përsosur në stilin e përgjithshëm të dhomës, por edhe të ruajë disponimin e vet.
Cili material është materiali më i mirë në veshjet e dhomës së gjumit?
Cili material është materiali më i mirë në veshjet e dhomës së gjumit?
Materialet e përdorura në dollapin e dhomës së gjumit ndikojnë drejtpërdrejt në cilësinë e përgjithshme të dollapit. Materialet e ndryshme i bëjnë konsumatorët të ngatërrohen kur blejnë dollap. Nëse e dini materialin dhe disavantazhet e dollapit të dhomës së gjumit, dollapit të dhomës së gjumit, atëherë cilat janë materialet e dollapit të dhomës së gjumit? Cilat janë avantazhet dhe disavantazhet e dollapit të dhomës së gjumit? 1. Prezantimi i pllakës së mbushjes: bordi i bredhit, i njohur gjithashtu si bordi i gishtërinjve, është i qepur nga një seksion i vogël dhe një seksion i vogël, të gjitha qepjet e qepjes duhet të përdoren në ngjitës; së dyti, natyra e drurit e kësaj pjate është e butë dhe forca nuk është e mjaftueshme. Është e lehtë për t'u deformuar dhe plasaritur; së treti, sipërfaqja e saj është e pabarabartë, e lehtë për t'u nxjerrë rrobat, dhe zgjidhja e lopatës është lustrimi i bojës, gjë që do të shkaktojë një kosto të madhe, e dyta me erë, pa mbrojtje mjedisore, tre bojë është e lehtë për të ndryshuar ngjyrën, breshkë, breshkë, breshkë Plasarit, bie. Së katërti, është e lehtë të jesh insekte dhe nuk është e lehtë të kujdesesh. 2. Hyrje në tre pllaka kinemaje: pjatë policizamine, emri i plotë është polilaminë e ngopur me sipërfaqe dekorimi letre ngjitëse. Ajo ngjyhet në një ngjitës rrëshirë polilamine me ngjyra ose tekstura të ndryshme, dhe më pas thahet në një shkallë të caktuar ngurtësimi. Është shtruar në sipërfaqen e pllakës së fibrës së fortë. Nënshtresat e përdorura në mobiljet e bordeve në treg janë të gjitha të këtij lloji të dërrasave. Dizajni i pamjes së pllakës alamine ka më shumë ndryshime dhe më shumë personalitet. Është material i prodhuesve më të mirë evropianë të mobiljeve, por kërkesat për mbrojtjen e mjedisit për materialet e pllakave janë shumë strikte. Duhet të plotësojë standardin evropian E1.
nuk ka të dhëna
BK CIANDRE është një prodhues profesional tavoline qeramike dhe mobilje minimaliste R &D ofruesi global i zgjidhjes.
Abonohur
Abonohuni Nëse dëshironi të jeni partneri ynë, ju lutemi mos hezitoni, historia jonë do të fillojë me kontaktin tuaj.
Na kontaktoni
Angela Peng.
+86 135 9066 4949
Fabrika: Adresa : Jo. 7 Bo'ai East Road, Nanhai District, Foshan City, Province Guangdong
Adresa e zyre : Dhoma 815, Ndërtesa T9, Qyteti i Ri Smart, Qyteti ZhangCha, Distrikti Chan Cheng, Qyteti Foshan, Provinca Guangdong, Kinë
Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi kontaktoni në
E drejta e autorit © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co., Ltd. | Sitemap
bisedë në internet
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.