+15 Taun High-end Minimalis Furniture R &D MANUFACUTURE.

euweuh data
ABOUT US
Matahan Uri
Merek perabotan minimalis terkemuka di cina
Reputasi global salaku salah sahiji pabrik jati panggedéna sareng paling terhormat di dunya.
Koleksin
Urang persistently innovate desain, ngamekarkeun, sarta ngahasilkeun
Perabotan kualitas luhur sacara mandiri pikeun kasenangan sadayana dina kahirupan bumi.
euweuh data
COLLECTIONS
Urang persistently innovate desain, ngamekarkeun, sarta ngahasilkeun
Perabotan kualitas luhur sacara mandiri pikeun kasenangan sadayana dina kahirupan bumi.
euweuh data
euweuh data
euweuh data
OUR PRODUCTS
Konsép desaan:   "hirup artistik" jeung "hirup calakan". Fungsionalitas, practicability sarta estetika produk anu pinuh digabungkeun sangkan prosés pamakéan jati minuhan kaperluan sababaraha adegan kayaning kahirupan sapopoe, pihak Festival jeung gatherings kulawarga, sarta nengetan pangalaman operasi unggal jéntré. Hayu seni caket kana kahirupan sareng jantenkeun kahirupan janten seni anu nyaman.
Sistem pencahayaan sareng asesoris hardware produk ngenalkeun platform sistem bumi anu cerdas pikeun ningkatkeun rasa sains sareng téknologi produk sareng ngajantenkeun perabotan langkung cerdas.
euweuh data
15+ taun profésional R &D solusi panyadia global

BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik prosesi sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global. Simkuring gaduh koleksi rentang pinuh tabel keramik, cabinets dapur, panels dapur, walk di pacilingan, panto na cabinets témbok TV modular.

euweuh data
SUCCESS CASES
Ieu beja panganyarna ngeunaan perusahaan sareng industri urang. Baca tulisan ieu pikeun kéngingkeun inpormasi langkung seueur ngeunaan produk sareng industri sahingga kéngingkeun inspirasi pikeun proyék anjeun.
euweuh data
Warta ahire
Ieu beja panganyarna ngeunaan perusahaan sareng industri urang. Baca tulisan ieu pikeun kéngingkeun inpormasi langkung seueur ngeunaan produk sareng industri sahingga kéngingkeun inspirasi pikeun proyék anjeun.
euweuh data
GET IN TOUCH WITH US
Ngan tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak supados kami tiasa ngintunkeun anjeun kutipan gratis pikeun rupa-rupa desain kami!
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap