Tabé Ceramic Top-end luhuren & Ngaropea Dapur Kabinet Produsén Kusabab 1996

euweuh data
euweuh data
euweuh data
COLLECTIONS
Urang persistently innovate desain, ngamekarkeun, sarta ngahasilkeun
Perabotan kualitas luhur sacara mandiri pikeun kasenangan sadayana dina kahirupan bumi.
euweuh data
euweuh data
euweuh data
OUR PRODUCTS

BK CIANDRE nyaéta pabrik jati minimalis high-end anu nawiskeun langkung ti 50 merek jati global anu nyayogikeun solusi anu disesuaikan.

euweuh data
ABOUT US
- Tanggal urang -
Merk mebel minimalis terkemuka di Cina, BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik prosesi sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global. Simkuring gaduh koleksi rentang pinuh tabel keramik, cabinets dapur, panels dapur, walk di pacilingan, panto na cabinets témbok TV modular.
Reputasi global salaku salah sahiji pabrik jati panggedéna sareng paling terhormat di dunya.
euweuh data
26 taun profésional R&D solusi panyadia global

garis produksi kami geus nyetél dumasar kana standar kualitas merek jati luhur Italia ', urang diimpor mesin Italia-BOTTERO jeung mesin processing aluminium 5-sumbu handapeun sistem operasi Jerman SIEMENS;


Sistem pembuangan limbah sareng limbah dipasang di unggal sudut jalur produksi otomatis;


Simkuring gaduh 12 departemén pikeun koordinat Sistim jasa urutan pinuh kami;


garis produksi otomatis pikeun minuhan kapasitas pangiriman luhur 30000 unit per bulan.

euweuh data
SUCCESS CASES
Ieu beja panganyarna ngeunaan perusahaan sareng industri urang. Baca tulisan ieu pikeun kéngingkeun inpormasi langkung seueur ngeunaan produk sareng industri sahingga kéngingkeun inspirasi pikeun proyék anjeun.
euweuh data
Blog
Diajar langkung seueur ngeunaan artikel BK CINADRE pikeun masihan anjeun langkung inspirasi
euweuh data
GET IN TOUCH WITH US
Ngan tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak supados kami tiasa ngintunkeun anjeun kutipan gratis pikeun rupa-rupa desain kami!
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Pang
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Peta situs
obrolan online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.