Tabé Ceramic Top-end luhuren & Ngaropea Dapur Kabinet Produsén Kusabab 1996

Panutur

Perabot kamar mandi BK Ciandre nyaéta pikeun ngarobih rohangan mandi anu pikaresepeun kalayan kombinasi eunteung LED pinter,   cabinets mandi kalayan struktur aluminium kalawan ngawangun-di hemat spasi multifunctional, nu ngajadikeun spasi mandi anjeun rapih tur elegan. jati mandi BK CIANDRE ieu fokus kana gaya kontemporer jeung sagala rupa ukuran sarta budgets, nu bisa lega papanggih klien ti tingkat konsumsi béda.  Perabot mandi Bk Ciandre kalebet set kasombongan kamar mandi, spion LED pinte

euweuh data
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Pang
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
obrolan online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.