+15 Taun High-end Minimalis Furniture R &D MANUFACUTURE.

Statuario Altissimo Italia ngarancang meja makan minimalis BK CIANDRE 1
Statuario Altissimo Italia ngarancang meja makan minimalis BK CIANDRE 2
Statuario Altissimo Italia ngarancang meja makan minimalis BK CIANDRE 3
Statuario Altissimo Italia ngarancang meja makan minimalis BK CIANDRE 4
Statuario Altissimo Italia ngarancang meja makan minimalis BK CIANDRE 5
Statuario Altissimo Italia ngarancang meja makan minimalis BK CIANDRE 6
Statuario Altissimo Italia ngarancang meja makan minimalis BK CIANDRE 7
Statuario Altissimo Italia ngarancang meja makan minimalis BK CIANDRE 1
Statuario Altissimo Italia ngarancang meja makan minimalis BK CIANDRE 2
Statuario Altissimo Italia ngarancang meja makan minimalis BK CIANDRE 3
Statuario Altissimo Italia ngarancang meja makan minimalis BK CIANDRE 4
Statuario Altissimo Italia ngarancang meja makan minimalis BK CIANDRE 5
Statuario Altissimo Italia ngarancang meja makan minimalis BK CIANDRE 6
Statuario Altissimo Italia ngarancang meja makan minimalis BK CIANDRE 7

Statuario Altissimo Italia ngarancang meja makan minimalis BK CIANDRE

The Lightness of style, minimalism of forms, and sophistication: konsép anu dilawan ku ogé harmoniously amalgamated mangrupakeun dasar tina konsép Méja Sanqi.

MOQ:
1
Table base:
Alumini
Pitit Powder:
Tigr
Panuan:
1400/1600/1800/2400Mm
Wakta sampip:
10
Pakak:
KD Paking KD
Solution service:
OEM/ODM
ODM& OEM:
Masep
Isma pamayarah:
T/T
Waktos pangirin:
20 Dingo
Aplikan:
Awah sareng Teur
Kanjang maksimala:
3000Mm
Brand Name:
BK CIANDRE
Putur:
Foshan/Shenzhen/Nansha
design customization
Punten eusian formulir di handap pikeun nyuhunkeun cutatan atanapi nyuhunkeun langkung seueur inpormasi ngeunaan kami. Punten janten rinci sakumaha mungkin dina pesen anjeun, sareng kami bakal balik deui ka anjeun pas mungkin kalayan réspon. Kami siap ngamimitian damel dina proyék énggal anjeun, hubungan kami badé ngamimitian.

    Beu ...!

    Henteu aya data produk.

    angkat ka homepage

    Statuario Altissimo   Serit

    Hiji grup unggulan tabel disusun dina slats ku ngabogaan akun aluminium di tengah.  

    Statuario Altissimo ngamungkinkeun koleksi napsirkeun lingkungan anu béda-béda, ti rohangan domestik ka rohangan profésional,

      Sareng a  rupa-rupa dimensi na bebas kombinasi finish aluminium, kaca jeung kai.

    Éta leres-leres pilihan anu tiasa dilebetkeun kana kalolobaan sistem organisasi .


    EXCLUSIVE TECHNICAL FEATURES

    Méja ngawengku baki kabel aluminium dipasang di handapeun luhur sarta colokan kabel sadia dina sakabéh kelir kaca lacquered Ecolorsystem.

    Statuario Altissimo Italia ngarancang meja makan minimalis BK CIANDRE 8
    Statuario Altissimo Italia ngarancang meja makan minimalis BK CIANDRE 9

    Katapan Destél

    Ujung méja lemes sareng melengkung, diolah ku mesin Italia-Bottero, urang tiasa nyaluyukeun bentuk méja pikeun nyumponan tungtutan palanggan anu béda.




    Patron-Têl

      BK CIANDRE boga tim desain pikeun ngembangkeun tabel keramik top tékstur jeung finish, tékstur kayaning calacata runtuyan marmer whilte, runtuyan marmer abu, runtuyan marmer méwah, semén.   runtuyan, runtuyan warna murni, runtuyan awak pinuh, metalic series.etc.. pikeun finish, kami geus digosok, matt, beungeut orok, finish diasah, kapang finish.etc ..   tékstur keramik jeung ukuranana bisa ngaropéa, Upami anjeun hoyong  , anjeun tiasa ngagabungkeun sareng cocog ukuran sareng gaya pikeun ngahasilkeun pola ubin.  Lamun datang ka kaca jeung keramik normal, aya kitu loba desain béda milih ti  .  Ubin keramik nawiskeun anjeun langkung seueur kontrol kana lantai anjeun tibatan jinis lantai anu sanés.


    Statuario Altissimo Italia ngarancang meja makan minimalis BK CIANDRE 10
    Statuario Altissimo Italia ngarancang meja makan minimalis BK CIANDRE 11

    Patron-Têl

    BK CIANDRE boga tim desain pikeun ngembangkeun tabel keramik top tékstur jeung finish, tékstur kayaning calacata runtuyan marmer whilte, runtuyan marmer abu, runtuyan marmer méwah, semén.   runtuyan, runtuyan warna murni, runtuyan awak pinuh, metalic series.etc.. pikeun finish, kami geus digosok, matt, beungeut orok, finish diasah, kapang finish.etc ..  tékstur keramik jeung ukuranana bisa ngaropéa, Upami anjeun hoyong  , anjeun tiasa ngagabungkeun sareng cocog ukuran sareng gaya pikeun ngahasilkeun pola ubin.  Lamun datang ka kaca jeung keramik normal, aya kitu loba desain béda milih ti  .  Ubin keramik nawiskeun anjeun langkung seueur kontrol kana lantai anjeun tibatan jinis lantai anu sanés.


    Statuario Altissimo Italia ngarancang meja makan minimalis BK CIANDRE 12

    Arangsé Ceramic

    Keramik ogé dingaranan salaku batu sintered, porselin slab di nagara béda, tapi sabenerna éta bahan anu sarua. nu dihasilkeun dina 1300 gelar kalawan 36000tons SYSTEM mesin mencét, ku kituna kapadetan pisan tinggi,   éta non porous, gampang beberesih, sarta scratch-tahan, minyak-bukti,   Pangarup. Sareng gampang dibersih. Éta imitasi marmer,   Nyiptakeun rasa anu mewah pikeun téma desain interior modéren atanapi kontemporer tapi langkung kuat tibatan marmer, sareng permukaan tiasa janten sentuhan marmer, kami disebut orok raray touch. naon deui, keramik téh bahan antibakteri,   éta pilihan luhur méja punjul pikeun lingkungan makan.   méja keramik laporan tés SGS sadia.

    Dimensi

    Statuario Altissimo Italia ngarancang meja makan minimalis BK CIANDRE 13
    mm (Panjang x Lebar x Jangkungna) Inci (Panjang x Lebar x Jangkungna)
    1600x800x740
    1800x900x740
    2350x1000x740
    2800x1100x740
    3150x1200x740
    64x32x29.6
    72x36X29.6
    94X40x29.6
    112x44x29.6
    126x48x29.6

    Pengetap

    Prak

    BK CIANDRE

    Kamenan

    1600x800x740 Mm / 64x32x29.6 Inch
    1800x900x740 mm / 72x36X29.6 Inch
    2350x1000x740 mm / 94X40x29.6 Inch

    2800x1100x740 mm / 112x44x29.6 Inch
    3150x1200x740mm / 126x48x29.6 Inch

    Pangengo

    Kamar makan, Ruang tamu, hotél Villa

    Kebangi

    Lambaran kualitas luhur, résistansi suhu luhur, gampang dibersihkeun, otorisasi bahan hiasan kelas A

    Matari

    Méja batu kualitas luhur, suku hardware

    Waran

    Salaku gambar warna produk

    Waktos pangirin

    Sakali 2 0 - 2 5 poé sanggeus narima deposit

    Kontrol Kuata

    100% inspeksi saméméh packing

    Layanan saatos penyal

    OEM jeung custom diwangun wilujeng sumping! Simkuring salawasna di dieu pikeun gawé bareng anjeun sarta nawiskeun 3-5   taun jaminan dina produk.

    Ceramic
    Glass
    Alumini
    Keng

    Diideuan ku alam, Mayar upeti ka batu hébat dipaké dina arsitéktur Italia tradisional, saran sutra, lawon paling mulia sinonim jeung elegance, solidity semén jeung leuweung nu dijieun Venice hébat. Di dunya BK Ciandre, unggal bongbolongan kanyataan dirobih janten permukaan arsitéktur anu merangsang kréativitas paniténna.

    Statuario Altissimo Italia ngarancang meja makan minimalis BK CIANDRE 14

    luhureun méja kaca tempered, jadi éta tangguh jeung awét tapi geulis tur kontemporer.

    Statuario Altissimo Italia ngarancang meja makan minimalis BK CIANDRE 15

    Aluminium henteu karat sareng tahan pisan korosi, sareng sapertos kitu tiasa dianggo di luar

    kalawan saeutik mun euweuh pangropéa diperlukeun. Dasar méja aluminium beuratna hampang pisan, anu matak gampang

    pindah ka jero nalika cuaca parah pisan atanapi nalika anjeun badé nyusun ulang korsi. Éta cocog pikeun sagala cuaca.

    Statuario Altissimo Italia ngarancang meja makan minimalis BK CIANDRE 16

    BK CIANDRE milih dewan kai domestik atanapi impor kualitas luhur salaku awak kabinét dapur.

    Statuario Altissimo Italia ngarancang meja makan minimalis BK CIANDRE 17
    Maseuh sareng urangi
    tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak supados kami tiasa ngirim anjeun kutipan gratis pikeun rupa-rupa desain kami
    Produk anu aya hubunganan
    euweuh data
    BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
    Rasibe
    Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
    Contak Tah
    Angela Peng
    +86 135 9066 4949
    Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
    Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
    Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
    Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap