Tabé Ceramic Top-end luhuren & Ngaropea Dapur Kabinet Produsén Kusabab 1996

Kabinet TV Adam 1
Kabinet TV Adam 1

Kabinet TV Adam

panalungtikan

Rincian produk tina Kabinet TV



Inpormasian Produkta


Anu ditekenkeun ogé kalebet desain Kabinet TV. Produk ditaliti dina pangawasan ahli kualitas terampil kami ngalawan sababaraha parameter. Basis produksi Kabinet TV standar anu luhur parantos diadegkeun ku

Kedatakan produk

ALUMINUM TABLE LEG +TABLE TOP SINTERED SLABS

Struktur logam minimalis sareng slabs sintered bodas sederhana luhur méja kombinasi sampurna,

presenting konsep imah pisan tapi teu basajan. Méja pamasangan DIY.



Dimensi

Dimensi: Ukuran tiasa disaluyukeun per kabutuhan saleresna


2000*450*400Mm

Pamilian Matari

■ Kelah

■ Laminam slab

■ Kai Alami

■ Bagian warna alumini

Detalan Produkt

suku méja aluminium exquisite, interpretasi hipu éstétika basajan.


Kabinet TV Adam 2






Aplikasi Produk Saleresna

PRODUCTS APPLICATION




Kabinet TV Adam 3




Pangangatan Perusahan


• owns lokasi geografis punjul. Aya genah lalu lintas, lingkungan ékologis anu elegan, sareng sumber daya alam anu seueur pisan.
• diadegkeun dina Ti harita, kami geus ngahasilkeun jeung ngajual Ayeuna kami geus jadi salah sahiji pangalusna di industri.
• parusahaan urang geus ngadegkeun toko jualan di kota utama di Cina. produk urang ogé diékspor ka Éropa, Amerika, Asia Tenggara jeung wewengkon séjén.
• Parantos ngenalkeun sababaraha bakat sareng parantos ngawangun tim RD pikeun nyayogikeun kakuatan téknis pikeun pamekaran produk sareng inovasi.
Kami ngagaduhan sababaraha desain sareng gaya perhiasan anu béda. Ngarasa Luncat ngahubungan pikeun pesenan. Langkung seueur diskon bakal ditawarkeun dina pesenan kuantitas anu langkung ageung!


euweuh data
Taros Kami
Kantunkeun pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Pang
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
obrolan online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.