+15 Taun High-end Minimalis Furniture R &D MANUFACUTURE.

Brand Adat Walk di pacilingan Minimalis 1
Brand Adat Walk di pacilingan Minimalis 4
Brand Adat Walk di pacilingan Minimalis 5
Brand Adat Walk di pacilingan Minimalis 6
Brand Adat Walk di pacilingan Minimalis 7
Brand Adat Walk di pacilingan Minimalis 1
Brand Adat Walk di pacilingan Minimalis 4
Brand Adat Walk di pacilingan Minimalis 5
Brand Adat Walk di pacilingan Minimalis 6
Brand Adat Walk di pacilingan Minimalis 7

Brand Adat Walk di pacilingan Minimalis

panalungtikan

Rincian produk tina walk in lomari minimalis



Pengalaman Produki


walk in closet minimalis didamel nganggo téknologi canggih sareng peralatan kelas munggaran. Pamariksaan unggal prosés produk mangrupikeun jaminan kinerja anu luar biasa. ogé parantos ngembangkeun hubungan anu ramah sareng pangiriman anu ogé tiasa ngajamin waktos pangiriman gancang.

Téhnik profésional

BK Ciandre Variasi elegan sareng panto atanapi tanpa panto, ningkat kana pacilingan walk-in asli: dina konfigurasi ieu, bahan ramah-e-co (aluminium, kaca, kai, sareng sababaraha deui) maén saprak inti prosedur salaku alat interior switch. . Kinerja dijamin: gaduh unit laci, rohangan neundeun sareng pamisah, rak palatih, sareng baki anu tiasa diekstrak ngan ukur sababaraha konfigurasi anu mungkin.

Brand Adat Walk di pacilingan Minimalis 8
Papakéan BK CIANDRE kalayan pigura aluminium atanapi papan kayu, panto geser kaca tempered, kalayan lampu LED di jero, papan tukang kayu impor
Sareng dewan sisi. Patung pakéan aluminum. Laci aluminium tiasa janten permukaan kai atanapi permukaan slab keramik, éta gumantung kana pilihan anjeun.

Permukaan Slab Keramik (slab porselen)

Slab keramik ogé dingaranan salaku slab porselin, batu sintered, éta gumantung kana nagara.   Permukaan keramik tahan ka asam, seuneu, goresan, sareng noda. Éta bisa datang dina kontak langsung jeung minyak, anggur, cair panas. Gampang pikeun ngabersihan sareng henteu kapangaruhan atanapi ruksak.

Brand Adat Walk di pacilingan Minimalis 9

BKX01

Brand Adat Walk di pacilingan Minimalis 10

BKX-02

Brand Adat Walk di pacilingan Minimalis 11

BKX-03

Brand Adat Walk di pacilingan Minimalis 12

BKX-C07

Brand Adat Walk di pacilingan Minimalis 13

BKX-C09

Brand Adat Walk di pacilingan Minimalis 14

BKX-C14

Brand Adat Walk di pacilingan Minimalis 15
       BKX-C05                BKX-C06                 BKX-C11               BKX-C13                 BKX-C16             BKX-C15  

Pawan diak

BK CIANDRE kumpulan bahan tina kualitas luhur domestik atawa   papan kai impor salaku awak kabinét dapur

   Brand Adat Walk di pacilingan Minimalis 24 Brand Adat Walk di pacilingan Minimalis 25 Brand Adat Walk di pacilingan Minimalis 26 Brand Adat Walk di pacilingan Minimalis 27 Brand Adat Walk di pacilingan Minimalis 28 Brand Adat Walk di pacilingan Minimalis 29

          K01                    K02                      K03                    K04                    K05                    K06

   Brand Adat Walk di pacilingan Minimalis 30 Brand Adat Walk di pacilingan Minimalis 31 Brand Adat Walk di pacilingan Minimalis 32 Brand Adat Walk di pacilingan Minimalis 33 Brand Adat Walk di pacilingan Minimalis 34 Brand Adat Walk di pacilingan Minimalis 35

           K07                    K08                    K09                     K10                   K11                  K12

Koleksin warna alumini

Aluminium dilapis bubuk Handcraft ngalaman runtuyan tés pikeun nangtukeun glossiness na, adhesion, résistansi kana indentation, résistansi kana bending, sarta lalawanan ka korosi.

Brand Adat Walk di pacilingan Minimalis 36

BKX-A-01

Brand Adat Walk di pacilingan Minimalis 37

BKX-A-02

Brand Adat Walk di pacilingan Minimalis 38

BKX-A-03

Brand Adat Walk di pacilingan Minimalis 39

BKX-A-04

Brand Adat Walk di pacilingan Minimalis 40

BKX-A-05

Brand Adat Walk di pacilingan Minimalis 41

BKX-A-06

Brand Adat Walk di pacilingan Minimalis 42

BKX-A-07

OEM / R kuat pisang &Kamampuan desain D  
BK CIANDRE boga jati profésional sorangan tim désainer kreatif sarta tim ngembangkeun, Anu ngamungkinkeun urang teu ukur nyieun loba pesenan design OEM jeung proyék, tapi ogé produk desain penampilan sarta konstruksi produk R. &D solusi. BK CIANDRE, hiji spesialis R &panyadia solusi D.



Featur Perusahan


• Insisting dina filosofi bisnis 'ngalayanan konsumén wholeheartedly', parusahaan urang tulus nyadiakeun leuwih sarta hadé produk jeung jasa.
• parusahaan kami diadegkeun dina Saatos éksplorasi hésé taun, kami geus ngalaman ngembangkeun industri.
• Dina hidayah strategi bakat unik urang, kami geus ngawanohkeun grup kelas munggaran tanaga profésional sarta teknis na tanaga manajemén senior. Aranjeunna nyadiakeun kakuatan téknis padet pikeun ngembangkeun gancang urang.
• lokasi enjoys lingkungan geulis jeung genah lalulintas, nu alus keur angkutan luar br /> tulus kasampak maju ka ngadegkeun partnerships jangka panjang sareng anjeun. Ku gawé bareng, urang tiasa nyiptakeun masa depan anu langkung saé!


euweuh data
Produk panganyarna
euweuh data
Produk panas
euweuh data
Taros Kami
Kantunkeun pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap