Tabé Ceramic Top-end luhuren & Ngaropea Dapur Kabinet Produsén Kusabab 1996

Tabé Dinning Brand -6 1
Tabé Dinning Brand -6 2
Tabé Dinning Brand -6 3
Tabé Dinning Brand -6 4
Tabé Dinning Brand -6 5
Tabé Dinning Brand -6 6
Tabé Dinning Brand -6 7
Tabé Dinning Brand -6 1
Tabé Dinning Brand -6 2
Tabé Dinning Brand -6 3
Tabé Dinning Brand -6 4
Tabé Dinning Brand -6 5
Tabé Dinning Brand -6 6
Tabé Dinning Brand -6 7

Tabé Dinning Brand -6

panalungtikan

Rincian produk tina Méja Makan



Pengalaman Produki


Bahan anu béda-béda dirarancang ku nyiptakeun rupa-rupa Meja Makan. Produk ieu ngagaduhan jaminan kualitas luhur sareng kinerja anu saé. Sadaya faktor anu mangaruhan kualitas sareng kinerja produksina tiasa diuji sareng dilereskeun ku staf QC anu terlatih. wgkadovs ngajaga hubungan sareng sajumlah merek bergengsi di sakumna dunya.

Téhnik profésional


Mesin otomatis pikeun motong, edging, beberesih, ngajadikeun produk karajinan sampurna pikeun konsumén.
100% inspeksi kualitas, mastikeun ngadalikeun kualitas dina unggal prosedur.


Tabé Dinning Brand -6 8
Tabé Dinning Brand -6 9


Tabé Ceramic Luhuren

Top Keramik dijieunna tina beling, nu mangrupa bahan pisan kuat

Éta cuacan & Tahan UV sareng kuat anu tiasa ditinggalkeun di luar sapanjang taun.


Ceramic
Glass
Tabé Dinning Brand -6 10

BKX-C01

Tabé Dinning Brand -6 11

BKX-C02

Tabé Dinning Brand -6 12

BKX-C03

Tabé Dinning Brand -6 13

BKX-C07

Tabé Dinning Brand -6 14

BKX-C09

Tabé Dinning Brand -6 15

BKX-C14

Tabé Dinning Brand -6 16

BKX-C05

Tabé Dinning Brand -6 17

BKX-C06

Tabé Dinning Brand -6 18

BKX-C11

Tabé Dinning Brand -6 19

BKX-C13

Tabé Dinning Brand -6 20

BKX-C14

Tabé Dinning Brand -6 21

BKX-C15

Tabé Dinning Brand -6 22

BKX-G-01

Tabé Dinning Brand -6 23

BKX-G-02

Tabé Dinning Brand -6 24

BKX-G-03

Tabé Dinning Brand -6 25

BKX-G-04

Tabé Dinning Brand -6 26

BKX-G-05

Tabé Dinning Brand -6 27

BKX-G-06

Tabé Dinning Brand -6 28

BKX-G-07

Tabé Dinning Brand -6 29

BKX-G-08

Base Alumini


Walanda Akzonobel bubuk coated aluminium, lightweight jeung awét, résistansi alus teuing pikeun korosi, cuaca, jeung cai


Alumini
Tabé Dinning Brand -6 30

BKX-A-01

Tabé Dinning Brand -6 31

BKX-A-02

Tabé Dinning Brand -6 32

BKX-A-03

Tabé Dinning Brand -6 33

BKX-A-04

Tabé Dinning Brand -6 34

BKX-A-05

Tabé Dinning Brand -6 35

BKX-A-06

Tabé Dinning Brand -6 36

BKX-A-07




OEM / R kuat pisang &Kamampuan desain D  


BK CIANDRE boga tim désainer jati profésional sorangan sarta tim ngembangkeun, Anu ngamungkinkeun urang teu ukur nyieun loba pesenan design OEM jeung proyék, tapi ogé produk desain penampilan jeung struktur produk Sunda. &Desig D





Pangangatan Perusahan


• Tempat dimana perusahaan kami ayana gaduh pandangan anu saé. Ogé owns angkutan merenah pikeun pangiriman.
• Ngagaduhan tim profésional personel anu pangalaman dina RD, manajemén, produksi, pamasaran kualitas, sareng pamasaran pikeun ngamajukeun pamekaran perusahaan.
• ngalaksanakeun manajemén jelas dina layanan sanggeus-jualan dumasar kana aplikasi tina platform layanan informasi online. Ieu ngamungkinkeun urang pikeun ningkatkeun efisiensi sareng kualitas sareng unggal palanggan tiasa nikmati jasa saatos penjualan anu saé.
• Salian keur dijual di pasar domestik, produk urang ogé diékspor ka Amérika Kalér, Éropa Wétan, Asia Tenggara jeung pasar lianna. Sumawona, urang gaduh manajemén skala ageung sareng strenth penjualan anu kuat.
Halo, upami anjeun resep produk, mangga ngahubungi kami gancang. panalungtikan anjeun, ayana sarta hidayah wilujeng sumping!


euweuh data
Taros Kami
Kantunkeun pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Pang
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
obrolan online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.