Tabé Ceramic Top-end luhuren & Ngaropea Dapur Kabinet Produsén Kusabab 1996

Pandeka Tabé Dinning Brand Pendug 1
Pandeka Tabé Dinning Brand Pendug 2
Pandeka Tabé Dinning Brand Pendug 3
Pandeka Tabé Dinning Brand Pendug 4
Pandeka Tabé Dinning Brand Pendug 1
Pandeka Tabé Dinning Brand Pendug 2
Pandeka Tabé Dinning Brand Pendug 3
Pandeka Tabé Dinning Brand Pendug 4

Pandeka Tabé Dinning Brand Pendug

panalungtikan

Kauntungan Perkara


· Dining Tables dijieun sasuai jeung peraturan kualitas strictest pikeun garments. Sarat ieu utamina kalebet spésifikasi Téknis Kasalametan Dasar Nasional pikeun Produk Tekstil (GB18401-2010) sareng Instruksi Pamakéan Tekstil sareng Garments (GB5296.4-1998).


· Ti desain, meuli ka produksi, unggal staf di kadali kualitas nurutkeun spésifikasi karajinan.


· Produk nyadiakeun kauntungan badag sarta kauntungan dina harga nu lumrah.


Pandeka Tabé Dinning Brand Pendug 5

Kedatakan produk

ALLUMINUM TABLE LEG +TABLE TOP SINTERED SLABS

Struktur logam minimalis sareng slabs sintered bodas sederhana luhur méja kombinasi sampurna,

presenting konsep imah pisan tapi teu basajan. Méja pamasangan DIY.

Boh di jero ruangan atanapi di luar tiasa dianggo.


Dimensi

Dimensi: Ukuran tiasa disaluyukeun per kabutuhan saleresna

Pandeka Tabé Dinning Brand Pendug 6

mm (Diaméter x Jangkungna)

Inch

400mmx300mm

16x12

700mmx300mm

28x12

900mmx300mm

36x12

Pamilian Matari

■ Kelah

■ Laminam slab

■ Kai Alami

■ Bagian warna alumini

Video Produksa

Pandeka Tabé Dinning Brand Pendug 7

Detalan Produkt

suku méja aluminium exquisite, interpretasi hipu éstétika basajan.


Pandeka Tabé Dinning Brand Pendug 8
Pandeka Tabé Dinning Brand Pendug 9


Aplikasi Produk Saleresna

PRODUCTS APPLICATION


Pandeka Tabé Dinning Brand Pendug 10


Pandeka Tabé Dinning Brand Pendug 11



Fikir Perusahana


· geus specializing dina ngahasilkeun Dinning Tables pikeun taun pangalaman.


· Perusahaan kami ngagaduhan manajer proyék anu saé. Aranjeunna tiasa ngalaksanakeun analisa sistematis kabutuhan palanggan, damel sareng aranjeunna pikeun ngembangkeun solusi produk anu pangsaéna sareng ngajalankeun prosés palaksanaanna. Perusahaan kami ngagaduhan profésional desain anu saé. Aranjeunna gaduh pangalaman maju dina widang Dinning Tables. Aranjeunna salawasna dianggo raket jeung konsumén pikeun ngahontal ngembangkeun produk sakabéh tina konsép pikeun buktina.


· Punten wartosan kami iraha waé nalika anjeun peryogi Meja Makan anjeun. Pék di online!


Detalan Produkt


Kalayan fokus kana kualitas produk, perusahaan kami narékahan pikeun kualitas anu saé dina prosés ngahasilkeun Méja Makan.



Aplikasi Produksa


The Dining Tables dihasilkeun ku boga rupa-rupa aplikasi.


salawasna nengetan konsumén. Numutkeun pangabutuh sabenerna konsumén ', urang bisa ngaluyukeun solusi komprehensif sarta profésional pikeun aranjeunna.



Baringan Proba


The Dinning Tables of boga kaunggulan handap, dibandingkeun jeung produk sarupa di pasar.



Pangangatan Persalah


Kami yakin yén bakat mangrupikeun harta anu paling penting pikeun perusahaan. Pikeun iklas yayasan padet pikeun ngembangkeun urang, urang aktip ngumpulkeun sumberdaya ti sagala pihak, pikeun ngabentuk hiji tim produksi ngalaman tur terampil kalawan kumawula.


narékahan pikeun ningkatkeun sistem jasa saatos penjualan. Urang exert Sunan Gunung Djati pikeun nyadiakeun konsumén jeung layanan alus teuing, ku kituna pikeun mayar deui cinta ti masarakat.


Adhering kana sumanget 'keur jalma-berorientasi, néangan silih benefit', parusahaan urang daék gawé bareng babaturan kawas-dipikiran di sakuliah dunya pikeun ngawujudkeun idéal tur balik ka masarakat.


Sanggeus taun ngembangkeun ajeg, geus akumulasi pangalaman produksi euyeub tur geus dipikawanoh lega ku masarakat.


Produk urang utamana dijual ka pasar domestik jeung diékspor ka pasar asing.


euweuh data
Taros Kami
Kantunkeun pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Pang
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
obrolan online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.