Tabé Ceramic Top-end luhuren & Ngaropea Dapur Kabinet Produsén Kusabab 1996

Brand Desain Kabinet Dapur Minimalis Supplier 1
Brand Desain Kabinet Dapur Minimalis Supplier 2
Brand Desain Kabinet Dapur Minimalis Supplier 1
Brand Desain Kabinet Dapur Minimalis Supplier 2

Brand Desain Kabinet Dapur Minimalis Supplier

panalungtikan

Kauntungan Perkara


· Bahan baku desain kabinet dapur minimalis anu procured ti sababaraha ngical paralatan paling dipercaya jeung Certified di industri.


· Dina raraga ngaleungitkeun kamungkinan sagala defects, produk kudu tuntas inspected ku inspektur kualitas profésional.


· Dianggap bisa nambahan pesona kana wangunan, produk utamana dipikacinta ku paling désainer interior jeung arsiték.


Kumaha maranéhna?

Dapur pinter mangrupikeun dapur anu dirancang pikeun ngahémat énergi sareng waktos. Tujuan utama maranéhanana nyaéta pikeun sustainable jeung efisien. Éta mangrupikeun kombinasi éléktronika, desain ati-ati sareng elemen anu ramah lingkungan. Aya minat tumuwuh dina masak, sarta kami mindeng ngagunakeun alat kami pikeun loba kaperluan.
Brand Desain Kabinet Dapur Minimalis Supplier 3
Brand Desain Kabinet Dapur Minimalis Supplier 4

           Pantry

Tandem mémbran témbok nambihan rohangan pikeun neundeun dina lawang panto dina kabinet témbok. Solusi praktis pikeun nyimpen aman pikeun unit leutik! Unit dirancang pikeun dianggo sareng kabinét deet pikeun masihan pisibilitas maksimal pikeun barang anu anjeun anggo. TheWALL TANDEM dirancang beurat dina item ieu bertulang ku doorway.

           Pantry

Tandem mémbran témbok nambihan rohangan pikeun neundeun dina lawang panto dina kabinet témbok. Solusi praktis pikeun nyimpen aman pikeun unit leutik! Unit dirancang pikeun dianggo sareng kabinét deet pikeun masihan pisibilitas maksimal pikeun barang anu anjeun anggo. TheWALL TANDEM dirancang beurat dina item ieu bertulang ku doorway.

Brand Desain Kabinet Dapur Minimalis Supplier 5
Brand Desain Kabinet Dapur Minimalis Supplier 6

          Pantry

Tandem mémbran témbok nambihan rohangan pikeun neundeun dina lawang panto dina kabinet témbok. Solusi praktis pikeun nyimpen aman pikeun unit leutik! Unit dirancang pikeun dianggo sareng kabinét deet pikeun masihan pisibilitas maksimal pikeun barang anu anjeun anggo. TheWALL TANDEM dirancang beurat dina item ieu bertulang ku doorway.

Brand Desain Kabinet Dapur Minimalis Supplier 7

Top finish jeung L ngawangun cecekelan


Bk ciandre geus milih pangalusna panel surfaces méwah Éropa.

Urang laun cooperated jeung korporasi bergengsi dunya kayaning Laminam, Egger, Clearup, Kronospan jeung merek jati-tingkat tinggi lianna.

L bentuk cecekelan nu ngajadikeun cecekelan terpadu jeung kabinet disumputkeun di lingkungan halimunan jeung leungeun anti ciwit.

TurnMotion II


Sababaraha baki ngayun jauh tina lomari anu tiasa diaksés.

Unggal barang anu disimpen ngagaduhan tampilan sareng aksés anu siap.

Pikeun efisiensi sareng genah, LeMans skor kokotor luhur.


Sudut pambukaan 85 °

Cara pikeun ngajaga kabinét sudut anjeun nyalira. Unit sudut BKCIANDRE nyaéta desain-hareup, jeung solusi praktis ogé geus kabuktian ngaronjatkeun gudang sarta fungsionalitas.

Brand Desain Kabinet Dapur Minimalis Supplier 8
Brand Desain Kabinet Dapur Minimalis Supplier 9

TurnMotion II

Sababaraha baki ngayun jauh tina lomari anu tiasa diaksés.

Unggal barang anu disimpen ngagaduhan tampilan sareng aksés anu siap.

Pikeun efisiensi sareng genah, LeMans skor kokotor luhur.

Sudut pambukaan 85 °

Cara pikeun ngajaga kabinét sudut anjeun nyalira. Unit sudut BKCIANDRE nyaéta desain-hareup, jeung solusi praktis ogé geus kabuktian ngaronjatkeun gudang sarta fungsionalitas.

Solusi anu tiasa disaluyukeun sareng unik

Dapur mangrupikeun tempat anu pangsaéna pikeun nyiptakeun kenangan!

Brand Desain Kabinet Dapur Minimalis Supplier 10
Brand Desain Kabinet Dapur Minimalis Supplier 11

Freelift E- touchs


Laksanak   Luhuren   Sare   Kaduka   Handap   Ceuh

Bisaunanan   Anjeun ngajaga tambahang   Rohanga   Anjeun bisa jadi resep nyiep   Saé sababaraha tite   Ditarksa   Sababaraha deui   Peretang

Brand Desain Kabinet Dapur Minimalis Supplier 12

StraightLine Pantry


Kumpulan StraightLine diwangun ku 25 potongan buatan tangan anu tiasa dicampur sareng Parantos pikeun nyiptakeun sajumlah ageung sistem organisasi pikeun laci jero standar, laci jero, Sareng pantries Lavido.

Brand Desain Kabinet Dapur Minimalis Supplier 13


Freelift E- touchs



Laksanak   Luhuren   Sare   Kaduka   Handap   Ceuh

Bisaunanan   Anjeun ngajaga tambahang   Rohanga   Anjeun bisa jadi resep nyiep   Saé sababaraha tite   Ditarksa   Sababaraha deui   Peretang


StraightLine Pantry


Kumpulan StraightLine diwangun ku 25 potongan buatan tangan anu tiasa dicampur sareng   Parantos   pikeun nyiptakeun sajumlah ageung sistem organisasi pikeun laci jero standar, laci jero,   Sareng pantries Lavido.

Brand Desain Kabinet Dapur Minimalis Supplier 14

Conovoy Lavido


Rincian anu cerdas mangrupikeun naon anu anjeun ngarepkeun tina produk anu ngaklaim nawiskeun téknologi premium. Contona, sistem eTouch retrofittable

Brand Desain Kabinet Dapur Minimalis Supplier 15

Agent ngabersik


Dirancang pikeun ditarik tina kabinét bari tutupna diangkat sareng tetep aya dina kabinet.

Pigura incorporates runners sorangan sarta diamankeun kana dasar carcass

Brand Desain Kabinet Dapur Minimalis Supplier 16
Brand Desain Kabinet Dapur Minimalis Supplier 17


Conovoy Lavido


Rincian anu cerdas mangrupikeun naon anu anjeun ngarepkeun tina produk anu ngaklaim nawiskeun téknologi premium. Contona, sistem eTouch retrofittable


Agent ngabersik


Dirancang pikeun ditarik tina kabinét bari tutupna diangkat sareng tetep aya dina kabinet.

Pigura incorporates runners sorangan sarta diamankeun kana dasar carcass

Brand Desain Kabinet Dapur Minimalis Supplier 18
Brand Desain Kabinet Dapur Minimalis Supplier 19

Button kontrol intelin  


Tombol bisa ngadalikeun induksi

cooker jeung anak konci pikeun ngajaga kulawarga anjeun

Brand Desain Kabinet Dapur Minimalis Supplier 20

Waki


Penuka panyimba Climber Clevere & Nutupan sareng modéren, Kontrol sensor anu cocot. Kaca Shimmering sareng dua otomatis

Pangaruka.

Brand Desain Kabinet Dapur Minimalis Supplier 21


Button kontrol intelin  


Tombol bisa ngadalikeun induksi

cooker jeung anak konci pikeun ngajaga kulawarga anjeun


áâ Waki ´æàα&åãä¦ Penuka panyimba Climber Clevere & Nutupan sareng modéren, •ç Kontrol sensor anu cocot. Kaca Shimmering sareng dua otomatis ¸¢ Pangaruka. ©¤°δ÷éêè εηðë½¼¾> Fikir Perusahana …íî&ieth; · Utamana difokuskeun kana desain kabinét dapur minimalis, parantos ngahontal kasuksésan hébat salami taun-taun ayeuna. ¡ì¿ · Pabrik modern urang dilengkepan fasilitas produksi kacida canggih dina prinsip polusi enol jeung efisiensi ongkos. Pabrikna gaduh mesin produksi ukuran ageung modern dina industri desain kabinet dapur minimalis. Mesin ieu nawiskeun dukungan pikeun kabutuhan produksi sapopoé, kalebet ngembangkeun produk, ngarancang, produksi, sareng bungkusan. ïλ« · ngarencanakeun pikeun asup ka pasar global ku nyayogikeun desain kabinet dapur minimalis anu endah sareng jasa anu luar biasa. Kawian! “<¯— Detalan Produkt µ·μ  Inpormasi anu langkung rinci ngeunaan desain kabinet dapur minimalis bakal dipidangkeun di handap pikeun anjeun. –¬ñνó Aplikasi Produksa ôòωª Desain kabinét dapur minimalis kami ngagaduhan rupa-rupa aplikasi sareng tiasa dianggo dina sababaraha kaayaan sareng skenario. ºøõ Kami komitmen pikeun minuhan kabutuhan konsumén urang. Kami bakal langkung jero kana kaayaanana sareng masihan aranjeunna solusi anu paling cocog. ö¶‰φπ Baringan Proba ±£"» Dibandingkeun sareng produk sanés dina kategori anu sami, desain kabinet dapur minimalis anu diproduksi ku ngagaduhan kaunggulan ieu. →”®˚’ Pangangatan Persalah §­¹² Ahli senior direkrut janten konsultan pikeun perusahaan kami, sareng aranjeunna siap-siap ngajawab patarosan pikeun para nasabah. Salaku tambahan, perusahaan kami ngagaduhan alat-alat téknologi tinggi sareng kakuatan panalungtikan ilmiah anu kuat. Sadayana anu nyayogikeun dukungan téknis anu kuat pikeun pamekaran produk téknologi tinggi urang. ³ßθ Masih panjang jalan pikeun ngembangkeun. Gambar merek urang sorangan aya hubunganana sareng naha urang sanggup nyayogikeun palayanan anu berkualitas. Ku kituna, urang proaktif ngahijikeun konsép jasa canggih di industri jeung kaunggulan urang sorangan, ku kituna nyadiakeun rupa-rupa layanan ngawengku ti pre-jualan mun jualan na sanggeus-jualan. Ku cara kieu urang tiasa nyumponan kabutuhan konsumen anu béda. þ×ú ngajalankeun bisnis profésional, standarisasi sareng skala. Urang nyandak 'kaunggulan jeung inovasi, karajinan, rigor jeung kajujuran' salaku sumanget perusahaan urang. Sumawona, urang ngahargaan pisan kajembaran, tanggung jawab sareng perlindungan lingkungan. Dumasar kana kapercayaan teguh pangwangunan, urang nyandak inisiatif pikeun nanggung tanggung jawab sosial bari nekenkeun kauntungan ékonomi. Kami komitmen pikeun janten produsén anu saé dina industri. ûù¨ Saatos sababaraha taun pangwangunan, ngembangna sareng nuju janten pamimpin industri. üý¥ Kalayan jaringan penjualan luar negeri, ékspor ka Asia Tenggara, Asia Tengah, Amérika Kalér, sareng nagara sareng daérah sanés. ÿ‍

euweuh data
Taros Kami
Kantunkeun pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Pang
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Peta situs
obrolan online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.