+15 Taun High-end Minimalis Furniture R &D MANUFACUTURE.

Brand Smart Vanity Mirorr 1
Brand Smart Vanity Mirorr 2
Brand Smart Vanity Mirorr 1
Brand Smart Vanity Mirorr 2

Brand Smart Vanity Mirorr

panalungtikan

Kauntungan Perkara


· Leuwih taun, desain kompléks nu bisa jadi teu usaha ku firms séjén, geus dijieun jeung diverifikasi ngagunakeun eunteung kasombongan pinter.


· Produk ieu henteu ngagaduhan cacad utama, nyaéta. lingkungan bahaya atawa teu aman atawa non-patuh, kaasup titik seukeut atawa edges, jahitan leupas ditinggalkeun dina pakean, kuku leupas atawa kurangna labél warning sesak napas.


· didédikasikeun pikeun ngajantenkeun perbaikan layanan palanggan anu terus-terusan janten prioritas.


Brand Smart Vanity Mirorr 3

Kedatakan produk

BKXBC0003

MAIN CABINET : 996*567*400 MM

CABINET PORCELAIN TOP :1200*520*15MM

BKXBC0004

MAIN CABINET : 797*567*400 MM

CABINET PORCELAIN TOP :1000*550*6MM

SMART LED MIRROR:1000*600MM

WASHING BASIN: 405*405*120MM

MULTILAYER SOLID WOOD ( PU PAINTING) + HETTICHI LUXURY PARTS

Pamilian Matari

■ Kelah

■ Laminam slab

■ Kai Alami

■ Bagian warna alumini

Video Produksa

Brand Smart Vanity Mirorr 4

Detalan Produkt

BATHROOM CABINETS PRODUCT DETAIL


Brand Smart Vanity Mirorr 5
Brand Smart Vanity Mirorr 6


Aplikasi Produk Saleresna

PRODUCTS APPLICATION


Brand Smart Vanity Mirorr 7


Brand Smart Vanity Mirorr 8



Fikir Perusahana


· Salila sababaraha taun, geus kalibet dina rarancang jeung pabrik kaca spion kasombongan pinter. Kami dianggap salaku produsén anu dipercaya sareng supplier di industri.


· Perusahaan kami terus-terusan ngalaksanakeun panalungtikan sareng pamekaran kaca spion kasombongan pinter.


· Salaku mitra téhnologi global ngarah kana industri kaca spion kasombongan pinter, geus komitmen pikeun mantuan konsumén urang ngahontal kasuksésan. Panyawan!


Detalan Produkt


kaca spion kasombongan pinter diolah dumasar kana téhnologi pang anyarna. Éta gaduh pagelaran anu saé dina detil di handap ieu.



Aplikasi Produksa


kaca spion kasombongan pinter bisa minuhan kaperluan béda konsumén.


ieu dedicated ka nyadiakeun profésional, solusi efisien jeung ekonomis pikeun konsumén, ku kituna pikeun minuhan kaperluan maranéhanana ka extent greatest.



Baringan Proba


Dibandingkeun sareng produk dina kategori anu sami, kaunggulan eunteung kasombongan pinter nyaéta kieu.



Pangangatan Persalah


Kami geus dikumpulkeun grup tanaga manajemén perusahaan, technicians jeung tanaga processing kalawan pangalaman industri euyeub. Éta ngawangun pondasi anu stabil pikeun pangwangunan sareng kamekaran urang.


parantos ngawangun sistem jasa anu saé pikeun nyayogikeun jasa anu eureun sapertos konsultasi produk, debugging profésional, pelatihan kaahlian, sareng jasa saatos penjualan.


Perusahaan kami yakin yén sadaya jasa kanggo palanggan sareng motivasi kami asalna tina kapuasan palanggan. Salaku tambahan, urang nyiptakeun sareng ngabagi nilai babarengan. Dumasar kana éta, kami komitmen pikeun ngamajukeun pangwangunan pikeun industri.


Diadegkeun dina geus jadi peran ngarah di industri, gumantung kana Éksplorasi konstanta sarta inovasi ogé pangalaman industri euyeub.


ogé dijual di pasar domestik. Éta ogé diékspor ka sababaraha nagara sareng daérah, sapertos Éropa, Amérika Kalér, sareng Australia. Aranjeunna favored ku loba konsumén asing.


euweuh data
Produk panganyarna
euweuh data
Produk panas
euweuh data
Taros Kami
Kantunkeun pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap