Tabé Ceramic Top-end luhuren & Ngaropea Dapur Kabinet Produsén Kusabab 1996

Merk Tv Stand Dijieun tina Kabinet Dapur 1
Merk Tv Stand Dijieun tina Kabinet Dapur 2
Merk Tv Stand Dijieun tina Kabinet Dapur 3
Merk Tv Stand Dijieun tina Kabinet Dapur 4
Merk Tv Stand Dijieun tina Kabinet Dapur 5
Merk Tv Stand Dijieun tina Kabinet Dapur 6
Merk Tv Stand Dijieun tina Kabinet Dapur 7
Merk Tv Stand Dijieun tina Kabinet Dapur 1
Merk Tv Stand Dijieun tina Kabinet Dapur 2
Merk Tv Stand Dijieun tina Kabinet Dapur 3
Merk Tv Stand Dijieun tina Kabinet Dapur 4
Merk Tv Stand Dijieun tina Kabinet Dapur 5
Merk Tv Stand Dijieun tina Kabinet Dapur 6
Merk Tv Stand Dijieun tina Kabinet Dapur 7

Merk Tv Stand Dijieun tina Kabinet Dapur

panalungtikan

Rincian produk tina stand tv dijieunna tina cabinets dapur



Pandangan gancang


Prosés produksi stand tv dijieun tina cabinets dapur geus greatly ningkat ku professional urang. Aranjeunna ngalaksanakeun sistem manajemen lengkep pikeun ngalaksanakeun produksi produk. Produkna konsisten kualitas luhur sareng kinerja. tv stand dijieunna tina cabinets dapur, salah sahiji produk utama, ieu deeply favored ku konsumén. Kalayan aplikasi anu lega, éta tiasa dilarapkeun kana industri sareng widang anu béda. Inquiries beurat saksi kualitas wgkadovs.



Pengalaman Produki


Dibandingkeun sareng produk di industri, stand tv anu didamel tina kabinét dapur ngagaduhan kaunggulan anu luar biasa anu utamina ditingali dina aspék-aspék ieu.

Kumaha maranéhna?

Dapur pinter mangrupikeun dapur anu dirancang pikeun ngahémat énergi sareng waktos. Tujuan utama maranéhanana nyaéta pikeun sustainable jeung efisien. Éta mangrupikeun kombinasi éléktronika, desain ati-ati sareng elemen anu ramah lingkungan. Aya minat tumuwuh dina masak, sarta kami mindeng ngagunakeun alat kami pikeun loba kaperluan.
Merk Tv Stand Dijieun tina Kabinet Dapur 8
Merk Tv Stand Dijieun tina Kabinet Dapur 9


Sisih Llaup FREEFOLD

Praktis, saimbang sareng kompak. FREEflap mini / forte teh "saeutik toughie" dina kulawarga lifter. Kalayan jerona pamasangan ngan 118 mm, FREEflap mini / forte tiasa angkat payun anu beuratna dugi ka 27 kg.

Socket ngalangkungan pinilit


Behu gaduh  carjer telepon sélulér anu tiasa ngangkat port énergi.

Merk Tv Stand Dijieun tina Kabinet Dapur 10
Merk Tv Stand Dijieun tina Kabinet Dapur 11

Socket ngalangkungan pinilit


Behu gaduh  carjer telepon sélulér anu tiasa ngangkat port énergi.

Merk Tv Stand Dijieun tina Kabinet Dapur 12

Top finish jeung L ngawangun cecekelan


Bk ciandre geus milih pangalusna panel surfaces méwah Éropa.

Urang laun cooperated jeung korporasi bergengsi dunya kayaning Laminam, Egger, Clearup, Kronospan jeung merek jati-tingkat tinggi lianna.

L bentuk cecekelan nu ngajadikeun cecekelan terpadu jeung kabinet disumputkeun di lingkungan halimunan jeung leungeun anti ciwit.

TurnMotion II

Kalayan TurnMotion II, pas gaduh kamampuan pikeun mindahkeun babak samping pikeun ngatur anjeun. Unggal baki rotates 360 ° dina dua arah supados eusi sadaya opat faktor bisa diasupan.

Pas ieu tiasa janten solusi ultra-praktis pikeun rohangan panyimpen di luhur jangkungna korsi anu tiasa diaksés sacara ergonomis. Éstu saé pikeun rohangan anu sering teu dianggo di luhur parangkat terpadu.

Jumlah eureun dina saban gigir fastens baki di tempat. The TurnMotion II trays anu luhur adjustable.


Merk Tv Stand Dijieun tina Kabinet Dapur 13
Merk Tv Stand Dijieun tina Kabinet Dapur 14

TurnMotion II

Kalayan TurnMotion II, pas gaduh kamampuan pikeun mindahkeun babak samping pikeun ngatur anjeun. Unggal baki rotates 360 ° dina dua arah supados eusi sadaya opat faktor bisa diasupan.

Pas ieu tiasa janten solusi ultra-praktis pikeun rohangan panyimpen di luhur jangkungna korsi anu tiasa diaksés sacara ergonomis. Éstu saé pikeun rohangan anu sering teu dianggo di luhur parangkat terpadu.

Jumlah eureun dina saban gigir fastens baki di tempat. The TurnMotion II trays anu luhur adjustable.

Solusi anu tiasa disaluyukeun sareng unik

Dapur mangrupikeun tempat anu pangsaéna pikeun nyiptakeun kenangan!

Merk Tv Stand Dijieun tina Kabinet Dapur 15
Merk Tv Stand Dijieun tina Kabinet Dapur 16

Freelift E- touchs


Gancang angkat sareng dorong ka handap,

Samentawis waktos anjeun tiasa ngahemat langkung seueur tempat ogé tiasa nyumput pikeun ngalengkepan perabot anu sanés

Merk Tv Stand Dijieun tina Kabinet Dapur 17

StraightLine Pantry


Koléksi StraightLine diwangun ku 25 potongan buatan tangan anu tiasa dicampur sareng dicocogkeun pikeun nyiptakeun sajumlah ageung sistem organisasi pikeun laci jero standar, laci jero, sareng pantri Lavido.

Merk Tv Stand Dijieun tina Kabinet Dapur 18


Freelift E- touchs


Gancang angkat sareng dorong ka handap,

Samentawis waktos anjeun tiasa ngahemat langkung seueur tempat ogé tiasa nyumput pikeun ngalengkepan perabot anu sanés


StraightLine Pantry


Kumpulan StraightLine diwangun ku 25 potongan buatan tangan anu tiasa dicampur sareng   Parantos   pikeun nyiptakeun sajumlah ageung sistem organisasi pikeun laci jero standar, laci jero,   Sareng pantries Lavido.

Merk Tv Stand Dijieun tina Kabinet Dapur 19

Conovoy Lavido


Ieu mangrupikeun naon anu anjeun kedah ngarepkeun tina barang anu nyatakeun nawiskeun téknologi premium.TheretrofittableeTouchsystem, contona.

Merk Tv Stand Dijieun tina Kabinet Dapur 20

Agent ngabersik


Tutupna didamel ditarik tina kabinét.

Pigura diamankeun kana dasar bangkai ku runners sorangan.

Merk Tv Stand Dijieun tina Kabinet Dapur 21
Merk Tv Stand Dijieun tina Kabinet Dapur 22


Conovoy Lavido


Ieu mangrupikeun naon anu anjeun ngarepkeun tina barang anu nyatakeun nawiskeun téknologi premium.  Sistem eTouch anu tiasa dirobih, contona


Agent ngabersik


Tutupna didamel ditarik tina kabinét.

Pigura diamankeun kana dasar bangkai ku runners sorangan.

Merk Tv Stand Dijieun tina Kabinet Dapur 23
Merk Tv Stand Dijieun tina Kabinet Dapur 24

Button kontrol intelin  


gudang akalna jeung modern, repot kontrol sensor bébas signifikan.  Cangkir cahayana sareng dua saklar di luhurna.

Tempat dibuka.

Merk Tv Stand Dijieun tina Kabinet Dapur 25

Waki


Rising Clever Storage sareng modern, repot-  Kontrol sensor gratis.  A cangkir glowing kalawan dua saklar otomatis.

Wow, tahap pambuka.

Merk Tv Stand Dijieun tina Kabinet Dapur 26


Button kontrol intelin  


gudang akalna jeung modern, repot kontrol sensor bébas signifikan.  Cangkir cahayana sareng dua saklar di luhurna.

Tempat dibuka.


Waki


Rising Clever Storage sareng modern, repot-  Kontrol sensor gratis.  A cangkir glowing kalawan dua saklar otomatis.

Wow, tahap pambuka.

Merk Tv Stand Dijieun tina Kabinet Dapur 27



Perdanan Perusahan


Perenahna di Kami perusahaan anu ngahijikeun produksi, jasa sareng perdagangan, sareng produk utama perusahaan Kami netepkeun roh tanggungsina 'jalma-orientasi, anu leres sareng dipercaya, kopekina sareng wing-win '. Dina operasi bisnis, urang nuturkeun filsafat 'talent nyaéta yayasan, élmu sareng téknologi mangrupikeun pituduh, manajemén mangrupikeun dasar, kualitas mangrupikeun pusat '. Kalawan fokus kana kacenderungan ngembangkeun pasar domestik jeung luar nagri, urang narékahan pikeun ngahontal diferensiasi produk ngaliwatan inovasi téhnologis sarta nuluykeun nyadiakeun produk jeung jasa leuwih kualitas pikeun konsumén. Grup ahli produksi diwanohkeun pikeun masihan pituduh sareng saran anu efektif pikeun ngahasilkeun produk anu berkualitas. Aranjeunna pangaweruh, profésional sarta dedicated. Solusi kami disetél khusus pikeun kaayaan saleresna palanggan sareng kedah mastikeun yén solusi anu disayogikeun ka palanggan efektif.
Mun anjeun resep produk urang, mangga ngahubungan kami. Kami dédikasi pikeun nyayogikeun anjeun jasa anu saé sareng anu paling profésional.


euweuh data
Taros Kami
Kantunkeun pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Pang
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Peta situs
obrolan online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.