Tabé Ceramic Top-end luhuren & Ngaropea Dapur Kabinet Produsén Kusabab 1996

Tabé Kofi Ceramic - 1
Tabé Kofi Ceramic - 2
Tabé Kofi Ceramic - 3
Tabé Kofi Ceramic - 4
Tabé Kofi Ceramic - 5
Tabé Kofi Ceramic - 6
Tabé Kofi Ceramic - 1
Tabé Kofi Ceramic - 2
Tabé Kofi Ceramic - 3
Tabé Kofi Ceramic - 4
Tabé Kofi Ceramic - 5
Tabé Kofi Ceramic - 6

Tabé Kofi Ceramic -

panalungtikan

Kauntungan Perkara


· Alat uji anu efisien luhur bakal dianggo dina méja kopi keramik. Kinerja listrik atanapi kualitas komponénna bakal dipariksa nganggo pulpén tés, detéktor thermistor, sareng locator lepat.


· Kalayan kaahlian éksténsif kami dina widang ieu, kualitas produk urang téh pangalusna.


· staf profésional dina téknik méja kopi keramik.


Téhnik profésional
Mesin otomatis pikeun motong, edging, beberesih, ngajadikeun produk karajinan sampurna pikeun konsumén.
100% inspeksi kualitas, mastikeun ngadalikeun kualitas dina unggal prosedur.

Tabé Kofi Ceramic - 7

Tabé Ceramic Luhuren
Méja keramik ogé dingaranan salaku méja porselin, méja batu sintered, éta gumantung kana nagara

Luhur méja ceramic Nyaéta cuacan & UV resistan T, pangropéana rendah sareng kuat.

Ceramic
Glass
Tabé Kofi Ceramic - 8

BKX01

Tabé Kofi Ceramic - 9

BKX02

Tabé Kofi Ceramic - 10

BKX03

Tabé Kofi Ceramic - 11

BKX04

Tabé Kofi Ceramic - 12

BKX05

Tabé Kofi Ceramic - 13

BKX06

Tabé Kofi Ceramic - 14
Tabé Kofi Ceramic - 15

BKX-G-01

Tabé Kofi Ceramic - 16

BKX-G-02

Tabé Kofi Ceramic - 17

BKX-G-03

Tabé Kofi Ceramic - 18

BKX-G-04

Tabé Kofi Ceramic - 19

BKX-G-05

Tabé Kofi Ceramic - 20

BKX-G-06

Tabé Kofi Ceramic - 21

BKX-G-07

Base Alumini
Urang tiasa ngawujudkeun desain dasar tabel idéal anjeun kana kanyataan.

Alumini
Tabé Kofi Ceramic - 22

BKX-A-01

Tabé Kofi Ceramic - 23

BKX-A-01

Tabé Kofi Ceramic - 24

BKX-A-01

Tabé Kofi Ceramic - 25

BKX-A-01

Tabé Kofi Ceramic - 26

BKX-A-01

Tabé Kofi Ceramic - 27

BKX-A-01

Tabé Kofi Ceramic - 28

BKX-A-01

---- OEM / R &Kamampuan desain D

BK CIANDRE boga tim désainer jati profésional sorangan sarta tim ngembangkeun, Anu ngamungkinkeun urang teu ukur nyieun loba pesenan design OEM jeung proyék, tapi ogé produk desain penampilan jeung struktur produk Sunda. &Solusi D, BK Ciandre, jati global R & D nyayogikeun solus. Solusi.


Fikir Perusahana


· mangrupakeun kiyeu luhur teguh produksi tabel kopi keramik, jeung kantor sumebar di sakuliah dunya.


· boga grup profésional terampil. ngabogaan sajumlah elit desain produk jeung pangalaman pasar euyeub. aktip engages kalawan tungtutan pasar jeung kabutuhan customer tina méja kopi keramik.


· misi ieu maturan mumpuni tabel kopi keramik jeung layanan profésional ka konsumén urang. Punkeun kontak.


Detalan Produkt


Rincian spésifik méja kopi keramik dibere di handap.



Aplikasi Produksa


méja kopi keramik loba dipaké dina sababaraha industri jeung widang.


geus kalibet dina produksi salila sababaraha taun sarta geus akumulasi pangalaman industri euyeub. Dumasar kana éta, urang tiasa nyayogikeun solusi anu komprehensif sareng saé dumasar kana kaayaan anu saleresna sareng kabutuhan palanggan anu béda.



Baringan Proba


Dibandingkeun sareng produk dina kategori anu sami, méja kopi keramik ngagaduhan fitur anu luar biasa di handap ieu.



Pangangatan Persalah


Perusahaan kami ngagaduhan tim tulang tonggong sareng reputasi anu saé dina industri, pinter dina bisnis sareng kamampuan operasi anu kuat.


Urang salawasna nempatkeun konsumén urang munggaran tur ngubaran unggal customer ikhlas. Sajaba ti éta, urang narékahan pikeun minuhan sarat konsumén, sarta ngajawab masalah maranéhanana duly.


Kami sok nampi kana filsafat bisnis 'gudakeun kualitas, jasa mimiti, gawéan sareng unggul', sareng ngalaksanakeun roh tanggung jawab 'suih pikeun kamajuan, ngajelaskeun sareng inovasi, sareng maju sareng waktos'. Ku practicing strategi ngembangkeun urang, urang aktip nganggap tanggung jawab sosial, sarta nyadiakeun produk hadé tur jasa leuwih profésional pikeun masarakat.


Diadegkeun dina geus bajoang salila sababaraha taun. Kami gaduh pangalaman industri anu beunghar dina kadali kualitas, manajemén pamasaran, promosi merek, sareng anu sanésna.


Produk kami populer pisan di bumi sareng di luar negeri.


Pengetap

Tabé Kofi Ceramic - 29
Dimensi( mm) Inch
BK-TCH009 L W H L W H
  530 350 640 21 18 25.2

 

Rikanci produk

 

Ngaran bend BK CIANDRE
Estil modél BK-TCH009
Kujaba   Luhur méja ceramic
Dasar yél   Dasar méja alumini
Kamampuan nyayog 15000 Pieces / bulang
Pakak Foam Pallets
Isma pangirin 25 ~ 35 poé sanggeus mayar deposit
Customizasin   Dipacih
euweuh data
Taros Kami
Kantunkeun pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Pang
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Peta situs
obrolan online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.