Tabé Ceramic Top-end luhuren & Ngaropea Dapur Kabinet Produsén Kusabab 1996

Keramik Dining Table Pabrik 1
Keramik Dining Table Pabrik 2
Keramik Dining Table Pabrik 3
Keramik Dining Table Pabrik 4
Keramik Dining Table Pabrik 5
Keramik Dining Table Pabrik 6
Keramik Dining Table Pabrik 1
Keramik Dining Table Pabrik 2
Keramik Dining Table Pabrik 3
Keramik Dining Table Pabrik 4
Keramik Dining Table Pabrik 5
Keramik Dining Table Pabrik 6

Keramik Dining Table Pabrik

panalungtikan

Téhnik profésional
Mesin otomatis pikeun motong, edging, beberesih, ngajadikeun produk karajinan sampurna pikeun konsumén.
100% inspeksi kualitas, mastikeun ngadalikeun kualitas dina unggal prosedur.

Keramik Dining Table Pabrik 7

Struktur modular dina tekanan tinggi aluminium paeh-tuang jeung rod sentral dina alloy aluminium tempered mastikeun reliabiliti maksimum kalawan profil ketebalan minimum, sedengkeun desain modular struktur ngamungkinkeun dimensi luar biasa.
Keramik Dining Table Pabrik 8
Keramik Dining Table Pabrik 9

BK CIANDRE Gaduh langkung ti 50 pilihan desain warna luhur méja sapertos mérek slab keramik Doméstik anu kasohor (NEW PEARL, GOLDME, SHUIHUITECH) atanapi ITALY LAMINAM slab keramik sareng desain ekslusif khusus, anu sadayana diproduksi dina mesin ITALY LAMINAM atanapi SACMI.
Keramik Dining Table Pabrik 10
Keramik Dining Table Pabrik 11

5 pilihan diménsi dasar tabel aluminium, leuwih ti 10 bubuk lukisan warna aluminium.


Keramik Dining Table Pabrik 12

Keramik / Porselén Slab Table Top

Top Keramik dijieunna tina beling, nu mangrupa bahan kuat pisan cuaca & Tahan UV sareng kuat anu tiasa ditinggalkeun di luar sapanjang taun.

Keramik Dining Table Pabrik 13

BKX01

Keramik Dining Table Pabrik 14

BKX-02

Keramik Dining Table Pabrik 15

BKX-03

Keramik Dining Table Pabrik 16

BKX-C07

Keramik Dining Table Pabrik 17

BKX-C09

Keramik Dining Table Pabrik 18

BKX-C14

Keramik Dining Table Pabrik 19

Base Alumini

Walanda Akzonobel bubuk coated aluminium, lightweight jeung awét, résistansi alus teuing pikeun korosi, cuaca, jeung cai

Keramik Dining Table Pabrik 28

BKX-A-01

Keramik Dining Table Pabrik 29

BKX-A-02

Keramik Dining Table Pabrik 30

BKX-A-03

Keramik Dining Table Pabrik 31

BKX-A-04

Keramik Dining Table Pabrik 32

BKX-A-05

Keramik Dining Table Pabrik 33

BKX-A-06

Keramik Dining Table Pabrik 34

BKX-A-07

OEM / R kuat pisang &Kamampuan desain D  
BK CIANDRE gaduh tim desainer jati profésional sareng tim pamekaran, anu ngamungkinkeun urang henteu ngan ukur ngadamel seueur pesenan desain OEM sareng proyék,   tapi ogé desain penampilan produk sareng struktur produk R &Solusi D, BK Ciandre, jati global R & D nyayogikeun solus.


Kauntungan Perkara


· Desain méja makan keramik ngagaduhan seueur léngkah. Aranjeunna kasar-di babandingan, blok dina hubungan spasial, napelkeun diménsi sakabéh, pilih formulir desain, ngonpigurasikeun spasi, milih métode konstruksi, jsb.


· Karyawan skillful sarta sauntuyan parabot ngajamin kualitas produk.


· Produkna terjangkau sareng gaduh prospek pasar anu lega.


Fikir Perusahana


· Aya dina posisi kaluar di lapangan méja tuan ceramic RD di Cina.


· Inovasi mangrupa salah sahiji kaunggulan inti.


· Kami yakin yén pangwangunan sustainable mangrupikeun prakték bisnis anu saé. Urang boga tanggung jawab ngajaga lingkungan. Ku alatan éta, urang exert sakabéh kakuatan urang ngagunakeun sumberdaya leuwih bijaksana tur ngarobah cara urang gawe. Urang!


Aplikasi Produksa


méja makan keramik, salah sahiji produk utama, ieu deeply favored ku konsumén. Kalayan aplikasi anu lega, éta tiasa dilarapkeun kana industri sareng widang anu béda.


Dumasar kana kabutuhan sabenerna konsumén urang, kami nyadiakeun hiji-eureun solusi pikeun aranjeunna kalayan tujuan alokasi rasional


Dimensi

Keramik Dining Table Pabrik 35
Dimensi( mm) Inch
SERIES   L  W  H  L W  H
Manta-L 1600 800 760 64 32 30.4

1800 900 760 72 36 30.4

2350 1000 760 94 40 30.4

2800 1100 760 112 44 30.4

3000 1100 760 118 44 30.4

3150 1200 760 124 47.2 30.4

Pengetap

Prak

BK CIANDRE

Kamenan

1600 * 800 * 760mm / 64 * 32 * 30,4 inci

1800 * 900 * 760mm / 72 * 36 * 30,4 inci

2350 * 1000 * 760mm / 94 * 40 * 30,4 inci

2800*1100*760mm /112*44*30.4 inci

3000 * 1100 * 760mm / 118 * 44 * 30,4 inci

3150 * 1200 * 760mm / 127 * 47,2 * 30. 4Inch

Pangengo

Kamar makan, Ruang tamu, hotél Villa

Kebangi

Lambaran kualitas luhur, résistansi suhu luhur, gampang dibersihkeun, otorisasi bahan hiasan kelas A

Matari

Méja batu kualitas luhur, suku hardware

Waran

Salaku gambar warna produk

Waktos pangirin

Salahoang 2 0 - 2 5 poé sanggeus narima deposit

Kontrol Kuata

100% inspeksi saméméh packing

Layanan saatos penyal

OEM jeung custom diwangun wilujeng sumping! Simkuring salawasna di dieu pikeun gawé bareng anjeun sarta nawiskeun 3-5   taun jaminan dina produk.

euweuh data
Taros Kami
Kantunkeun pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Pang
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Peta situs
obrolan online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.