Tabé Ceramic Top-end luhuren & Ngaropea Dapur Kabinet Produsén Kusabab 1996

Keramik meja makan Siapkeun Company 1
Keramik meja makan Siapkeun Company 2
Keramik meja makan Siapkeun Company 3
Keramik meja makan Siapkeun Company 4
Keramik meja makan Siapkeun Company 5
Keramik meja makan Siapkeun Company 6
Keramik meja makan Siapkeun Company 7
Keramik meja makan Siapkeun Company 8
Keramik meja makan Siapkeun Company 1
Keramik meja makan Siapkeun Company 2
Keramik meja makan Siapkeun Company 3
Keramik meja makan Siapkeun Company 4
Keramik meja makan Siapkeun Company 5
Keramik meja makan Siapkeun Company 6
Keramik meja makan Siapkeun Company 7
Keramik meja makan Siapkeun Company 8

Keramik meja makan Siapkeun Company

panalungtikan

Rincian produk tina set méja makan keramik



Pandangan Lesit


Rarancang set méja makan keramik parantos difokuskeun nuturkeun tren pasar. Ieu 100% mumpuni, bébas tina sagala deficiencies atawa defects. Palayanan anu saé sareng kualitas punjul mangrupikeun faktor konci pikeun kasuksésan méja makan keramik anu dipasang di pasar luar negeri.



Penjelasan Produkt


Dirojong ku téhnologi canggih, boga narabas hébat dina saing komprehensif set tabel makan keramik, ditémbongkeun saperti dina aspék handap.

Téhnik profésional
Mesin otomatis pikeun motong, edging, beberesih, ngajadikeun produk karajinan sampurna pikeun konsumén.
100% inspeksi kualitas, mastikeun ngadalikeun kualitas dina unggal prosedur.

Keramik meja makan Siapkeun Company 9

Tabé Ceramic Luhuren
Luhur méja ceramic Nyaéta cuacan & UV tahan, pangropéa lemah sareng kuat.

Ceramic
Glass
Keramik meja makan Siapkeun Company 10

BKX01

Keramik meja makan Siapkeun Company 11

BKX02

Keramik meja makan Siapkeun Company 12

BKX03

Keramik meja makan Siapkeun Company 13

BKX04

Keramik meja makan Siapkeun Company 14

BKX05

Keramik meja makan Siapkeun Company 15

BKX06

Keramik meja makan Siapkeun Company 16

BKX-C05

Keramik meja makan Siapkeun Company 17

BKX-C06

Keramik meja makan Siapkeun Company 18

BKX-C11

Keramik meja makan Siapkeun Company 19

BKX-C13

Keramik meja makan Siapkeun Company 20

BKX-C14

Keramik meja makan Siapkeun Company 21

BKX-C15

Keramik meja makan Siapkeun Company 22

BKX-G-01

Keramik meja makan Siapkeun Company 23

BKX-G-02

Keramik meja makan Siapkeun Company 24

BKX-G-03

Keramik meja makan Siapkeun Company 25

BKX-G-04

Keramik meja makan Siapkeun Company 26

BKX-G-05

Keramik meja makan Siapkeun Company 27

BKX-G-06

Keramik meja makan Siapkeun Company 28

BKX-G-07

Base Alumini
Urang tiasa ngawujudkeun desain dasar tabel idéal anjeun kana kanyataan.

Alumini
Keramik meja makan Siapkeun Company 29

BKX-A-01

Keramik meja makan Siapkeun Company 30

BKX-A-01

Keramik meja makan Siapkeun Company 31

BKX-A-01

Keramik meja makan Siapkeun Company 32

BKX-A-01

Keramik meja makan Siapkeun Company 33

BKX-A-01

Keramik meja makan Siapkeun Company 34

BKX-A-01

Keramik meja makan Siapkeun Company 35

BKX-A-01

OEM / R kuat &Kamampuan desain D

BBK CIANDRE gaduh tim desainer jati profésional sareng tim pamekaran, anu ngamungkinkeun urang henteu ngan ukur ngadamel seueur pesenan desain OEM sareng proyék, tapi ogé desain penampilan produk sareng struktur produk R &D desain.



Inpormasian perusahaans


nyaéta parusahaan profésional dedicated ka R &D jeung produksi Urang ayeuna lokasina di dipandu ku kabutuhan customer, komitmen ka nyadiakeun layanan pangalusna pikeun konsumén. Leuwih taun, urang geus dedicated ka R &D jeung produksi produk urang. Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan produk urang, mangga ngahubungi staf layanan palanggan online kami.


euweuh data
Taros Kami
Kantunkeun pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Pang
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
obrolan online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.