+15 Taun High-end Minimalis Furniture R &D MANUFACUTURE.

Tabé Dining Ceramic

BK Ciandre Tables kalawan estetika rigorous jeung rasional, pikeun spasi makan of elegance refined, jeung nilai ditambahkeun tina tops tabel keramik. tabél rigorous jeung rasional, pikeun pamakéan dining exquisitely elegan, Bentuk husus tina struktur leg méja dina aluminium extruded kalawan nilai ditambahkeun tina tops keramik méré persepsi visual pinuh ku sentimen. A méja makan nu sampurna pikeun kasempetan nu krusial, paduli naha éta téh dinner pikeun dua atawa hiji keur sakabeh kulawarga. Simkuring b

euweuh data
euweuh data
ABOUT US
Pilari inspirasi pikeun gaya kamar makan anjeun?
Anjeun aya di tempat nu bener.

Wilujeng sumping di jantung bumi: tempat makan dimana sadayana tiasa ngumpul sanés ngan ukur tuangeun, tapi pikeun wengi kaulinan anu saé, jajan gancang sareng kagiatan sapopoé.


Méja makan mangrupikeun perabot anu paling penting di kamar anjeun. Ieu ngahartikeun rasa anjeun sarta kaahlian dina hiasan. Pikeun dinners memorable sarta pihak, milih hiji méja complementing tema imah urang. Kamar makan henteu deui ngan hiji tempat dahar jeung korsi, tapi leuwih ngeunaan kreasi silih dahareun jeung atmosfir. Nalika masarakat milih réstoran, salian merhatikeun kana dahareun sorangan, lingkungan makan parantos janten unsur anu penting pikeun dipilih atanapi henteu.


Pilihan tabel ieu merlukeun loba tinimbangan. Ieu kudu timeless, captivating, sarta di luhur sadayana, kuat pikeun mastikeun jangka panjang. Pikeun tujuan ieu, anjeun kedah milih produsén méja makan anu pangsaéna, anu memang sesah milarian. Upami anjeun ngarencanakeun pikeun nambihan méja makan anu pangsaéna sareng anu kuat, cocog sareng jero ruangan sareng luar, ieu sababaraha tip

Ngéksékeun Blog Ku

Baca tulisan ieu pikeun kéngingkeun inpormasi langkung seueur ngeunaan produk sareng industri sahingga kéngingkeun inspirasi pikeun proyék anjeun.
euweuh data

Ulah meunang A Hawa!

Ngan tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak supados kami tiasa ngintunkeun anjeun kutipan gratis pikeun rupa-rupa desain kami!

BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap