Tabé Ceramic Top-end luhuren & Ngaropea Dapur Kabinet Produsén Kusabab 1996

Keramik Extendable Table

BK CIANDRE keramik Extendable tabel dicirikeun pikeun kulawarga atawa babaturan atmosfir ramah party.Fall asih jeung ieu tabel extendable kontemporer, eta ngidinan Anjeun pikeun nampa sémah Anjeun tanpa kaluar spasi, anjeun bakal ngahargaan sistem extendable na keur soré anjeun kalawan friends.Opt. keur ukuran leutik atawa badag, kalawan atawa tanpa extension, éta ’s nepi ka anjeun! Méja luhur dijieun kalawan slabs Batu Sintered, karasa permukaan anu luhur sarta hese neangan scratched sanajan digo

euweuh data
ABOUT US
Teu nice a tabel nu nyaluyukeun nurutkeun anggota?  

Ngabogaan hiji méja ngalegaan di imah ngidinan Anjeun pikeun ngarobah hiji méja opat-seater kana genep atawa sapuluh-seaters dina jangka waktu nu teu jeung tanpa usaha. Éta katingalina kompak tapi tiasa nampung langkung seueur jalma nalika diperyogikeun. Ieu mangrupikeun solusi anu pangsaéna pikeun nyaluyukeun tamu salami pésta bumi.


Mémang, mékanisme ieu pikaresepeun pikeun seueur jalma. Aya mékanisme anu béda, tapi unggal produsén méja makan ngalegaan nuturkeun metodeu anu sami pikeun ngawangun jinis anu tangtu. Anjeun bisa heran nu salah sahiji mékanisme tabel ngalegaan téh pangalusna. Pikeun inohong anjeun kudu ngaliwatan sagala jenis pikeun milih hiji hadé. Jadi, hayu ngajelaskeun!


BK Ciandre - Toko One Stop Anjeun pikeun Meuli Méja Keramik Ngalegaan Pangsaéna

Pangalaman urang, kumaha oge, ogé ngabejaan urang yén nalika néangan sababaraha manjangkeun luhureun méja, jalma biasana nyangka desain minimalis. Lantaran kitu, naon anu anjeun pikahoyong kami nyayogikeun. Di antara jajaran perabot minimalis modéren anu luar biasa, Meja Keramik Extending kami mangrupikeun anu bakal katingali pikeun anjeun.


Nanging, upami éta sanés pilihan anjeun, kami gaduh sauntuyan parabot pikeun anjeun. Janten, anjeun kedah parios produk kami sareng pilih anu anjeun pikahoyong.

Ngabogaan hiji méja ngalegaan di imah ngidinan Anjeun pikeun ngarobah hiji méja opat-seater kana genep atawa sapuluh-seaters dina jangka waktu nu teu jeung tanpa usaha. Éta katingalina kompak tapi tiasa nampung langkung seueur jalma nalika diperyogikeun. Ieu mangrupikeun solusi anu pangsaéna pikeun nyaluyukeun tamu salami pésta bumi.


Mémang, mékanisme ieu pikaresepeun pikeun seueur jalma. Aya mékanisme anu béda, tapi unggal produsén méja makan ngalegaan nuturkeun metodeu anu sami pikeun ngawangun jinis anu tangtu. Anjeun bisa heran nu salah sahiji mékanisme tabel ngalegaan téh pangalusna. Pikeun inohong anjeun kudu ngaliwatan sagala jenis pikeun milih hiji hadé. Jadi, hayu ngajelaskeun!


BK Ciandre - Toko One Stop Anjeun pikeun Meuli Méja Keramik Ngalegaan Pangsaéna

Pangalaman urang, kumaha oge, ogé ngabejaan urang yén nalika néangan sababaraha manjangkeun luhureun méja, jalma biasana nyangka desain minimalis. Lantaran kitu, naon anu anjeun pikahoyong kami nyayogikeun. Di antara jajaran perabot minimalis modéren anu luar biasa, Meja Keramik Extending kami mangrupikeun anu bakal katingali pikeun anjeun.


Nanging, upami éta sanés pilihan anjeun, kami gaduh sauntuyan parabot pikeun anjeun. Janten, anjeun kedah parios produk kami sareng pilih anu anjeun pikahoyong.

DON’T MISS A THING!
Ngan tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak supados kami tiasa ngintunkeun anjeun kutipan gratis pikeun rupa-rupa desain kami!
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Pang
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Peta situs
obrolan online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.