+15 Taun High-end Minimalis Furniture R &D MANUFACUTURE.

Tabé hirup Ceramic

BK Ciandre Tables kalawan estetika rigorous jeung rasional, pikeun spasi makan of elegance refined, jeung nilai ditambahkeun tina tops tabel keramik.

tabél rigorous jeung rasional, pikeun pamakéan dining exquisitely elegan, Bentuk husus tina struktur leg méja dina aluminium extruded kalawan nilai ditambahkeun tina tops keramik méré persepsi visual pinuh ku sentimen.

A méja makan nu sampurna pikeun kasempetan nu krusial, paduli naha éta téh dinner pikeun dua atawa hiji keur sakabeh kulawarga.

Simkuring boga meja makan sampurna pikeun anjeun, naha éta basajan tur sleek atawa adjustable sarta extendable.

euweuh data
LIVING ROOM TABLE
Peuting leuwih rasional tibatan beurang.  

Anggo lampu pikeun nyiptakeun suasana anu haneut dina inspirasi hiasan ruang tamu.   Upami anjeun cocog sareng lampu sareng kopi, anjeun tiasa nyiptakeun lingkungan anu romantis. Siling datar dipasang ku lampu, anu cocog pisan pikeun dianggo dina ideu inspirasi ruang tamu.

euweuh data
Pilihan kamar hiri
Dina pilihan jati ruang tamu, anjeun kedah milih gaya kalayan garis anu sederhana sareng terang, anu tiasa ngajantenkeun ruangan umum langkung lega. Upami anjeun nempatkeun korsi makan kulit lemes anu minimalis, anjeun henteu ngan ukur tiasa bersantai sareng ngandelkeun tapi ogé nyiptakeun suasana anu nyaman. Kaayaanana ngajadikeun tamu sampurna terpadu kana hiji dina desain ruang tamu anjeun.


EXPLORE OUR BLOGS
Baca tulisan ieu pikeun kéngingkeun inpormasi langkung seueur ngeunaan produk sareng industri sahingga kéngingkeun inspirasi pikeun proyék anjeun.
euweuh data
DON’T MISS A THING!

Ngan tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak supados kami tiasa ngintunkeun anjeun kutipan gratis pikeun rupa-rupa desain kami!

BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap