+15 Taun High-end Minimalis Furniture R &D MANUFACUTURE.

Table outdoor keramik

BK CIANDRE méja outdoor nyaéta gaya minimalis, basajan tur elegant.Table luhur dijieun kalawan slabs Batu Sintered, karasa beungeut luhur sarta éta hésé meunang scratched sanajan digosok ku logam. Bahan ieu tahan henteu ngan ukur panas tapi ogé tiis. Oge hese nyerep, ampir henteu aya warna atanapi deformasi sanajan cai atanapi noda dituang. Struktur méja didamel tina aluminium sareng dilapis bubuk sareng Akzo Nobel ti Walanda. , éta non-korosi sarta kelir pernah leungit. Pilihan anu saé pikeun dianggo d

euweuh data
Bahan mana anu paling cocog pikeun panggunaan méja luar?

Hiasan bumi henteu mungkas di jero. Méja luar mangrupikeun penyuluhan gaya urang sareng kedah dipasihan perhatian anu sami. Naha ageung atanapi alit, di bumi atanapi apartemen, eksterior méja luar keramik khusus. Éta mangrupikeun tempat rélaxasi pikeun anu gaduh bumi sareng ngumpul babaturan sareng kulawarga.


Lamun datang ka meja makan, teu kabeh pilihan tabel sarua cocog pikeun pamakéan outdoor. Paling jati méja nu dijieun di jero imah, kudu cicing di jero rohangan. Henteu masalah kualitas atanapi gaya, tapi daya tahan.   Tabé tuang Patio   kedah nyumponan standar sareng kritéria anu tangtu, ogé didamel tina bahan anu tiasa tahan kana sagala rupa kaayaan cuaca sareng parobihan suhu.  

 


Pilihan anu pangsaéna nalika milih méja atanapi sofa pikeun dianggo di luar nyaéta aluminium. Aya sababaraha alesan. Salaku bahan, éta hampang sareng malleable, ku kituna ngamungkinkeun pikeun dianggo dina sajumlah produk. Sacara alami, éta tahan korosi sareng ramah lingkungan sabab henteu beracun sareng tiasa didaur ulang. Kamampuhan pikeun nolak korosi ngajadikeun éta idéal pikeun di luar ruangan sabab tiasa tahan henteu ngan ukur hujan sareng kalembaban tapi ogé baseuh tina kolam renang sareng laut.  


Pilihan hébat séjén nyaéta méja keramik. Bahan sintétik, méja keramik tiasa dianggo dina lantai, dapur, sareng perabot. Éta dijieun tina liat dicampurkeun jeung bahan anorganik lianna, garing sarta dibere penampilan marmer. Pori-porina ditutup sacara lengkep, sareng ku kituna diserep enol dugi ka minimal. Hasilna, méja keramik gaduh umur panjang sareng tahan goresan sareng panas, idéal pikeun dianggo sapopoé.  

Di Di BK Ciandre  
Kami reueus gaduh méja anu ngagunakeun duanana bahan ieu sareng tiasa dianggo henteu ngan di jero ruangan tapi ogé di kebon. Struktur elegan sareng variasi warna anu dirarancang sacara éksklusif masihan kalenturan pikeun dipasangkeun sareng seueur gaya.
Luhureun méja keramik ngagaduhan sababaraha pilihan warna anu tiasa ditingali, sadayana diideuan ku alam, kalayan pilihan ti marmer bodas, tampilan ek atanapi bahkan batu biru katingal pikeun anu wani nambihan warna kana kebonna! Kusabab éta mangrupikeun bahan anu dianggo dina lantai sareng jati, éta peryogi sakedik perawatan sareng gampang dibersihkeun.  


Dasar méja tiasa dilakukeun dina ukuran anu luar biasa panjang, panjangna dugi ka 9m sareng rubak 1.20m, tanpa ngabahayakeun stabilitasna. Kalayan pilihan pikeun sadayana, éta nawiskeun langkung ti 10 bubuk lukisan warna aluminium pikeun cocog atanapi kontras sareng luhureun keramik. Pikeun pamakéan outdoor, merlukeun saeutik mun euweuh pangropéa, sahingga ngidinan Anjeun pikeun difokuskeun aspék penting hirup anjeun.  
EXPLORE OUR BLOGS
Baca tulisan ieu pikeun kéngingkeun inpormasi langkung seueur ngeunaan produk sareng industri sahingga kéngingkeun inspirasi pikeun proyék anjeun.
euweuh data
DON’T MISS A THING!
Ngan tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak supados kami tiasa ngintunkeun anjeun kutipan gratis pikeun rupa-rupa desain kami!
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap