+15 Taun High-end Minimalis Furniture R &D MANUFACUTURE.

Keramik Réstoran Table

BK CIANDRE tabel keramik oge cocog pikeun pamakéan réstoran. Méja luhur dijieun kalawan slabs Batu Sintered, karasa permukaan nyaeta MOHS 4   sarta éta hésé meunang scratched sanajan digosok ku logam. Bahan ieu tahan henteu ngan ukur panas tapi ogé tiis. Oge hese nyerep, ampir henteu aya warna atanapi deformasi sanajan cai atanapi noda dituang. Struktur méja didamel tina aluminium sareng dilapis bubuk sareng Akzo Nobel ti Walanda. , éta non-korosi sarta kelir pernah leungit.  Méja luhur boga a

euweuh data
Naon hal anu paling penting pikeun dipilarian nalika kéngingkeun perabot?  
Pastikeun yén jati téh awét bari aesthetically pleasing ogé.  

Anu   Méja kamar tuan   mangrupa salah sahiji parabot penting dina imah anjeun. Puseur perhatian, tempo éta dina tampilan utama, sapotong jati ieu dimana sakabeh kulawarga gathers sanggeus sapoé panjang pikeun dinner jeung babagi carita.


Lantaran kitu, milih permukaan méja makan anu leres mangrupikeun hal anu penting.  Lamun datang ka meja makan tops, euweuh séjén anu bisa dibandingkeun jeung beungeut keramik geulis.

Jalma-jalma milarian barang-barang jati anu henteu ngan ukur ramah-anggaran tapi ogé katingali mewah dina tampilan. Éta nyatakeun naon a Méja tuan luhur ceramik   bakal nyadiakeun Anjeun, rasa elegan tanpa ngosongkeun saku anjeun.


Sagedengeun ti eta, vibrancy jeung desain masif luhur keramik hadir kalawan ngajadikeun eta pilihan nomer hiji pikeun jalma. Tops keramik bisa kalayan gampang duplikat kai, marmer, atawa tékstur alam séjén sarta ngasupkeun eta beautifully kalawan outlook alam na.  


Janten, naha éta kaéndahan alam urat marmer dina luhureun keramik atanapi sababaraha pandangan kai kasar anu anjeun milarian, tampilan luhur keramik tiasa nyayogikeun anjeun sadayana.


Ku kituna,   Méja tuang batu sinteres ti BK Ciandre bakal nyieun beuli sampurna!  
DON’T MISS A THING!

Ngan tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak supados kami tiasa ngintunkeun anjeun kutipan gratis pikeun rupa-rupa desain kami!

BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap