Tabé Ceramic Top-end luhuren & Ngaropea Dapur Kabinet Produsén Kusabab 1996

Brand Tabé Ceramic 1
Brand Tabé Ceramic 2
Brand Tabé Ceramic 3
Brand Tabé Ceramic 4
Brand Tabé Ceramic 1
Brand Tabé Ceramic 2
Brand Tabé Ceramic 3
Brand Tabé Ceramic 4

Brand Tabé Ceramic

panalungtikan

Seri Spél Primero

Ruang makan mangrupikeun bagian anu penting sareng penting di bumi, dimana tuangeun tiasa dinikmati. Naon jinis desain interior kamar makan anu ngajantenkeun anjeun santai sareng ngaraosan éta? Ieu sababaraha ide pikeun tempat makan.  

Brand Tabé Ceramic 5

Dasar Spél alumini:

Dijieunna tina dénsitas luhur, inti 6063 aerospace-grade aluminium spasi, precision-crafted, Uap-bukti, scratch-tahan, korosi-tahan, gampang bearing 600Kgs, awét sarta teu cacad, desain suku méja téh 90 derajat datar tur minimalis.

Patron-Têl

  Tim desain di BK Ciandre dianggo dina ngembangkeun tékstur tabletop keramik jeung rengse, kayaning calacata whilte runtuyan marmer, runtuyan marmer abu, runtuyan marmer méwah, runtuyan semén, runtuyan warna murni, runtuyan awak pinuh, metallic series.etc. Rengse kaasup digosok, matt, beungeut orok, diasah, kapang, jsb. Ku alatan éta, pola tabel luhureun kami bisa ngaropéa pikeun minuhan kaperluan klien kami


Brand Tabé Ceramic 6
Brand Tabé Ceramic 7

Patron-Têl

  Tim desain di BK Ciandre dianggo dina ngembangkeun tékstur tabletop keramik jeung rengse, kayaning calacata whilte runtuyan marmer, runtuyan marmer abu, runtuyan marmer méwah, runtuyan semén, runtuyan warna murni, runtuyan awak pinuh, metallic series.etc. Rengse kaasup digosok, matt, beungeut orok, diasah, kapang, jsb. Ku alatan éta, pola tabel luhureun kami bisa ngaropéa pikeun minuhan kaperluan klien kami

Brand Tabé Ceramic 8

Arangsé Ceramic

Keramik ogé dingaranan salaku batu sintered, porselin slab di nagara béda, tapi sabenerna éta bahan anu sarua. nu dihasilkeun dina 1300 gelar kalawan 36000tons SYSTEM mesin mencét, ku kituna kapadetan pisan tinggi,   éta non porous, gampang beberesih, sarta scratch-tahan, minyak-bukti,   Pangarup. Sareng gampang dibersih. Éta imitasi marmer,   Nyiptakeun rasa anu mewah pikeun téma desain interior modéren atanapi kontemporer tapi langkung kuat tibatan marmer, sareng permukaan tiasa janten sentuhan marmer, kami disebut orok raray touch. naon deui, keramik téh bahan antibakteri,   éta pilihan luhur méja punjul pikeun lingkungan makan.   méja keramik laporan tés SGS sadia.

Solusi anu tiasa disaluyukeun sareng unik

Ruang makan mangrupikeun tempat anu pangsaéna pikeun nyiptakeun kenangan!

Brand Tabé Ceramic 9Brand Tabé Ceramic 10
Brand Tabé Ceramic 11
Brand Tabé Ceramic 12

Katapan Destél


Ujung méja lemes sareng melengkung, diolah ku mesin Italia-Bottero, urang tiasa nyaluyukeun bentuk méja pikeun nyumponan tungtutan palanggan anu béda.


Brand Tabé Ceramic 13

Suku aluminiu:  

Suku méja Bk ciandre nyaéta aluminium. Éta die-cast dina pencét tinggi & Suhu anu ageung,    permukaan leg méja bubuk dicét kalayan bubuk Macan diimpor Éropa, anu cocog pikeun lingkungan cuaca pinuh, ku kituna BK Ciandre tabel loba dipaké indoor na outdoor.

Brand Tabé Ceramic 14

Katapan Destél


Ujung méja lemes sareng melengkung, diolah ku mesin Italia-Bottero, urang tiasa nyaluyukeun bentuk méja pikeun nyumponan tungtutan palanggan anu béda.

Suku aluminiu:  

Suku méja Bk ciandre nyaéta aluminium. Éta die-cast dina pencét tinggi & Suhu anu ageung,    permukaan leg méja bubuk dicét kalayan bubuk Macan diimpor Éropa, anu cocog pikeun lingkungan cuaca pinuh, ku kituna BK Ciandre tabel loba dipaké indoor na outdoor.

Brand Tabé Ceramic 15


Kauntungan Perkara


· Kualitas sareng Desain mangrupikeun prinsip pituduh dina produksi méja keramik.


· Kusabab tanaga kadali kualitas profésional urang ngalacak kualitas sapanjang proses produksi, produk dijamin gaduh nol defects.


· Produkna laris di sakuliah dunya sareng ditampi ku pangguna.


Fikir Perusahana


· mangrupakeun produsén hébat pikeun produksi tabel keramik.


· Pagawe pinter urang anu rigorously dilatih saméméh dimimitian karya manufaktur ditangtoskeun.


· Urang ngarojong inisiatif manufaktur héjo. Kami bakal mertimbangkeun ngalaksanakeun manajemén ranté suplai héjo anu nyorong prakték héjo ti mimiti sumber bahan dugi ka tahap bungkusan akhir.


Aplikasi Produksa


Méja keramik anu dikembangkeun sareng diproduksi ku perusahaan kami sacara lega dilarapkeun kana seueur industri sareng lapangan, sareng éta tiasa nyumponan kabutuhan palanggan anu béda-béda.


Kalayan fokus kana kabutuhan poténsial para nasabah, nyayogikeun solusi anu eureun.


Dimensi

Brand Tabé Ceramic 16
mm (Panjang x Lebar x Jangkungna) Inci (Panjang x Lebar x Jangkungna)
1400x800x750
1600x800x750
1800x1000x750
55x32x30
63x32*30
71*32*30

Pengetap

Prak BK Ciandre
Kujaba Kawar & UV tahan, pangropéa lemah sareng kuat.
Dasar yél Bubuk coated aluminium, lightweight jeung awét.
Pangengo Kamar makan, ruang tamu, hotél, villa, kantor
Pakak

Karton

(pakét téh customizable kaasup cara pakét, bahan jeung logo)

Estil minimalis / modern, / kontemporer
Karela

Sagi opat / customzable

(luhureun méja sareng dasar méja)

Ulang luhur al Pilihan: matte / rarasaan kulit / herang / batu
Resface das Ijaba bubuk Walanda Akzonobel coated
Kebangi

      1. permukaan tékstur rarasaan kulit      2. Karasa tahan goresan ngahontal mho 7 derajat

    3. Gampang pikeun ngabersihan ngan hiji ngusap sagalana musna

 


Ceramic
Glass
Alumini
Keng

Diideuan ku alam, Mayar upeti ka batu hébat dipaké dina arsitéktur Italia tradisional, saran sutra, lawon paling mulia sinonim jeung elegance, solidity semén jeung leuweung nu dijieun Venice hébat. Di dunya BK Ciandre, unggal bongbolongan kanyataan dirobih janten permukaan arsitéktur anu merangsang kréativitas paniténna.

Brand Tabé Ceramic 17

luhureun méja kaca tempered, jadi éta tangguh jeung awét tapi geulis tur kontemporer.

Brand Tabé Ceramic 18

Aluminium henteu karat sareng tahan pisan korosi, sareng sapertos kitu tiasa dianggo di luar

kalawan saeutik mun euweuh pangropéa diperlukeun. Dasar méja aluminium beuratna hampang pisan, anu matak gampang

pindah ka jero nalika cuaca parah pisan atanapi nalika anjeun badé nyusun ulang korsi. Éta cocog pikeun sagala cuaca.

Brand Tabé Ceramic 19

BK CIANDRE milih dewan kai domestik atanapi impor kualitas luhur salaku awak kabinét dapur.

Brand Tabé Ceramic 20
euweuh data
Taros Kami
Kantunkeun pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Pang
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap
obrolan online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.