+15 Taun High-end Minimalis Furniture R &D MANUFACUTURE.

Tabal Ceramic

BK Ciandre nuturkeun raket dina gaya imah minimalis Italia populér, sarta integrates ciri sorangan pikeun nyieun runtuyan produk tabel Keramik milik Bk Ciandre-kaasup keramik meja makan runtuyan Long Island,Sanqi runtuyan,Manta runtuyan; runtuyan toban tina méja tea keramik / méja kopi. Urang milih bahan slab beling paling punjul ti brand slab beling domestik kawentar tur Italia brand slab beling kawentar. Fitur distinguishing tabel ieu, kayaning Long Island runtuyan tabel keramik , rectangular atawa pasagi, aya dina minimalism desain ogé struktur pisan stabil. Pikeun séri Manta, méja keramik Bk Ciandre nangtung pikeun bentuk suku anu sinuous, diproduksi dina tuang aluminium.   Kauntungannana méja Bk Ciandre nyaéta: Luhureun aya di luhur keramik sareng dasar méja nyaéta struktur aluminium, ogé bahan anu dianggo pikeun produksina: lukisan bubuk tahan sareng ramah lingkungan pikeun dasar méja aluminium.
euweuh data
Pikeun bahan luhur méja biasana ngagunakeun Keramik, kaca, kai, sareng pikeun dasar méja biasana aluminium, kai, kaca, baja sareng saterasna, tapi naon bahan anu pangsaéna pikeun ruang makan tina estetika, daya tahan, kepraktisan sareng cocog pikeun sagala kasempetan?

Tabé ceramic:

Bisa jadi kesederhanaan, garis bersih, sarta ogé bisa jadi méwah, fungsionalitas, atawa desain pajeulit. Anjeun tiasa ngarancang kumaha méja anjeun katingalina, ngaropea naon waé bentuk, pola, ukuran, tékstur anu dipikahoyong, dumasar kana éta kami nganggo mesin Bottero, sistem Jérman pikeun luhureun méja, sareng pikeun dasar méja kami nganggo CNC anu diimpor. Mesin pangolahan sumbu 5, kami nganggap téknologi sareng mesin penting sareng aranjeunna tiasa dipendakan di sakumna organisasi urang: mimitian ti produk, dimana éta diperyogikeun pikeun ngahontal kualitas anu paling luhur sareng kasampurnaan, dugi ka sistem produksi, dicirikeun ku pamakéan kaca jeung aluminium, tanda kalenturan maksimum dina produksi.


Tabé glasa:
Kaca tempered sampurna pikeun méja makan sabab awét, tahan panas, sareng henteu gampang goresan. Pikeun méja makan, anjeun tiasa gaduh méja anu didamel tina gelas sareng nempatkeun éta dina méja méja atanapi anjeun tiasa ngadamel luhureun gelas pikeun méja anu tos aya.
Pikeun méja kaca bisa jadi dina permukaan kasar, permukaan lemes, warna béda, desain jeung bentuk, sarta eta sampurna bisa ngagabungkeun jeung keramik pikeun luhureun méja. Éta langsung nyéépkeun kamar sareng masihan rohangan anu langkung hampang. Upami anjeun gaduh kamar makan alit anu henteu nampi cahaya alami anu cekap, méja kaca tiasa janten tambahan anu saé sabab ngajantenkeun rohangan langkung ageung sareng langkung lega.
Tabé kaik:
BK CIANDRE milih papan kayu domestik atanapi impor kualitas luhur salaku luhureun méja.
Alumini:
TIGER Drylac ®bubuk ngalukis aluminium, ringan sareng awét, résistansi alus teuing pikeun korosi, cuaca, sareng tahan cai. Dasar méja aluminium kami sadayana dipeunteun pikeun panggunaan luar, sabab aluminium gampang pisan pikeun ngabersihan sareng tahan korosi.
euweuh data
Matari
Keramik ngagaduhan tampilan tiruan sapertos marmer tapi mangrupikeun pilihan anu langkung saé tibatan marmer, naha?

Marmer mangrupikeun tren anu panas pikeun bahan méja, jati bahkan pikeun konstruksi, tapi ayeuna sumber daya mineral ngirangan, sareng seueur tempat anu parantos ngembangkeun mineral, sareng marmer ngagaduhan porous, anu noda tiasa asup kana éta sareng kusabab éta alam. kituna Éta batu lemes tur leuwih rawan staining na etching.


Keramik tiasa ngahontal karasa Moh 7 derajat, insulasi panas, pelestarian panas. sabab ngahasilkeun dina suhu 2000 ℃ sareng mesin Sistem Jerman 3000 ton janten tahan cuaca, anti tabrakan, tahan noda, tahan cai ku kituna tiasa dianggo pikeun jero ruangan sareng luar, langkung gampang dijaga, langkung kuat sareng ramah lingkungan.   

EXPLORE OUR BLOGS
Baca tulisan ieu pikeun kéngingkeun inpormasi langkung seueur ngeunaan produk méja keramik sareng industri sahingga kéngingkeun inspirasi pikeun proyék anjeun.
euweuh data
DON’T MISS A THING!

Ngan tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak supados kami tiasa ngintunkeun anjeun kutipan gratis pikeun rupa-rupa desain kami!

BK CIANDRE mangrupikeun produsén méja keramik profésional sareng jati minimalis R &D solusi panyadia global.
Rasibe
Ngalanggan Upami anjeun hoyong janten pasangan urang, punten ulah ragu, carita urang bakal dimimitian ku kontak anjeun.
Contak Tah
Angela Peng
+86 135 9066 4949
Pabrik Adress : Teu. 7 Bo'ai East Road, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong
Adélor Kantora : Kamar 815, Gedong T9, Smart New Town, ZhangCha Town, Chan Cheng District, Foshan City, Guangdong Province, Cina
Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan di
Hak Cipta © 2022 Guangdong BKX Smart Furniture Co.,Ltd. | Sitemap